Δεν είναι μυστικό ότι οι Εβραίοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο ΟΛΩΝ των οικονομιών των κρατών. Σας προτρέπω με κάθε ζήλο να διαβάσετε αυτό το Κεφάλαιο. Χωρίς αυτό το υπόβαθρο, δεν μπορείτε να κατανοήσετε σωστά τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα με τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν. 

Δεν είναι μυστικό ότι οι Εβραίοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο ΟΛΩΝ των οικονομιών των κρατών. Σας προτρέπω με κάθε ζήλο να διαβάσετε αυτό το Κεφάλαιο. Χωρίς αυτό το υπόβαθρο, δεν μπορείτε να κατανοήσετε σωστά τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα με τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν. 

15 Φεβρουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,890
Μοίρασέ το

 

Οι πόλεμοι των Μπόερ ήταν μια βρετανική ιστορία, αλλά το χειρόγραφο ήταν γραμμένο από ολοκλήρου με εβραϊκό χειρόγραφο. 

Με τον ίδιο τρόπο, οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι βρετανικές και ολλανδικές εταιρείες της Ανατολικής Ινδίας, οι ασυνείδητες λεηλασίες, οι λιμοί και οι σφαγές της Ινδίας, και ο αιώνας του οπίου της Κίνας με τις τεράστιες φρικαλεότητες της σφαγής, της δυστυχίας και της εμπορίας. σκλάβων, ήταν «Βρετανικές ιστορίες », αλλά και τα χειρόγραφα για αυτά γράφτηκαν από ολοκλήρου με ιουδαϊκό χειρόγραφο. 

Ομοίως, οι ιστορίες της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδας, του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας σήμερα είναι «αμερικανικές ιστορίες», αλλά και αυτές γράφτηκαν από ολοκλήρου με εβραϊκό χειρόγραφο.

 

 

 

Εξαιρετικά αποκαλυπτικό ιστορικό ντοκουμέντο, για την δράση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ…

Γνώση πολύτιμη, που θα πρέπει όχι μόνο να διαδοθεί, αλλά και να αποτελέσει τη βάση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Του Larry Romanoff 

Αυτό το δοκίμιο είναι μια άσκηση για τη σύνδεση κουκκίδων, για τη συγκέντρωση φαινομενικά ανομίων γεγονότων που στην πραγματικότητα συνδέονται με κάποιο ουσιαστικό τρόπο, σε μια προσπάθεια να δοθεί στους αναγνώστες η ευκαιρία να τοποθετηθούν τα παγκόσμια γεγονότα σε ενα πλαίσιο και να προκύψουν μια ολόκληρη συνεκτική εικόνα από αυτά τα φαινομενικά ξεχωριστά στοιχεία. 

Τα περιεχόμενα αυτού του δοκιμίου έχουν ως εξής:

(1) Η Μεγάλη Ύφεση της δεκαετίας του 1930

(2) Οι εγχώριες κατασχέσεις χρυσού στις ΗΠΑ

(3) Ο νόμος περί αγορών αργύρου του 1934

(4) Μεγάλη κινεζική ληστεία χρυσού της Citibank

(5) The Worldwide Gold Robbery – Η FED των ΗΠΑ

(6) Η Εβραϊκή Διακήρυξη του Πολέμου του 1933 και το Οικονομικό Μποϊκοτάζ της Γερμανίας.

(7) Η απόπειρα εβραϊκού φασιστικού πραξικοπήματος του 1933 στην Αμερική

(8) Η εξαγορά της Κίνας

(9) Προετοιμασία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Γερμανίας

 

(1) Η Μεγάλη Ύφεση της δεκαετίας του 1930

Ben Strong και Montagu Norman — Πηγή

 

Δεν είναι μυστικό ότι ένα από τα χειρότερα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας της κεντρικής τράπεζας μιας χώρας είναι ότι οι Εβραίοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο αυτών των οικονομιών. 

Δεδομένου ότι ελέγχουν τόσο την προσφορά χρήματος όσο και τα επιτόκια, έχουν εύκολα τη δύναμη να φτιάχνουν οικονομίες και να αποκομίζουν τεράστια κέρδη σε κάθε κύκλο. 

Το κάνουν με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά – μειώνοντας τα επιτόκια στο μηδέν ή σχεδόν, ενώ διογκώνοντας σε μεγάλο βαθμό το χρήμα και παρατείνοντας σχεδόν απεριόριστη πίστη, δημιουργώντας έτσι μεγάλες φούσκες στο χρέος, στις αγορές μετοχών και κατοικιών κ.λπ.

Στη συνέχεια, συρρικνώνουν σοβαρά την προσφορά χρήματος και κάθε πίστωση ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν τα επιτόκια, χρεοκοπώντας έτσι αμέτρητες χιλιάδες τράπεζες, επιχειρήσεις και οικογένειες και αγοράζοντας για δεκάρες στο δολάριο κάθε είδους περιουσιακά στοιχεία όταν το αίμα τρέχει στους δρόμους. 

Δεν είναι επίσης μυστικό ότι όλες αυτές οι υφέσεις έχουν επιβληθεί σκόπιμα στις δυτικές οικονομίες από αυτούς τους Εβραίους τραπεζίτες τα τελευταία 200 ή περισσότερα χρόνια. 

Η κατάρρευση του 1929 και η επακόλουθη Μεγάλη Ύφεση της δεκαετίας του 1930 ήταν μόνο μία από αυτές. 

Αυτό έγινε πολλές φορές πριν από το 1929, και έχει γίνει πολλές φορές από τότε.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1930, οι Χαζάροι Εβραίοι στο Σίτι του Λονδίνου είχαν μόλις εξαπολύσει την πιο πικρή ύφεση στη ζωντανή μνήμη. Ο Montagu Norman, ο επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας που ανήκει στους Rothschild, είχε μια συνάντηση με την FED που ανήκει στους Rothschild και με την Ένωση Τραπεζιτών των ΗΠΑ , και λίγο αργότερα ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία κατέρρευσε. 

 

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Όουεν , συν-συγγραφέας του νόμου για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, κατέθεσε ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου ότι η τράπεζα που ανήκε έλαβε μια ειδοποίηση από την Εθνική Ένωση Τραπεζιτών που ανέφερε: «Θα αποσύρετε αμέσως το ένα τρίτο της κυκλοφορίας σας και θα καλέσετε στο μισό των δανείων σας». Και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Ρότσιλντ και αυτοί οι Εβραίοι κεντρικοί τραπεζίτες προκαλούν ύφεση: μια στιγμιαία μείωση κατά 35% ή περισσότερο στην προσφορά του έθνους και μια μείωση κατά 50% στη συνολική πίστωση. 

 

Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα είναι οι χρεοκοπίες χιλιάδων εταιρειών και τραπεζών και οι τεράστιες βουτιές στις χρηματιστηριακές αξίες και τα εταιρικά περιουσιακά στοιχεία κάθε περιγραφής που είναι πλέον διαθέσιμες για αγορές σε πένες στο δολάριο. 

Κάλυψα τις άλλες, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών υφέσεων, των κεντρικών τραπεζών που ανήκουν στους Εβραίους σε ένα προηγούμενο άρθρο με τίτλο,«Ας έχουμε μια οικονομική κρίση: Πρώτον, χρειαζόμαστε μια κεντρική τράπεζα ».[1]

Το κάλυψα επίσης εν συντομία σε άλλο προηγούμενο άρθρο, « Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο », Μέρος (8) Ύφεση και ύφεση .[2]

Όχι μόνο η Μεγάλη Ύφεση απαιτούσε πολύ εκ των προτέρων προγραμματισμό πριν από την εκτέλεση, αλλά οι δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ύφεσης ήταν επίσης τρομακτικές. Μια πηγή αναφέρει ότι 1.100 αμερικανικές τράπεζες χρεοκόπησαν κατά τη δεκαετία του 1930, ενώ άλλες πηγές ισχυρίζονται ότι «πολλές χιλιάδες»οι τράπεζες απέτυχαν. 

 

Δεν έχω ερευνήσει αυτούς τους αριθμούς, αλλά, ακόμη και με τον μικρότερο αριθμό, αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός τραπεζών που πρέπει να διευθετηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εξαγορά – κάτι που ήταν αναμφισβήτητα από τους σκοπούς της πρόκλησης της Ύφεσης. Αλλά δεν μπορεί κανείς να έχει άλλα μέρη να φθάνουν πρώτα και να επιλέγουν τα ελκυστικά περιουσιακά στοιχεία, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές μπότες στο έδαφος, γεμάτες με χρήματα με γνώσεις τραπεζικών και νομικών. 

 

Δεν έχω καμία αξιόπιστη επιβεβαίωση για τον αριθμό εκείνων των χρεοκοπημένων τραπεζών που αγοράστηκαν, κλάπηκαν, συγχωνεύτηκαν, καταβροχθίστηκαν ή χρησιμοποιήθηκαν, αλλά πρέπει να ήταν ένα μεγάλο ποσοστό του συνόλου με τη μια ή την άλλη μορφή.

 

Οι τράπεζες δεν γίνονται άχρηστες απλώς και μόνο επειδή τα κυκλοφορούντα μετρητά τους αποσύρονται, και πολλές, αν όχι περισσότερες, θα μπορούσαν να γίνουν ξανά κερδοφόρες. και έτσι θα ήταν άγνωστο σε έναν τεράστιο όγκο εμπιστευτικών πληροφοριών για την κατάσταση κάθε τράπεζας . 

 

Ωστόσο, το να αγοράσουμε την αφρόκρεμα όλων αυτών των τραπεζών που απέτυχαν δεν είναι κάτι που κάνουμε με τρία ή τέσσερα άτομα. 

 

Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση θα περιλάμβανε αρκετά μεγάλο αριθμό «πρακτόρων», ακόμη και αν σκεφτεί κανείς ότι η JP Morgan ήταν ντόπιος και σίγουρα πράκτορας των Rothschild , όπως και άλλες εβραϊκές τράπεζες.

Αλλά δεν ήταν μόνο οι τράπεζες που κινδύνευαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

 

Καθώς περνούσε η ύφεση, οι περισσότερες εταιρείες βίωναν διάφορους βαθμούς οικονομικής δυσπραγίας και εκείνες που παράγουν αγαθά με υψηλή ελαστικότητα για φτηνές εξαγορές. Για παράδειγμα, οι πωλήσεις της Coca-Cola έπεσαν κατακόρυφα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά η εταιρεία επέζησε ως εκ θαύματος και μάλιστα απορρόφησε τους ανταγωνιστές. 

 

Είναι πολύ πιθανό ένας από τους πράκτορες από το City του Λονδίνου να αγοράσει ένα ελεγχόμενο συμφέρον στην εταιρεία εκείνη τη στιγμή και, πολύ συχνά, όταν γίνει αυτό,το «Μέτωπο των Εθνών» παραμένει στη θέση του και το κοινό δεν αντιλαμβάνεται ποτέ το πραγματικό αλλαγή ιδιοκτησίας. Πολλές εταιρείες υπάρχουν σήμερα με αυτόν τον τρόπο, με την τελική ωφέλιμη ιδιοκτησία να καλύπτεται πλήρως από την ύπαρξη διαφόρων ειδών καταπιστεύματα, υπεράκτια αριθμημένες εταιρείες, φορολογικούς παραδείσους, επενδυτικά κεφάλαια και πολλούς άλλους μηχανισμούς.

Μια εταιρεία σε αυτή την κατηγορία που πρέπει να μας τραβήξει την προσοχή είναι η General Motors. 

 

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας πριν από την Ύφεση, η GM είχε τεράστια χρηματικά ποσά, 65 εκατομμύρια δολάρια μόνο σε ένα χρόνο και άλλα μεγάλα ποσά τα επόμενα χρόνια. Από το 1927 έως το 1933, οι πωλήσεις των κύριων εμπορικών σημάτων της GM, Chevrolet και Buick, μειώθηκαν κατά 50% και 80% αντίστοιχα. 

 

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι η GM ήταν στο τέλος του σχοινιού της και κατευθυνόταν γρήγορα προς την πτώχευση πριν από το τέλος της δεκαετίας του 1930. Αλλά ξαφνικά η GM ήρθε στη ζωή με μια εκδίκαση και ουσιαστικά αναμόρφωσε το κοινωνικό και συγκοινωνιακό τοπίο της Βόρειας Αμερικής. Η GM ξεκίνησε ξαφνικά ένα απίστευτα μεγάλο πρόγραμμα για να σκοτώσει όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις ΗΠΑ,αγοράζοντας και διαλύοντας το τροχαίο υλικό σχεδόν 1.00 αμερικανικών σιδηροδρόμων .

 

 Έχω καλύψει αυτήν την ιστορία με πολλές λεπτομέρειες σε προηγούμενο άρθρο « Αμερικανοί και αυτοκίνητα: Καπιταλισμός και προπαγάνδα »[3]
, που περιέχει πολλές λεπτομέρειες για τις οποίες δεν έχουμε χώρο εδώ.

Πώς όμως θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Έχετε ιδέα πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να αγοράσετε όλες τις ηλεκτρικές ατμομηχανές και όλα τα ηλεκτρικά βαγόνια του τραμ που περιέχονται σε 1.000 σιδηροδρόμους; Και αυτή η τεράστια δαπάνη δεν έμοιαζε με την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου που θα περίμενε κανείς να αποφέρει κέρδη μέσα σε ένα χρόνο, αφού δεν έγινε τίποτα με τις αγορές. Όλο αυτό το τροχαίο υλικό απλώς διαλύθηκε και τα χρήματα χάθηκαν για πάντα. 

 

Αλλά η GM ήταν ουσιαστικά χρεοκοπημένη, οπότε από πού προέρχονταν αυτά τα χρήματα, όχι μόνο να παραμείνει στην παραγωγή, αλλά να ξεκινήσει αυτό το εξωφρενικό εγχείρημα που είχε κάποια έσοδα ή κέρδος στο μέλλον; Τα απαιτούμενα ποσά θα ήταν τεράστια, ασυνήθιστα, και κανείς στις ΗΠΑ δεν είχε τέτοιου είδους χύμα μετρητά κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, και σίγουρα όχι απλά για να τα πετάξεις στα σκουπίδια. 

 

Η μόνη πηγή κεφαλαίων αυτού του μεγέθους που ήταν οι Εβραίοι τραπεζίτες στο City του Λονδίνου. Από τότε, η GM ήταν ουσιαστικά μια εγκληματική οργάνωση, ειδικευμένη στα χρήματα και όχι στα αυτοκίνητα, με ένα σχεδόν τρελό επίπεδο απλότητας κατά καιρούς, εμφανίζοντας όλα τα τυπικά σημάδια του οργανωμένου εγκλήματος των Khazar/Mafia, όπως εκφοβισμός, εκβιασμός, απάτη, σκόπιμη υποβάθμιση. της ποιότητας , και μια εκπληκτική περιφρόνηση για τη ζωή των πελατών της.

Αλλά εδώ κατονόμασα μόνο δύο εταιρείες κυριολεκτικά χιλιάδων – τράπεζες, φαρμακευτικές εταιρείες, κατασκευαστές τροφίμων και ενδυμάτων, αλυσίδες ξενοδοχείων, σιδηρόδρομοι, ατμοπλοϊκές γραμμές, νεοσύστατες αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες αυτοκινήτων και βιομηχανιών. Πολλά από αυτά θα ήταν σε δύσκολη θέση μέχρι το τέλος μιας δεκαετούς ύφεσης και θα ήταν διαθέσιμα για εξαγορά σε εξαιρετικές τιμές, και πολλά σίγουρα ήταν. Και ας μην ξεχνάμε ότι η Μεγάλη Ύφεση επηρέασε και τα έθνη εκτός από τις ΗΠΑ, έτσι ευκαιρίες υπήρχαν σε πολλά μέρη . 

 

Σκεφτείτε τον υλικοτεχνικό σχεδιασμό και την οργάνωση που απαιτούνται για την εκτέλεση ενός τέτοιου σχεδίου, καθώς και τα είδη και τον αριθμό των «πρακτόρων» που είναι απαραίτητοι, όχι μόνο για να δημιουργηθεί μια οικονομική ύφεση, αλλά για να γίνει όλη η λεηλασία όταν έτρεχε αίμα στην του δρόμου.

Τα επόμενα τέσσερα μέρη αυτού του δοκιμίου, με αριθμό ( 2 έως 5 ), θα εξεταστούν εδώ μόνο εν συντομία. Τα έχω καλύψει με περισσότερες λεπτομέρειες σε ένα προηγούμενο δοκίμιο με τίτλο ” Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο”[4]
, και πολύ πιο εκτενώς στο Μέρος 5 ενός ηλεκτρονικού βιβλίου με τίτλο « Πώς οι ΗΠΑ έγιναν πλούσιοι »[5]
. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις πηγές για περισσότερες πληροφορίες και αναφορές. 

 

Αυτές είναι οι επόμενες τέσσερις μερίδες:

 

(2) Οι κατασχέσεις χρυσού στις ΗΠΑ

(3) Ο νόμος περί αγορών αργύρου του 1934

(4) Μεγάλη ληστεία χρυσού της Citibank

(5) Διεθνείς κατασχέσεις χρυσού

 

(2) Οι εγχώριες κατασχέσεις χρυσού της FED των ΗΠΑ

Η FDR υπογράφει χρυσό νομοσχέδιο, εκτελεστικό διάταγμα 6102, που απαγορεύει τη συσσώρευση χρυσών νομισμάτων, χρυσόβουλων και πιστοποιητικών χρυσού με τις Η.Π.Α.

30 Ιανουαρίου 1934. Ο Πρόεδρος Φράνκλιν Ρούσβελτ υπογράφει τον νόμο περί αποθεμάτων χρυσού. © Bettman/CORBIS — Πηγή

 

Τα πρώτα χρόνια μετά τη δημιουργία της FED που ανήκει στους Rothschild, οι ΗΠΑ εξακολουθούσαν να βρίσκονταν σε χρυσό πρότυπο για το νόμισμά τους. νέα χρήματα θα μπορούσε να εκδοθεί από την FED μόνο εάν είχε τουλάχιστον το 40% αυτού του ποσού σε χρυσό.Όμως, όπως έκαναν πάντα οι Εβραίοι τραπεζίτες σε κάθε χώρα, εξέδιδαν χαρτονόμισμα πολύ πέρα ​​από τα επιτρεπόμενα όρια. 

 

Μέχρι το 1933, η FED είχε μόνο περίπου 6.000 μετρικούς τόνους χρυσού στα θησαυροφυλάκια της, περίπου 50.000 τόνους λιγότερο από το χάρτινο νόμισμα που είχε εκδώσει. 

 

Το κοινό γνώριζε γενικά τι συνέβαινε και, με την ανησυχία ότι το χαρτονόμισμα των ΗΠΑ κατέστη άχρηστο, ξόδευε το χαρτί και συσσώρευε τα νομίσματα και τις ράβδους χρυσού, ενώ οι μικρές τράπεζες και οι εταιρείες αποθησαύριζαν χρυσόχρυσο. Υπό την πίστη τους, ο Ρούσβελτ ψήφισε την περίφημη διάταξη του 1602 που κατέγραψε όλο τον ιδιωτικό χρυσό (σε όλες τις μορφές, νομίσματα, ράβδους, ράβδους) στις ΗΠΑ,όλοι οι πολίτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν το χρυσό τους στην FED, με ποινή 10.000 δολαρίων. πρόστιμο συν 10ετή φυλάκιση. 

 

Σημειώστε ότι ο χρυσός δεν παραδόθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, αλλά στην ιδιόκτητη FED. 

 

Ο χρυσός ανταλλάχτηκε με χαρτονόμισμα, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες της FED χρησιμοποίησαν την εξουσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ για να καταλάβουν όλο τον ιδιόκτητο χρυσό στις ΗΠΑ, μόνο με το κόστος της χαρτιού εκτύπωσης. Το δολάριο των ΗΠΑ υποτιμήθηκε σημαντικά μετά από αυτό.

Αυτή ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές κλοπές στις ΗΠΑ, μια που διέπραξε ο Πρόεδρος των δικών του ανθρώπων. Εν μέσω της πιο πικρής κατάθλιψης στη ζωντανή μνήμη, ο Ρούσβελτ κατέσχεσε όλο τον ιδιωτικό χρυσό στη χώρα και τον παρέδωσε δωρεάν στους Εβραίους ιδιοκτήτες της FED.

 

(3) Νόμος για την αγορά αργύρου των ΗΠΑ του 1934

1934 $10 Silver Certificate VF —Πηγή

 

Οι Εβραίοι τραπεζίτες επαναλάμβαναν αυτή την προδοσία τον επόμενο χρόνο, με τον Ρούσβελτ να πιέζεται να εφαρμόσει ένα άλλο διοικητικό νομοσχέδιο για την κατάσχεση όλου του ιδιωτικού ασημιού (σε όλες τις μορφές, νομίσματα, ράβδους, ράβδους) στις ΗΠΑ στην ίδια βάση – για να αφαιρεθεί το πολίτες των πραγματικών περιουσιακών τους στοιχείων και να τα αντικαταστήσει με χαρτί, τα οποία αυτά τα ασημένια περιουσιακά στοιχεία δίνονται επίσης δωρεάν στην FED. 

 

Αυτή η ενέργεια εξάλειψε επίσης δισεκατομμύρια λιγοστούς κρατικούς πόρους στο βάθος της Μεγάλης Ύφεσης, όταν οι περισσότεροι Αμερικανοί πάλευαν να επιβιώσουν και να αποφύγουν την πείνα και τη χρεοκοπία.

Αλλά αυτή η πράξη ήταν σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος, στις ΗΠΑ το 1934, ήταν να σχεδιάσει την αναγκαστική πώληση όλου του ιδιωτικού ασημιού στις ΗΠΑ στην τότε τιμή της αγοράς, αντικαθιστώντας το με χαρτί που υποτιμούσε ταχέως. 

Το δεύτερο μέρος, που εκτείνεται από το 1934 έως το 1939, το οποίο πρέπει να φαινόταν εντελώς παράξενο σε όσους ζούσαν εκείνη την εποχή, ήταν μια οδηγία για το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ να αγοράζει ασήμι «από ξένες χώρες» σε τιμή που ήταν περίπου τρεις φορές η τιμή της αγοράς. για ασήμι . 

Ο μόνος λόγος που δόθηκε, και ο οποίος ήταν ξεκάθαρα ψευδής, ήταν η προστασία των αμερικανικών παραγωγών αργύρου. Ωστόσο, ο βαθύς λόγος έγινε σύντομα εμφανής.

Εδώ θα πρέπει να παρέμβω μια ιστορική σημείωση. Η Κίνα είχε υποστεί περισσότερα από 100 χρόνια από την παρωδία του οπίου που της προκάλεσαν οι Εβραίοι, κυρίως οι Rothschild, Sassoon και Kadoorie, αλλά και πολλοί άλλοι Εβραίοι. 

Οι Κινέζοι είχαν επίσης υποφέρει πάρα πολύ από τις απαγωγές και τη διακίνηση σκλάβων που αυτοί οι ίδιοι Εβραίοι (και οι φίλοι τους) έκαναν στη χώρα την ίδια περίοδο. 

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ρότσιλντ απήγαγε περίπου 70.000 Κινέζους που στάλθηκαν στη Νότια Αφρική και σε άλλα έθνη ως σκλάβους για να δουλέψουν τα χρυσωρυχεία του, για να μην πω τίποτα για το ίδιο που έγινε για την παροχή εργατικού δυναμικού στους (χρηματοδοτούμενους από Εβραίους) Αμερικανούς και Καναδικοί σιδηρόδρομοι, το κανάλι και ο σιδηρόδρομος του Παναμά, η εξόρυξη του Guano στο Περού και πολλά άλλα τέτοια εγχειρήματα. 

Ήταν μόνο ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος που έβαλε τέλος σε όλα αυτά, δίνοντας επιτέλους στους Κινέζους κάποια ελευθερία από την ξένη καταπίεση και μια ευκαιρία να σκεφτούν την ανοικοδόμηση του έθνους τους. Αλλά οι Εβραίοι ήταν πολύ δυσαρεστημένοι για την απώλεια του βραβείου τους και ήταν αποφασισμένοι να λεηλατήσουν ό,τι είχε απομείνει πλούτος στην Κίνα.

Μέχρι εκείνη την εποχή, η Κίνα βρισκόταν για εκατοντάδες χρόνια σε ένα ασημένιο πρότυπο για το νόμισμά της, το μοναδικό νόμισμα στον κόσμο που υποστηρίζεται πλήρως από πολύτιμα μέταλλα, και υπεύθυνο για τη δημιουργία μιας σταθερής οικονομικής βάσης, επιτρέποντας στην Κίνα να ξεφύγει εντελώς από τη Μεγάλη Ύφεση που ήταν καταστροφικός για τον υπόλοιπο κόσμο. 

Γρήγορα έγινε σαφές ότι οι Αμερικανοί δεν αγόραζαν ασήμι από «ξένες χώρες» στην ανοιχτή αγορά, όπως πρότεινε η αμερικανική νομοθεσία, αλλά μόνο στην Κίνα μέσω των εβραϊκών τραπεζών των ΗΠΑ και των πρακτόρων Rothschild, όπως η Citibank, η Morgan και η Chase, επειδή είχαν ανοσία στα κινέζικα εξαγωγικούς κανονισμούς.

Αυτή η αμερικανική πολιτική για το ασήμι έδωσε φυσικά ένα καταστροφικό πλήγμα σε αυτή τη σταθερότητα αιώνων, επειδή αυτοί οι πράκτορες των ΗΠΑ πρόσφεραν στους Κινέζους πολίτες τρεις φορές την τιμή αγοράς για τους ασήμαντους τους, με αποτέλεσμα φυσικά μια πλημμύρα αργύρου να εισέλθει σε αυτές τις τράπεζες. και από εκεί να αποσταλεί στις ΗΠΑ σε αμερικανική στρατιωτική σκάφη.

Η χρηματοδότηση αυτών των αγορών αργύρου στην Κίνα είναι αξιοπερίεργο γιατί έγινε εξολοκλήρου με πλαστό νόμισμα. 

Ούτε το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ούτε οι εβραϊκές τράπεζες των ΗΠΑ μπορούσαν να αγοράσουν ασήμαντα από Κινέζους πολίτες με δολάρια ΗΠΑ, καθώς το δολάριο δεν ήταν σε κοινή χρήση και σίγουρα δεν γινόταν δεκτό ως πληρωμή από Κινέζους πολίτες για τους ασήμαντούς τους. 

Η μόνη πηγή κεφαλαίων –σε κινεζικό γιουάν– θα ήταν οι εβραϊκές τράπεζες που λειτουργούσαν στην Κίνα εκείνη την εποχή. 

Αυτές οι τράπεζες είχαν το δικαίωμα να εκδίδουν κινεζικό νόμισμα μόνο εφόσον διατηρούσαν το χρυσό ή το ασήμαντο ως πλήρη υποστήριξη, αλλά οι εβραϊκές τράπεζες παραβίασαν αυτήν την αρχή με την εγκατάλειψη, ηCitibank από μόνη της εκδίδει δισεκατομμύρια σε κινεζικά γουάν χωρίς καθόλου υποστήριξη από πολύτιμα μετάλλα . 

Πιστεύω ότι οι άλλες εβραϊκές τράπεζες λειτουργούσαν με παρόμοιο τρόπο. 

Έτσι, οι Εβραίοι εισήλθαν στην Κίνα με την ακριβή πρόταση να χρεοκοπήσουν εντελώς την οικονομία και να καταστρέψουν τη χώρα, τυπώνοντας απεριόριστα δισεκατομμύρια σε πλαστικά νομίσματα και πληρώνοντας τους Κινέζους πολίτες τρεις φορές την τιμή της αγοράς για το ασήμαντό τους. 

Οι τόσο ισχυρές λειτουργίες που η ασημένια υποστήριξη για το νόμισμα της Κίνας μειώθηκε από σχεδόν 100% σε μόλις περίπου 4% σε ορισμένους σημαντικούς τομείς. 

Το νόμισμα της Κίνας φυσικά καταστράφηκε, η οικονομία κατέρρευσε και η χώρα ρίχτηκε στα βάθη της Μεγάλης Ύφεσης από την οποία είχε ξεφύγει εντελώς μέχρι εκείνη την εποχή.

Αυτοί οι Εβραίοι τραπεζίτες, ο Ρότσιλντ και οι άλλοι ιδιοκτήτες της FED, ρουφούσαν ασήμαντη αξία αμέτρητων δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Κίνα με το κόστος της εκτύπωσης άχρηστων μικρών κινεζικών κομματιών χαρτιού, ένα δεύτερο μέρος αυτού του σχεδίου ήταν ένα εσκεμμένο σχέδιο να. έντονο υπερπληθωρισμό όπως είχαν κάνει οι ίδιοι Εβραίοι τραπεζίτες στη Γερμανία μόλις λίγα χρόνια νωρίτερα . 

Θα το συζητήσω λεπτομερέστερα παρακάτω.

Ίσως σκεφτείτε να αναρωτηθείτε γιατί οι Εβραίοι τραπεζίτες της FED δεν προσπάθησαν επίσης να αγοράσουν όλο το χρυσό στην Κίνα με τον ίδιο τρόπο. 

Στην πραγματικότητα, έκαναν ακριβώς αυτό, την ίδια στιγμή, και το κατάφεραν χωρίς καν την ταλαιπωρία να τυπώσουν πλαστά νομίσματα.

Δείτε τη Citibank, παρακάτω.

 

(4) Μεγάλη κινεζική ληστεία χρυσού της Citibank

Οι Κινέζοι πάντα αποθησαύριζαν χρυσό, που έκαναν τα στοιχεία όταν η Citibank ήρθε στην Κίνα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και χρειαζόταν έναν έξυπνο τρόπο για να ξαναχτίσει τη βάση των περιουσιακών της. 

Η Citi το βρήκε. 

Η τράπεζα διαφήμισε σε όλη τη χώρα την ανασφάλεια της διατήρησης των ράβδων χρυσού σε μια κάλτσα κάτω από το κρεβάτι και κατάφερε να πείσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια Κινέζους να καταθέσουν το χρυσό τους στα θησαυροφυλάκια της Citibank όπου θα ήταν ασφαλείς, ανταλλάσσοντας τον πραγματικό χρυσό με μικρά κομμάτια χαρτιού. . που υποτίθεται ότι είναι «χρυσά πιστοποιητικά». 

 

Η Citi και οι άλλες εβραϊκές τράπεζες το έκαναν αυτό για πολλές δεκαετίες, αλλά η πρακτική εξερράγη κατά τη δεκαετία του 1930. 

Κοντά στο τέλος της δεκαετίας, όταν μαζεύονταν τα σύννεφα του πολέμου, η Citi φόρτωσε κυριολεκτικά δεκάδες στρατιωτικά πλοία των ΗΠΑ με όλο αυτό τον κινεζικό χρυσό, και απλώς έκλεισε τις πόρτες της και έφυγε. 

Ο χρυσός, φυσικά, που είχε παραδοθεί στη FED του Rothschild σε αντάλλαγμα για χαρτί.

Οι άνθρωποι σήμερα εξακολουθούν να προσπαθούν να ανακτήσουν τον χρυσό τους από τη Citibank. Το κάλυψα λεπτομερώς στο προηγούμενο άρθρο που μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε.[6]

 

Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή την ιστορία, αφού η Citibank και οι άλλες εβραϊκές τράπεζες έκαναν το ίδιο κόλπο σε τουλάχιστον δώδεκα χώρες. Εάν λειτουργεί σε ένα μέρος, θα πρέπει να λειτουργεί παντού. Την ίδια στιγμή που η Citi (International Banking Corporation) εγγράφηκε στην Κίνα, άνοιξε επίσης τραπεζικές εργασίες στη Μανίλα, την Καλκούτα, τη Σιγκαπούρη, τη Γιοκοχάμα, τη Βραζιλία, την Αργεντινή και σε άλλες χώρες. 

 

Η ποσότητα χρυσού που έκλεψαν οι Εβραίοι τραπεζίτες και η Citibank από πολίτες όλων αυτών των χωρών πρέπει να ήταν δεκάδες δισεκατομμύρια, με όλα προφανώς να λειτουργούν από ένα τυπικό πρότυπο σε χρήση σε όλο τον κόσμο.

 

(5) The Worldwide Gold Robbery – Η FED των ΗΠΑ

Θεματοφύλακας του μεγαλύτερου αποθέματος αποθήκευσης χρυσού στον κόσμο (περίπου 5.620 μετρικούς τόνους)

Όπως σημειώνεται σε ένα προηγούμενο δοκίμιο για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου , αυτή είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές απάτες που έχουν διαπραχθεί ποτέ στην ιστορία του κόσμου, μια απάτη που φαίνεται να απαλειφθεί από όλα τα ιστορικά μας βιβλία, σε σημείο που αμφιβάλλω για μια άτομο στο ένα εκατομμύριο το γνωρίζει. 

Όπως όλες οι καλές απάτες, ήταν απλά: από το 1932 μέχρι την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης προκαλούσαν υπερβολικά φόβο σε ολόκληρο τον κόσμο ότι είτε η Ιαπωνία είτε η Γερμανία θα εισέλθει σε κάθε έθνος και αναπόφευκτα θα λεηλατούσαν όλα τους. κεντρικές και εμπορικές τράπεζες.Η λύση που προσφέρθηκε ήταν όλες οι τράπεζες σε όλα τα έθνη του κόσμου να παραδώσουν όλα τα αποθέματα χρυσού τους στην FED των ΗΠΑ για φύλαξη μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος . 

Και το έκαναν. Κάθε μέρα, Οι New York Times κατέγραψαν πιστά αποστολές εκατομμυρίων δολαρίων χρυσού από όλα αυτά τα έθνη στις ΗΠΑ. 

Ένα άρθρο των NYT ισχυρίστηκε ότι επτά αμερικανικά αντιτορπιλικά φορτωμένα με 125.000 μετρικούς τόνους κινεζικού χρυσού ταξίδεψαν στις ΗΠΑ το 1938, ένα από τα πολλά τέτοια, και αυτές οι μεταφορές ήταν από φίλους αλλά και από εχθρούς, με τον Καναδά και τα δυτικά έθνη να υποκύπτουν στην ίδια προπαγάνδα. 

Αυτές οι «καταθέσεις» αποδεικνύονταν από πιστοποιητικά χρυσού που εκδόθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, αν και ο χρυσός στην πραγματικότητα πήγε στην FED των ΗΠΑ

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε μία αξιόπιστη περίπτωση οποιουδήποτε από αυτόν τον χρυσό να έχει επιστραφεί ποτέ στους ιδιοκτήτες του. 

Σε κάθε περίπτωση, η FED δήλωσε ότι τα πιστοποιητικά που προσφέρθηκαν ήταν είτε πλαστά με προφανή ορθογραφικά και άλλα λάθη, είτε ότι απλώς «δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την έκδοση πιστοποιητικών» με αυτούς τους σειριακούς αριθμούς και αρνήθηκαν να τα εξαργυρώσουν.

Αλλά μετά μερικά πολύ περισσότερα γεγονότα. 

Ένα αεροσκάφος της CIA ανακαλύφθηκε πως συνετρίβη στη ζούγκλα των Φιλιππίνων, που περιείχε τρισεκατομμύρια δολάρια από αυτά τα ίδια πιστοποιητικά, και σαφώς πρωτότυπα και όχι πλαστά.

Μετά από αυτή την ανακάλυψη, με τη συνακόλουθη δημοσιότητα και την εμφάνιση ογκωδών και αποφασιστικών αξιώσεων εξαγοράς για αυτά τα πιστοποιητικά, η FED πανικοβλήθηκε, οδηγώντας σε κάτι πραγματικά παράξενο: η FED αποφάσισε ξαφνικά να λιώσει ξανά και να αναδιατυπώσει ολόκληρη την απόκτησή της σε χρυσό για τον δηλωμένο « προτιμώντας να έχουν όλα τα χρυσά πλινθώματα τους στο ίδιο σχήμα ” .

Η εκ νέου τήξη εκατοντάδων χιλιάδων τόνων χρυσού είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, περίπλοκο και πολύ ακριβές και δεν γινόταν ποτέ για τον λόγο της αλλαγής του σχήματος των ράβδων. 

Όποιος και αν ήταν ο δηλωμένος σκοπός της FED, το κύριο αποτέλεσμα ήταν ότι ο επαναλιωμένος χρυσός δεν περιέχει πλέον τα αρχικά του σημάδια, πράγμα που σήμαινε ότι δεν υπήρχε πλέον τρόπος να προσδιοριστεί η αρχική πηγή αυτού του χρυσού. 

Και αυτό σήμαινε ότι κανείς δεν μπορούσε ποτέ να αποδείξει ότι ο χρυσός που κατείχε η FED ήταν ο χρυσός που –σε πραγματικούς όρους– κλάπηκε– από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου. 

Κάλυψα αυτό εν συντομία στο παραπάνω άρθρο, αναφορά[4]
, και εκτενώς στο προαναφερθέν E-book, αναφορά[5]

 

Σας προτρέπω να διαβάσετε τη μεγαλύτερη έκδοση . 

Είναι μια συναρπαστική ιστορία. 

Με λίγα λόγια, οι Εβραίοι τραπεζίτες πήραν για «φύλαξη» το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού από τις Κεντρικές Τράπεζες και τις εμπορικές τράπεζες στις περισσότερες χώρες του κόσμου, και το έκαναν χωρίς καμία απολύτως πρόταση να επιστρέψουν.

Ένα διάσημο παράδειγμα ήταν τα αποθέματα χρυσού από την κεντρική τράπεζα της Κίνας. 

Όταν ο Chiang Kai-Shek έχασε τον κινεζικό εμφύλιο πόλεμο και κατέφυγε στην Ταϊβάν, η τελευταία του πράξη ήταν να λεηλατήσει όλο το χρυσό από την κεντρική τράπεζα της ηπειρωτικής Κίνας και τις εμπορικές τράπεζες και να πάρει τους τόνους χρυσού μαζί του στην Ταϊβάν – υπό την προστασία των Αμερικανών. 

Για να προωθήσουν την προστασία τους, οι ΗΠΑ έπεισαν τον Τσιάνγκ να τους αφήσει να πάρουν τον χρυσό στις ΗΠΑ «για φύλαξη» σε περίπτωση που η Κίνα επιτεθεί στην Ταϊβάν και έκλεβε τον χρυσό «του». 

Αυτό το ράσο δεν επιστράφηκε ποτέ. 

Μάλιστα, πολύ μετά τον θάνατο του συζύγου της, και μέχρι την ημέρα που πέθανε, η μ. Η Τσιάνγκ μάλωνε, μάλωνε, εκλιπαρούσε και μήνυσε την κυβέρνηση των ΗΠΑ και την FED για την επιστροφή του χρυσού «της». 

Εκείνη απέτυχε και το θέμα πέθανε. 

Η Ταϊβάν σήμερα δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.

 

(6) Η Εβραϊκή Διακήρυξη του Πολέμου του 1933 και το Οικονομικό Μποϊκοτάζ της Γερμανίας

Ο εβραϊκός λαός κήρυξε πόλεμο κατά της Γερμανίας; : r/AskHistorians

Πηγή

Εν συντομία, ο Χίτλερ σκότωσε την ιδιωτική Γερμανική Κεντρική Τράπεζα του Ρότσιλντ και έδιωξε όλους τους Εβραίους από το γερμανικό τραπεζικό σύστημα και την κυβέρνηση, απομακρύνοντάς τους από τα περισσότερα μέρη όπου θα μπορούσαν να συνεχίσουν να βλάπτουν τη γερμανική οικονομία. 

Σε αντίγραφα, η International Jewry ξεκίνησε ένα παγκόσμιο οικονομικό εμπάργκο με σκοπό να στραγγαλίσει την Γερμανία και να πεθάνει από την πείνα ένα μεγάλο μέρος του γερμανικού πληθυσμού, καθώς η Γερμανία μπορούσε να παράγει μόνο αρκετά για να θρέψει ίσως το 70% του πληθυσμού της και με το εμπάργκο, η χώρα θα ( ελπίζω) έχουν τα κέρδη σε ξένο νόμισμα πολύ ανεπαρκή για να αγοράσουν τα απαραίτητα τρόφιμα.

Εκείνη την εποχή, πολλοί μεγάλοι και μικροί λιανοπωλητές (σε πολλές χώρες) ήταν Εβραίοι, οι περισσότεροι από τους μεγάλους χονδρεμπόρους ανήκαν σε Εβραίους, όπως και οι περισσότεροι μεγάλοι εισαγωγείς και η πλειοψηφία των πλοίων ή των ναυτιλιακών γραμμών. 

Το σχέδιο ήταν ότι καμία εβραϊκή εταιρεία οποιουδήποτε είδους (ούτε καμία εταιρεία Εθνικών, στην οποία οι Εβραίοι θα μπορούσαν να ασκήσουν τραπεζική ή άλλη μόχλευση) δεν θα συναλλάσσονταν με κανένα γερμανικό αγαθό οποιουδήποτε είδους. 

Επιπλέον, οι Εβραίοι και οι εβραϊκές τράπεζες θα αρνούνταν να χρηματοδοτήσουν οποιοδήποτε μέρος της διακίνησης γερμανικών αγαθών και οι εβραϊκές ασφαλιστικές εταιρείες θα αρνούνταν να ασφαλίσουν είτε τα εμπορεύματα είτε τα πλοία που τα μεταφέρουν. 

 

Οι χρηματιστές θα αρνούνταν να συναλλάσσονται μετοχές γερμανικών εταιρειών. Επίσης, μεγάλο μέρος της ναυτιλιακής ικανότητας της εποχής ανήκε σε Εβραίους και κανένα εβραϊκό πλοίο δεν μετέφερε γερμανικά εμπορεύματα. 

 

Όπου οι Εβραίοι δεν κατείχαν ούτε έλεγχαν τις εταιρείες,Το εμπάργκο επρόκειτο να είναι παγκόσμιο και ολοκληρωτικό. 

 

Πολλές διαφημίσεις τοποθετήθηκαν από Εβραίους σε έντυπα των μέσων ενημέρωσης, είτε ανήκουν σε Εβραίους είτε όχι, παρακαλώντας όλους τους πολίτες κάθε έθνους να μποϊκοτάρουν πλήρως όλα τα γερμανικά αγαθά. 

Δεν θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Αυτό το θέμα καλύφθηκε λεπτομερώς σε προηγούμενο άρθρο στο οποίο μπορείτε να προσπελάσετε εδώ.[7]

 

(7) Η απόπειρα εβραϊκού φασιστικού πραξικοπήματος του 1933 στην Αμερική

Ολοκαύτωμα | Doc's Books

Ο Πρόεδρος Franklin D. Roosevelt και ο Υπουργός Οικονομικών Henry Morgenthau, Jr.

 

Οι Χαζάροι Εβραίοι στο Σίτι του Λονδίνου, συνεργάζονται μέσω μιας ομάδας Αμερικανών χρηματιστών (συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του Τζορτζ Η . Β. Μπους, Πρέσκοτ Μπους ), έκαναν μια αποτυχημένη προσπάθεια το 1934 να ανατρέψουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να εγκαθιδρύσουν μια φασιστική δικτατορία. 

Ο Στρατηγός Σμέντλεϊ Μπάτλερ[8] ήταν ένας βαριά παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου στις ΗΠΑ, που τον σέβονταν ιδιαίτερα όλοι οι στρατιώτες της εποχής, και αυτός ήταν ο άνθρωπος που οι συνωμοτητές επέλεξαν να ηγηθεί της νέας φασιστικής κυβέρνησής τους. 

Από όλα τα μέρη της παγκόσμιας ιστορίας που έχουν θαφτεί βαθιά, αυτό το γεγονός έχει απολυμανθεί τόσο διεξοδικά από τα μέσα ενημέρωσης, τους εκδότες βιβλίων και περιοδικών, τις βιβλιοθήκες, ακόμη και από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, που μπορεί να μην υπήρχε κανένας που δεν περιείχε αυτές. τις πληροφορίες στην προσιτή μνήμη του. 

Ωστόσο, ένας σκοτεινός υπάλληλος στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου έπεσε κατά λάθος πάνω σε ένα πρωτότυπο αντίγραφο της Ακρόασης του Κογκρέσου στην εκδήλωση και ανεξήγησε το άρθρο για δημοσίευση.

Έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες για να το θάψουν ξανά, και ακόμα πολύ λίγοι άνθρωποι πουθενά το γνωρίζουν, αλλά τουλάχιστον είναι τώρα στη συνείδηση ​​του κοινού. 

Δημοσίευσα ένα παλαιότερο άρθρο σχετικά με αυτό το γεγονός στο οποίο μπορείτε να προσπελάσετε εδώ.[ 

Η ΚΑΜΠΑΛΑ των συνωμοτών πρόσφερε στον Μπάτλερ 3 εκατομμύρια δολάρια για να συγκεντρώσει έναν στρατό 500.000 ανδρών για να ανατρέψει την κυβέρνηση Ρούσβελτ, μετά την οποία θα εγκαθιστούσαν μια φασιστική δικτατορία με τον Μπάτλερ ως εικονιστικό κεφάλι.

Ο Ρούσβελτ θα αναγκαζόταν να παραιτηθεί από τη θέση του ως Προέδρου και θα διόριζε τον Μπάτλερ στο υπουργικό συμβούλιο σε μια νέα θέση ως «Γραμματέας Γενικών Υποθέσεων», αφήνοντάς τον να κυβερνά τη χώρα ενώ ο Ρούσβελτ παρέμενε πρωταγωνιστής.

Ο Αντιπρόεδρος και ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραιτηθούν ενώ ο Μπάτλερ ανέλαβε τον πρόσθετο ρόλο του Υπουργού Εξωτερικών.

Ιδιωτική μαρτυρία από διάφορα άτομα που περιέχονται σε ξεχωριστά έγγραφα ισχυρίζεται ότι αν ο Ρούσβελτ είχε αρνηθεί να ακολουθήσει το σχέδιο, θα είχε σκοτωθεί.

Οι συνωμότες είπαν στον Μπάτλερ ότι είχαν στη διάθεσή τους 300 εκατομμύρια δολάρια σε όλα τα μετρητά και έως και 800 εκατομμύρια δολάρια εάν χρειαζόταν για να επιτύχουν τον στόχο τους. 

Τα χρήματα που θα εισπράξουν για την πληρωμή του προσωρινού στρατού του Μπάτ, καθώς και για την εταιρεία Remington Arms που ήταν πρόθυμη να προμηθεύσει τα απαραίτητα όπλα. 

Δυστυχώς για τους τραπεζίτες, ο Μπάτλερ ήταν περισσότερο πιστός παρά άπληστος και ενημέρωσε τον Ρούσβελτ για το σχέδιο και στη συνέχεια έδωσε πλήρη μαρτυρία στο Κογκρέσο.

Μια σημείωση εδώ είναι η σειρά σχετικά με τον όγκο των χρημάτων που εμπλέκονται. 

Σε πολλές, η σύγκριση της σημερινής αξίας ενός νομίσματος με εκείνη μιας προηγούμενης ημερομηνίας δεν εξυπηρετεί καθόλου, με την απλή εφαρμογή του συντελεστή απόσβεσης που επικρατεί με την πάροδο του χρόνου, επειδή οι άλλες συγκρίσεις είναι πολύ πιο έγκυρες και ουσιαστικές. Σκεφτείτε τα 3 εκατομμύρια δολάρια που προσφέρθηκαν στον Μπάτλερ για να ηγηθεί αυτού του σχεδίου.

 Οι στατιστικές μας λένε ότι ένα δολάριο του 1934 που άξιζε ίσως 22 $ σήμερα, αλλά δεν έχετε κατά νου ότι στις αρχές της δεκαετίας του 1930, ο τυπικός μισθός για έναν μέσο εργαζόμενο ήταν μόνο λίγο περισσότερο από 1.000 $ ετησίως.

Αυτό σημαίνει ότι τα 3 δολάρια σε «μετρητά προκαταβολικά» που προσφέρθηκαν στον Μπάτλερ ως δωροδοκία ήταν στην πραγματικότητα περίπου 2.500 έως 3.000 χρόνια από τον μέσο μισθό ενός άνδρα. 

Μπορείτε να εξετάσετε τα 300 εκατομμύρια δολάρια και τα 800 εκατομμύρια δολάρια υπό παρόμοιο ποσό.

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ διεξήγαγε επίσημη έρευνα – την επιτροπή McCormack-Dickstein[10]
[11]
, επιβεβαιώνοντας ως αληθινά όλα όσα τους είχε πει ο Μπάτλερ, αλλά δημοσίευσε μόνο μια προσεκτικά απολυμανθείσα αναφορά που επιβεβαίωσε το γεγονός αλλά διέγραψε τα ονόματα των συνομωτών και στη συνέχεια κατέγραψε ολόκληρη την υπόθεση . 

Τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από τους Εβραίους αγνόησαν την ιστορία, εκτός από το να γελοιοποιήσουν ανοιχτά τον Μπάτλερ για απόπειρα φάρσας και μετά άφησαν αποφασιστικά το θέμα να πεθάνει. 

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχικό έγγραφο του Κογκρέσου εδώ, σε δύο εκδόσεις.[11]
[12]
Το BBC πραγματοποίησε έρευνα και παρήγαγε ένα μάλλον χλιαρό πρόγραμμα ντοκιμαντέρ για το θέμα.[13]

Οι τελικές εκθέσεις δήλωναν « Οι έρευνες μετατράπηκαν μυστηριωδώς σε ατμό όταν έρθει η ώρα να τους καλέσουμε να καταθέσουν», και ο ίδιος ο Μπάτλερ υβρίζει το Κογκρέσο των ΗΠΑ για τη δειλία τους, λέγοντας: «Όπως οι περισσότερες επιτροπές, έχει σφάξει τους μικρούς και επέτρεψε στους μεγάλους να δραπετεύσουν. . Οι μεγάλες βολές δεν κλήθηκαν καν να καταθέσουν. Αναφέρθηκαν όλοι στη μαρτυρία. Γιατί αποκλείστηκε όλη η αναφορά αυτών των ονομάτων από τη μαρτυρία;» 

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο εδώ, με τεράστιο ενδιαφέρον. 

Ένα από τα έγγραφα που υποστήριζαν τους ισχυρισμούς του Μπάτλερ ανέφερε ότι «Οι συνωμότες είτε (1) παρέμειναν στο εξωτερικό και πέρα ​​από τις δυνατότητες της Επιτροπής, (2) αρνήθηκαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Μπάτλερ ενώπιον της Επιτροπής, είτε (3) απλώς ισχυρίστηκαν άγνοια και ανικανότητα να λογοδοτήσουν για μεγάλα χρηματικά ποσά».

Ο Ρότσιλντ και άλλοι Εβραίοι τραπεζίτες στο Σίτι του Λονδίνου δεν αναφέρονται ονομαστικά στα γραπτά του Μπάτλερ, αλλά ήταν σαφές από τη μαρτυρία του στο Κογκρέσο ότι το κίνημα ξεκίνησε από την Ευρώπη και, εν μέσω της Μεγάλης Ύφεσης το 1934, ποιος άλλος είχε αυτό το είδος. των χρημάτων;

 

Η εξαγορά της Κίνας

Ο TV Soong Chiang KaiShek πηγαίνει στη Γερμανία Χρονοδιάγραμμα για τον Άξονα της Κίνας Σελίδα 18

TV Soong με την αδερφή του, την κυρία Chiang Kai Shek

Οι Εβραίοι δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν τον Μάο Τσε Τουνγκ στην ψυχοπαθή εκδοχή του άγριου κομμουνισμού, όπως έκαναν με επιτυχία στη Ρωσία, έτσι εγκατέλειψαν τον Μάο και πέταξαν τον κλήρο τους με τον Τσιάνγκ Κάι-Σεκ. 

 

Χρηματοδότησαν τον Τσιάνγκ και τον βοήθησαν να έρθει στην εξουσία γιατί είχαν στα χέρια τους μια αδαή μαριονέτα μέσω της οποίας μπορούσαν να καταλάβουν όλη την Κίνα. 

 

Και, με την πρόθυμη βοήθεια του προδότη TV Soong, σχεδόν έκαναν ακριβώς αυτό. 

 

Μέσω των Chiang και Soong, είχαν καταλάβει την κεντρική τράπεζα της Κίνας και σχεδόν όλες τις εμπορικές τράπεζες της χώρας, και έβαζαν τον Chiang να χρηματοδοτήσει τη στρατιωτική του εξαγορά εξ ολοκλήρου με πίστωση, αναγκάζοντας τις εμπορικές τράπεζες να αγοράσουν τεράστια ποσά κρατικών ομολόγων που δεν είχαν καμία απολύτως ελπίδα. ποτέ πληρωθεί ή εξαργυρωθεί. 

 

Στην πραγματικότητα, τύπωναν τόσα πολλά χρήματα που είχαν την Κίνα σχεδόν σε θέση τεράστιου υπερπληθωρισμού, οπότε θα είχαν εισέλθει μαζικά στη χώρα και θα αγόραζαν σχεδόν ό,τι είχε αξία κυριολεκτικά σε πένες – την ίδια μοχθηρή καταστροφή που προκάλεσαν στη Γερμανία μόλις λίγα χρόνια νωρίτερα. 

Οι Εβραίοι ήταν αποφασισμένοι όχι μόνο να ελέγχουν όλη την Κίνα σε απόλυτους όρους (μέσω της μαριονέτας τους Chiang),αλλά να λεηλατήσει ολόκληρο το έθνος, να καταστρέψει και να καταρρεύσει ολοκληρωτικά την οικονομία της Κίνας και να καταλήξει να την κατέχει και να την ελέγχει όλη. Σχεδόν τα κατάφεραν. 

Απλώς δεν υπολόγιζε την τεράστια δημόσια υποστήριξη πίσω από τον Μάο, και δεν περίμεναν ότι ο Μάο θα κέρδιζε τον εμφύλιο πόλεμο και θα έδιωξε τον Τσιάνγκ από τη χώρα.

Αυτή είναι η πηγή όλων των εβραϊκών ισχυρισμών που βλέπουμε σήμερα για το πώς υπάρχουν «αμέτρητοι Εβραίοι στην κινεζική κυβέρνηση», η επιρροή τους στην ανάπτυξη της Κίνας και πώς οι Εβραίοι «συνέβαλαν πολύ» στη «δημιουργία της Νέας Κίνας». 

Ως απόδειξη, βλέπουμε όλες τις φωτογραφίες σήμερα (όλες προετοιμασμένες από Εβραίους) που υποτίθεται ότι είναι Εβραίοι που συμβουλεύουν διάφορους Κινέζους ηγέτες. 

Αλλά οι αυτοί ιστορικοί ρεβιζιονιστές παραλείπουν ένα αδιαμφισβήτητο και αδιαμφισβήτητο γεγονός: ότι, μετά τον πόλεμο, ο Μάο έδιωξε κάθε, μοναχικό, τελευταίο Εβραίο από την Κίνα.– και κατασχέθηκαν όλα τα παράνομα περιουσιακά τους στοιχεία κατά την αναχώρηση. 

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτό δεν μου ακούγεται σαν κάποιος που εκτιμά βαθιά τις «συνεισφορές» των Εβραίων στη «δημιουργία της Νέας Κίνας». 

Οι ιστότοποι της εβραϊκής ιστορίας μας λένε ότι οι Εβραίοι «έφυγαν γρήγορα από την Κίνα» μετά τον πόλεμο, χωρίς όμως να διευκρινίζουν τους λόγους ή τις συνθήκες υπό τις οποίες έφυγαν. 

Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν μερικοί Εβραίοι κακοποιοί που επέστρεψαν στην Κίνα μετά τον πόλεμο, αλλά, όταν οι ατζέντες τους αποκαλύφθηκαν πλήρως, εκδιώχθηκαν επίσης.

 

 

Προετοιμασία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

 

Επίσης, κατά τη δεκαετία του 1930 οι Εβραίοι στο Σίτι του Λονδίνου έκαναν ήδη εκτεταμένες προετοιμασίες για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με σκοπό εν μέρει να ολοκληρώσουν την τελική καταστροφή της Γερμανίας καθώς και τη σταδιακή διασπορά της γερμανικής φυλής. 

Από τους προδρόμους του Ινστιτούτου Tavistock ερχόταν μια πραγματική πλημμύρα αντι-γερμανικής προπαγάνδας, οι τυπικές ψεύτικες και εξωφρενικές ιστορίες που έχουμε αποκαλέσει «πορνό θηριωδίας» και όλα συνιστούν μια τεράστια «εκστρατεία μίσους» κατά της Γερμανίας με τον ίδιο τρόπο όπως έγινε για να επισπεύσει τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έχω καλύψει αυτό το τελευταίο θέμα με πλήρη λεπτομέρεια στο Κεφάλαιο 2 ενός ηλεκτρονικού βιβλίου με τίτλο “Bernays and Propaganda”[14]
που, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, θα σας ξυπνήσει σε ένα μέρος του κόσμου που ίσως δεν ήξερες ότι υπήρχε. 

Σας προτρέπω με κάθε ζήλο να διαβάσετε αυτό το Κεφάλαιο. Χωρίς αυτό το υπόβαθρο, δεν μπορείτε να κατανοήσετε σωστά τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα με τη Ρωσία, την Κίνα και τον Ιράν. Δεν μπορείς. Είναι τόσο εξαιρετική σημασία για τις παγκόσμιες υποθέσεις μας σήμερα που σας προτρέπω να θεωρήσετε αυτή την αναγκαιότητα.

Ένας αναγνώστης δημοσίευσε σχόλια σχετικά με τη χρήση των ταινιών του Χόλιγουντ σε αυτό το πλαίσιο που προκαλεί τον πόλεμο, δηλώνοντας: «Είναι ξεχασμένο σε μεγάλο βαθμό τώρα, αλλά υπάρχουν πολλές ταινίες που κυκλοφόρησαν στις χώρες της Αγγλόσφαιρας στα τέλη της δεκαετίας του 1920 και στις αρχές. έως τα μέσα της δεκαετίας του ’30 η καθεμία μας έλεγε (μας ρυθμίζει ?) ότι επρόκειτο να γίνει παγκόσμιος πόλεμος μέχρι το συγκεκριμένο έτος του 1940, καθιστώντας χαρακτηριστικά ξεκάθαρο ότι η Γερμανία δεν είναι ένας εξέχων αντίπαλος. 

Ξέρω για τρία από αυτά ακριβώς από την κορυφή του κεφαλιού μου, αν και σχεδόν σίγουρα υπάρχουν και άλλα». 

Απαριθμεί αυτά τα τρία:[15]
[16]
[17]

 

Συνδέοντας τις τελείες

 

Πώς συνδέονται όλα αυτά τα γεγονότα; Συνδέονται επειδή οι Χαζάροι Εβραίοι στο Σίτι του Λονδίνου τους εκτελούσαν όλους ταυτόχρονα. Ενώ μόλις είχαν υποκινήσει την πιο πικρή κατάθλιψη στη ζωντανή μνήμη και σχεδίαζαν την επακόλουθη κατάθεση των τραπεζών και των βιομηχανικών εταιρειών του κόσμου, εκτελούσαν ταυτόχρονα ένα προηγούμενο σχέδιο κατάσχεσης του χρυσού και του ασημιού που κρατούσε σε ιδιώτες στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, οι τραπεζές τους ασχολούνταν έντονα με την κλοπή όλων των αποθεμάτων χρυσού σε ιδιώτες σε ξένα έθνη, παίρνοντας χρυσό για «ασφαλή κατάθεση» σε ανταλλάγματα για πιστοποιητικά που δεν είχαν την πρόταση να εξαργυρώσουν ποτέ.

Ταυτόχρονα και πάλι, είχαν επίσης δεσμευτεί με το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στην κλοπή του ασημιού σε χέρια ιδιωτών στην Κίνα, σε αντίγραφα για πλαστά νομίσματα. 

Την ίδια στιγμή, ασχολήθηκε ενεργά με το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον στρατό στην κλοπή του χρυσού που κατείχαν οι κεντρικές τράπεζες και οι εμπορικές τράπεζες του κόσμου, και πάλι σε αντίλλαγμα για «πιστοποιητικά» που δεν είχαν καμία πρόταση να εξαργυρώσουν ποτέ. 

Ταυτόχρονα, εκτελούσαν το Οικονομικό Μποϊκοτάζ που είχαν σκοπό να κυριολεκτικά «στραγγαλίστε τη Γερμανία μέχρι θανάτου. » ενώ δήμευαν γερμανικά περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό και ταυτόχρονα έθεσαν σε κίνηση τη σχεδιαζόμενη ανατροπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ και την εγκατάσταση μιας φασιστικής δικτατορίας υπό τον πλήρη εβραϊκό έλεγχο. 

Και πάλι ταυτόχρονα, ολοκλήρωναν την τελική εξαγορά της Κίνας, στερεώνοντας την ιδιοκτησία τους στο Chiang Kai-Shek και στις κεντρικές και εμπορικές τράπεζες της Κίνας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να ρίξουν την Κίνα σε έναν απαράμιλλο υπερπληθωρισμό για να επιτρέψουν τη χονδρική λεηλασία όλων των βιομηχανικών περιουσιακών στοιχείων αυτής. έθνος. 

Και πάλι ταυτόχρονα, οι Εβραίοι ξεκινούσαν τις προετοιμασίες για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με τη βοήθεια των συμμορφούμενων μέσων ενημέρωσης που χτυπούσαν τα τύμπανα του πολέμου σχεδόν καθημερινά.

Νομίζω ότι μπορούμε δίκαια να πούμε ότι οι Εβραίοι στο Σίτι του Λονδίνου ήταν πράγματι πολύ απασχολημένοι κατά τη δεκαετία του 1930.

 

Εξετάστε τον προγραμματισμό, την επιμελητεία και τον έλεγχο που απαιτούνται για την εκτέλεση

 

Το να αγοράσουμε την αφρόκρεμα όλων των αποτυχημένων τραπεζών και βιομηχανικών εταιρειών δεν είναι κάτι που κάνουμε με τρία ή τέσσερα άτομα. Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση θα περιλάμβανε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό «πρακτόρων» που θα έβρισκαν το τοπίο για τους κατάλληλους στόχους, σε πολλές χώρες.

Ομοίως, οι κατασχέσεις όλου του ιδιωτικού χρυσού και αργύρου στις ΗΠΑ δεν ήταν ένα σχέδιο που σχεδιάστηκε απρόσεκτα σε περιστασιακές συνομιλίες. 

Το σχέδιο ήταν καλά μελετημένο, με διαφημίσεις που τοποθετήθηκαν τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την FED, και με πλήρη υποστήριξη από τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης. 

Θα ήταν βέβαιο ότι αυτό σχεδιάστηκε στο Σίτι του Λονδίνου και παρουσιάστηκε στον Ρούσβελτ μόνο όταν ήταν έτοιμο να το εκτελέσει. 

Σκεφτείτε για μια στιγμή τις μηχανορραφίες που πρέπει να συνέβησαν στα παρασκήνια για να πραγματοποιήσουν ένα τέτοιο σχέδιο. 

Ο Ρούσβελτ δεν ήταν ηλίθιος άνθρωπος. 

Έπρεπε να ξέρει τι έκανε με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου και τις επιπτώσεις που θα είχε στους ήδη εξαθλιωμένους πολίτες του έθνους. 

Και όμως το έκανε, με ακόμη και τα δικαστήρια να αποφανθούν αντισυνταγματικά. 

Πόση δύναμη πρέπει να υπήρχε πάνω στον Ρούσβελτ από τους Εβραίους για να τον πίεσαν να διαπράξει μια τέτοια πράξη προδοσίας εναντίον του λαού του;

 Πόση επιρροή πρέπει να είχαν στα εκλεγμένα μέλη ακόμη και τότε, για να καθίσει το Κογκρέσο με ταπεινότητα ήσυχα και να δεχτεί αυτή την παρωδία χωρίς παράπονο; 

Και πόσο έλεγχος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τότε, για να δημιουργηθεί δημόσια υποστήριξη για ένα τέτοιο εγχείρημα;

Αυτά είναι σοβαρά σημεία προς προβληματισμό, όχι ερωτήματα που πρέπει να απορριφθούν.

Προσθέστε σε αυτή την εξίσωση την ταυτόχρονη –και πολύ εσκεμμένα-σχεδιασμένη εξόρυξη όλου του αργύρου στην Κίνα, την κατάρρευση του νομίσματος της χώρας και τη σκόπιμη καταστροφή της οικονομίας, και όλα γίνονται με πλαστά νομίσματα. 

Σκεφτείτε επίσης τις μηχανορραφίες και τον σχεδιασμό που απαιτούν να συντονιστούν όλες αυτές οι «ιδιωτικές» τράπεζες εβραϊκής ιδιοκτησίας για να ξεκινήσουν αυτό που ήταν ουσιαστικά ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για την κλοπή όλων των πιθανών αποθεμάτων χρυσού σε ιδιώτες, όχι μόνο στην Κίνα αλλά σε όλα τα δεύτερα στον κόσμο και τρίτων χωρών. 

Αυτή δεν ήταν επίσης μια περιστασιακή ή ανεξάρτητη προσπάθεια μιας τράπεζας σε μια χώρα, αλλά από πολλές εβραϊκές τράπεζες σε πάρα πολλές χώρες – και όλα έγιναν ταυτόχρονα, και με πλαστό τοπικό νόμισμα. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα αυτά ήταν ένα εκτεταμένο εγκληματικό σχέδιο που έπρεπε να εκτελεστεί σε τεράστια κλίμακα.

Προσθέστε περαιτέρω σε αυτή την εξίσωση το προφανώς σχεδιασμένο και έξυπνα εκτελεσμένο σχέδιο για την κλοπή όλου του δυνατού χρυσού από τις κεντρικές τράπεζες και τις εμπορικές τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο, φίλων και εχθρών, και τον έντονο συντονισμό που πρέπει να ήταν απαραίτητος με διάφορα υποκαταστήματα της αμερικανικής κυβέρνησης, του Λευκού Οίκου, των Πρεσβειών και του αμερικανικού στρατού, καθώς και τις συντριπτικές προκλήσεις που συνέβαλαν τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης. Αυτό δεν είναι το είδος του εγχειρήματος που σχεδιάζει κανείς στο πίσω μέρος ενός φακέλου σε μια καφετέρια.

Προσθέστε περαιτέρω τον έντονο σχεδιασμό και τον συντονισμό που απαιτούνται για να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο μποϊκοτάζ της Γερμανίας, της πυρετώδης δραστηριότητας που πρέπει να ήταν απαραίτητη για να ξεκινήσει ένα τέτοιο εγχείρημα σε λίγους μόνο μήνες. 

Σκεφτείτε επίσης τον παγκόσμιο συντονισμό όλων των εβραϊκών μέσων ενημέρωσης για την υποστήριξή του και τις προσπάθειες που απαιτούνται για τη διοργάνωση μαζικών συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο, συχνά με 40.000 έως 100.000 παρευρισκομένους.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε ταυτόχρονα τον πολύ προσεκτικό σχεδιασμό που πρέπει να είχε γίνει στην απόπειρα φασιστικού πραξικοπήματος, ένα εκπληκτικά τολμηρό σχέδιο για αυτούς τους Εβραίους να πάρουν τον έλεγχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ σε μια φασιστική δικτατορία – αν και προσεκτικά με τη χρήση (όπως πάντα) ενός «Εθνικού Μετώπου», τόσο λίγοι, αν όχι καθόλου, Αμερικανοί θα γνώριζαν πραγματικά την εθνική ταυτότητα των νέων αφεντικών τους. Και προσθέστε σε αυτό το μέρος την ταυτόχρονη και συνολική εξαγορά της κυβέρνησης και της οικονομίας της Κίνας, καθώς και τα ανάλογα σχέδια για τον έντονο υπερπληθωρισμό και την επακόλουθη λεηλασία του έθνους.

Σκεφτείτε το ποσό του σχεδιασμού και της χρηματοδότησης που πρέπει να ήταν απαραίτητο για μια τόσο τεράστια προσπάθεια ώστε να πάρει τον έλεγχο ενός τεράστιου έθνους όπως η Κίνα, και την έκταση του ελέγχου που είχε επιτύχει, όχι μόνο αγοράζοντας και κατέχοντας το Chiang, αλλά έχοντας τόσο ικανό και προδότες κομπραδόρους όπως ο TV Soong για να τους βοηθήσουν στη λεηλασία και την καταστροφή του έθνους τους. Αυτό επίσης δεν είναι το είδος του σχεδιασμού που γίνεται στο πίσω μέρος ενός φακέλου σε μια καφετέρια. 

Θα χρειαζόταν πολλά χρόνια προγραμματισμού, επαφές και μετατροπές πολλών ατόμων και πολλή ενεργή, πρακτική διαχείριση για να γίνει κάτι τέτοιο.

Ακόμη και μόνο η λεηλασία του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας θα απαιτούσε πολύ εκ των προτέρων σκέψη και σχεδιασμό, για να μην πω τίποτα για τη χρηματοδότηση και την εκτέλεση του εμφυλίου πολέμου. 

Αυτό ήταν ένα τεράστιο έργο, και στα χέρια πολλών ικανών Εβραίων υπολοχαγών να έχουν προχωρήσει όσο πιο μακριά έγινε. 

Και αυτό γινόταν ταυτόχρονα με την εξόρυξη όλου του αργύρου από τη χώρα που στήριζε το νόμισμα εκείνη την εποχή. 

Αυτό από μόνο του ήταν ένα τεράστιο έργο που απαιτούσε τεράστια ποσά ενεργού συμμετοχής τόσο από Εβραίους όσο και από εσωτερικούς προδότες όπως ο Soong.

Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, οι ίδιοι Εβραίοι ήταν απασχολημένοι με την οριστικοποίηση των σχεδίων για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σκεφτείτε όλο τον προγραμματισμό που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση καθενός από αυτά τα ξεχωριστά σχέδια, την επιμελητεία, τη συνεργασία μεταξύ τόσων πολλών μερών του Διεθνούς Εβραϊσμού και των μέσων ενημέρωσης σε όλα τα έθνη. 

Σκεφτείτε την επιρροή και τον εικονικό απόλυτο έλεγχο που πρέπει να είχαν αυτοί οι άνθρωποι στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, ακόμη και στη δεκαετία του 1930, για να εξαναγκάσουν όχι μόνο τέτοιες θηριωδίες στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά να αποκτήσουν αυτό που φαίνεται ότι προηγήθηκε η αμερικανική συμμετοχή στην αυτά τα εγκληματικά ψυχοπαθητικά σχήματα τέτοιας εκτεταμένης κλοπής σε διεθνή κλίμακα.

Πόσα άτομα, ποιας ικανότητας και επιπέδου ικανότητας, θα ήταν απαραίτητα για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων αυτών των σχεδίων ταυτόχρονα; 

Στην πραγματικότητα, πιθανώς μερικές δεκάδες χιλιάδες σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, για να γίνουν όλα αυτά τα πράγματα. 

Αλλά όταν αναλογιστούμε την τεράστια έκταση αυτών των εγκληματικών εγχειρημάτων και την απέραντη εμβέλειά τους, είναι σαν σχεδόν ολόκληρη η μάζα των Εβραίων παγκοσμίως, 15 εκατομμύρια ή περισσότεροι άνθρωποι εκείνη την εποχή, να μοιραζόταν ένα κοινό όνειρο όχι μόνο να λεηλατήσει όλα τα έθνη του κόσμου αλλά της υποταγής και του ελέγχου τους, με όλους τους Εβραίους να διαβάζουν από το ίδιο εγκεκριμένο σενάριο, και όλοι να συμβάλλουν πρόθυμα στην επιτυχία αυτών των σχεδίων.

 

Επίλογος

Αυτό δεν διαφέρει ουσιαστικά από αυτό που συμβαίνει στον κόσμο μας σήμερα με τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν και δεν διαφέρει ουσιαστικά από αυτό που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν στη Γιουγκοσλαβία, την Ελλάδα, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και άλλα. Όλα αυτά αντανακλούν τις ίδιες συμπεριφορές, τις ίδιες φιλοδοξίες και τις ίδιες ψυχοπαθείς εγκληματικές προθέσεις.

Και, αν εξετάσαμε το παρελθόν πιο προσεκτικά, αγνοώντας τις ψευδείς, ξαναγραμμένες ή διαγραμμένες ιστορίες, μια περίοδος που απαιτούσε την προσοχή μας που ήταν τα χρόνια περίπου από το 1800 έως το 1900, όταν ο Rothschild και ο Sassoon ήταν στην ακμή τους και σχεδίαζαν την ολοκληρωμένη λεηλασία και σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της Ινδίας και της Κίνας, ενώ συμμετέχει στη μεγαλύτερη εγκληματική επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών στην ιστορία του κόσμου.

Αυτή ήταν επίσης η εποχή των πολέμων των Μπόερ, του αποικισμού των Φιλιππίνων, της εβραϊκής χρηματοδότησης των σιδηροδρόμων της Βόρειας Αμερικής, της χρηματοδότησης της διώρυγας και του σιδηροδρόμου του Παναμά και πολλά άλλα, όλα συνοδευόμενα από ένα εκπληκτικό επίπεδο απαγωγής εκατομμυρίων των Κινέζων σκλάβων για να δουλέψουν όλα αυτά τα ορυχεία και να παρέχουν όλη τη δωρεάν εργασία σκλάβων για αυτές τις επιχειρήσεις.

Αυτή η εποχή περιέχει έναν σχεδόν ασύλληπτο όγκο ανθρώπινων σφαγών τόσο από εκτελέσεις όσο και από προγραμματισμένους λιμούς, με την Ινδία μόνο να τεκμηριώνει εύκολα περισσότερους από 100 εκατομμύρια θανάτους και ορισμένες εκτιμήσεις διπλασιάζουν αυτόν τον αριθμό. 

Αυτοί οι ίδιοι Εβραίοι την ίδια στιγμή στην Κίνα, εξαπέλυσαν τα αντίποινα τους εναντίον των Ταϊπινγκ, με αποτέλεσμα τον πιο αιματηρό πόλεμο στην ανθρώπινη ιστορία με τεκμηριωμένα 70 έως 90 εκατομμύρια νεκρούς – μόνο και μόνο για να προστατεύσουν τα κέρδη των ναρκωτικών των Ρότσιλντ και Σασούν. 

Και αυτή η περίοδος περιέχει ακόμη πολλά, πάρα πολλά για να απαριθμήσω εδώ.

Οι πόλεμοι των Μπόερ ήταν μια βρετανική ιστορία, αλλά το χειρόγραφο ήταν γραμμένο από ολοκλήρου με εβραϊκό χειρόγραφο. 

Με τον ίδιο τρόπο, οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι βρετανικές και ολλανδικές εταιρείες της Ανατολικής Ινδίας, οι ασυνείδητες λεηλασίες, οι λιμοί και οι σφαγές της Ινδίας, και ο αιώνας του οπίου της Κίνας με τις τεράστιες φρικαλεότητες της σφαγής, της δυστυχίας και της εμπορίας. σκλάβων, ήταν «Βρετανικές ιστορίες », αλλά και τα χειρόγραφα για αυτά γράφτηκαν από ολοκλήρου με ιουδαϊκό χειρόγραφο. 

Ομοίως, οι ιστορίες της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδας, του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας σήμερα είναι «αμερικανικές ιστορίες», αλλά και αυτές γράφτηκαν από ολοκλήρου με εβραϊκό χειρόγραφο.

Ναι, οι Χαζάροι Εβραίοι στο Σίτι του Λονδίνου ήταν πράγματι πολύ απασχολημένοι τη δεκαετία του 1930, αλλά δεν ήταν η μόνη φορά που ήταν απασχολημένος, ούτε η μόνη φορά που εκτέλεσαν παρόμοια σχέδια με παρόμοια αποτελέσματα. 

Και η διαδικασία σε καμία περίπτωση δεν επιβραδύνεται, πόσο μάλλον σταματά. 

Αλλά μόνο όταν έχουμε πλήρη επίγνωση της ιστορίας τους και των προηγούμενων κατορθωμάτων τους, έχουμε ένα πλαίσιο στο οποίο μπορούμε να βάλουμε γεγονότα άλλων χρονικών πλαισίων και να δούμε ολόκληρη την εικόνα με ακρίβεια.

 

*

Τα γραπτά του κ. Romanoffέχουν μεταφραστεί σε 32 γλώσσες και τα άρθρα του έχουν αναρτηθεί σε περισσότερους από 150 ξενόγλωσσους ειδησεογραφικούς και πολιτικούς ιστότοπους σε περισσότερες από 30 χώρες, καθώς και σε περισσότερες από 100 αγγλόφωνες πλατφόρμες. 

Ο Larry Romanoff είναι συνταξιούχος σύμβουλος διαχείρισης και επιχειρήσεων. Κατείχε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε διεθνείς εταιρείες συμβούλων και κατείχε διεθνείς επιχειρήσεις εισαγωγών-εξαγωγών. 

Υπήρξε επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Fudan της Σαγκάης, παρουσιάζοντας περιπτωσιολογικές μελέτες σε διεθνείς υποθέσεις σε ανώτερες τάξεις EMBA. 

Ο κ. Ο Romanoff ζει στη Σαγκάη και αυτή τη στιγμή γράφει μια σειρά από δέκα βιβλία που σχετίζονται γενικά με την Κίνα και τη Δύση.

Είναι ένας από τους συγγραφείς που συμβάλλουν στη νέα ανθολογία της Cynthia McKinney «When China Sneezes». ( Κεφ. 2 — Αντιμετώπιση δαιμόνων ).

Το πλήρες αρχείο του μπορείτε να δείτε στο

https://www.bluemoonofshanghai.com/+https://www.moonofshanghai.com/

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,890


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα