Δείτε το βίντεο και κοινοποιήστε παντού να ενημερωθεί κόσμος!  Σιγή ιχθύος από τα ΜΜΕ: 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ παραδίδουν οριστικά την Εθνική Κυριαρχία τους στον Π.Ο.Υ!

Δείτε το βίντεο και κοινοποιήστε παντού να ενημερωθεί κόσμος! Σιγή ιχθύος από τα ΜΜΕ: 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ παραδίδουν οριστικά την Εθνική Κυριαρχία τους στον Π.Ο.Υ!

14 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,177
Μοίρασέ το

 

Σε λίγες μέρες τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ παραδίδουν οριστικά την Εθνική Κυριαρχία τους στον Π.Ο.Υ, οπότε και θα έχουμε την επίσημη έναρξη του Παγκόσμιου Ολοκληρωτικού Καθεστώτος, και του σύγχρονου Μεσαίωνα, όπου δεν θα ορίζουμε πια ούτε το σώμα μας.

Δε νομίζω ότι πήραν την έγκριση των λαών για να υπογράψουν μια τέτοια συνθήκη. Μάλιστα είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν τη γνωρίζουν καν.

Θα έπρεπε να είμαστε ήδη στους δρόμους, αλλά… άσε μωρέ… Σαββατοκύριακο είναι, ωραίος καιρός, πάμε στον Άδωνη για καφέ… και για ουζάκι… πού να τρέχουμε τώρα για διαδηλώσεις…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!

ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

ΤΙ ΖΩΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μας κυβερνούν ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΡΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.

 

Σε προηγούμενο άρθρο με τίτλο: Ετοιμάζουν την παγκόσμια κυβέρνηση με συνθήκη που δίνει στο ΠΟΥ την απόλυτη εξουσία στα κράτη! Είχαμε αναφέρει ότι στις 22 Μαΐου, ο ΠΟΥ ετοιμάζει μια ψηφοφορία για το αν θα πρέπει να αφαιρεθεί ή όχι η κυριαρχία 194 χωρών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ως μέρος του στόχου Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο ΠΟΥ στοχεύει να τροποποιήσει μια συνθήκη που θα τους δώσει παγκόσμιο έλεγχο στην ανθρώπινη υγεία, μια απόλυτη υγειονομική δικτατορία.

Κι ενώ αυτό είναι κάτι που απασχολεί τις ζωές και την ελευθερία όλων μας και θα πρεπε να είναι πρώτη είδηση στα εταιρικά μέσα της διαφθοράς, ο περισσότερος κόσμος ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα!

Απο Κλαίρη Πολενάκη:

Σε λίγες μέρες τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ παραδίδουν οριστικά την Εθνική Κυριαρχία τους στον Π.Ο.Υ, οπότε και θα έχουμε την επίσημη έναρξη του Παγκόσμιου Ολοκληρωτικού Καθεστώτος, και του σύγχρονου Μεσαίωνα, όπου δεν θα ορίζουμε πια ούτε το σώμα μας.

Δε νομίζω ότι πήραν την έγκριση των λαών για να υπογράψουν μια τέτοια συνθήκη. Μάλιστα είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν τη γνωρίζουν καν.

Έτσι θα σταματήσουν οι πολιτικές διαφωνίες αφού δεν θα έχουν καμία σημασία οι εκλογές.

Παραδίδουμε πλέον, έτσι απλά τις ζωές μας στον Π.Ο.Υ. (Δλδ στο Ίδρυμα Bill& Melinda Gates που είναι ο κύριος χρηματοδότης του) χωρίς να ενημερωθούμε ή να ερωτηθούμε.

Τα τρία τελευταία χρόνια θα φαντάζουν ονειρικά, μπροστά σε αυτά που ακολουθούν

Στο βίντεο η Αμερικανίδα πολιτικός ,πρώην μέλος του Κογκρέσου, πρώην υποψήφια Πρόεδρος της Αμερικής, και Πρύτανης της Μεταπτυχιακής Σχολής Κυβέρνησης του Πανεπιστημίου Regent , κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Δείτε το βίντεο και κοινοποιήστε παντού να ενημερωθεί κόσμος!

Σιγή στα ΜΜΕ: 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ παραδίδουν οριστικά την Εθνική Κυριαρχία τους στον Π.Ο.Υ!

 

Πηγή

Προβολές : 2,177


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα