Δεν θα μαντέψετε ποτέ τι κηρύττει ο Klaus Schwab στο Νταβός!!! Οι παρευρισκόμενοι αποσύρονται ξαφνικά από το World Ecomonic στο Νταβός. Πρώτα, ο Klaus Schwab, μετά ο George Soros και τώρα ο Bill Gates αποχώρησε. Κάτι συμβαίνει στο Νταβός, αλλά τι είναι αυτό;

Δεν θα μαντέψετε ποτέ τι κηρύττει ο Klaus Schwab στο Νταβός!!! Οι παρευρισκόμενοι αποσύρονται ξαφνικά από το World Ecomonic στο Νταβός. Πρώτα, ο Klaus Schwab, μετά ο George Soros και τώρα ο Bill Gates αποχώρησε. Κάτι συμβαίνει στο Νταβός, αλλά τι είναι αυτό;

19 Ιανουαρίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,730
Μοίρασέ το

 

 

Πρέπει να το ακούσετε για να το πιστέψετε—ΗΤΑΝ στο Νταβός, τελικά

ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ…

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ…

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ…

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το avatar του Twitter για τον @LeeAdamWilshier

Lee Adam Wilshier – #NoJabForKids@LeeAdamWilshier
@vanderveer_jan @matthewhayden Μόλις είδα ένα βίντεο του Klaus να μιλάει σε αυτό.

Το avatar του Twitter για το @Spiro_Ghost

Covid-1984@Spiro_Ghost

Για όλους όσους έλεγαν ότι ο Κλάους ήταν άρρωστος και θα έχανε την πρώτη μέρα του Νταβός χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο… Εδώ είναι… Την πρώτη μέρα του Νταβός… Προσέχετε τι μοιράζεστε… https://t.co/8iHcHqLz6g

Η άποψή μου για τη συνεδρίαση του WEF του Νταβός είναι ότι δείχνει όλα τα σημάδια ενός σάπιου πλοίου. Χαμηλή προσέλευση, μαζική παρουσία της στρατιωτικής αστυνομίας (ξέρουν ότι οι άνθρωποι μισούν τα φλεγόμενα κότσια τους και δεν πιστεύουν πια τα ψέματά τους) είναι δυνατόν να μην υπάρχουν εμφανίσεις αρχιερέων, και μετά υπάρχει η ίδια η διάθεση. Σαν μια μουσκεμένη εμπορική έκθεση.

Βυθίζονται σε αυτό το μπλε χρώμα της Σουηδικής Σημαίας, ωστόσο δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, ούτε καν τον εαυτό τους, για την καλοσύνη της θρησκείας τους. Απλώς χαλάει, ξεθωριάζει, ακόμα και, το πιο πολλά υποσχόμενο, κλέβει μηνύματα από εμάς.

Λοιπόν—δεν ήταν αλήθεια ότι ο Schwab δεν εμφανίστηκε. Η πραγματική ιστορία είναι ακόμα καλύτερη: Εμφανίστηκε και είπε λέξεις που πετάνε σαν αντίθετα βελάκια στην καρδιά του Globo-Think.

Τι είναι το Globo-Think;

Καταστροφισμός. Ανά πάσα στιγμή, παντού, πολλές ταυτόχρονα, τόσο δύσκολο να διαλέξετε, ποια «κρίση» να τοποθετήσετε στην κορυφή του συστήματος τρομοκρατικού μασάζ.

Αλλά ο τρόμος και η απαισιοδοξία, αυτά είναι τα βασικά ιδανικά.

Άκουσα την αδύναμη, μπερδεμένη φιγούρα, τον Klaus Schwab να μιλά στους θιασώτες του, και ακουγόταν σαν τον Jim Jones, τρεις μέρες από το τέλος. Τα χέρια σταυρωμένα, μίλησε κάπως ταπεινά, σχεδόν παρακλητικά, σαν να προσπαθούσε να αντιμετωπίσει, και ίσως να αποτρέψει, την τιμωρία για την άθλια αποτυχία όλων όσων «επιδίωκαν» να πετύχουν στην άρρωστη επανάστασή τους:

«Δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε σε μια πιο δύσκολη περίοδο…”

«Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο…»

«Είμαστε αντιμέτωποι με τόσες πολλές κρίσεις…» «Τι σημαίνει να κυριαρχείς στο μέλλον;»

Αν το ακούσεις, ξεκινάει κανονικά. Πρώτα, πήραμε όλες τις συνηθισμένες ψυχρές, νεκρές παγκοσμιοποιητικές φράσεις κιτς, και μετά, ήρθε….το περιστρεφόμενο, η στροφή του σοκ—Η στιγμή της Περεστρόικα/Γκλάσνοστ.*

(*Αυτό ήταν επίσης ένα σημαντικό, και πολύ απαίσιο, PSY OP, παρεμπιπτόντως – διαβάστε την απόφαση του Βλαντιμίρ Μπουκόφσκι στη Μόσχα για απόδειξη.)

(Το κλιπ μπορεί να γίνει καρδιά αν κάνετε κλικ στο επάνω tweet.)

Ο Schwab λέει στην πραγματικότητα, απαντώντας στη δική του τρελή ερώτηση “.. τι σημαίνει να κυριαρχείς στο μέλλον;” (Ή λέει τι χρειάζεται για να κυριαρχήσει το μέλλον;)

Σε κάθε περίπτωση:

«…να έχουμε μια πλατφόρμα όπου συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς της παγκόσμιας κοινωνίας: οι κυβερνήσεις επιχειρήσεις, η κοινωνία των πολιτών, η νέα γενιά…»

 

Μέχρι στιγμής, κατ’ ευθείαν κατήχηση της Globalist Cult. Το σοκ και ο άξονας είναι στην επόμενη γραμμή:

 

«Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό είναι να προσεγγίζουμε το μέλλον με θετικό πνεύμα. Ένα πνεύμα που αντανακλά την ανθρώπινη δημιουργικότητα και ευρηματικότητα. Πρέπει να υψώσουμε την καρδιά μας…. Πρέπει να αποκαταστήσουμε μια έννοια…αισιοδοξίας…και πρέπει να ενσωματωθούμε σε όλα όσα κάνουμε…την καρδιά μας».

Πλάκα κάνουν; Πλάκα κάνει; Παίρνει ναρκωτικά;

ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ????

 

Ανυψώστε τις….ΚΑΡΔΙΕΣ μας; Μετά τη βάναυση χημική επίθεση στον πλανήτη και τη συντριβή της ζωής όπως την ξέραμε σε κάθε επίπεδο, και σκοτώνοντας πιθανώς εκατομμύρια;

 

Ο Νότιος πατέρας μου θα φώναζε:

« Βάλτε με στο τρένο με γουρούνια!

Τώρα νιώθω σιγουριά να πω αυτό:

Έχουμε κερδίσει.

Ελπίζουν να καμουφλάρονται ως εμάς, (κανονικοί άνθρωποι) στα νέα τους μηνύματα.

Αυτό σημαίνει, κατά τη γνώμη μου, με σχεδόν 100% βεβαιότητα ότι έχουν ηττηθεί, και το γνωρίζουν.

Λέω ότι ο πόλεμος τελείωσε;

Ούτε κατά διάνοια.

Ότι θα σταματήσουν να προσπαθούν να μας καταστρέψουν και να μας σκοτώσουν;

Όχι πολύ πιθανό.

Λέω ότι ο «πολιτισμός» τους πεθαίνει, ξεθωριάζει, περιφρονείται, εκτίθεται και σαπίζει.

Αλλά εξακολουθεί να επιμένει στα καλλιστεία της, στα συνέδριά της.

Θα χρειαστούν περισσότερα από αυτά τα ανατριχιαστικά ημικύκλια και αυτό το χρώμα Build Back Better Blue για να τους σώσει από την οργή ενός αφυπνισμένου κοινού.

 

Ας το αποδεχτούμε – τελείωσαν. Απλώς δεν διαλύονται.

 

Σε μια άλλη σημείωση, εδώ είναι ένα tweet από τον Jim Jordan που έχει προβληθεί μέχρι στιγμής από 5,4 εκατομμύρια άτομα:

Το avatar του Twitter για τον @Jim_Jordan

Αντιπρόσωπος Τζιμ Τζόρνταν@Jim_Jordan
Τι τους ώθησε να αναζητήσουν τα απόρρητα έγγραφα του Τζο Μπάιντεν;

Και τελειώνω αυτήν την ανάρτηση από εκεί που ξεκίνησε αρχικά — έψαχνα για την απόδειξη ότι ο Schwab διασώθηκε στο Νταβός.

Αυτό το ένα tweet του διάσημου Catturd έχει 1,2 εκατομμύρια προβολές. Δεν είναι σωστό, σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν είναι αυτό που είναι σημαντικό. (Ίσως ο Schwab είπε ότι δεν θα ερχόταν αλλά άλλαξε γνώμη.)

Τι είναι σημαντικό?

1,2 εκατομμύρια είναι σίγουρα πολύ περισσότερα «μάτια» από τους χθεσινούς New York Times.


Και νομίζω ότι οι αρουραίοι πηδούν από το πλοίο, με διάφορους τρόπους.

Εκτός από την περίπτωση που μένουν στο πλοίο και αρχίζουν να ακούγονται σαν να μην ήταν ποτέ παγκοσμιοποιητές εξολοθρευτές.

Γιατί πιστεύουν στο…. ανθρώπινη καρδιά. Το οποίο τώρα πρέπει να «ανυψώσουμε».

Αυτοί που εξακολουθούν να χτυπούν, φυσικά, εκείνους που δεν έχουν ακόμη δολοφονηθεί από την παγκοσμιοποιητική επίθεση του WEF Covid.


Όπως λέμε συχνά: Θα μπορούσε κανείς να το επινοήσει αυτό;

Το avatar του Twitter για το @catturd2

Catturd™@catturd2
Γιατί όλοι οι αρουραίοι πηδάνε καράβι;

Το avatar του Twitter για το @ANTlWEF

Anti WEF@ANTlWEF

🚨🚨 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μπιλ Γκέιτς αποσύρθηκε επίσης από τη συνάντηση του WEF23 στο Νταβός. https://t.co/3k9nzpnL5J

Το avatar του Twitter για το @vanderveer_jan

Γιαν Βάντερβερ@vanderveer_jan
Οι παρευρισκόμενοι αποσύρονται ξαφνικά από το World Ecomonic στο Νταβός.
Πρώτα, ο Klaus Schwab, μετά ο George Soros και τώρα ο Bill Gates αποχώρησε.
Κάτι συμβαίνει στο Νταβός, αλλά τι είναι αυτό;
Εικόνα

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

 

Προβολές : 1,730


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα