Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Στίγκας... τον γιουχάρουν και αποκαλύπτονται “σημεία και τέρατα”. Ο ποινικολόγος, γιος π. πρόεδρου του Αρείου Πάγου που «ελέγχει» τον Βασιλάκη και του λέει τι να κάνει. (βίντεο)

Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Στίγκας... τον γιουχάρουν και αποκαλύπτονται “σημεία και τέρατα”. Ο ποινικολόγος, γιος π. πρόεδρου του Αρείου Πάγου που «ελέγχει» τον Βασιλάκη και του λέει τι να κάνει. (βίντεο)

7 Αυγούστου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:386
Μοίρασέ το

Η τροχιά ολοκληρωτικής διάλυσης στο κόμμα των Σπαρτιατών και ο απόλυτος πολιτικός εξευτελισμός του Στίγκα!

Τον «έφτυσαν» οι βουλευτές του και αρνήθηκαν να πάνε στην συνεδρίαση το πρωί που τους περίμενε στην Βουλή.

Οι 3 όροι που του έθεσαν με χρονικό τελεσίγραφο αρχές Σεπτεμβρίου και ο χρόνος που «τρώει ο ίδιος» μέχρι να εκταμιεύσει την κρατική χρηματοδότηση.

Βρε παίδες, εσείς που τρέξατε να ψηφίσετε ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, επειδή σας το ζήτησε ο Κασιδιάρης, δεν αναρωτηθήκατε το ποιόν του αρχηγού τους;;;

Είναι δυνατόν ένα πρόσωπο που στην ουσία είναι γέννημα θρέμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, φανατικός του ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ… του τουρκαλβανού Καρατζαφέρη και του  μασσονοΛεβέντη, να είναι… πατριώτης;;;

 

Προσέξτε τη φωτογραφία στην συνάντηση με Κατσιβαρδά και Ιωάννη Δημητροκάλλη, για να συζητήσουν τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις, ο τύπος γελούσε, όταν οι άλλοι ήταν σοβαροί…

Αυτή η αναθεματισμένη γλώσσα του σώματος, δεν σας λέει τίποτα;;;  Ούτε το γεγονός πως τον  συμβουλεύει ποινικολόγος, γιός πρώην εισαγγελέα του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια), δεν σας λέει τίποτα;;;

Την παγίδα, δεν την είδατε; Ακόμα και τα μούτρα του, είναι απωθητικά…

Υπερασπιζόσασταν τον Στίγκα ακόμα και με χυδαία, νοσηρά και ψυχοπαθή σχόλια στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, λες και ήταν ο … Μεσσίας…

Τελικά, είστε αξιολύπητοι  και ψυχοπαθείς, γιατί πιστεύετε ακόμα σε “σωτήρες μπατριώτες της συμφοράς…”…

Βρε κατευθυνόμενα ανθρωπάκια, με παντελή έλλειψη ικανότητας κριτικής σκέψης, ως πότε θα  επιβεβαιώνετε τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή



Η ολοκληρωτική διάλυση στο «μαγαζί» του Βασίλη Στίγκα είναι προ των πυλών!

Η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν έγινε αφού οι βουλευτές αρνήθηκαν να παραστούν, με εντολή του Ηλία Κασιδιάρη, με σκοπό να τον εξευτελίσουν πολιτικά.

Ο Στίγκας ενώ τους περίμενε στην συνεδρίαση, είδε μπροστά του μόνο τον εκπρόσωπο Τύπου και βουλευτή, Χάρη Κατσιβαρδά και τον γραμματέα της ΚΟ, Ιωάννη Δημητροκάλλη όπου σε μια συνάντηση που διήρκησε όσο μια γουλιά καφέ του τέθηκαν οι όροι που έχουν βάλει όλοι οι βουλευτές προκειμένου να μην τον ανατρέψουν κάτι που έχει ήδη αποφασιστεί.

 
Του ζήτησαν μέχρι τέλος Αυγούστου να ανακοινώσει ημερομηνία συνεδρίου που σε κάθε περίπτωση αυτή θα είναι πριν τον Δεκέμβριο.
Να συγκροτηθεί οικονομική επιτροπή όπου θα γίνει εκ μέρους της η αποδοχή της κρατικής χρηματοδότησης χωρίς την δική του συμμετοχή.
Να ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής ο ίδιος την στήριξη στον Ηλία Κασιδιάρη για την υποψηφιότητα του στον Δήμο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο edolio5 ο Στίγκας δεν ήταν καθόλου θετικός σε αυτές τις προτάσεις γεγονός που φάνηκε και από τις ξεχωριστές δηλώσεις που έκαναν στο περιστύλιο της Βουλής, τόσο ο κ. Χάρης Κατσιβαρδάς εκ μέρους των 11 Βουλευτών αλλά και ο ίδιος που έλεγε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Η καθαίρεση του Στίγκα είναι πλέον δρομολογημένη και ο ίδιος το γνωρίζει.
Τρώει χρόνο, όπως μαθαίνουμε κατόπιν συμβουλών ενός έγκριτού ποινικολόγου, γιος π. πρόεδρου του Αρείου Πάγου, που διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, προκειμένου να έρθει η ώρα για να καρπωθεί την κρατική χρηματοδότηση και μετά ας γίνουν όλα ρημαδιό όπως ο ίδιος λέει.

 

Να σημειώσουμε ότι εχθές Τετάρτη 2 Αυγούστου ο Στίγκας επισκέφτηκε την Λάρισα προκειμένου να ενημερωθεί από την επιτροπή που έχει συσταθεί για το δυστύχημα των Τεμπών αλλά τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη αφού 50 και πλέον άτομα ψηφοφόροι των Σπαρτιάτων μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του τον γιούχαραν και τον έβρισαν.
Να σημειώσουμε ότι από την περιοχή αυτήν εκλέχτηκε ο βουλευτής Φλώρος που έχει σηκώσει σημαία υπέρ Κασιδιάρη και ήθελε να διαγράψει ο Στίγκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υποψήφιος του Βασίλη Λεβέντη έφυγε άρον – άρον με την συνοδεία των αστυνομικών του για να μην βρεθεί μπροστά σε χειρότερες εκπλήξεις.

 

 

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ Στίγκα στη Λάρισα:«Μαζέψου ρε ANYΠΑΡΚΤΕ και πήγαινε σε συνέδριο! Εμείς τον Κασιδιάρη..

 

Φωτογραφία από την πρωινή συνάντηση.

 

Πηγή

Προβολές : 386


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα