Δεκατρία λεπτά κρεσέντο αυτοπροβολής του Γιάννη Δεμερτζή, και ούτε ένα στοιχείο απόδειξης, για την... “σύλληψη Μητσοτάκη – Πικραμμένου”! (βίντεο)

Δεκατρία λεπτά κρεσέντο αυτοπροβολής του Γιάννη Δεμερτζή, και ούτε ένα στοιχείο απόδειξης, για την... “σύλληψη Μητσοτάκη – Πικραμμένου”! (βίντεο)

11 Ιουνίου, 2020 31 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,245
Μοίρασέ το

 

 

Στο δεκατριάλεπτο βιντεοσκοπημένο κρεσέντο του Γιάννη Δεμερτζή, στο οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως θα έπρεπε να μου δώσει απαντήσεις  και αποδείξεις στο άρθρο μου που τον αφορά, αντί να το πράξει, καταναλίσκεται σε μια φτωχικότατη αυτοπροβολή, που μου θύμισε αυτό το: “ξέρεις ποιός είμαι εγώ, ρε”… χαρακτηριστικό ανθρώπου που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.

 

Μα την αλήθεια, είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ πλέον με “τις φαντασιώσεις” του “δημοσιογράφου” Γιάννη Δεμερτζή, ο οποίος σε βίντεό του, έκανε λόγο για … “συλλήψεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου”!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Φαίνεται όμως πως ζούμε στην εποχή του απύθμενου θράσους και της απόλυτης φαντασιοπληξίας, και εφόσον υπήρξε απάντηση από την πλευρά του, για την ανάρτησή μου με τίτλο: “

“Προκαλώ τους Δεμερτζή Ιωάννη και Μαντέ Δημήτρη, να δώσουν στην δημοσιότητα τις αποδείξεις ότι συνελήφθησαν Μητσοτάκης και Πικραμμένος. Διαφορετικά, αυτός ο ντόρος, γίνεται για ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.”, είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω.

Να ξεκαθαρίσω πρωτίστως, πως προσωπική μου άποψη είναι πως ο κάθε πολίτης, μπορεί ο ίδιος να γίνει δημοσιογράφος, ακόμα και χωρίς χαρτί σχολής δημοσιογραφίας, αρκεί να παραθέτει στοιχεία και αποδείξεις σ’ αυτά τα οποία δηλώνει ή καταγγέλλει.

Και πιστεύω ακράδαντα, πως η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, αποδεικνύεται πλειστάκις, πολύ ανώτερη από την “δημοσιογραφία των… έγκριτων και με πτυχίο δημοσιογραφίας, δημοσιογράφων”…

Μου “απάντησε” λοιπόν ο κ. Γιάννης Δεμερτζής, με ένα κρεσέντο αυτοπροβολής, δήθεν θιγμένος από την έκφραση “δηλώνει δημοσιογράφος”, που έγραψα στο άρθρο μου, με τον οποίον προκαλούσα τόσον τον ίδιο, όσον και τον Δημήτρη Μαντέ, να μας αποκαλύψουν με αποδείξεις, την … “σύλληψη Μητσοτάκη – Πικραμμένου”… αλλά για την τεκμηρίωση και τις αποδείξεις που έχει υποχρέωση να προσκομίσει όχι σ’ εμένα, αλλά δημοσίως, για τα όσα λέει περί “συλλήψεων”, ούτε λέξη…

Οφείλω δε να επισημάνω πως η λέξη “προκαλώ” που χρησιμοποίησα ήταν απόλυτα συνειδητή, αντί της λέξης “παρακαλώ”, γιατί φαίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση, πως “η αποκάλυψη της σύλληψης” και μάλιστα χωρίς ούτε μια απόδειξη, είχε κτυπήσει ταβάνι παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού.

Οφείλω επίσης να επισημάνω, πως όχι απλά θα χαιρόμουν αν υπήρχε έστω και μια απόδειξη περί των “συλλήψεων”, αλλά θα έκανα πάρτι, προσκαλώντας όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που λαχταρούν να δουν κάτι τέτοιο, αλλά στην πραγματικότητα και όχι στην φαντασία κάποιων…

Ένας δημοσιογράφος, είναι υποχρεωμένος να καταθέτει αποδείξεις, σε ότι λέει και γράφει.

Αποδείξεις, που να επικυρώνουν την αλήθεια των λεγομένων και των γραφομένων του.

Στο δεκατριάλεπτο βιντεοσκοπημένο κρεσέντο του Γιάννη Δεμερτζή, στο οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως θα έπρεπε να μου δώσει απαντήσεις  και αποδείξεις στο άρθρο μου που τον αφορά, αντί να το πράξει, καταναλίσκεται σε μια φτωχικότατη αυτοπροβολή, που μου θύμισε αυτό το: “ξέρεις ποιός είμαι εγώ, ρε”… χαρακτηριστικό ανθρώπου που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.

Κύριε Δεμερτζή, ούτε το κανάλι σας, ούτε η εφημερίδα σας μ’ ενδιαφέρουν…

Θα έλεγα πως δεν μ’ ενδιαφέρουν ούτε οι άλλες ειδήσεις που αναρτάτε στην ιστοσελίδα σας ή όπου αλλού τις αναρτάτε.

Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη είδηση περί συλλήψεων Μητσοτάκη – Πίκραμμένου και οι αποδείξεις που έχετε περί αυτών, γιατί επενδύετε με τέτοιου είδους “ειδήσεις” στην δημιουργία φρούδων ελπίδων του λαού και στον αποπροσανατολισμό του.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, κύριε Δεμερτζή.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ, ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ”, ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ.

Κι εσείς, αντί να “μου τρίψετε στη μούρη” τα … “αδιαμφισβήτητα στοιχεία σας”, μου κάνατε “τα… μούτρα κρέας”, με την … αυτοπροβολή σας.

Ούτε… προξενήτρα, δεν θα έλεγε τόσα πολλά για σας…

Λυπάμαι, αλλά ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ, Γιάννη Δερμετζή και αποδειχθήκατε “ελαχιστότατος” ως “δημοσιογράφος”.

Δικαίωμά σας… ο καθένας επιλέγει την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ή την … “δημοσιογραφία” που θέλει να κάνει… 

Εμένα  και τους έχοντες λογική, μην προσπαθείτε να μας πείσετε για την … “δημοσιογραφία σας”…

Προσωπικά, “η δημοσιογραφία που υπηρετείτε”, μου είναι απεχθής και κατά την προσωπική μου άποψη, αποτελείτε κάτι σαν… “δημόσιο κίνδυνο”…

Δεν κάνουμε διαγωνισμό… “δημοσιογραφίας”, Γιάννη Δεμερτζή… και δεν θα μπω σ’ αυτό το ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΥΠΑΚΙ, που επιχειρήσατε να με σύρετε, για να αντιπαρατεθώ μαζί σας στα πόσα και τι έχω κάνει στα είκοσι δύο χρόνια και πλέον, που υπηρετώ την δημοσιογραφία.

Εξακολουθώ να αναμένω τις αποδείξεις περί των “συλλήψεων” και να είστε βέβαιος, πως ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ, ΘΑ ΒΓΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, εάν τις παρουσιάσετε δημοσίως.

Γιατί ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, δεν είναι μόνον αυτός που παραθέτει ένα άρθρο ή ένα ρεπορτάζ, ή μια έρευνα τεκμηριωμένα, αλλά κυρίως αυτός που όταν σφάλει, (Ανθρώπινον το σφάλειν… Εξαίρετον το αναγνωρίζειν) έχει το θάρρος της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ.

Προσωπικά, το έχω αποδείξει δημοσίως. (εδώ) 

Τέλος, “στην δικαιολογία σας, ότι κανείς δεν έβγαλε “fake” τις αποκαλύψεις σας, όπως δεν έβγαλε fake” και τις “αποκαλύψεις” του Δημήτρη Μαντέ, για το ίδιο θέμα των “συλλήψεων “, κάνω άλλες σκέψεις… και μου μπαίνουν περίεργες ιδέες, καθώς πολλά κυκλοφορούν στην “πιάτσα”, αλλά χωρίς αποδείξεις, δεν μπορώ να αναφερθώ σ’ αυτά…

Να είστε αμφότεροι βέβαιοι, πως αν επιβεβαιωθούν τα της “πιάτσας” και δεν αποδειχθούν “κουβέντες καφενείου”, δεν θα διστάσω να τις δημοσιοποιήσω.

 

Διατελούσα εν αναμονή των αποδείξεών σας για τις “συλλήψεις”,  και άνευ εκτίμησης στην … “δημοσιογραφία σας”, μέχρι να δημοσιοποιήσετε τις αποδείξεις των “συλλήψεων”

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Λυπάμαι που βρέθηκαν μέχρι στιγμής, 216 ανεγκέφαλοι ακροατές της βιντεοσκοπημένης εκπομπής σας που την επικρότησαν, και μόνον 9 που εκφράστηκαν με το σήμα της αρνητικής έκφρασης, αντιλαμβανόμενοι την… παραμύθα και την αυτοπροβολή σας…

Είναι τραγικό για την Πατρίδα των ΕΛΛΗΝΩΝ ένα ποσοστό λαού, να έχει τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.

Είναι παράδειγμα απόδειξης των πολιτικών ταγών που επιλέγει και της τραγωδίας που βιώνει, αλλά και όσων θα βιώσει στο άμεσο μέλλον…

Υ.Γ.2. Λυπάμαι, δεν έχω αποθηκεύσει το τηλέφωνό σας και την ώρα που κτύπησε, μιλούσα στο κινητό μου για πολύ σοβαρό θέμα, και για πολλές ώρες.

 

Προβολές : 1,245


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα