Δεν γινεται αυτο που βλεπω… Κλειστο το ρετιρέ ρε Καλλιόπη να βρεις την ησυχία σου. Δεν αξιζει.

Δεν γινεται αυτο που βλεπω… Κλειστο το ρετιρέ ρε Καλλιόπη να βρεις την ησυχία σου. Δεν αξιζει.

23 Νοεμβρίου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,689
Μοίρασέ το

 

 

“Θεριζουν οι επιθετικοι καρκινοι, οι αγγειίτιδες, οι φλεγμονες στην καρδιά, η ανεπαρκειες οργανων, οσο ποτέ αλλοτε.

Τωρα βγαινει και ξανακρούει τον κωδωνα του κινδυνου, για τα βλαστάρια σας, για τα εγγόνια σας.
Ακουστε τι λέει, κρατηστε το ως πληροφορία και ερευνηστε. Δειτε τι γινεται γυρω.

Δεν ειναι δυνατόν το 2008 να σου κρατανε με το ζόρι βλαστοκυτταρα απ το νεογεννητό σου και μαλιστα δωρεάν!!!! και να μην υπαρχει λογος. Και να πρεπει εγγραφως να πεις ΟΧΙ δεν θελω. Αν δηλαδη σεβαστηκαν κι αυτο το ΟΧΙ…

Δημιουργούν δεξαμενη δεδομενων. Και με ενα καινουριο σκευασματακι κομμενο και ραμμενο για Ελλαδα, αλλο για Γαλλια, αλλο για Ζιμπαμπουε, εχοντας προσαρμοσει το φαρμακι βασει του γονιδιακου προφιλ του πλυθησμού, θα σας τελειωσουν και δεν θα προλαβαίνει το χώμα να απορροφησει τα λίπια απ τα πτωματα.”

 

Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Φοίβη, όσο μπορώ κι όσο αντέχω, κι όσο ακόμα μπορώ να γράφω, δεν θα το κλείσω το ρετιρέ… μου αρκεί και ένας ν’ ακούσει και ν’ αρχίσει να σκέπτεται… να αντιδρά… να αντιστέκεται…

Ξέρω πως δεν μπορώ να επηρεάσω τους πολλούς… κάποιοι όμως, βλέπουν τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ και κάνουν βήματα…

 

Σ’ ευχαριστώ για όλες τις πολύτιμες γνώσεις που μας έχεις δώσει… (εδώ)

Κάποιες ζωές σώθηκαν μ’ αυτά που έχεις γράψει κι έχω αναρτήσει…
DUM SPIRO SPERO.. όσο αναπνέω, ζω… ελπίζω…

Σ’ ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου…

Η Φοίβη λέει:

 

Τα πάντα γινονται κρύφια.
Αλλη πρόθεση δείχνουν κι άλλος ο σκοπός τους.
Οι ρομαντικοί και οι ορθολογιστες θιασώτες των δελτιων ειδήσεων, ας περιμενουν να τους το πει ο Ευαγγελίστριας στο δελτίο…τι να κανουν…
Παντου υπαρχουν κυκλώματα που εισπραττουν ζεστο χρήμα, ενώ εμάς μας παραμυθιαζουν.

Τρεχαν τα πιτσιρικια στις χωματερές επισκεψη, να αποκτησουν οικολογική συνειδηση απο το 2007 και μετά. Και να τα κουβαδάκια για γυαλίά, για κονσέρβες, για σερβιετες αραδα στις γειτονιες.
Κι εμείς, εσείς δηλαδή, πηγαίνατε σαν πολιτες με παιδεία με τρεις διαφορετικες σακκουλες, μία για τον καθε κάδο ανακύκλωσης.
Και κάνατε τον Μπόμπολα πλούσιο, γιατί αυτός κονόμαγε απ την επεξεργασια των ανακυκλωμένων υλικών.

Δεν πιστευε κανένας, δεν πιστεύατε δηλαδή, ότι θα μπορουσε ο γιατρός σας να σας δουλέψει κομποβελονιά. Αυτός που παιρνει φακελλάκι, αν είναι δυνατόν να κάνει καλυτερο εσάς απο την πολυεθνική που του τα σκαει να σας φουσκώνει μπόλια και φαρμακα για την υπερλιπιδαιμία, όταν με εντολή φαρμακοβιομηχανιών κατεβασαν τα ανώτερα ορια χοληστερίνης στο αίμα στα εργαστηρια για να βγαινετε όλοι με αυξημενες τιμές και να αγοράζετε τα σωτήρια φάρμακά τους. Αυτα που προκαλούν πρώιμη άνοια.

Τρέχετε να αφήσετε ρουχα στις εκκλησίες και αυτοί τα πουλάνε με το κιλό στα μαγαζιά της Ομόνοιας. Αυτα που ο,τι πάρεις είναι 1€.

Μπολιαζεστε για να ζήσετε, λες και οι γιαγιαδες σας που φτασαν τα 90 ηταν με μια βελόνα μονίμως καρφωμενη στον κ@λο και απλά καποιος αλλαζε την συριγγα εγχύοντας εμβολια δια πασαν νοσον και μαλακίαν…

Το my heritage για να βρεις από που κραταει η σκούφια σου και να χαρεις ότι δεν εισαι μπαστουνοβλαχος, αλλά εχεις και μια ρίζα από τον κόμη Παπάτζα της Ιταλιας είναι του Σορρος.

Μια τεραστια δεξαμενη δεδομένων γενετικών. Οταν εχει καποιος το γενετικο προφιλ σου, γνωριζει και την κληρονομικότητα σου και τροποποιωντας τα σκευασματα, εστω τα εκδοχα στα φάρμακα, μπορει να σου φυτέψει όποια ασθενεια θέλει.

 

 

Θυμώνω και θυμώνω πολύ. Απορω η Καλλιοπη γιατί γράφει, γραφει και πεταγεται καποιος με διακριτική ειρωνεία και πληθυντικούς, να επισημανετε το “λαθος”, το ολισθημα το μέγα!

Λες και γνωρίζετε, λες και γνωρίζατε, που αν δεν εβγαινε η Καλλιοπη, οπως και λιγοστοί άλλοι να φωναζει ΜΗ….τοτε που τρεχατε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας, οσοι βεβαια ακουσατε, θα τρεχατε τωρα και δεν θα φτανετε.

Θεριζουν οι επιθετικοι καρκινοι, οι αγγειίτιδες, οι φλεγμονες στην καρδιά, η ανεπαρκειες οργανων, οσο ποτέ αλλοτε.

 

Τωρα βγαινει και ξανακρούει τον κωδωνα του κινδυνου, για τα βλαστάρια σας, για τα εγγόνια σας.
Ακουστε τι λέει, κρατηστε το ως πληροφορία και ερευνηστε. Δειτε τι γινεται γυρω.

 

Δεν ειναι δυνατόν το 2008 να σου κρατανε με το ζόρι βλαστοκυτταρα απ το νεογεννητό σου και μαλιστα δωρεάν!!!! και να μην υπαρχει λογος. Και να πρεπει εγγραφως να πεις ΟΧΙ δεν θελω. Αν δηλαδη σεβαστηκαν κι αυτο το ΟΧΙ…

Δημιουργούν δεξαμενη δεδομενων. Και με ενα καινουριο σκευασματακι κομμενο και ραμμενο για Ελλαδα, αλλο για Γαλλια, αλλο για Ζιμπαμπουε, εχοντας προσαρμοσει το φαρμακι βασει του γονιδιακου προφιλ του πλυθησμού, θα σας τελειωσουν και δεν θα προλαβαίνει το χώμα να απορροφησει τα λίπια απ τα πτωματα.

 

Βγηκε η μαγδαλω η αλλη στο γυαλι προχθες και ειπε πως εχουμε πολυανθεκτικα μικρόβια γιατί παιρνουμε αλογιστα αντιβιωσεις.

Οταν ομως μαζι με το μπολι της εταιριας σου διναν και ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΟΔΥ καταπίνατε τα ζιθρ@μακσ σαν στραγαλια. Και σας δημιουργησε το ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αντι να δώσουν πρωτης γενιας αντιβιωση κι αν δεν υπαρχει ανταπόκριση να προχωρησουν σε δευτερη και τριτη ισως γενια, κατευθείαν τριτη.

Και κριτικαρετε την Καλλιοπη γιατι δινει βήμα να γραψει ο καθενας το μακρυ και το κοντο. Την παπατζα του ενω ειναι ασχετος.

Λες και η Καλλιοπη απλα ψαρευει ποστς και δεν μιλαει με ειδικους, με ανθρωπους με καταρτιση σε καθε τομεα. Πλενει πιατα και στον ελευθερο χρονο της διαβαζει αλλα blogs και ό,τι της γυαλισει το φερνει και το ανεβαζει εδώ για να κανει παρέα και να περναει τα βραδυα της.

 

Δεν γινεται αυτο που βλεπω…
Κλειστο το ρετιρέ ρε Καλλιόπη να βρεις την ησυχία σου. Δεν αξιζει.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,689


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα