“ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.” Επιστολή ΧΑΣΤΟΥΚΙ στον Θ. Πλεύρη και μήνυμα στον ελληνικό λαό...  (βίντεο)

“ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.” Επιστολή ΧΑΣΤΟΥΚΙ στον Θ. Πλεύρη και μήνυμα στον ελληνικό λαό... (βίντεο)

13 Δεκεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,485
Μοίρασέ το

 

“Είσαι υπουργός δικτάτωρ του προϊσταμένου σας πρωθυπουργού δικτάτορα και  όλοι σας αποτελείτε μία εγκληματική οργάνωση, οι οποίοι βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Το φυσικό θα ήταν από τη στιγμή που είμαι εγώ ο κυρίαρχος λαός και ο φυσικός σου προϊστάμενος να σε απολύσω στις ερχόμενες εκλογές, αλλά όμως γνωρίζω ότι θα είναι νόθες.”

Ηχηρό χαστούκι στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ, δίνει με την επιστολή του Μηχ/γος Μηχ/κός – Εκπαιδευτικός σε παράνομη (δις) αναστολή καθηκόντων , και παράλληλα ένα μήνυμα φωτιά στον Ελληνικό λαό.

Δεκαπέντε μήνες σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ αναστολή χιλιάδες υγειονομικοί αλλά και άλλες ειδικότητες, διεκδικουν το δικαίωμά τους όχι μόνον επιστροφής στις εργασίες τους, αλλά πάνω απ’ όλα το αναφαίρετο δικαίωμα να αποφασίζουν οι ίδιοι για το σώμα τους και να αρνούνται να εμβολιαστούν με εμβόλια που μόνο θάνατο και παρενέργειες προκαλούν, όπως έχουν αποδείξει χιλιάδες επιστημονικές έρευνες.

Δικαίωμα που τους αρνείται ο ψυχοπαθής σιωνιστής Θανάσης Πλεύρης, οδηγώντας τους στην ανέχεια και στην απόγνωση… και το χειρότερο, στον θάνατο…

Ναι, υπάρχει κι αυτό το τραγικό σ’ όλη αυτή την πορεία… υγειονομικοί που δεν άντεξαν την πίεση και τις καθημερινές υποχρεώσεις απέναντι στις οικογένειές τους και στους ίδιους, και έχασαν τη ζωή τους.

Στο δεύτερο μέρος της ανάρτησης, ένα συγκλονιστικό βίντεο για τους υγειονομικούς που έχασαν την ζωή τους… για τη Δέσποινα, τη Μαρία, το Νίκο, τη Χρυσάνθη και για όλους τους ΗΡΩΕΣ – ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥΣ, ΑΛΥΓΙΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ….

Ο συντάκτης της επιστολής, κ. Πέτρος Καραγιαννίδης όμως, στέλνει κι ένα πολύ ηχηρό μήνυμα σ’ όλο τον ελληνικό λαό…

Το μήνυμα της ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ…

Ας σταθούμε με σεβασμό και αλληλεγγύη, δίπλα στους υγειονομικούς και δίπλα στις οικογένειες αυτών που έχασαν τη ζωή τους, μην αντέχοντας την πίεση της ανεργίας…

Άγιες Μέρες που έρχονται ας μην τους λησμονήσουμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

“Λοιπόν, καθόλου αξιότιμε και καθόλου κύριε, αλλά σφετεριστή της εξουσίας που σου παρέδωσε ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός, από τον οποίο πηγάζουν όλες οι εξουσίες και όφειλες να τις ασκείς υπέρ Αυτού, έχω να σου πως τα εξής:

Η δήθεν διαβούλευση που είναι απλά μία παρωδία, στην οποία συμμετέχουν σε πολύ λίγες περιπτώσεις μερικές δεκάδες συμπολιτών μας, αλλά και εκατομμύρια να ήταν, δεν υπάρχει πρακτικό όφελος από τη διαδικασία αυτή, διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο χρήσιμος και ουσιαστικός ΔΙΑΛΟΓΟΣ που απαιτείται από ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας, όπου θα υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος για να προωθήσει τις αποφάσεις του λαού προς εκτέλεση.

 

Εδώ, τυπικά “έχουμε” ένα σύστημα αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, στο οποίο εσείς αποφασίσατε ότι λειτουργείτε κάτω από το καθεστώς της “ελεύθερης εντολής”, χωρίς ο πολίτης να είναι σε θέση, έστω, να σας υποδείξει τα θέλω του και εσείς αποφασίζετε ερήμην του, ως να είναι ένας ανόητος, επιβάλλοντάς του, τα δικά σας θέλω.

 

Όμως, εδώ ούτε και αυτό κρατάτε, αφού έχετε παραβιάσει με ή χωρίς προσχήματα όλα τα άρθρα και τις παραγράφους του Συντάγματος, ενώ επίσης έχετε παραβιάσει όλο τον Ποινικό Κώδικα κατ’ επανάληψη και μεταπέσατε σε στυγνούς δικτάτορες μεταβάλλοντας το πολίτευμα και μετατρέποντάς το σε συγκεκαλυμμένη – αλλά ευκόλως αντιληπτή για τον καθένα – δικτατορία, όταν έχετε προσβάλλει και καταργήσει όλα τα ατομικά και συνταγματικά κατοχυρωμένα με διεθνείς συνθήκες δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη.

 

Είσαι υπουργός δικτάτωρ του προϊσταμένου σας πρωθυπουργού δικτάτορα και  όλοι σας αποτελείτε μία εγκληματική οργάνωση, οι οποίοι βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία.

 

Το φυσικό θα ήταν από τη στιγμή που είμαι εγώ ο κυρίαρχος λαός και ο φυσικός σου προϊστάμενος να σε απολύσω στις ερχόμενες εκλογές, αλλά όμως γνωρίζω ότι θα είναι νόθες.

 

Και θα είναι νόθες, διότι ακόμη και αν άλλαζα μαζί με τους συμπατριώτες μου (δεν εξετάζω τους αλλοδαπούς που όλοι μαζί νομιμοποιήσατε παρανόμως και τολμήσατε να τους δώσατε πολιτικά δικαιώματα στη χώρα των Καραϊσκάκηδων και Κολοκοτρωναίων), μάθαμε πλέον ότι το νόθο σύστημα διαθέτει τις εφεδρείες, ώστε ό,τι και να επιλέξει ο πολίτης ,  αυτό να εκτελεί τα σχέδια των ανθελλήνων.

 

Γνωρίζουμε πια, πως στα κρίσιμα ζητήματα, που σας ενδιαφέρουν να προωθήσετε, είστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ, (Σκόπια, #μβόλια, αποστρατικοποίηση Νήσων και αποδυνάμωση της χώρας και του Έλληνα που πετάτε από το σπίτι του).

 

Κανείς από την αντιπολίτευση, πέρα από άνευρες και εξασθενημένες ψευτο-δηλώσεις δεν βγήκε να δηλώσει, το προφανές.

Ότι δηλαδή είστε δικτάτορες οι οποίοι έχετε καταλύσει το πολίτευμα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας στην Ελλάδα και πως πρέπει να οδηγηθείτε για αυτό αλλά και για όλες τις κακουργηματικές σας πράξεις όπως: (Καταλήστευση Ταμείων, Ίμια, απάτη του Χρηματιστηρίου με την κλοπή των περιουσιών των Ελλήνων, την μεταφορά του χρυσού της Ελλάδος εκτός αυτής, την απάτη του ψευτο-χρέους που δημιούργησαν σε βάρος μας οι Τραπεζίτες μαζί με εσάς του δήθεν πολιτικούς, αλλά στην κυριολεξία πράκτορες ξένων δυνάμεων και συμφερόντων – αφού οι περισσότεροι κατά δήλωση του Τζέφρυ Παπανδρέου δεν είστε Έλληνες – όπως σωστά παρουσίασε και εξέθεσε στο ευρύ κοινό, ο πρώην Πρόεδρος του Α. Πάγου κος Β. Νικόπουλος, με ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΥΡΩΘΕΝΤΑ μνημόνια, με τα οποία πετσοκόψατε παρανόμως τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων νοικοκυραίων).

 

Είστε λοιπόν δικτάτορες και μέλη εγκληματικής οργάνωσης και με τέτοια αποβράσματα ούτε συζητώ ούτε διαβουλεύομαι, αλλά προσωπικά επιζητώ και προσεύχομαι στον Τριαδικό Θεό να μας απελευθερώσει από την τυραννία σας, αλλά κάνω και ότι περνά από το χέρι μου για να επέλθει η νέμεση, η οποία αναμένω να πέσει ως κεραυνός επί των αφορισμένων, αντίχριστων, μασονικών και σατανικών κεφαλών σας για όσα πράξατε σε βάρος του εξαπατημένου και πολλές φορές αφελούς και ευκολόπιστου Ελληνικού λαού.

 

Να είστε βέβαιος, πως ΟΛΟΙ οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΘΑ πληρώσετε και θα τιμωρηθείτε ΣΚΛΗΡΑ.

 

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

 

Συνεπώς δεν νομιμοποιήστε και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να λαμβάνετε πλέον αποφάσεις για εμάς, ενθυμούμενος τα πολύ προφητικά λόγια του Β. Παπακωνσταντίνου, όταν τραγουδούσε για αυτά που θα γίνονταν και έγιναν, αλλά και συνεχίζουν να γίνονται για εμένα χωρίς εμένα.

 

ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΩ !

 

* Ο Πέτρος Καραγιαννίδης, συντάκτης της επιστολής, είναι Μηχ/γος Μηχ/κός – Εκπαιδευτικός σε παράνομη (δις) αναστολή καθηκόντων

 

 

Ένας αγώνας, που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας και στην Ιστορία…

Για τους υγειονομικούς που έχασαν τη ζωή τους… και γι αυτούς που συνεχίζουν τον αγώνα… ως την ΝΙΚΗ… 

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ & ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Γράφει η κ.Άννα Παπαδημητρίου :

Το ευχαριστώ είναι λίγο για τη Δέσποινα, τη Μαρία, το Νίκο, τη Χρυσάνθη και για όλους τους ΗΡΩΕΣ – ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥΣ, ΑΛΥΓΙΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ οι οποίοι από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν το δικό τους αγώνα για το ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ, την ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Με θαυμασμό για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλετε όλους αυτούς τους 15 μήνες, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που υπήρξατε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, ελπίζοντας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Ταυτόχρονα, υπερασπιστήκατε και τα ΠΑΙΔΙΑ μας, γιατί αν γλιτώσουν τα παιδιά, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!!

Οι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ καθώς και όλοι οι συνάνθρωποι μας ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ διδάσκουν ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας υπάρχει εναλλακτική διέξοδος.

Ο,τι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο ζωντανούς, πιο δυνατούς.

Οι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ καθώς και όλοι οι συνάνθρωποι μας ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ – με τη δυνατή φωνή τους – αγωνίστηκαν γι’ αυτό που η συνείδηση τους υπαγόρευε: για τα Δικαιώματα και την Αξιοπρέπεια του ατόμου, για την τήρηση του Συντάγματος.

Φώναζαν: “’ΌΧΙ” στην υποταγή του ανθρώπου σε εκβιασμούς. “’ΟΧΙ” στη φίμωση της Δημοκρατίας.

“‘ΟΧΙ” στη στοχοποίηση.

Η γενναιότητα της ψυχής τους υπερέβη την ανθρώπινη τους διάσταση.

‘Ο,τι διδάσκετε στα δικά μας παιδιά, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές όλων μας.

Ενός λεπτού σιγή για τη ΧΡΥΣΑΝΘΗ που δεν άντεξε…

Ενός λεπτού σιγή για τη ΜΑΡΙΑ και το ΝΙΚΟ που λύγισε στο τέλος η καρδιά τους.

Ενός λεπτού σιγή για τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ και για όσους Υγειονομικούς σε αναστολή που πιθανόν έφυγαν από την ζωή και δεν το γνωρίζουμε.

Η ανάμνηση όλων τους θα μείνει για πάντα ζωντανή στις καρδιές μας.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για ό,τι κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε για όλους εμάς κατά τη διάρκεια της αναστολής σας.

 

10-12-2022

 

Γράφει η κ.Ειρήνη Μουμούρη :

ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ!

Ο λύκος, όταν σε πλησιάζει ξεχωρίζει από το άστραμα της ματιάς του και από την αρχοντιά του.

Λύκος και ελεύθερος άνθρωπος σε ένα καλούπι χύθηκαν!

Ξέρουν να μην πουν το φθηνό ναι για να γλιτώσουν την σφαγή.

Ακόμα και την ώρα, που τους ορμάνε οι κυνηγοί, πετάνε κατάμουτρα το ακριβό το όχι.

Σπαράζονται, μέχρι που ματώνουν κατάσαρκα.

Πίσω δεν κάνουν. Όχι από εγωϊσμό, για την επιβίωση γίνεται η πάλη.

Γεμίσαμε από χαμογελαστούς κυνηγούς!

Στη καταδίωξη είναι η χαρά τους!

Μοναδικό τους σκοπός το κυνήγι.

Πάντα με την δικαιολογία της άμυνας σκοτώνουν οι κυνηγοί.

Η «άμυνα» τώρα πάνω σε αυτό τον κόσμο, έγινε αλήθεια θανάτου!

Αυτή η «άμυνα» μετράει περισσότερους νεκρούς από κάθε προηγούμενη επίθεση.

Οι φραγκάτοι κυνηγοί, μπροστά στον λύκο κάνουν πίσω σκούζοντας από το φόβο τους.

Στα ίσα δεν τολμούν να τον χτυπήσουν, μόνο κρυφά και δόλια.

Και αυτό κάνουν και στον λύκο και σε κάθε ελεύθερο άνθρωπο. Γελούν παράφορα πνίγοντας σιγά-σιγά τον λύκο, τον άνθρωπο.

Σταματάνε μόνο για λίγο μόνο για να ακούσουν την ανάσα του να κομπιάζει.

Εκεί είναι η χαρά τους στο βάσανο, που μας κάνουν.

Μετά περήφανοι για τα έργα της μέρας τους, θα κλειστούν στα κλεμμένα από εμάς σπίτια τους.

Μέσα σε αυτά τα σπίτια κάθε νύχτα, ακούγεται το ουρλιαχτό του λύκου.

Έχουν τον φόβο του, έχουν τον φόβο μας για αυτό μας σκοτώνουν.

Δεν θέλουν λύκους και ελεύθερους, μόνο πιστά σκυλιά για υπηρέτες.

Αυτά θα τα πυροβολήσουν αργότερα, όταν κάνουν κέφι.

Ο Νίκος είχε βλέμμα και λόγο, που άστραψε πάνω σε αυτόν τον ρημαδόκοσμο.

Με την αρχοντιά της ψυχής του στάθηκε ανάμεσά μας και μπροστά τους.

Θα κατέβει σαν άρχοντας, θα κατέβει σαν λύκος αφου στο άδικο δεν σώπασε!

Εμείς, γίναμε μια αγέλη αποφασισμένων.

Έχουμε την ανθρωπιά μας για ουρλιαχτό και την ψυχή μας για δόντια!

Κυνηγέ και απόψε δεν θα έχεις ύπνο!

 

Ειρήνη Μουμούρη

7-12-22

 

Υ.Γ. Εχθές γιόρταζε ο δικός μας Νίκος, δεν μπορούμε να του ευχηθούμε.

Τα δικά μας «χρόνια πολλά», συλληπητήρια έγιναν εξαιτίας των κυνηγών.

Αφιερωμένο με σεβασμό ότι γράφτηκε.

Ο τίτλος «Θα κατέβει σαν άρχοντας, θα κατέβει σαν λύκος», είναι στίχος από το τραγούδι «Ο Πεχλιβάνης» του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

 

Πηγή EMAIL

Προβολές : 3,485


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα