Δεν πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας. Οι Rothschild είναι κάτοχοι Blackrock/Vanguard που κατέχουν τον κόσμο – The Great Reset. ΑΡΘΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.

Δεν πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας. Οι Rothschild είναι κάτοχοι Blackrock/Vanguard που κατέχουν τον κόσμο – The Great Reset. ΑΡΘΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.

16 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,022
Μοίρασέ το

 

Ο Blackrock και ο Vanguard κατέχουν σχεδόν τα πάντα στον κόσμο, αλλά δεν είναι στη συνείδηση ​​των ανθρώπων, κάτι που είναι συγκλονιστικό από μόνο του. Το να μην το γνωρίζεις αυτό είναι σαν να είσαι στη φυλακή χωρίς να ξέρεις ποιος σε έχει βάλει φυλακή, ενώ την ίδια στιγμή νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος.

Ότι η Blackrock και η Vanguard δεν είναι στα μέσα ενημέρωσης την ίδια στιγμή που βασικά κατέχουν ό,τι τρώτε, και το φάρμακό σας. τα μέσα που διαβάζετε κ.λπ. είναι από μόνα τους απόδειξη ότι δεν πρέπει να ακούσετε γι’ αυτά. Οι πολιτικοί είναι απλώς λειτουργοί της Blackrock και της Vanguard.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο συγκεντρωτικό παγκόσμιο τερατούργημα οικονομικής ισχύος και πολιτικής επιρροής που έγινε ποτέ. Σε τελική ανάλυση, πολύ λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό, αν μη τι άλλο οι οικονομολόγοι είναι επίσης εντελώς κενοί, πράγμα που σημαίνει ότι η επιρροή καλύπτεται επίσης σκόπιμα στα άκρα. Δεν πρέπει ποτέ να μάθουμε…

Αν δεν γνωρίζεις ποιός είναι Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, δεν ξέρεις και πως να τον πολεμήσεις…

 

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εντάξει, ο τίτλος είναι μια υπόδειξη, καθώς δεν γνωρίζουμε τους σκοτεινούς άντρες πίσω από το Vanguard. Ωστόσο, είναι αδιανόητο ότι αν η δυναστεία των Ρότσιλντ κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της BlackRock , είναι οι πολύ σημαντικοί αλλά αόρατοι και εξωφρενικά μεγαλόσωμοι σκοτεινοί άνδρες στην ελίτ της εξουσίας. Γνωρίστε το δέντρο από τους καρπούς του – οι Ρότσιλντ, για παράδειγμα, είναι οι πιο οικείοι σύντροφοι των Ροκφέλερ , των οποίων τη δύναμη υποτίθεται ότι υπερβαίνουν.

Στη δεκαετία του ’80, ο Rothschild δημιούργησε την εταιρεία Blackstone (μέσω Stephen Schwarzman), η οποία δημιούργησε την BlackRock (Larry Fink), η οποία είναι η πιο καταστροφική και ισχυρή οικονομική οντότητα στον κόσμο σήμερα – ενημέρωση 2022:

Άλλα σύντομα βίντεο YouTube για το BlackRock:
“They Own Everything” | Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
BlackRock: Η εταιρεία που κατέχει τον κόσμο
Αυτή η εταιρεία κυβερνά κρυφά τον κόσμο

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στον κόσμο μέσω χρημάτων και περιουσιακών στοιχείων, και ότι η Blackrock και η Vanguard έχουν τέτοια ακραία τιτάνια παγκόσμια επιρροή είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, και θα πρέπει να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον σε σχέση με την παρακολούθηση των χρημάτων και του Qui Bono, κυρίως σε σχέση με το The Great Reset .

Δείτε επίσης την εκτενή και ευέλικτη ανάλυση της Kathrine Elizabeth Lorena Johansson:  The Great Reset. Ενημέρωση 2022: Δείτε επίσης το CIC είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη και Ποιος είναι ο Superelite;

The short of the long = Blackrock καθώς η επιρροή τους πρέπει, στη λογική φύση του θέματος, να είναι υπεύθυνη για ένα μεγάλο μέρος της εφαρμογής της Ατζέντας 21/2030, της κοινωνίας βιομετρικού ελέγχου χωρίς μετρητά και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, με την Κορόνα ως άροτρο και πρόσχημα – με ενδιάμεσο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – διαχειριστές και πολιτικούς αρχηγούς ως δημόσιους υπαλλήλους (βλ. υποσημείωση 1).

Ο Blackrock και ο Vanguard κατέχουν σχεδόν τα πάντα στον κόσμο, αλλά δεν είναι στη συνείδηση ​​των ανθρώπων, κάτι που είναι συγκλονιστικό από μόνο του. Το να μην το γνωρίζεις αυτό είναι σαν να είσαι στη φυλακή χωρίς να ξέρεις ποιος σε έχει βάλει φυλακή, ενώ την ίδια στιγμή νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος.

Ότι η Blackrock και η Vanguard δεν είναι στα μέσα ενημέρωσης την ίδια στιγμή που βασικά κατέχουν ό,τι τρώτε, και το φάρμακό σας. τα μέσα που διαβάζετε κ.λπ. είναι από μόνα τους απόδειξη ότι δεν πρέπει να ακούσετε γι’ αυτά. Οι πολιτικοί είναι απλώς λειτουργοί της Blackrock και της Vanguard.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο συγκεντρωτικό παγκόσμιο τερατούργημα οικονομικής ισχύος και πολιτικής επιρροής που έγινε ποτέ. Σε τελική ανάλυση, πολύ λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό, αν μη τι άλλο οι οικονομολόγοι είναι επίσης εντελώς κενοί, πράγμα που σημαίνει ότι η επιρροή καλύπτεται επίσης σκόπιμα στα άκρα. Δεν πρέπει ποτέ να μάθουμε…..

Το πιο σημαντικό ντοκιμαντέρ για το BlackRock

Η νέα MUST-see έκδοση του Monopoly :
https://rumble.com/vn7lf5-monopoly-who-owns-the-world-must-see.html?mref=6zof&mrefc=2

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Μάιος 2022: Η BlackRock και η Vanguard παίρνουν πάνω από τις κεντρικές τεχνολογίες παραγωγής τροφίμων και θα έχει σχεδόν απόλυτο έλεγχο του μελλοντικού εφοδιασμού τροφίμων στην Αμερική
https://www.naturalnews.com/2022-05-01-blackrock-vanguard-controlling-america-centralized-food-production.html

 

Σε ποιον ανήκει η Big Pharma + Big Media; Δεν θα μαντέψετε ποτέ

 

Η BlackRock και η Vanguard Group, οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, που συνδύασαν τους The New York Times και άλλα παλαιού τύπου μέσα, μαζί με τη Big Pharma.
Δευτ. 21 Ιουνίου 2021 Ιστορία με μια ματιά:

 • Η Big Pharma  και τα mainstream media ανήκουν σε μεγάλο βαθμό σε δύο εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων: τη  BlackRock και τη Vanguard .
 • Οι εταιρείες φαρμάκων οδηγούν τις  αντιδράσεις για τον COVID-19  – όλες, μέχρι στιγμής, έχουν θέσει σε κίνδυνο παρά βελτιστοποιούν τη δημόσια υγεία – και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ήταν πρόθυμοι συνεργοί στη διάδοση της προπαγάνδας τους, μια ψευδή επίσημη αφήγηση που παρασύρει το κοινό και ενθαρρύνει τον φόβο που βασίζεται σε διαβάζει.
 • Η Vanguard και η BlackRock είναι οι δύο κορυφαίοι ιδιοκτήτες των Time Warner, Comcast, Disney και News Corp, τεσσάρων από τις έξι εταιρείες πολυμέσων που ελέγχουν περισσότερο από το 90% του τοπίου των μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ.
 • Η BlackRock και η Vanguard σχηματίζουν ένα μυστικό μονοπώλιο που κατέχει σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Συνολικά, έχουν ιδιοκτησία σε 1.600 αμερικανικές εταιρείες, οι οποίες το 2015 είχαν συνδυασμένα έσοδα 9,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν προσθέτετε τον τρίτο μεγαλύτερο παγκόσμιο ιδιοκτήτη, την State Street, η συνδυασμένη ιδιοκτησία τους καλύπτει σχεδόν το 90% όλων των εταιρειών του S&P 500.
 • Η Vanguard είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της BlackRock. Η ίδια η Vanguard, από την άλλη πλευρά, έχει μια μοναδική δομή που κάνει πιο δύσκολο να διακρίνει κανείς την ιδιοκτησία της, αλλά πολλές από τις παλαιότερες, πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο μπορούν να συνδεθούν με τα κεφάλαια Vanguard».
 • Δείτε το υπόλοιπο του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ άρθρου: « Σε ποιον ανήκει η Big Pharma + Big Media; Δεν θα μαντέψεις ποτέ από τον γιατρό Μερκόλα
  https://www.lifesitenews.com/opinion/who-owns-big-pharma-big-media-youll-never-guess

Η δύναμη αυτών των δύο εταιρειών είναι πέρα ​​από τη φαντασία σας. Όχι μόνο κατέχουν μεγάλο μέρος των μετοχών σε όλες σχεδόν τις μεγάλες εταιρείες, αλλά και τις μετοχές των επενδυτών σε αυτές τις εταιρείες. Αυτό τους δίνει ένα πλήρες μονοπώλιο.

Μια έκθεση του Bloomberg λέει ότι μέχρι το έτος 2028, και οι δύο αυτές εταιρείες θα έχουν μια συνδυασμένη επένδυση 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα.

Το Bloomberg αποκαλεί τη BlackRock «τον τέταρτο κλάδο της κυβέρνησης», επειδή είναι η μόνη ιδιωτική εταιρεία που συνεργάζεται στενά με τις κεντρικές τράπεζες.

Πρόκειται για τη Μεγάλη Επαναφορά και τον διανθρωπισμό και τον υπερσυγκεντρωτισμό του ελέγχου, το Κοινωνικό Πιστωτικό Δείκτη και την κοινωνία βιομετρικού ελέγχου χωρίς μετρητά σε παγκόσμια κλίμακα, για το τι μιλάνε επίσημα ο Klaus Schwab και το WEF και τις βαθύτερες εξηγήσεις που λαμβάνετε μέσω των Ernst Wolff, Iain Davis και James Corbett και αμέτρητοι άλλοι:

Ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ειδικός στα παγκόσμια οικονομικά,  Ernst Wolff,  έρχεται εδώ με μια πολύ ακριβή παρουσίαση ολόκληρης της αφήγησης Corona και τελειώνει με ένα ενθαρρυντικό μήνυμα σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι για να αποτρέψουν το δυστοπικό όραμα του Klaus Schwab από το να γίνει ” the new normal» (γερμανικά με αγγλικούς υπότιτλους) βίντεο:  https://www.bitchute.com/video/ZJ9TTZCKej8N/

Iain Davis: «Στο Μέρος 1, διερευνήσαμε τον διαρκώς διευρυνόμενο ορισμό των παγκόσμιων κοινών και τον ισχυρισμό των ενδιαφερομένων καπιταλιστών ότι πρέπει να είναι οι διαχειριστές τόσο των παγκόσμιων κοινών όσο και της κοινωνίας. Θα εξετάσουμε τώρα πώς έχουν δημιουργηθεί συστήματα για να επιτρέψουν σε αυτούς τους ενδιαφερόμενους να αδράξουν τα κοινά και να ελέγξουν την κοινωνία.

Θα πρέπει να προσέχουμε τι σημαίνει «παγκόσμια κοινά» στα μάτια των καπιταλιστών της Παγκόσμιας Συνεργασίας Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (GPPP). Για αυτούς, υποδηλώνει την κατοχή των πάντων: κάθε πόρο στον πλανήτη, όλη τη γη, όλο το νερό, τον αέρα που αναπνέουμε, τον φυσικό κόσμο στο σύνολό του και όλη την ανθρωπότητα……

….Όλοι συμφώνησαν ότι χρειαζόταν επειγόντως ένα νέο ΔΝΤ. Δεν έμεινε χρόνος για χάσιμο. Στο έγγραφό της, η BlackRock πρότεινε ότι η νέα χρηματοοικονομική τάξη θα μπορούσε να δημιουργηθεί «προχωρώντας απευθείας»:

Τώρα γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός ο ορίζοντας πολιτικής. Είναι ο μετασχηματισμός του ΔΝΤ, η κατάληψη των παγκόσμιων κοινών, η χρηματιστικοποίηση της φύσης και η ίδρυση ενός κεντρικού χρηματοπιστωτικού φορέα που τα κυβερνά όλα. Αυτή η διαδικασία αναφέρεται πιο συχνά ως «βιώσιμη ανάπτυξη». Είναι, εν ολίγοις, η οικοδόμηση της πράσινης οικονομίας».
Αρπάζοντας τα πάντα: Η κλοπή των παγκόσμιων κοινών – Μέρος 2

Το BLACKROCK του ROTHSCHILD από το Konil στο Vimeo .

Το ESG Scoring ωθεί τις εταιρείες στη βιώσιμη ανάπτυξη, γνωστός και

ως Technocracy Η δεσπόζουσα θέση της BlackRock στις αγορές μετοχών και ομολόγων —και η επιρροή της στη Wall Street— εξακολουθεί να αυξάνεται εκρηκτικά. Η εταιρεία διαχειρίζεται το τελευταίο τρίμηνο του 2020 για περίπου. 7,8 τρισεκατομμύρια (τρισεκατομμύρια) δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία (ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο μπροστά από την Vanguard με περίπου 6,2 τρισεκατομμύρια δολάρια) για μεγάλους ιδιώτες πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των συνταξιοδοτικών ταμείων, των αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου και των κεφαλαίων. Αυτός ο αριθμός ήταν περίπου. 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια, την εποχή της οικονομικής κρίσης του 2008.

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» του 2020, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ συγχωνεύτηκε με το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ (υποδηλώνοντας ψευδώς ότι δεν είχαν συμπληρωθεί προηγουμένως) και η BlackRock, το μεγαλύτερο και ισχυρότερο ίδρυμα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στον κόσμο, ήταν χωρίς γύρο προσφορών, που εγκατέστησε ο Ντόναλντ Τραμπ για τη διαχείριση και το κέρδος από μελλοντικά προγράμματα εξαγορών, επενδύσεις, δάνεια και κερδοσκοπικά χρηματοοικονομικά μέσα.

 

Η BlackRock, η Vanguard και η State Street, που έχουν γραφεία σε όλο τον κόσμο, είναι κορυφαίοι επενδυτές στις μεγαλύτερες τράπεζες και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

 

Οι ιδρυτές και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της BlackRock είναι, όπως και ο Sprecher, σχεδόν όλοι Εβραίοι. Από τα 52 ανώτερα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων των ΗΠΑ, ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου ανά Απρίλιος 2020, όπως υποδεικνύεται π.χ. από τους Vanguard, Blackstone Group, Elliot Management, Charles Schwab, Warburg Pinqus, Renaissance Technologies, BNY Mellon, AQR Capital, Mellenium Management, Bain Capital (σημαντικό στη Δανία), Kohlberg and Company, Apollo Global Management κ.λπ. είναι οι 36 Εβραίοι (ή Εβραίοι παντρεμένοι). ένα μερίδιο περίπου. 70% Σύμφωνα με έναν γενικό ορισμό για τον όρο, όπου ο αριθμός των Εβραίων ανέρχεται σε περίπου. 2,4% του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ.

Η επαναφορά “Going Direct”: Η BlackRock συνέταξε το σχέδιο διάσωσης πριν από την κρίση

Δείτε τη μεγάλη, πολύ σημαντική υποσημείωση της Δανίας σχετικά με τη Blackrock εδώ [1]

Ο Λόρδος Jacob Rothschild  και  ο David Rockefeller,  φωτογραφημένοι στην κατοικία Rockefeller ( Vanity Fair ).

 

Η διαβόητη  οικογένεια Rothschild είναι γνωστό ότι είναι η πλουσιότερη και πιο σημαντική οικογένεια στον κόσμο, με μια απίστευτη βιογραφία που εκτείνεται σε αιώνες και ιστορία φανερής (και κρυφής) εξουσίας. Η οικογένεια Rothschild έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ (πιθανώς του πιο επικίνδυνου κράτους στον κόσμο) – πρόσφατη συνέντευξη σχετικά με αυτό με τα λόγια του ίδιου του Rothschild:

Βρίσκονται –στην πραγματικότητα– παντού, και στη Δανία ( Το κράτος επιλέγει τον Ρότσιλντ ξανά και ξανά | Berlingske ), όπου π.χ. Ο όμιλος Blackstone (που δημιουργήθηκε επίσης από τους Rothschild) αγοράζει εξαιρετικά επιθετικά ακίνητα στην Κοπεγχάγη.

Το γεγονός ότι δεν είναι στο Forbes οφείλεται στο ότι το Forbes μετρά τις περιουσίες με άτομα.

Όπως πολλοί έχουν αποδείξει με βιογραφικές λεπτομέρειες, ο Τραμπ είναι επίσης ο άνθρωπος του Ρότσιλντ, όπως και ο Μπάιντεν, λίγο πολύ.

Ο Τραμπ ήταν ο πιο δημοφιλής πρόεδρος στο Ισραήλ ποτέ (διαβόητα γνωστός στο Ισραήλ) δίνοντάς τους λευκή κάρτα για τα πάντα, με την υποστήριξη του πολυδισεκατομμυριούχου, Sheldon Adelson, mmm Και η Blackrock και η Blackstone είναι βασικά δημιουργίες των Rothschild.

Ο Ρότσιλντ και ο Ροκφέλλερ συγχωνεύτηκαν το 2012 ( Οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ «συγχωνεύτηκαν» ενώ κανείς δεν κοίταζε ) , αλλά συμμαχούν για πάνω από έναν αιώνα, με τους Ρότσιλντ να είναι ανώτεροι σε δύναμη και επιρροή. Το μοιρολόγι του Ντέιβιντ Ροκφέλερ δείχνει μια τιτάνια και τρομερή επιρροή [βλ. μακρά νεκρολογία: υποσημείωση [2] , ομοίως και οι Ρότσιλντ.

Οι βιογράφοι που γνωρίζουν τα σαλόνια στην Αγγλία έχουν επανειλημμένα θεωρήσει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να γράψουν επαρκώς για τους Rothschild ως μυστικότητα.

Σύμφωνα με τα λόγια της The Daily Telegraph: «Αυτή η πολυεθνική τραπεζική οικογένεια είναι μια λέξη για τον πλούτο, τη δύναμη – και τη διακριτικότητα… Το όνομα Rothschild έχει γίνει συνώνυμο του χρήματος και της εξουσίας σε βαθμό που ίσως καμία άλλη οικογένεια δεν έχει ταιριάξει ποτέ». ( The Daily Telegraph (Λονδίνο), The Rothschilds: Προτιμούν να αφήσουν τα χρήματά τους να μιλήσουν, William Langley, 25 Οκτωβρίου 2008 )

«Ναι, αγαπητέ μου φίλε, όλα ισοδυναμούν με αυτό: για να κάνεις κάτι πρώτα πρέπει να είσαι κάτι. Πιστεύουμε ότι ο Δάντης είναι σπουδαίος, και είχε έναν πολιτισμό αιώνων πίσω του. ο Οίκος των Ρότσιλντ είναι πλούσιος και χρειάστηκε πολύ περισσότερες από μία γενιά για να αποκτήσει τέτοιο πλούτο. Τέτοια πράγματα βρίσκονται όλα πολύ πιο βαθιά από ό,τι νομίζει κανείς».
— Johann Wolfgang Goethe, Οκτώβριος 1828

Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά άρθρα που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα που να κερδίσουμε σχετικά με την επιρροή του Rothschild, ότι είναι «αντισημιτική» και ότι υπάρχουν πιθανώς πολλοί άλλοι ψευδείς ισχυρισμοί, συμβάλλει στο να γίνει αόρατη κάθε απεχθής επιρροή, ανεξάρτητα από το ότι η η επιρροή είναι τεράστια.

Οι Rothschild  κατέχουν το 80% του Ισραήλ, σύμφωνα με τον  Simon Schama . Έφτιαξαν το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ. Κατέχουν το Reuters και το Associated Press (AP), τα δύο μεγαλύτερα πρακτορεία μέσων ενημέρωσης στον κόσμο. Έχουν μερίδιο ελέγχου στη Royal Dutch εταιρεία πετρελαίου, την  Τράπεζα της Αγγλίας και την LBMA (London Bullion Market Association) .

Δείτε   https://niqnaq.wordpress.com/2015/06/18/would-i-be-gratified-that-the-power-behind-blackrock-turns-out-to-be-rothschild-led-sure-it -φτιάχνει το πρωί μου/

Το Ισραήλ είναι η αιχμή του δόρατος του πειράματος του Φρανκενστάιν της Pfizer στο Ισραήλ, όπου οι απλοί άνθρωποι είναι τα ινδικά χοιρίδια για τις μεγαλύτερες παρενέργειες εμβολίου που έχουν αναφερθεί ποτέ σε ένα έθνος (γνωστό πλέον), μμμ… οπότε όχι, δεν είναι η πάντα παρούσα φθηνή ετικέτα του « αντισημιτισμός», όπως έχουν επισημάνει πολλοί Εβραίοι ότι ο Ρότσιλντ και ο Σιωνισμός έχουν σφετεριστεί ψευδώς τη θέση του εκπροσώπου των Εβραίων και τους έχουν χρησιμοποιήσει ως άροτρο.

Οι Rothschild και οι Rockerfellers είναι ίσως οι πιο γνωστοί και ορατοί παράγοντες ισχύος πίσω από την εξουσία σήμερα, αν και άλλοι υποδεικνύουν μια πολύ πιο αόρατη λεγόμενη Black Nobility πίσω τους, με οικονομικά περιουσιακά στοιχεία στην Vanguard, των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι αόρατοι ως εταιρικοί νόμοι.

Μιλάμε τελικά για κάτι που μπορεί να οριστεί τόσο ως μυστικές κοινωνίες, τεχνοκρατικός υπερανθρωπισμός, σιωνιστική ιδεολογία όσο και άκρως εγκληματική πολύπλευρη τιτάνια δύναμη που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος (ή δύναμη πολύ παλαιών δυναστειών που εκδηλώνεται πιο ορατά τώρα) και αυτό είναι πάνω από όλα λιοντάρι.

Είναι γνωστό στους σκληροπυρηνικούς βετεράνους των κινημάτων της αλήθειας ότι οι Κλίντον , ο Μπους , ο Ομπάμα και ο Τραμπ είναι απλοί λακέδες της κρυμμένης δύναμης πίσω από την εξουσία σε μια τεχνητά οργανωμένη πολιτική παράσταση, ένα μεγάλο θέατρο Kabuki. Ο πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι ήταν ο τελευταίος ανυπάκουος Αμερικανός πρόεδρος.

Πηγές για πρόσθετη έρευνα Rothschild: The House of Rothschild , Volume 1 & 2 – Niall Ferguson (Official Biography) , The Truth About the Rothschild – by TragedyAndHope.com, The Rothschild Dynasty – Dr. John Coleman, Planet Rothschild, Volume 1 and 2 – The Forbidden History of the New World Order, 1763-2015 by Mike King and World Revolution IV: The House of Rothschild (1) – MK Stylinski

 

Συνέντευξη 1402 – Richard Grove on the Rothschild and WWI Corbett  • 12/03/2018

Μια άλλη ιλιγγιώδης υποσημείωση για τον Serco [3] καθώς η Blackrock και η SERCO συνδέονται στενά.

Δείτε επίσης τη μεταγραφή της ταινίας «Monopoly – Follow The Mpney» στην παλιά έκδοση [4]

Όλα όσα ξέρουμε είναι λάθος…..

_________________________________

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

[1] Η Blackrock

BlackRock έχει λάβει πολύ κεντρικό ρόλο σε σχέση με την πανδημία του Corona, καθώς τόσο η FED όσο και η ΕΚΤ έχουν χρησιμοποιήσει το BlackRock για να σώσουν τις εταιρείες από το κλείσιμο.

Αυτό δικαιολογείται, μεταξύ άλλων, από το γεγονός ότι η επενδυτική εταιρεία έχει αναλάβει ρόλο στον τομέα της τεχνολογίας και του κλίματος. Ή βάλε αλλιώς. Είναι ένας ρόλος που η BlackRock έχει αναθέσει στον εαυτό της. Τώρα δεν είναι πλέον ο σκύλος που κουνάει την ουρά, αλλά η ουρά που κουνάει τον σκύλο.

Τόσο η FED όσο και η ΕΚΤ έχουν αναγνωρίσει ότι η ποσοτική χαλάρωση QE1-QE4 από τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 δεν είχε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα να επαναφέρει τη φυσική εταιρική ανάπτυξη σε τροχιά. Τα χρήματα στον χρηματοπιστωτικό τομέα και στις εταιρείες έχουν χρησιμοποιηθεί για κερδοσκοπία και το χρέος σε αυτόν τον κόσμο έχει ανέβει σε αστρονομικά ύψη, σχεδόν 4 φορές το συνολικό ακαθάριστο εγχώριο προϊόν αυτού του κόσμου.

Η BlackRock έχει το πλεονέκτημα ότι εκπροσωπείται στις μισές από τις εισηγμένες εταιρείες αυτού του κόσμου, όπου επενδύουν για λογαριασμό συνταξιοδοτικών εταιρειών και άλλων. Αυτά τα άλλα είναι, για παράδειγμα, η FED και η ΕΚΤ, οι οποίες παρείχαν στη BlackRock ρευστότητα για να εξαγοράσει τα επισφαλή χρέη των εταιρειών και να κεφαλαιοποιήσει τις εταιρείες με νέα καταθετικά κεφάλαια.

Ακόμη και μικρότερα μερίδια σε αυτές τις πολλές μεγάλες εταιρείες δίνουν στην BlackRock άμεση πρόσβαση στις γενικές συνελεύσεις και τα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών, έτσι ώστε να μπορούν να επηρεάσουν τις λειτουργίες, κάτι που είναι εντελώς έξω από την εντολή των εθνικών τραπεζών και των κοινών τραπεζών.

Το έκαναν με τη Volvo, για παράδειγμα, όπου με το 5% του μετοχικού κεφαλαίου απέλυσαν τόσο τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου όσο και τον διευθυντή με το σκεπτικό ότι η στρατηγική τους για τη Volvo δεν ήταν αρκετά βιώσιμη. Σημειώστε ότι η Volvo ανήκει σε Κινέζους, γι’ αυτό πρέπει να υποθέσουμε ότι η BlackRock ηγήθηκε του μαχαιριού σε μια συμμαχία με την Κίνα.

Μια σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτη εταιρεία επενδύσεων ασκεί σήμερα μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική επιρροή από την FED και την ΕΚΤ και τις περισσότερες κυβερνήσεις σε αυτόν τον πλανήτη. Η εταιρεία BlackRock Inc., ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, επενδύει ένα εκπληκτικό ποσό 9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε κεφάλαια πελατών παγκοσμίως. Ποσό που υπερβαίνει το διπλάσιο του ετήσιου ΑΕΠ της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Αυτός ο γίγαντας βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας πυραμίδας εταιρικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων στην Κίνα.

Από το 1988, η BlackRock βρέθηκε σε θέση να ελέγχει de facto την Federal Reserve, τις περισσότερες μεγάλες τράπεζες της Wall Street, όπως η Goldman Sachs, το Davos, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το The Great Reset, η κυβέρνηση Μπάιντεν και η λίστα συνεχίζεται. Εάν το BlackRock υποβληθεί σε κάποιο είδος ελέγχου, θα το κάνουν επίσης
ελέγχουμε το οικονομικό μας μέλλον σε αυτόν τον κόσμο και ίσως περισσότερο. Αλλά ποιος μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο μαμούθ. Ο σκύλος έχει παραιτηθεί.

Το BlackRock είναι η επιτομή αυτού που ο Μουσολίνι ονόμασε Κορπορατισμός, όπου μια μη εκλεγμένη εταιρική ελίτ υπαγορεύει από την κορυφή προς τα κάτω στον πληθυσμό τι πρέπει να συμβεί στην οικονομία τους και πολλά άλλα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του κλίματος. Είναι τα λεφτά του λαού για συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις που διαχειρίζονται. Αυτοί που κάθονται στα χρήματα και στη διαχείριση των εταιρειών κάθονται και στην παγκόσμια δύναμη. Είναι παγκοσμιοποίηση όταν αυτό γίνεται ανώτερη μονάδα από τα έθνη-κράτη και εν μέρει αναλαμβάνει τον ρόλο των κυβερνήσεων στα παλιά χρόνια.

Το πώς η μεγαλύτερη «σκιώδης τράπεζα» του κόσμου ασκεί αυτή την τεράστια δύναμη σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να μας απασχολήσει, αλλά δεν το κάνει, και οι εθνικές τράπεζες και τα κράτη δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτές, αφού εξαρτάται από τη BlackRock εάν οι εταιρείες θα επιβιώσουν και αν υπάρχουν είναι αρκετές θέσεις εργασίας για ολόκληρο τον πληθυσμό.

Θα εκτεθεί φυσικά πλήρως όταν βρεθούμε σε μια πανδημία κορωνοϊού, αλλά αυτό πρόκειται να μεταβεί απευθείας σε μια περίοδο πράσινης προσαρμογής και μιας τεχνολογικής επανάστασης που θα κάνει το μισό εργατικό δυναμικό περιττές σε 10 χρόνια. Δεν έχουμε δει ακόμη τα σχέδιά τους για την επίλυση αυτού του στόχου.

Η BlackRock, από τότε που την ίδρυσε ο Larry Fink το 1988, κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό οικονομικό λογισμικό και περιουσιακά στοιχεία που καμία άλλη οντότητα σε αυτόν τον κόσμο δεν διαθέτει. Το Aladdin της BlackRock διαθέτει ένα σύστημα διαχείρισης κινδύνου, ένα εργαλείο λογισμικού που μπορεί να παρακολουθεί και να αναλύει τις συναλλαγές περιουσιακών στοιχείων και να παρακολουθεί περισσότερα από 18 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία για 200 χρηματοπιστωτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Federal Reserve και των ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών.

Η BlackRock αποκαλείται οικονομικός «Swiss Army Knife – θεσμικός επενδυτής, διαχειριστής χρημάτων, εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων και παγκόσμιος κυβερνητικός εταίρος». Ωστόσο, τα κύρια μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζουν την εταιρεία σαν να ήταν απλώς μια άλλη οικονομική εταιρεία στη Wall Street. Είναι μια απρόσκοπτη διεπαφή που συνδέει την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, τη Μεγάλη Επαναφορά και τη νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν και με έμφαση στην πράσινη επανάσταση.

Αυτή η διεπαφή είναι η BlackRock, η οποία για πολλά χρόνια έχει καταρτίσει τις ατζέντες με τις οποίες λειτουργεί ο εσωτερικός κύκλος, έτσι ώστε το τεράστιο κερδοσκοπικό χρέος αυτού του κόσμου να μην σκίζει τη φυσική οικονομία μαζί του το φθινόπωρο.

Αυτό είναι αυτό που ονόμασαν “The Great Reset”, και το οποίο θα έχει πολλά από τα χρήματα της κερδοσκοπίας που θα διανεμηθούν ως μια τεράστια απώλεια που θα λερωθεί σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα είναι απαραίτητο για να μην καταρρεύσει το σύστημα. Οι κυβερνήσεις και οι εθνικές τράπεζες το γνωρίζουν αυτό, επομένως ενεργούν σαν λέμινγκ. Τότε πρέπει απλώς να ελπίζουμε ότι δεν θα φτάσουν στον γκρεμό.

Πλέον είναι μάλλον ξεκάθαρο σε όλους ότι το πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο 78χρονος Τζο Μπάιντεν, δεν παίρνει αποφάσεις. Έχουν ήδη ληφθεί εκ των προτέρων από τη BlackRock και την ελίτ της οικονομικής δύναμης πίσω από τη BlackRock.

Μπορεί επίσης να είναι αρκετά καλό αν σκεφτείτε ότι ο Τζο Μπάιντεν δυσκολεύεται να διαβάσει έναν τηλεπρομηθευτή ή να απαντήσει σε καλά προετοιμασμένες ερωτήσεις από φιλικά μέσα ενημέρωσης χωρίς να δημιουργήσει σύγχυση σχετικά με τη Συρία και τη Λιβύη. Είμαι πρόεδρος ή απλώς είμαι ο Μπάιντεν στο κρεβάτι του βαρώνου.

 

Ο Τζο Μπάιντεν υφίσταται μικροδιαχείριση από μια ομάδα κολλητών για να διατηρεί την «εικόνα» ενός προέδρου, ενώ δημιουργεί πολιτική στα παρασκήνια με την ελίτ της εξουσίας.

 

Θυμίζει παράξενα τον κινηματογραφικό χαρακτήρα του Πίτερ Σέλερς του 1979, Chauncey Gardiner, στο Being There. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ποια είναι τα βασικά πολιτικά πρόσωπα που οδηγούν την οικονομική πολιτική για την Biden Inc. Σήμερα, ο εσωτερικός κύκλος λέει BlackRock.

Όπως η Goldman Sachs οδήγησε την οικονομική πολιτική υπό τον Ομπάμα και επίσης υπό τον Τραμπ. Σήμερα, η BlackRock εκπληρώνει αυτόν τον βασικό ρόλο.

Η συμφωνία προφανώς επισφραγίστηκε τον Ιανουάριο του 2019 όταν ο Τζο Μπάιντεν, τότε υποψήφιος και χωρίς καμία πιθανότητα να νικήσει τον Τραμπ, συναντήθηκε με τον Λάρι Φινκ στη Νέα Υόρκη, ο οποίος φέρεται να είπε στον «Τζο της εργατικής τάξης»: Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω». Δεδομένου ότι όλοι οι καπιταλιστές της επιτήρησης είναι μέρος των εταιρειών του Λάρι Φινκ, το να κερδίσεις τις εκλογές είναι κάτι το αδιανόητο.

Τώρα ως πρόεδρος, σε μια από τις πρώτες του πράξεις, ο Μπάιντεν διόρισε τον Μπράιαν Ντις διευθυντή του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου, τον επικεφαλής σύμβουλο του προέδρου για την οικονομική πολιτική. Ένα από τα πρώτα εκτελεστικά διατάγματα του προέδρου αφορούσε την οικονομία και την κλιματική πολιτική. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Deese προερχόταν από τη Finks BlackRock, όπου ήταν παγκόσμιος επικεφαλής βιώσιμων επενδύσεων. Πριν ενταχθεί στην BlackRock, ο Deese κατείχε ανώτερες οικονομικές θέσεις υπό τον Ομπάμα, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης του John Podesta ως ανώτερου συμβούλου του προέδρου, δουλεύοντας δίπλα στη Valerie Jarrett. Επί Ομπάμα, ο Ντις έπαιξε βασικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις για την Παγκόσμια Συμφωνία του Παρισιού.

Στην κεντρική πολιτική θέση της αναπληρώτριας ταμία υπό την υπουργό Janet Yellen, βρίσκουμε τον νιγηριανής καταγωγής Adewale “Wally” Adeyemo. Ο Adeyemo προέρχεται επίσης από την BlackRock, όπου από το 2017 έως το 2019 ήταν ανώτερος σύμβουλος και επικεφαλής του προσωπικού του CEO της BlackRock, Larry Fink, μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση Ομπάμα. Οι προσωπικοί του δεσμοί με τον Ομπάμα είναι ισχυροί. Ο Ομπάμα τον ονόμασε πρώτο πρόεδρο του Ιδρύματος Ομπάμα το 2019.

Και ένα τρίτο ανώτερο στέλεχος της BlackRock που ηγείται της οικονομικής πολιτικής στη διοίκηση είναι επίσης ασυνήθιστο από πολλές απόψεις. Ο Michael Pyle είναι ανώτερος οικονομικός σύμβουλος της Αντιπροέδρου Kamala Harris. Ήρθε στην Ουάσιγκτον από τη θέση του Global Chief Investment Strategist στη BlackRock, όπου επέβλεψε τη στρατηγική επένδυσης περίπου 9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Πριν ενταχθεί στην BlackRock στο ανώτατο επίπεδο, ήταν επίσης στην κυβέρνηση Ομπάμα ως ανώτερος σύμβουλος του Υπουργού Εξωτερικών για Διεθνείς Υποθέσεις και το 2015 έγινε σύμβουλος στην προεδρική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Το γεγονός ότι τρεις από τους πιο σημαντικούς οικονομικούς συμβούλους που διορίστηκαν από την κυβέρνηση Μπάιντεν προέρχονται από τη BlackRock και πριν από την κυβέρνηση Ομπάμα, είναι αξιοσημείωτο. Υπάρχει ένα μοτίβο που υποδηλώνει ότι ο ρόλος της BlackRock στην Ουάσιγκτον είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτό που μας λένε επίσημα. Όταν προσθέσετε σε αυτό ότι ο Eric Schmidt ήταν κεντρικό πρόσωπο στις 2 προεκλογικές εκστρατείες του Ομπάμα, αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε πού βρίσκεται η δύναμη. Ο Eric Schmidt ήταν διευθυντής της Google για πολλά χρόνια και στη συνέχεια πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Alphabet, στην οποία ανήκει η Google. Υπό αυτό το πρίσμα, μπορεί τελικά να μην είναι οι σάιμποργκ του Πούτιν που αποφασίζουν για τις αμερικανικές εκλογές, αλλά είναι μια πολύ καλή εκτροπή.

 

 

Τι είναι το BlackRock;

 

Ποτέ άλλοτε μια χρηματοπιστωτική εταιρεία με τόση επιρροή στις παγκόσμιες αγορές δεν ήταν τόσο καλά κρυμμένη από τον δημόσιο έλεγχο.

Δεν είναι τυχαίο.

Επειδή η BlackRock τεχνικά δεν είναι τράπεζα που χορηγεί τραπεζικά δάνεια ή διαπραγματεύεται μετοχές, αποφεύγει την εποπτεία από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, παρόλο που κάνει ό,τι κάνουν οι περισσότερες μεγάλες τράπεζες όπως η HSBC ή η JP MorganChase — αγοράζουν και πωλούν τίτλους με σκοπό το κέρδος.

Η BlackRock είναι απλώς ένας ενδιάμεσος για τα χρήματα που προέρχονται από συνταξιοδοτικές εταιρείες και άλλες. Γνωρίζουν πού πρέπει να επενδύσουν οι συνταξιοδοτικές εταιρείες και παρακολουθούν τις σχετικές εταιρείες ώστε να δημιουργούν απόδοση για όσους πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν.

Μισθός πολίτη για τους ηλικιωμένους, ώστε να έχουν ακόμα χρήματα για να αγοράσουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες των εταιρειών παρόλο που τα γηρατειά πιέζουν.

Όταν ασκήθηκε πίεση στο Κογκρέσο να συμπεριλάβει διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων όπως η BlackRock και η Vanguard Funds στον νόμο Dodd-Frank μετά το 2008 ως «συστημικά σημαντικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα» ή SIFI, μια τεράστια προσπάθεια λόμπι από την BlackRock έκλεισε αυτήν την απειλή.

Ο νόμος Dood-Frank έπρεπε να καθαρίσει μετά την οικονομική κρίση του 2008, όπου η BlackRock, ως μία από τις πολλές σκιώδεις τράπεζες, είχε ένα χέρι στο παιχνίδι. Αλλά ξέφυγαν από τη ρύθμιση, όπως και οι καπιταλιστές επιτήρησης ξέφυγαν από τη ρύθμιση. Ως εκ τούτου, χρησιμοποίησαν αυτόν τον ελεύθερο χώρο για να πάρουν την εξουσία σε αυτόν τον κόσμο.

Το BlackRock είναι σήμερα «ένας νόμος από μόνος του». Πάνω από το νόμο θα έλεγαν κάποιοι. Άλλοι θα έλεγαν ότι είναι εκτός νόμου. Στην πραγματικότητα, είναι «συστημικά σημαντικοί» όσο κανένας άλλος, με εξαίρεση ίσως την Vanguard, η οποία φέρεται να είναι ένας από τους μεγαλομέτοχους της BlackRock.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BlackRock, Λάρι Φινκ, ενδιαφέρεται ξεκάθαρα να αποκτήσει επιρροή παγκοσμίως.

Διόρισε τον πρώην μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου του CDU Friederich Merz ως επικεφαλής της BlackRock Γερμανίας όταν φαινόταν ότι θα μπορούσε να διαδεχτεί την καγκελάριο Merkel και τον πρώην Βρετανό καγκελάριο George Osborne ως “πολιτικό σύμβουλο”.

Ο Φινκ διόρισε την πρώην επικεφαλής του προσωπικού της Χίλαρι Κλίντον, τη Σέριλ Μιλς, στο διοικητικό συμβούλιο της BlackRock, όταν φαινόταν ότι η Χίλαρι θα γινόταν σύντομα πρόεδρος στον Λευκό Οίκο. Διόρισε πρώην κεντρικούς τραπεζίτες στο διοικητικό του συμβούλιο και συνέχισε να εξασφαλίζει προσοδοφόρα συμβόλαια με τα πρώην ιδρύματά τους. Ο Stanley Fisher, πρώην επικεφαλής της Τράπεζας του Ισραήλ και επίσης αργότερα αναπληρωτής πρόεδρος της Federal Reserve, είναι τώρα ανώτερος σύμβουλος της BlackRock.

Ο Philipp Hildebrand, πρώην πρόεδρος της Ελβετικής Εθνικής Τράπεζας, είναι αντιπρόεδρος της BlackRock, όπου επιβλέπει το Ινστιτούτο Επενδύσεων BlackRock. Ο Jean Boivin, πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Τράπεζας του Καναδά, είναι ο παγκόσμιος επικεφαλής έρευνας στην επενδυτική εταιρεία BlackRock.

 

Η BlackRock και η FED

Ήταν αυτή η πρώην ομάδα κεντρικής τράπεζας της BlackRock που σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης ανέπτυξε το σχέδιο διάσωσης για τον πρόεδρο της FED Jerome Powell τον Μάρτιο του 2019, όταν οι χρηματοπιστωτικές αγορές ξύπνησαν στο χείλος μιας άλλης λατινικής «κρίσης Lehman» – της κατάρρευσης του 2008.

Ως «ευχαριστώ» ο πρόεδρος της FED, Jerome Powell, διόρισε τη BlackRock, χωρίς γύρο προσφορών, την εταιρεία να διαχειρίζεται όλα τα προγράμματα της FED για την αγορά εταιρικών ομολόγων, συμπεριλαμβανομένων των ομολόγων στα οποία επενδυτής ήταν η ίδια η BlackRock. Πολλές από τις εταιρείες της BlackRock σώθηκαν με χρήματα από την FED.

Το ίδιο ήταν και στην Ευρώπη. Εδώ χρειάστηκε επίσης να αγοραστούν τα άχρηστα ομόλογα των εταιρειών και να αντικατασταθούν με νέα χρηματοδότηση, ώστε οι εταιρείες να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τις δικές τους μετοχές, ώστε να μην πέσουν οι τιμές τους στο χρηματιστήριο.

Στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε ένας γύρος διαγωνισμού, όπου η BlackRock είχε ετοιμάσει η ίδια το διαγωνιστικό υλικό. Η ίδια η Black Rock έκανε προσφορά και κέρδισε τον διαγωνισμό. Ήταν λοιπόν η BlackRock που έσωσε τις εταιρείες με χρήματα από την FED και την ΕΚΤ, ώστε να μην χρεοκοπήσουν.

Σύγκρουση συμφερόντων; Μια ομάδα περίπου 30 ΜΚΟ έγραψε στον Πρόεδρο της Fed Πάουελ: «Δίνοντας στην BlackRock τον πλήρη έλεγχο αυτού του προγράμματος αγοράς χρέους, η Fed… κάνει τη BlackRock ακόμη πιο συστημικά σημαντική για το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ωστόσο, η BlackRock δεν υπόκειται σε ρυθμιστικό έλεγχο».

Σε μια λεπτομερή έκθεση του 2019, η Campaign for Accountability, μια μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα της Ουάσιγκτον, σημείωσε ότι «η BlackRock, ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, εφάρμοσε μια στρατηγική λόμπι, συνεισφορές εκστρατειών και περιστρεφόμενες πόρτες για να καταπολεμήσει την κυβερνητική ρύθμιση και να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ισχυρές χρηματοοικονομικές εταιρείες στον κόσμο. “

Η FED της Νέας Υόρκης προσέλαβε τη BlackRock τον Μάρτιο του 2019 για να διαχειριστεί το εμπορικό της πρόγραμμα τίτλων που υποστηρίζονται από ανώτερους πελάτες και τις κύριες και δευτερεύουσες αγορές εταιρικών ομολόγων και ETF 750 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Αμερικανοί οικονομικοί δημοσιογράφοι Pam και Russ Martens επέκριναν τη σκοτεινή διάσωση της FED το 2019 από τη Wall Street, σημειώνοντας ότι «για πρώτη φορά στην ιστορία, η FED προσέλαβε τη BlackRock για να «πηγαίνει κατευθείαν» και να αγοράσει 750 δισεκατομμύρια δολάρια τόσο σε πρωτογενή όσο και σε δευτερεύοντα εταιρικά ομόλογα. και ομόλογα -ETFs (Exchange Traded Funds), ένα προϊόν στο οποίο η BlackRock είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. “

Συνέχισαν, «Προσθέτοντας περαιτέρω αναταραχές, το πρόγραμμα που διευθύνει η BlackRock λαμβάνει 75 δισεκατομμύρια δολάρια από τα 454 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρήματα των φορολογουμένων για να καλύψει τις απώλειες από τις αγορές εταιρικών ομολόγων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν επίσης τα δικά του ETF».

Ο πρόεδρος της Fed Τζερόμ Πάουελ και ο Λάρι Φινκ προφανώς γνωρίζονται καλά. Ακόμη και αφού ο Πάουελ έδωσε στη BlackRock την εξαιρετικά επικερδή συμφωνία «go direct», ο Πάουελ συνέχισε να έχει την ίδια BlackRock να διαχειρίζεται περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια από επενδύσεις ιδιωτικών τίτλων του Πάουελ.

Τα δημόσια αρχεία δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Πάουελ είχε άμεσες εμπιστευτικές τηλεφωνικές κλήσεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο της BlackRock, Fink. Σύμφωνα με μια απαιτούμενη οικονομική αποκάλυψη, η BlackRock κατάφερε να διπλασιάσει την αξία των επενδύσεων του Πάουελ από την προηγούμενη χρονιά! Καμία σύγκρουση συμφερόντων, σωστά;

BlackRock στο Μεξικό

 

Η σκοτεινή ιστορία της BlackRock στο Μεξικό δείχνει ότι οι συγκρούσεις συμφερόντων και η οικοδόμηση επιρροής με κορυφαίους κρατικούς φορείς δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο υποψήφιος για την προεδρία του PRI, Peña Nieto, πήγε στη Wall Street κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του τον Νοέμβριο του 2011. Εκεί συνάντησε τον Larry Fink. Αυτό που ακολούθησε τη νίκη του Nieto το 2012 ήταν μια στενή σχέση μεταξύ του Fink και του Nieto.

Πιθανότατα για να βεβαιωθεί ότι η BlackRock ήταν στη νικήτρια πλευρά του διεφθαρμένου νέου καθεστώτος Nieto, ο Fink διόρισε τον 52χρονο Marcos Antonio Slim Domit, δισεκατομμυριούχο γιο του πλουσιότερου και αναμφισβήτητα πιο διεφθαρμένου ανθρώπου του Μεξικού, Carlos Slim, στο διοικητικό συμβούλιο της BlackRock.

Ο Marcos Antonio, μαζί με τον αδερφό του Carlos Slim Domit, διευθύνουν τη μεγάλη επιχειρηματική αυτοκρατορία του πατέρα τους σήμερα. Ο Carlos Slim Domit, ο μεγαλύτερος γιος, ήταν πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Λατινικής Αμερικής το 2015 και επί του παρόντος υπηρετεί ως πρόεδρος της America Movil, όπου η BlackRock είναι σημαντικός επενδυτής. Μικρός άνετος κόσμος.

Ο πατέρας, Carlos Slim, που την εποχή εκείνη ονομαζόταν από το Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχτισε μια αυτοκρατορία βασισμένη στην αγαπημένη του απόκτηση της Telemex (αργότερα America Movil).

Όπως συμβαίνει με τόσα πολλά στο Μεξικό από τη δεκαετία του 1980, τα χρήματα από τα ναρκωτικά προφανώς έπαιξαν μεγάλο ρόλο. Το 2015, το WikiLeaks δημοσίευσε εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ιδιωτική εταιρεία πληροφοριών, Stratfor.

Το Stratfor γράφει σε ένα email από τον Απρίλιο του 2011, όταν η BlackRock καθιέρωσε τα σχέδιά της για το Μεξικό, ότι ένας ειδικός πράκτορας της DEA των ΗΠΑ, ο William F. Dionne, επιβεβαίωσε τους δεσμούς του Carlos Slim με τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών.

Το Stratfor ρωτά την Dionne: “Billy, ο δισεκατομμυριούχος του MX (Μεξικάνος) Carlos Slim συνδέεται με ναρκωτικά;” Σε μια χώρα όπου το 44% του πληθυσμού ζει σε συνθήκες φτώχειας, το να πουλάς μπισκότα Girl Scout δεν σε κάνει τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου σε μόλις δύο δεκαετίες.

 

Larry Fink, WEF και «The Great Reset»

Το 2019, ο Larry Fink εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, του οργανισμού με έδρα την Ελβετία που προωθεί την οικονομική παγκοσμιοποίηση για περίπου 40 χρόνια. Ο Larry Fink, ο οποίος έχει στενή σχέση με τον τεχνοκρατικό ιδρυτή και ηγέτη του WEF Klaus Schwab his Great Reset, βρίσκεται τώρα σε θέση να χρησιμοποιήσει την τεράστια οικονομική επιρροή του BlackRock για να δημιουργήσει αυτό που είναι δυνητικά, αν δεν καταρρεύσει πριν, το μεγαλύτερο Ponzi στον κόσμο. -απάτη, επιχειρηματικές επενδύσεις ESG.

Είναι το μοντέλο του Larry Fink και του Klaus Swab για τη διάσωση αυτού του κόσμου και η ανάπτυξη βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Ο Λάρι Φινκ, με μόχλευση 9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, πιέζει για τη μεγαλύτερη ανακεφαλαιοποίηση στην ιστορία. Μια ιδέα που ξεκίνησε ως ESG Investing, πρέπει να αντικαταστήσει την αξία των μετόχων και να την αντικαταστήσει με την αξία των ενδιαφερομένων.

Η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για «βιώσιμη οικονομία» υλοποιείται αθόρυβα από τις ίδιες παγκόσμιες τράπεζες που δημιούργησαν τις χρηματοπιστωτικές κρίσεις το 2008. Μπορεί να τις σώσει από αυτόν τον πόνο στον οποίο έχουν εμπλακεί πολλοί από αυτούς.

 

Ο BlackRock και ο Larry Fink είναι ο σωτήρας τους.

 

Ο Λάρι Φινκ θα είναι επίσης ο σωτήρας των εθνών-κρατών, των εθνών-κρατών που για πολλά χρόνια και πιο πρόσφατα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν εμπλακεί σε ένα χρέος από το οποίο δεν θα ξεφύγουν ποτέ. Ακόμη και η παραμικρή άνοδος των επιτοκίων θα ρίξει το σπίτι των καρτών.

Η αύξηση των επιτοκίων θα είναι απαραίτητη για να αποκατασταθεί η πραγματικότητα και τα μέσα χρηματοπιστωτικής διαμεσολάβησης, αλλά θα είναι ένα λουτρό αίματος απώλειας για όλους εκείνους που έχουν συνηθίσει τα αδρανή κεφαλαιακά κέρδη σε ομόλογα, μετοχές και περιουσία.

Αυτή είναι η κατάσταση που ο Larry Fink και ο Klaus Schwab αποκαλούν τη μεγάλη επαναφορά, και θα πρέπει κατά προτίμηση να συμβεί χωρίς τις εταιρείες που ο Larry Fink επέλεξε να επενδύσει τα χρήματά του και των συνταξιοδοτικών αποταμιευτών για να χάσουν πάρα πολλά χρήματα ή ίσως να αναγκαστούν να κλείσουν. Ο απαραίτητος μετασχηματισμός συσσωρεύεται στο κλίμα και τη νέα τεχνολογία.

Αυτή τη φορά, η BlackRock προετοιμάζει τη Μεγάλη Επαναφορά του Klaus Schwab και του WEF κατευθύνοντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια και σύντομα τρισεκατομμύρια σε επενδύσεις στις δικές τους απτές επιχειρήσεις και μακριά από τις «μη χούφτες», όπως εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου ή άνθρακα. Από το 2018, η BlackRock βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας μιας νέας επενδυτικής υποδομής
που επιλέγει «νικητές» ή «χαμένους» για επενδύσεις ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η εταιρεία για το ESG – περιβάλλον, κοινωνικές αξίες και διακυβέρνηση.

Το ESG θα γίνει το κλειδί για να καθορίσουμε αν ανήκουν σε αυτούς ή σε εμάς. Αυτοί που πρέπει να πεθάνουν. Έχει ήδη προγραμματιστεί ότι θα εκδοθούν ομόλογα για το κλίμα 40 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα διατεθούν στις εταιρείες που πληρούν τους στόχους ESG. Οι υπόλοιποι πρέπει να υποφέρουν τον πόνο που δεν μπορούν πλέον να λάβουν δάνεια για να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Όλος ο
τραπεζικός τομέας, με τις εθνικές τράπεζες στην πρώτη γραμμή, προετοιμάζεται για αυτό και θα μετρηθεί με αυτό. Χωρίς αναχρηματοδότηση από τις εθνικές τράπεζες εάν δεν ακολουθήσετε τον κωδικό πρόσβασης.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία λαμβάνει θετικές αξιολογήσεις για τη σημασία της πρόσληψης στελεχών και εργαζομένων με ευαισθησία ως προς το φύλο ή λαμβάνει μέτρα για να εξαλείψει το «αποτύπωμα» άνθρακα καθιστώντας τις πηγές ενέργειας της πράσινες ή βιώσιμες, για να χρησιμοποιήσουμε τον όρο του ΟΗΕ.

Ο τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες συμβάλλουν στην παγκόσμια βιώσιμη διακυβέρνηση είναι το πιο ασαφές από τα κριτήρια ESG και μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από εταιρικές δωρεές έως Black Lives Matter έως υποστήριξη για υπηρεσίες του ΟΗΕ όπως ο ΠΟΥ. Θα είναι κριτήρια που είναι πολύ πιο διακριτικά από την αξία των μετόχων.

 

Αυτό σημαίνει ότι ο Λάρι Φινκ και η μεγάλη χρηματοδότηση παίρνουν χέρι και λαιμό πάνω στην ανάπτυξη και μπορούν να λύσουν τα σάπια σκάφη. Εταιρείες πετρελαίου όπως η ExxonMobil και πολλές εταιρείες άνθρακα έχουν ήδη λάβει την ετυμηγορία. Ο Φινκ και οι φίλοι τους προωθούν τώρα την οικονομική Μεγάλη Επαναφορά ή Πράσινη Νέα Συμφωνία με δικά σας έξοδα. Πρέπει να δώσουν τη ζωή τους για να υλοποιηθεί η στρατηγική. Ορισμένα έργα παραγωγής ενέργειας από άνθρακα έχουν ήδη λάβει το μαχαίρι. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Λάρι Φινκ συνήψε συμφωνία με την προεδρία Μπάιντεν το 2019, ώστε να έχει την ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο πίσω από την πολιτική του.

 

Η εξουσία ακολουθεί το χρήμα. Μπορούμε να περιμένουμε από τους New York Times να επευφημήσουν την BlackRock καθώς καταστρέφει τις χρηματοοικονομικές δομές του κόσμου. Θέλουν απλώς να σώσουν τον κόσμο και έχουν μαζί τους όλους τους αποταμιευτές συντάξεων σε όλο τον κόσμο. Για να ξεφύγει από τον κορωνοϊό και την άνοδο της στάθμης του νερού, ο πληθυσμός του πλανήτη θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσει τον κόσμο και να σώσει τον εαυτό του και τα χρήματά του. Οι περισσότερες συνταξιοδοτικές εταιρείες ήδη συμμετέχουν. Έχουν δει τη γραφή στον τοίχο.

 

Υστερόγραφο

 

Στο παρελθόν, ήταν δουλειά της BlackRock να εξασφαλίσει στους ανθρώπους ότι, μέσω των συνταξιοδοτικών τους αποταμιεύσεων, θα έχουν κάτι να ζήσουν όταν γεράσουν. Μπορείς να το πεις μισθός πολίτη. Η BlackRock το κάνει αυτό επενδύοντας τα χρήματά της σε ορισμένες εταιρείες με την ελπίδα ότι οι επενδύσεις μπορούν να μετατραπούν σε παραγωγή, πωλήσεις και κέρδη. Εισφορά κεφαλαίου – επένδυση – παραγωγή – πώληση – κέρδος – μέρισμα. Είναι ο βρόχος που κρατά τους τροχούς να γυρίζουν στις επιχειρήσεις του Larry Fink. Το πρόβλημα είναι ότι η εισφορά κεφαλαίου στις εταιρείες δεν έχει μετατραπεί σε επενδύσεις ως βάση παραγωγής και πωλήσεων. Επομένως, δεν δημιουργούνται χρήματα από την παραγωγή και τις πωλήσεις ως βάση για επανεπενδύσεις και μερίσματα.

 

Οι εταιρείες έχουν δανειστεί χρήματα επί σειρά ετών. Όχι για επενδύσεις, αλλά για αγορά ιδίων μετοχών και πληρωμή μερισμάτων. Φαίνεται λοιπόν ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα από ό,τι δείχνει στην πραγματικότητα η παραγωγή και οι πωλήσεις. Μια στρατηγική σαν αυτή σημαίνει ότι οι εταιρείες έχουν καταρρεύσει και ότι η BlackRock και οι συνταξιοδοτικοί αποταμιευτές μένουν τελικά με κενές εταιρείες. Όταν ούτως ή άλλως δεν βιώσαμε έλλειψη αγαθών, είναι επειδή έχουν εισαχθεί αγαθά από χώρες με χαμηλούς μισθούς. Και ότι οι καταναλωτές μπόρεσαν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν τα αγαθά επειδή τα πληθωριστικά κέρδη σε ομόλογα, μετοχές και ακίνητα έδωσαν στους ανθρώπους την απαραίτητη αισιοδοξία και αγοραστική δύναμη. Αναζητήθηκε απασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών, όπου το ξεφάντωμα των δαπανών συνεχίστηκε.

 

Πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει; Η BlackRock και οι φίλοι τους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις εθνικές τράπεζες που είναι οργανωμένες στο BIS και ακόμη και την Καθολική Εκκλησία γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για αυτόν τον λόγο, στις 3 Ιουνίου 2020, ανακοινώθηκε η στρατηγική, την οποία εργάζεστε εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Klaus Swab το ονόμασε “The Great Reset” μια αναγκαιότητα λόγω πανδημιών και κλιματικών απειλών. Το εγκαινίασε ο Διευθυντής του ΔΝΤ παρουσία του πρίγκιπα Καρόλου. Δεν μάθαμε πολλά για το τι είναι το «The Great Reset» και τι θα συμβεί. Ξέρουμε ότι έχει να κάνει με την εισαγωγή του ESG και τότε όλη η νέα τεχνολογία κρύβεται στο βάθος. Δεν είναι τυχαίο που οι καπιταλιστές παρακολούθησης είναι στην ομάδα γύρω από το WEF.

Η νέα τεχνολογία πρόκειται να κάνει πολλούς ανθρώπους άνεργους, επομένως ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα της BlackRock θα είναι να διευρύνει τον κύκλο των ανθρώπων που πρέπει να ζουν με τη σύνταξή τους.

Εάν η BlackRock πρόκειται να τρέξει τη διαδικασία: “Εισφορά κεφαλαίου – επένδυση – παραγωγή – πωλήσεις – κέρδος – μέρισμα”, θα βρείτε ένα μοντέλο για το πώς να διατηρήσετε τις πωλήσεις της εταιρείας εάν οι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά και εισόδημα.

Η απάντηση είναι η φυλή των πολιτών, όπως και αυτή για τους συνταξιούχους. Το κύκλωμα με τις εταιρείες πρέπει να επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο τους παλιούς. Ο μισθός ενός πολίτη θα κάνει τις εταιρείες να επενδύσουν ξανά όταν βεβαιωθούν ότι η παραγωγή μπορεί να μετατραπεί σε πωλήσεις. Είναι πολύ φθηνότερο από την ποσοτική χαλάρωση για την οποία έχουν σπαταληθεί μέχρι σήμερα τα χρήματα των εθνικών τραπεζών.

Θα είναι μια επαναφορά που μπορεί να κερδίσει λαϊκή υποστήριξη. Τώρα λύνουμε το πρόβλημα των πανδημιών και του κλίματος ταυτόχρονα και ταυτόχρονα εκμεταλλευόμαστε τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία.

 

Τώρα αυτό που λανσάρει η BlackRock δεν έχει τις ρίζες του μόνο σε λίγους ευκατάστατους μισθωτούς και μετόχους, αλλά σε ολόκληρο τον πληθυσμό αυτού του κόσμου, εξαιρουμένων των χρεωμένων εθνικών κρατών που δεν έχουν ακόμη τα χρήματα για να πληρώσουν τους πολίτες τους. μισθός. Ο μισθός του πολίτη πρέπει να μεταφέρεται μέσω των νέων ψηφιακών νομισμάτων που είναι αγκυροβολημένα στις εθνικές τράπεζες.

Στη συνέχεια, ακόμη και όσοι δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό μπορούν να διαθέσουν χρήματα στο κινητό τηλέφωνο, το οποίο και οι πιο φτωχοί είναι κάτοχοι του Μισθού του Πολίτη μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στην ποσοτική χαλάρωση που εφαρμόζουν οι εθνικές τράπεζες εδώ και σχεδόν 12 χρόνια.

Τα έσοδα των εταιρειών θα εκραγούν με μια ασφάλεια με τη μορφή μισθού του πολίτη, οπότε τώρα αυτά πρέπει απλώς να διοχετευθούν στο νέο και μεγαλύτερο κύκλωμα. Όλο το σύστημα θα αυτοχρηματοδοτηθεί μόλις τεθεί σε λειτουργία.

 

Δείτε επίσης το μοναδικό άρθρο της Δανίας για το The Great Reset

[2] Σχετικά με τον Ροκφέλερ

Ο David Rockefeller, Eugenics-Obsessed Globalist, πεθαίνει στα 101
Corbett  • 22/03/2017

Επεισόδιο 316 – The Unauthorized Biography of David Rockefeller
Corbett  • 28/03/2017

Πώς να συντρίψετε τους αντιπάλους σας και να γλεντήσετε με τα υπολείμματά τους: Η ιστορία του Ροκφέλερ
Corbett  • 28/11/2015

Επεισόδιο 286 – Rockefeller Medicine
Corbett  • 11/02/2013

Νεκρολόγια. 27 Μαρτίου 2017 Το Αποτρόπαιο Μεταθανάτιο του Ντέιβιντ Ροκφέλερ – Του F. William Engdahl. PhD

Η κυρίαρχη ιμπεριαλιστική δύναμη του κόσμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες, εφαρμόζουν την πολιτική τους στη βάση μιας οικονομικής, πολιτικής και στρατιωτικής στρατηγικής που προωθείται από μια μικρή ελίτ χρηματιστικού κεφαλαίου, πολυεθνικών εταιρειών και των πολιτικών και των μέσων ενημέρωσης τους. Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο οποίος πέθανε στις 20 Μαρτίου σε ηλικία 101 ετών, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς από αυτήν την ομάδα των επικίνδυνων ηγεμόνων του θανάτου.

Του F. William Engdahl

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ήταν ο de facto πατριάρχης του αμερικανικού κέντρου εξουσίας και μετά τον θάνατό του σε ηλικία 101 ετών, χαιρετίζεται από τα ισχυρά μέσα ενημέρωσης, που επαινούν την υποτιθέμενη καλοσύνη του. Εδώ θέλω να συμβάλω σε μια πιο ειλικρινή εικόνα του ατόμου του.

Ο αμερικανικός αιώνας Ροκφέλερ

Το 1939, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ μαζί με τα 3 αδέρφια του και το ίδρυμά τους χρηματοδότησαν την άκρως απόρρητη «Μελέτη για τον πόλεμο και την ειρήνη» στο πλαίσιο του «Συμβουλίου της Νέας Υόρκης για τις Εξωτερικές Σχέσεις», που είναι η πιο σημαντική ιδιωτική δεξαμενή σκέψης για την εξωτερική πολιτική και ελέγχεται επίσης από την Οικογένεια Ροκφέλερ.

Μια διασταύρωση Αμερικανών ακαδημαϊκών συγκεντρώθηκε ακόμη και πριν από το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για να σχεδιάσουν μια μεταπολεμική παγκόσμια αυτοκρατορία, αυτό που ο Henry Luce ο οποίος γνώστης του Time-Life αποκάλεσε αργότερα «The American Century». Δημιούργησαν ένα σχέδιο για την ανάληψη μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας από τους αποτυχημένους Βρετανούς, αλλά απέφυγαν προσεκτικά να την αποκαλέσουν αυτοκρατορία. Προτίμησαν να το ονομάσουν «διάδοση δημοκρατίας και ελευθερίας – η αμερικανική ελευθερία του εμπορίου και των επενδύσεων».

Στο έργο τους, εξέτασαν τον γεωπολιτικό χάρτη του κόσμου και έθεσαν το σχέδιο για το πώς οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αναλάβουν την de facto παγκόσμια κυριαρχία της Βρετανίας. Η δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών ήταν ένα βασικό σημείο. Οι αδερφοί Ροκφέλερ δώρησαν τη γη στο Μανχάταν για τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών (και στην πορεία έβγαλαν δισεκατομμύρια από τις αυξανόμενες τιμές των γύρω ακινήτων, τα οποία επίσης κατείχαν). Αυτή είναι η «φιλανθρωπική» μέθοδος Ροκφέλερ. Κάθε δεκάρα δωρίζεται με βάση έναν υπολογισμό αύξησης του πλούτου και της δύναμης της οικογένειας.

Μετά τον πόλεμο, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ κυριάρχησε στην αμερικανική εξωτερική πολιτική και στους αμέτρητους πολέμους στην Αφρική, τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Η φατρία Ροκφέλερ δημιούργησε τόσο τον Ψυχρό Πόλεμο κατά της Σοβιετικής Ένωσης όσο και του ΝΑΤΟ με στόχο να κρατήσει μια ανακατασκευασμένη Δυτική Ευρώπη σε καθεστώς υποτελείας υπό τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πώς το έκαναν αυτό το έχω τεκμηριώσει αναλυτικά στο βιβλίο μου «Οι θεοί του χρήματος». Εδώ παρουσιάζω αρκετά παραδείγματα εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας του Ντέιβιντ Ροκφέλερ.

Η βιολογική έρευνα του Ροκφέλερ: «Έλεγχος των ανθρώπων…»

Εάν η φιλανθρωπία υποκινείται από την αγάπη για τους άλλους ανθρώπους, οι δωρεές από το Ίδρυμα Ροκφέλερ δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Πάρτε π.χ. ιατρική έρευνα. Την περίοδο μέχρι το 1939 και τον πόλεμο, το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρηματοδότησε τη βιολογική έρευνα στο Ινστιτούτο Κάιζερ Βίλχελμ στο Βερολίνο. Αυτό αφορούσε τη ναζιστική γενετική έρευνα – πώς να αναπαράγετε μια ανώτερη φυλή και πώς να σκοτώσετε ή να στειρώσετε όσους κρίνονται «κατώτεροι».

Ο Ροκφέλερ χρηματοδότησε τη ναζιστική φυλετική υγιεινή. Το Rockefeller’s Standard Oil παραβίασε επίσης το νόμο των ΗΠΑ τροφοδοτώντας κρυφά τη Ναζιστική Πολεμική Αεροπορία κατά τη διάρκεια του πολέμου. Μετά τον πόλεμο, οι αδελφοί Ροκφέλερ κανόνισαν να μεταφερθούν κορυφαίοι Ναζί επιστήμονες που συμμετείχαν σε φρικτά πειράματα σε ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά με νέες ταυτότητες για να συνεχίσουν την έρευνά τους στη φυλετική υγιεινή. Πολλοί από αυτούς εργάστηκαν στο πλαίσιο του άκρως απόρρητου  προγράμματος MK-Ultra της CIA .

Στη δεκαετία του 1950, οι αδελφοί Ροκφέλερ ίδρυσαν το «The Population Council» για να προωθήσουν τη φυλετική υγιεινή υπό το πρόσχημα της έρευνας στον έλεγχο των γεννήσεων. Στη δεκαετία του 1970, οι αδερφοί Ροκφέλερ ήταν υπεύθυνοι για το άκρως απόρρητο έργο της αμερικανικής κυβέρνησης υπό την καθοδήγηση του συμβούλου εθνικής ασφάλειας του Ροκφέλερ, Χένρι Κίσινγκερ, υπό το NSSM-200, με τίτλο «Τα προβλήματα της πληθυσμιακής αύξησης για τα συμφέροντα ασφαλείας των ΗΠΑ και τα συμφέροντα του εξωτερικού».

Το έργο υποστήριξε ότι η υψηλή πληθυσμιακή αύξηση στις αναπτυσσόμενες χώρες που διέθεταν πρώτες ύλες στρατηγικής σημασίας, όπως πετρέλαιο ή ορυκτά, ήταν μια «εθνική απειλή για την ασφάλεια» για τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ένας αυξανόμενος πληθυσμός απαιτεί εθνική οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα καταναλώσει αυτούς τους πόρους εσωτερικά εντός της χώρας (sic!)

Το NSSM-200 έθεσε τα προγράμματα συγκράτησης παιδιών ως προϋπόθεση βοήθειας προς τις αναπτυσσόμενες χώρες. Στη δεκαετία του 1970, το Ίδρυμα Ροκφέλερ, μαζί με τον ΠΟΥ, χρηματοδότησε επίσης την ανάπτυξη ενός ειδικού εμβολίου κατά του τετάνου που επιβράδυνε την αύξηση του πληθυσμού εμποδίζοντας τις γυναίκες να πραγματοποιήσουν μια εγκυμοσύνη. Στην κυριολεξία, στόχευε την ίδια την αναπαραγωγική διαδικασία.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ δημιούργησε γενετική χειραγώγηση μέσω της ιδιοκτησίας του στην Monsanto Corporation και χρηματοδοτώντας πανεπιστημιακή βιολογική έρευνα για τη δημιουργία του «γονιδιακού πιστολιού» και άλλων τεχνικών για την τεχνητή αλλαγή της έκφρασης γονιδίων σε ένα δεδομένο φυτό. Ο στόχος των ΓΤΟ από τότε που ο Ροκφέλερ χρηματοδότησε το καταστροφικό «πρόγραμμα χρυσού ρυζιού» ήταν η χρήση ΓΤΟ για τον έλεγχο της τροφικής αλυσίδας για ανθρώπους και ζώα. Σήμερα, πάνω από το 90% όλων των σπόρων σόγιας και περισσότερο από το 80% του συνόλου του καλαμποκιού και του βαμβακιού που καλλιεργούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι γενετικά τροποποιημένα. Ωστόσο, δεν δηλώνεται ως τέτοιο.

«Ελέγξτε το λάδι…»

Η περιουσία του Ροκφέλερ βασίζεται στο πετρέλαιο μέσω εταιρειών όπως η ExxonMobil, η Chevron και άλλες. Ο Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος είναι πολιτικός σύμβουλος του Ροκφέλερ από το 1954, συμμετείχε σε όλα τα πιο σημαντικά έργα του Ροκφέλερ. Ο Κίσινγκερ χειραγωγήθηκε κρυφά τη διπλωματία της Μέσης Ανατολής για να προκαλέσει ένα αραβικό εμπάργκο πετρελαίου του ΟΠΕΚ το 1973.

Το πετρελαϊκό σοκ του 1973-74 ενορχηστρώθηκε από μια μυστική οργάνωση που δημιούργησε ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ τη δεκαετία του 1950 με την ονομασία Bilderberg Group. Τον Μάιο του 1973, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ και τα κορυφαία στελέχη των μεγάλων αμερικανικών και βρετανικών πετρελαϊκών εταιρειών συναντήθηκαν στο Saltsoebaden της Σουηδίας στην ετήσια συνάντηση Bilderberg για να σχεδιάσουν την πετρελαϊκή κρίση. Θα κατηγορούνταν οι «άπληστοι Άραβες πετρελαϊκοί σεΐχηδες». Η κρίση έσωσε την πτώση του δολαρίου ΗΠΑ και έκανε τις τράπεζες της Wall Street, συμπεριλαμβανομένης της Chase Manhattan του David Rockefeller, τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Αυτός ο συγγραφέας έχει στην κατοχή του τα «εμπιστευτικά» πρακτικά αυτής της συνάντησης όπου περιγράφεται η στρατηγική πτήσεων τιμών 6 μήνες πριν από τον αραβο-ισραηλινό πόλεμο. Για τεκμηρίωση δείτε περισσότερα στο βιβλίο μου “Ένας αιώνας πολέμου”. Στη δεκαετία του 1970, ο Κίσινγκερ συνόψισε την παγκόσμια στρατηγική του Ντέιβιντ Ροκφέλερ ως εξής:

«Εάν ελέγχετε το πετρέλαιο, ελέγχετε ολόκληρα έθνη. Εάν ελέγχετε την προσφορά τροφίμων, ελέγχετε τους ανθρώπους. αν ελέγχεις τα χρήματα, ελέγχεις ολόκληρο τον κόσμο».

«Ελέγξτε τα χρήματα…»

Ο David Rockefeller ήταν επικεφαλής της Chase Manhattan Bank, της οικογενειακής τράπεζας. Έλαβε τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή του Chase ως πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας του Προέδρου Carter, με στόχο να προκαλέσει σοκ το επιτόκιο, το οποίο, όπως το πετρελαϊκό σοκ, έσωσε την πτώση του δολαρίου ΗΠΑ και τα κέρδη των τραπεζών της Wall Street, συμπεριλαμβανομένης της Chase. Μανχάταν – πληρώνεται από την παγκόσμια οικονομία.

Η «θεραπεία σοκ» του Volcker το 1979, με την υποστήριξη του Ροκφέλερ, δημιούργησε την «Τρίτη Παγκόσμια Κρίση Χρέους» της δεκαετίας του 1980.

Ο Ροκφέλερ και η Γουόλ Στριτ εκμεταλλεύτηκαν αυτή την κρίση για να αναγκάσουν ιδιωτικοποιήσεις και δραστικές υποτιμήσεις σε χώρες όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία και το Μεξικό. Ο Ροκφέλερ και φίλοι όπως ο Τζορτζ Σόρος άρπαξαν τα κοσμήματα του στέμματος της Αργεντινής, της Βραζιλίας και του Μεξικού σε χαμηλές τιμές.

Το μοντέλο ήταν πολύ παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσαν οι βρετανικές τράπεζες υπό την Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά το 1881, όταν ανέλαβαν de facto τον έλεγχο των οικονομικών του Σουλτάνου ελέγχοντας τη συλλογή φόρων μέσω της Οθωμανικής Διοίκησης Χρέους (OPDA). Τα συμφέροντα του Ροκφέλερ χρησιμοποίησαν την κρίση χρέους της δεκαετίας του 1980 για να λεηλατήσουν τις υπερχρεωμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής χρησιμοποιώντας το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) ως αστυνομικό τους.

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ήταν προσωπικός φίλος μερικών από τους πιο μοχθηρούς στρατιωτικούς δικτάτορες στη Λατινική Αμερική, όπως ο στρατηγός Χόρχε Βιδέλα στην Αργεντινή και ο Πινοσέτ στη Χιλή, οι οποίοι είχαν κερδίσει τις θέσεις τους μέσω πραξικοπημάτων της CIA που οργανώθηκαν από τον τότε Υπουργό Εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ το για λογαριασμό των συμφερόντων της οικογένειας Ροκφέλερ στη Λατινική Αμερική.

Μέσω οργανισμών όπως η Τριμερής Επιτροπή, ο Ροκφέλερ ήταν ο πιο σημαντικός αρχιτέκτονας πίσω από την καταστροφή των εθνικών οικονομιών για την προώθηση της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης, μια πολιτική που ευνοεί κυρίως τις μεγαλύτερες τράπεζες της Wall Street και το City του Λονδίνου, καθώς και επιλεγμένες πολυεθνικές εταιρείες – τα ίδια που είναι τα προσκεκλημένα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής. Ο Ροκφέλερ σχημάτισε την Τριμερή Επιτροπή το 1974 και ανέθεσε στον καλό του φίλο Zbigniew Brzezinski να επιλέξει τα μέλη της από τη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία και την Ευρώπη.

Αν μιλάμε για ένα αόρατο, ισχυρό δίκτυο που κάποιοι αποκαλούν The Deep State, μπορείτε να πείτε ότι ο David Rockefeller είδε τον εαυτό του ως τον πατριάρχη αυτού του Deep State. Οι ενέργειές του αξίζουν να φανούν με ειλικρίνεια για αυτό που ήταν – μισάνθρωποι – οδηγούμενοι από μίσος για την ανθρωπότητα – και όχι φιλάνθρωποι.

Μετάφραση από  το Gruesome Legacy του D. Rockefeller
A Polish-Jewish Ph. Γράφει ο D.:

«Σήμερα ο βρετανικός, ο αμερικανικός και ο σιωνιστικός ιμπεριαλισμός εκδηλώνουν την τραπεζική
ατζέντα για την «παγκόσμια κυβέρνηση» μέσω της καταστροφής της θρησκείας, του έθνους, της
φυλής και της οικογένειας. Αυτός ο ιμπεριαλισμός δεν εκφράζει τα συμφέροντα ή τις επιθυμίες των
απλών Άγγλων, Αμερικανών ή Εβραίων που οι
ίδιοι αποικίζονται. Οι αυτοκρατορίες Ροκφέλερ και Μόργκαν αποτελούν μέρος του
καρτέλ των κεντρικών τραπεζών. Στο υψηλότερο επίπεδο, όλες οι υπηρεσίες πληροφοριών (MI-6, CIA,
Mossad, KGB) απαντούν σε αυτό το καρτέλ, όχι στην εθνική τους κυβέρνηση».

[3] SERCO : Ένα από τα πιο ιλιγγιώδη πράγματα που έχετε διαβάσει ποτέ. Είναι ένα από τα πιο ιλιγγιώδη πράγματα που έχω δει ποτέ! Rehash από τα παλιά: Ο Wilbur Ross, ο γραμματέας εμπορίου του Trump, ήταν παρεμπιπτόντως ένας από τους πρώην επενδυτικούς τραπεζίτες της Serco για τη NM Rothschild, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω από τη Serco, μια από τις πιο αφάνταστα ισχυρές εταιρείες στον κόσμο (για την οποία σχεδόν κανείς δεν έχει ακούσει): Σύμβουλοι Εταιρείας – Serco. Η Serco ανήκει στη Metroen στην KBH *

* Το μετρό ανήκει στη Metroselskabet. Τη λειτουργία αναλαμβάνει η Metro Service A/S, η οποία για τα πρώτα 5 χρόνια μετά το άνοιγμα ανήκε στον αγγλικό όμιλο Serco,

Το Enhedslisten μαίνεται για τον κατασκευαστή πυρηνικών όπλων στο metro DR, 2009

Νέα εταιρεία για να διατηρήσει το Μετρό σε τροχιά Η Bus Danmark και η British Serco θα ιδρύσουν σύντομα την Metro Service A/S, η οποία με 170 υπαλλήλους θα εξυπηρετεί πελάτες στο Μετρό και θα συντηρεί τη σιδηροδρομική εγκατάσταση.

Έχουν στενή συνεργασία για τα πυρηνικά όπλα με τη Lockheed Martin. Το SERCO δεν βρίσκεται στα Global Research, Zerohedge, Veterans Today, Activist Post, SOTT, Red Ice Creations, ούτε καν στο Whatreallyhappened.com και στο Rense.com που έχουν τεράστια απόδοση! Ιδιαίτερα καυτό λαμβάνοντας υπόψη τις άλλες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σε αυτό μέσω της Abby Martin (μόνο ένα κλιπ) και του Corbett (επίσης μόνο μία μετάδοση).

RT – Abby Martin, Breaking The Set: SERCO Owns the World
https://www.youtube.com/watch?v=ulP0QdvexFg&feature=share

Έκθεση Corbett: «….παρασκήνιο και έρευνα για το χταπόδι που συνδέει τον Serco, την Ανώτερη Εκτελεστική Υπηρεσία, τον Barry Soetoro, 9/11, MH370, MH17, τον αδιάλειπτο αυτόματο πιλότο της Boeing και πολλά, πολλά (πολλά) άλλα.
https://www.corbettreport.com/interview-975-field-mcconnell-introduces-abel-danger/

Η SERCO αναφέρεται σε σχέση με την επιχείρηση Breivik:

«Το Serco βρίσκεται βαθιά μέσα στην υποδομή του ΝΑΤΟ. Σε τελική ανάλυση, ο Serco είναι υπεύθυνος για τα πυρηνικά όπλα και πιθανότατα μπορεί να παρέμβει και να υπερνικήσει τις στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ ή των χωρών του ΝΑΤΟ ανά πάσα στιγμή. Ορισμένοι από αυτούς που εργάζονται για τη Serco στρατολογούνται από τον στρατό ή τις υπηρεσίες πληροφοριών».
22 Ιουλίου, Serco and the occult – Nyhetsspeilet.no

Το SERCO είναι σχεδόν το αρχέτυπο ενός παγκόσμιου Octupus με στεροειδή!!

Η πιο ισχυρή και ταυτόχρονα άγνωστη εταιρεία του κόσμου;
Ακολουθούν ορισμένα δεδομένα για τη SERCO, τα καθήκοντα και τους πελάτες της – ιδιωτικά και δημόσια. 120.000 εργαζόμενοι: κρατική ασφάλεια, ψηφιακή ασφάλεια, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Αυστραλία, ΕΕ, κ.λπ., βιομηχανία υπηρεσιών, στρατιωτικοί και στους 3 κλάδους, ασφάλεια και επιχειρήσεις πυρηνικών και πυρηνικών όπλων αιχμής, πληροφορική (συμπεριλαμβανομένου του υπεύθυνου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ), «ελέγχει» την ώρα (GMT), Cyber ​​​​Terrorism, κατέχει το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ, υπεύθυνο για τη διαχείριση και τον έλεγχο του Obamacare, λειτουργεί αμέτρητα κέντρα κράτησης και φυλακές, ηλεκτρονική επισήμανση και παραγωγή υποδερμικών τσιπ, .mmm

Με επικεφαλής 2 εγγονούς του Ουίνστον Τσόρτσιλ, συνδεδεμένοι με το MH17, 9/11, τρέχοντας το Obamacare (ανανεώθηκε το συμβόλαιο Serco για την επεξεργασία των αιτήσεων Obamacare), μμ.

Αναφέρονται σε σχέση με την παγίδευση ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, Τράπεζες, Εταιρείες, Κυβερνήσεις, Ψυχαγωγία, Θρησκείες, Intel, Θυσίες παιδιών, Σάντι Χουκ, MH17, Ελευθεροτέκτονες, Σατανισμός, σύνδεση με Ρότσιλντ κ.λπ.

«Η SERCO έχει το χέρι σε πτήσεις που πραγματοποιεί σχεδόν κάθε επιβάτης από τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο μέχρι τους απλούς παραθεριστές. Υποστηρίζει το Υπουργείο Άμυνας στο RAF Northolt, τη βάση του Queen’s Flight και το οποίο χρησιμοποιείται τακτικά από τον Πρίγκιπα Κάρολο. ” http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/so-you-tought-it-was-tony-and-gordon-in-charge-580043

… έχουν τα δάχτυλά τους σε όλα, από στρατιωτική τεχνολογία, υγειονομική περίθαλψη, αεροπορική βιομηχανία, στρατιωτική εκπαίδευση των Η.Π.Α., συστήματα σε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, σύστημα φυλακών, σιδηροδρομικές γραμμές, υπηρεσίες νεκροτομείων και άλλα. Ένα άλλο πολύ περίεργο παράξενο είναι ότι διευθύνουν το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ. Και τι θα λέγατε να τους δώσουμε τη σύμβαση για την εγκατάσταση των συστημάτων διοίκησης και ελέγχου στο USS Ronald Reagan.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Serco διαχειρίζεται την ίδρυση ατομικών όπλων του Ηνωμένου Βασιλείου, διατηρεί το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης βαλλιστικών πυραύλων του Ηνωμένου Βασιλείου, λειτουργεί το κέντρο προσομοίωσης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας και λειτουργεί και διατηρεί στρατηγικά αμυντικά μέσα: το ασφαλές δίκτυο δορυφορικών επικοινωνιών Skynet 5 και την Κοινή Διοίκηση Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου και Κολλέγιο Προσωπικού. Η Serco Marine Services παρέχει υποστήριξη στο Βασιλικό Ναυτικό από το 2002.

Η SERCO εγκατέστησε επίσης αυτό το ασφαλές δίκτυο VOIP στο Sheraton Hotel Pentagon που βρισκόταν άμεσα εν όψει της καταστροφής του Πενταγώνου στο 911. Έχει εγκατασταθεί σε όλα τα Sheratons της αλυσίδας Starwood παγκοσμίως.

Η Boeing ανέθεσε στη SERCO το σύστημα Διοίκησης, Ελέγχου, Επικοινωνιών, Υπολογιστών και Πληροφοριών που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 911 για την πιθανή αεροπειρατεία οποιουδήποτε αεροπλάνου ή drone της Boeing.

Ανατέθηκε σύμβαση από το τμήμα Διαστημικού και Ναυτικού Πολέμου του Αμερικανικού Ναυτικού (SPAWAR) System Center Atlantic (SSC-LANT) για την παροχή υποστήριξης και συντήρησης οχημάτων με προστασία από νάρκες με προστασία από ενέδρα (MRAP). Αυτή η σύμβαση ενισχύει τις υπηρεσίες Διοίκησης, Ελέγχου, Επικοινωνιών, Υπολογιστών, Πληροφοριών, Επιτήρησης και Αναγνώρισης (C4ISR) της Εταιρείας προς το Υπουργείο Άμυνας

Η Serco υποστηρίζει τις ένοπλες δυνάμεις χωρών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Serco Inc., πάροχος επαγγελματικών, τεχνολογικών και διαχειριστικών υπηρεσιών – σύμβαση πολλαπλής ανάθεσης αορίστου παράδοσης, αόριστης ποσότητας (ID/IQ) για την παροχή παγκόσμιων συστημάτων επικοινωνίας για τον αμερικανικό στρατό.

Τα κύρια συστήματα επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται από την Κυβέρνηση και τον Στρατό μας που διευθύνεται από μια Βρετανική Εταιρεία που ονομάζεται SERCO.
Κατά την ανάπτυξη αυτού του βελτιωμένου δικτύου επικοινωνίας φωνής και δεδομένων, η ομάδα της Serco κατασκεύασε και υλοποίησε έναν κορμό ATM και ένα ασφαλές σύστημα φωνής για κάθε επίγειο σταθμό AFSCN. Το εγκατεστημένο δίκτυο βασίστηκε σε μια αρχιτεκτονική δικτύου ευρείας περιοχής (WAN) που χρησιμοποιεί δυνατότητες δικτύου που βασίζονται σε IP και ιδιόκτητες ασφαλείς τεχνολογίες επικοινωνίας όπως KG-75, KG-84S και KIV-7. Επιπλέον, η Serco εξασφάλισε τη συνδεσιμότητα και τις λειτουργίες του Defence Red Switch Network σε όλο το AFSCN».

Στο πλαίσιο συμβάσεων πολλαπλών δραστηριοτήτων, εργαζόμαστε σε χερσαία, θαλάσσια, εναέρια και διαστημικά περιβάλλοντα, ενσωματώνοντας ανθρώπους, διαδικασίες, εξοπλισμό και τεχνολογία για να βελτιώσουμε τη διαθεσιμότητα των περιουσιακών στοιχείων και την ικανότητα στην πρώτη γραμμή.

Μέσω του ναυτιλιακού μας βραχίονα, η DMS Maritime, η Serco Systems παρέχει θαλάσσιες υπηρεσίες και λειτουργίες πλοίων, συντήρηση και προμήθεια σε:

•το Βασιλικό Ναυτικό της Αυστραλίας, στο πλαίσιο των συμβάσεων Fleet Marine Services, Armidale Class Patrol Boat και Typhoon Weapons Systems.
•η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων της Αυστραλίας, στο πλαίσιο των συμβάσεων Υποστήριξης Υποστήριξης Περιπολικού Σκάφους Κατηγορίας Cape και Australian Customs Vessels Bay Class Patrol Boat In-service.
• την Αυστραλιανή Αρχή Διαχείρισης Αλιείας στο πλαίσιο της σύμβασης φύλαξης σκαφών. και,
•Το νησί του Ειρηνικού της Αυστραλίας γειτονεύει στο πλαίσιο της σύμβασης Pacific Patrol Boat.

Στο πλαίσιο της σύμβασης επαγγελματικών υπηρεσιών Training Authority-Marine Warfare (TAMW) στο HMAS Watson στο Σύδνεϋ, παρέχουμε εκπαίδευση θαλάσσιου πολέμου με βάση προσομοιωτές, ανάπτυξη λογισμικού και τεχνική υποστήριξη. Η Logistics and Base Support στη Μέση Ανατολή (MELABS) παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics και υποστήριξης βάσης στον ADF. Η Medical and Dental Logistic Support Services προμηθεύει και συντηρεί ιατρικό και οδοντιατρικό εξοπλισμό για τα στρατεύματα του ADF στην Αυστραλία και στο εξωτερικό. Και η Serco Sodexo Defense Services παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης φρουρών.

Η Serco είναι επίσης συνδεδεμένη και μπορεί ακόμη και να χρηματοδοτήσει την Common Purpose, μια ομάδα που φέρεται να είναι υπεύθυνη για την ανατροπή και διείσδυση πολλών μη κυβερνητικών οργανώσεων, λέει η Rinf News

“Εξαρτημένοι πόροι και παγκόσμια παρουσία για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας CONUS ή OCONUS”

Η Serco είναι αφοσιωμένη στην παροχή στρατιωτικής υποστήριξης με τρόπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τις αποστολές των πελατών μας. Η συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων μας είναι ενσωματωμένοι σε στρατιωτικές βάσεις, εργάζονται δίπλα-δίπλα με στρατιωτικούς και γυναίκες για να παρέχουν στρατιωτική υποστήριξη—πραγματικές λύσεις κρίσιμες για την αποστολή και υποστήριξη της αποστολής.

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν:

Πολεμική αεροπορία

Air Combat Command
Πολεμική Αεροπορία Διευθυντής Προσωπικού
Περιφέρειας Πολεμικής Αεροπορίας της Ουάσιγκτον
Κέντρο Ηλεκτρονικών Συστημάτων
Πολεμικής Αεροπορίας Πολεμική Αεροπορία Εκπαίδευση και Εκπαίδευση Command
Air Force Information Warfare Center
Air Force Institute for Advanced Distributed Learning
Air Force Materiel Command
Air Force Research Lab
Air Force Space Command
Space και Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Κέντρου Πυραυλικών Συστημάτων
Tinker

Στρατός

Army Communications Ηλεκτρονική Διοίκηση
Στρατού Άμυνας Κέντρο πυρομαχικών
Στρατού Enterprise Information Systems
Army Human Resources Command
Army IMCEM
Army Materiel Command/Aberdeen Proving Ground
Army Medical Department
Εργαστήρια Στρατού Στρατού Έρευνας
, Ανάπτυξης & Μηχανικής Στρατού Κέντρο
Στρατού Space and Missile Defense Command
& Do Command Army Train
Κέντρο Πληροφοριών Εδάφους
Στρατού Οικογένεια και Ηθική, Διοίκηση Πρόνοιας και Αναψυχής
Στρατού Ιατρική Διοίκηση
Στρατού Διοίκησης Διοίκησης
Στρατού Διοίκησης Στρατού Στρατού

Υπουργείο Άμυνας

Defense Acquisition University
Defense Ammunition Center
Defense Information Systems Agency
Defense Logistics
Defense Threat Reduction Agency
Missile Defense Agency
National Geospatial Intelligence Agency
National Security Agency
National Security Personnel System Program Executive Office
Office of Intelligence & Analysis
Office of the Secretary of Defense
United States Air Force
Washington Υπηρεσία έδρας

Κοινή Κεντρική Διοίκηση

J6, Joint Staff
Joint Advanced Distributed Learning Co-Laboratory
Joint Forces Warfighting Center
North American Aerospace Defense Command
Northern Command
Southern Command
Strategic Command (Διαστημική Διοίκηση)

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Center for Surface Combat Systems – Dahlgren
Commander Navy Installations Command
Financial Management and Controller
Naval Air Systems Command
Naval Education and Training Command
Naval Inventory Control Point
Naval Sea Systems Command
Naval Supply Systems Command
Naval Surface Warfare Center
Navy Office of the Chief of Human
Navy Κέντρο Εργασιών
Διοίκηση Στρατολόγησης Ναυτικού
Γραφείο Ναυτικών Πληροφοριών
Διαστήματος και Συστημάτων Ναυτικού Πολέμου Διοίκηση
Γραφείου Ιατρικής και Χειρουργικής
Ναυτικές Εφεδρείες

σώμα πεζοναυτών

Διοίκηση Συστημάτων Σώματος Εφεδρικού
Σώματος Πεζοναυτών

Τμήμα Γεωργίας

Υπηρεσία Επιθεώρησης Ζώων και Φυτών Υπηρεσία Διαχείρισης Κινδύνων
Δασικών Υπηρεσιών

τμήμα Εμπορίου

Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Γραφείο
Απογραφής των Ηνωμένων Πολιτειών

Τμήμα Ενέργειας

Εθνική Διοίκηση Πυρηνικής Ασφάλειας

Τμήμα Υγείας & Ανθρωπίνων Υπηρεσιών

Center for Medicare & Medicaid Services
National Institutes of Health
Indian Health Health

Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας

Τελωνειακή και Προστασία Συνόρων
Διεύθυνση Ετοιμότητας
Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης
Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας
Μετανάστευση & Τελωνειακή Επιβολή
Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών Υπηρεσίες
Ιθαγένειας & Μετανάστευσης
ΗΠΑ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γραφείο Πολιτικής
Η.Π.Α. Ακτοφυλακή

Τμήμα Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης

Τμήμα Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης
Δημόσια και Ινδική Κατοικία

Υπουργείο Εσωτερικών

Γραφείο Γενικού Επιθεωρητή Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου

Υπουργείο Δικαιοσύνης

Αντιμονοπωλιακή Διεύθυνση
Bureau of Prisons
Civil Rights
Criminal Division
Drug Enforcement Administration
Executive Office for the US Attorneys
Federal Bureau of Investigation
Justice Management Division
Organed Crime Drug Enforcement Task Force
United States Marshals Service

Υπουργείο Εργασίας

Γραφείο Διοίκησης Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία
του Διευθυντή Πληροφοριών

Υπουργείο Εξωτερικών

Γραφείο Προξενικών Υποθέσεων
Ινστιτούτο Εξωτερικών Υπηρεσιών
Πληθυσμός, Πρόσφυγες και Μετανάστευση

Υπουργείο Μεταφορών

Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας,
Εθνική Διοίκηση Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας
, Κέντρο Συστήματος Μεταφορών VOLPE

Υπουργείο Οικονομικών

Έλεγχος της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων Νομίσματος των
Ηνωμένων Πολιτειών Μυστική Υπηρεσία

Τμήμα Βετεράνων

Διοικητικό Συμβούλιο Βετεράνων Εφέσεων
Διοίκηση Επιδομάτων
Βετεράνων Διοίκηση Υγείας Βετεράνων

Διοίκηση Γενικών Υπηρεσιών

Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εφοδιασμού
Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τεχνολογίας

Ανεξάρτητοι Φορείς

Διοικητικό Συμβούλιο του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος
Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών του
Κογκρέσου για την Κίνα
Ερευνητική Υπηρεσία του Κογκρέσου
Διευθυντής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών
Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών
Ομοσπονδιακή Εταιρεία Ασφάλισης Καταθέσεων
Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου
Γραφείο Λογοδοσίας
Κυβέρνησης Κυβερνητικό Γραφείο
Διεθνούς Εμπορίου Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου
Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου
Πυρηνική Ρυθμιστική Επιτροπή
Εγγύηση παροχών συντάξεων Corporation
Smithsonian Institution
U.S. Ταχυδρομική Υπηρεσία
Η.Π.Α. Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης

Συνεργάτες Prime Seaport:
http://www.serco-na.com/Files/Documents/Seaport/Seaport%20Prime%20Partners.pdf

Η Serco διαχειρίζεται πολλές εκκλησίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και είναι ο αδειοδοτημένος παραγωγός ιερού κρασιού και γκοφρετών στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας εξαγοράσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Βατικανού το 1999. Τα Σεμινάρια Serco στο Γιορκ και το Καντέρμπουρυ έχουν δημιουργήσει επίσης αρκετούς αξιόλογους αρχιεπισκόπους. Το παράρτημα της Serco’s New Age προωθεί εναλλακτικές θεραπείες καθώς και συγκεντρώσεις Gaiaist και είναι τακτική παρουσία σε μουσικά φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία. Επί του παρόντος, η Serco Ecclesiastical Publishing διαπραγματεύεται για αποκλειστικά δικαιώματα της ΕΕ για την αναδημοσίευση οριστικών μεταφράσεων της Βίβλου και του Ιερού Κορανίου.

The Guardian – Serco: «η μεγαλύτερη εταιρεία που δεν έχετε ακούσει ποτέ»
http://www.theguardian.com/business/2014/may/01/serco-contracts-scandal-profile

The Guardian – Serco: η εταιρεία που διευθύνει τη Βρετανία
http://www.theguardian.com/business/2013/jul/29/serco-biggest-company-never-heard-of

MH17, Abel Danger & SERCO

SERCO: Η πιο επικίνδυνη εταιρεία που δεν έχετε ακούσει ποτέ

___

Το Serco Group είναι προφανώς AI, Internet of Things, ευγονική, δίκτυα, λογισμικό και προγράμματα δηλητηριάσεων.

Ο φίλος του Ole Dammegård, Jason σχετικά: https://www.patreon.com/posts/1-19-discovery-i-23690425

https://www.theinvestigative.com/serco-the-biggest-company-youve-never-heard-of-advised-by-rothschild/

Λίγο ακόμα:
(16 ΜΑΪΟΥ 2018)—Την Ιαν. 02, 2018, μια εταιρεία που ελέγχεται από το Βρετανικό Στέμμα με την επωνυμία Serco Inc. του ανατέθηκε μια σύμβαση 610 εκατομμυρίων δολαρίων για τη διαχείριση της Περιοχής 9 της FEMA που καλύπτει την Αριζόνα, την Καλιφόρνια, τη Νεβάδα, τη Χαβάη και τα νησιά του Ειρηνικού.

ΚΑΙ ως ΜΟΝΟΣ σύμβουλος στο Investment Bankers:

NM Rothschild & Sons Limited (ο Υπουργός Εμπορίου μαριονέτα Τραμπ Wilbur Ross ήταν στο NM Rothschild για 25 χρόνια)
New Court
St Swithin’s Lane
London
EC4N 8AL
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd= 1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjjqqfZt5PkAhVPalAKHcdaB1gQFjAAegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.serco.com%2Fabout%2Fthe-board-and-governance%2F2FSitWaW1WaD6WW1%

 

[4] ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Καθώς παρακολουθείτε εκατομμύρια να πέφτουν στη φτώχεια λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό του περασμένου έτους, ακόμα κι αν η μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία δεν σας έχει επηρεάσει ακόμα, θα είναι μόνο θέμα χρόνου έως ότου οι κυματισμοί θα σας χτυπήσουν επίσης.

Αυτό δεν προκαλεί φόβο, αλλά είναι μια σκληρή πραγματικότητα. Πιστεύω επίσης ότι μπορεί να μετριάσουμε τη ζημιά και ίσως να τα καταφέρουμε ακόμη καλύτερα, υπό την προϋπόθεση ότι ενημερωνόμαστε σωστά για την κατάστασή μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα ήθελα να σας δείξω μερικά στοιχεία που μπορείτε εύκολα να ελέγξετε γεγονότα που είναι ζωτικής σημασίας.

Λιγότερες από μια χούφτα μεγάλες εταιρείες κυριαρχούν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Αυτό μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά από το πρωινό που τρώμε μέχρι το στρώμα στο οποίο κοιμόμαστε και ό,τι φοράμε και καταναλώνουμε ενδιάμεσα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτές τις εταιρείες.

Αυτές είναι τεράστιες επενδυτικές εταιρείες που καθορίζουν την πορεία της ροής χρημάτων. Είναι οι βασικοί χαρακτήρες του έργου που γινόμαστε μάρτυρες. Γνωρίζω ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι’ αυτό συνοψίζω τα πιο σημαντικά δεδομένα.

Πώς λειτουργεί;

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ας πάρουμε ως παράδειγμα την Pepsico. Είναι η μητρική εταιρεία πολλών εταιρειών αναψυκτικών και εταιρειών σνακ. Οι λεγόμενες ανταγωνιστικές μάρκες προέρχονται από εργοστάσια από λίγες εταιρείες που μονοπωλούν ολόκληρη τη βιομηχανία.

Στη βιομηχανία συσκευασμένων τροφίμων, υπάρχουν μερικές μεγάλες εταιρείες, όπως η Unilever, η Coca-Cola Company, η Mondelez και η Nestlé.

Στην εικόνα, βλέπετε ότι οι περισσότερες μάρκες στη βιομηχανία τροφίμων ανήκουν σε μία από αυτές τις εταιρείες. Οι μεγάλες εταιρείες βρίσκονται στο χρηματιστήριο και έχουν τους μεγάλους μετόχους στο διοικητικό συμβούλιο.

Σε πηγές όπως το Yahoo Finance, μπορούμε να δούμε λεπτομερείς πληροφορίες για την εταιρεία, όπως ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι μεγαλύτεροι μέτοχοι.

Ας πάρουμε ξανά την Pepsico ως παράδειγμα. Βλέπουμε ότι περίπου το 72% των μετοχών ανήκει σε τουλάχιστον 3.155 θεσμικούς επενδυτές.

Πρόκειται για εταιρείες επενδύσεων, επενδυτικά κεφάλαια, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και σε ορισμένες περιπτώσεις κυβερνήσεις.

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι θεσμικοί επενδυτές της Pepsico; Όπως μπορείτε να δείτε, μόνο 10 από τους επενδυτές μαζί κατέχουν σχεδόν το ένα τρίτο της μετοχής.

Οι 10 κορυφαίοι επενδυτές μαζί ανέρχονται σε αξία 59 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά από αυτούς τους δέκα, μόνο τρεις κατέχουν περισσότερες μετοχές από τους άλλους επτά.

Ας τους θυμηθούμε και ας βρούμε ποιος έχει τις περισσότερες μετοχές της Coca-Cola Company, του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της Pepsi.

Το μεγαλύτερο ποσό μετοχών ανήκει και πάλι σε θεσμικούς επενδυτές. Ας δούμε τους 10 πρώτους και ας ξεκινήσουμε από τους έξι κάτω από αυτούς. Τέσσερις από αυτούς τους θεσμικούς επενδυτές είδαμε επίσης στην τελευταία εξάδα της Pepsico.

Αυτές είναι οι Northern Trust, JPMorgan-Chase, Geode Capital Management και Wellington Management. Τώρα, ας δούμε τους τέσσερις μεγαλύτερους ιδιοκτήτες μετοχών. Είναι οι BlackRock, Vanguard και State Street.

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες στον κόσμο, επομένως η Pepsico και η Coca-Cola δεν είναι καθόλου ανταγωνιστές.

Οι άλλες μεγάλες εταιρείες που κατέχουν μια μυριάδα επωνυμιών, όπως η Unilever, η Mondelez και η Nestlé προέρχονται από την ίδια μικρή ομάδα επενδυτών. Αλλά δεν είναι μόνο στη βιομηχανία τροφίμων που εμφανίζονται τα ονόματά τους.

Ας μάθουμε στη Wikipedia, ποιες είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Το Facebook είναι ο ιδιοκτήτης του Whatsapp και του Instagram. Μαζί με το Twitter, αποτελούν τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Alphabet είναι η μητρική εταιρεία όλων των εταιρειών της Google, όπως το YouTube και το Gmail, αλλά είναι επίσης ο μεγαλύτερος επενδυτής στο Android, ένα από τα δύο λειτουργικά συστήματα για όλα σχεδόν τα smartphone και τα tablet.

Το άλλο λειτουργικό σύστημα είναι το IOS της Apple. Αν προσθέσουμε τη Microsoft, βλέπουμε τέσσερις εταιρείες να κατασκευάζουν το λογισμικό για όλους σχεδόν τους υπολογιστές, τα tablet και τα smartphone στον κόσμο.

Ας δούμε ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι μέτοχοι αυτών των εταιρειών.

Πάρτε το Facebook: βλέπουμε ότι το 80% της μετοχής ανήκει σε θεσμικούς επενδυτές.

Αυτά είναι τα ίδια ονόματα που εμφανίστηκαν στη βιομηχανία τροφίμων. οι ίδιοι επενδυτές βρίσκονται στην πρώτη τριάδα.

Ακολουθεί το Twitter. Αποτελεί την πρώτη τριάδα με το Facebook και το Instagram.

Παραδόξως, αυτή η εταιρεία βρίσκεται στα χέρια των ίδιων επενδυτών, επίσης. Τους βλέπουμε ξανά, με την Apple και μάλιστα με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή τους, τη Microsoft.

Επίσης, αν κοιτάξουμε άλλες μεγάλες εταιρείες στον κλάδο της τεχνολογίας που αναπτύσσουν και κατασκευάζουν τους υπολογιστές, τις τηλεοράσεις, τα τηλέφωνα και τις οικιακές συσκευές μας, βλέπουμε τους ίδιους μεγάλους επενδυτές, που μαζί κατέχουν την πλειοψηφία των μετοχών.

Ισχύει για όλους τους κλάδους. Δεν υπερβάλλω.

Η ΤΑΞΙΔΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΟΡΥΞΗ)

Ένα τελευταίο παράδειγμα, ας κλείσουμε διακοπές σε υπολογιστή ή smartphone. Αναζητούμε πτήση προς μια ηλιόλουστη χώρα στο Skyscanner ή στην Expedia. Και οι δύο προέρχονται από την ίδια μικρή ομάδα επενδυτών.

Πετάμε με μία από τις πολλές αεροπορικές εταιρείες. Πολλά από τα οποία βρίσκονται στα χέρια των ίδιων επενδυτών και των κυβερνήσεων, όπως συμβαίνει με την Air France, την KLM.

Το αεροπλάνο στο οποίο επιβιβαζόμαστε είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα Boeing ή ένα Airbus, που ανήκουν επίσης στα ίδια ονόματα. Κάνουμε κράτηση μέσω της Booking.com ή του AirBnB και όταν φτάσουμε βγαίνουμε για δείπνο και σχολιάζουμε στο Tripadvisor.

Οι ίδιοι μεγάλοι επενδυτές εμφανίζονται σε κάθε πτυχή του ταξιδιού μας και η δύναμή τους είναι ακόμα μεγαλύτερη, λόγω της κηροζίνης που προέρχεται από τις εταιρείες πετρελαίου ή τα διυλιστήρια τους.

Ο χάλυβας από τον οποίο είναι κατασκευασμένο το αεροπλάνο προέρχεται από τις εταιρείες εξόρυξης τους. Αυτή η μικρή ομάδα επενδυτικών εταιρειών και ταμείων και τραπεζών είναι επίσης οι μεγαλύτεροι επενδυτές στον κλάδο που αναζητούν πρώτες ύλες.

Η Wikipedia δείχνει ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες εξόρυξης έχουν τους ίδιους μεγάλους επενδυτές που βλέπουμε παντού.

Επίσης, οι μεγάλες αγροτικές επιχειρήσεις, από τις οποίες εξαρτάται ολόκληρη η βιομηχανία τροφίμων. κατέχουν την Bayer, τη μητρική εταιρεία της Monsanto, του μεγαλύτερου παραγωγού σπόρων στον κόσμο, αλλά είναι και μέτοχοι της μεγάλης κλωστοϋφαντουργίας.

Και ακόμη και πολλές δημοφιλείς μάρκες μόδας που φτιάχνουν τα ρούχα από βαμβάκι ανήκουν στους ίδιους επενδυτές.

Είτε κοιτάμε τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλιακών πάνελ στον κόσμο είτε τα διυλιστήρια πετρελαίου, τα αποθέματα βρίσκονται στα χέρια των ίδιων εταιρειών.

Κατέχουν τις καπνοβιομηχανίες που παράγουν όλες τις δημοφιλείς μάρκες καπνού, αλλά και όλες τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και τα επιστημονικά ιδρύματα που παράγουν φάρμακα.

Κατέχουν τις εταιρείες που παράγουν τα μέταλλα μας, καθώς και ολόκληρη τη βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροπλάνων και όπλων, όπου χρησιμοποιείται μεγάλο μέρος των μετάλλων και των πρώτων υλών.

Κατέχουν τις εταιρείες που κατασκευάζουν τα ηλεκτρονικά μας είδη, τους κατέχουν τις μεγάλες αποθήκες και τις ηλεκτρονικές αγορές, ακόμη και τα μέσα πληρωμών που χρησιμοποιούμε για να αγοράσουμε τα προϊόντα τους.

Για να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο αυτό το βίντεο, σας έδειξα μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Εάν αποφασίσετε να το ερευνήσετε με τις πηγές που μόλις σας έδειξα, τότε θα δείτε ότι οι πιο δημοφιλείς ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες, κατασκευαστικές εταιρείες, τηλεφωνικές εταιρείες, αλυσίδες εστιατορίων και καλλυντικά ανήκουν στους ίδιους θεσμικούς επενδυτές που μόλις είδαμε.

BLACKROCK & VANGUARD

Αυτοί οι θεσμικοί επενδυτές είναι κυρίως τράπεζες επενδύσεων και ασφαλιστικές εταιρείες.

Με τη σειρά τους, οι ίδιοι ανήκουν σε μετόχους και το πιο εκπληκτικό είναι ότι κατέχουν ο ένας τις μετοχές του άλλου

Μαζί, σχηματίζουν ένα τεράστιο δίκτυο συγκρίσιμο με μια πυραμίδα. Οι μικρότεροι επενδυτές ανήκουν σε μεγαλύτερους επενδυτές. Αυτά ανήκουν σε ακόμη μεγαλύτερους επενδυτές.

Η ορατή κορυφή αυτής της πυραμίδας δείχνει μόνο δύο εταιρείες των οποίων τα ονόματα έχουμε δει συχνά μέχρι τώρα. Είναι οι Vanguard και BlackRock. Η δύναμη αυτών των δύο εταιρειών είναι πέρα ​​από τη φαντασία σας.

Όχι μόνο κατέχουν ένα μεγάλο μέρος των μετοχών σχεδόν όλων των μεγάλων εταιρειών, αλλά και των μετοχών των επενδυτών σε αυτές τις εταιρείες. Αυτό τους δίνει ένα πλήρες μονοπώλιο.

Έκθεση του Bloomberg αναφέρει ότι και οι δύο αυτές εταιρείες το έτος 2028, μαζί θα έχουν επενδύσεις ύψους 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα

Το Bloomberg αποκαλεί το BlackRock «Το τέταρτο τμήμα της κυβέρνησης», επειδή είναι το μόνο ιδιωτικό πρακτορείο που συνεργάζεται στενά με τις κεντρικές τράπεζες.

Η BlackRock δανείζει χρήματα στην κεντρική τράπεζα, αλλά είναι και ο σύμβουλος. Αναπτύσσει επίσης το λογισμικό που χρησιμοποιεί η κεντρική τράπεζα. Πολλοί υπάλληλοι της BlackRock ήταν στον Λευκό Οίκο μαζί με τον Μπους και τον Ομπάμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Λάρι Φινκ, μπορεί να βασιστεί σε ένα θερμό καλωσόρισμα από ηγέτες και πολιτικούς. Όχι και τόσο περίεργο, αν ξέρεις ότι είναι ο front man της κυβερνώσας εταιρείας. Αλλά ο Λάρι Φινκ δεν τραβάει μόνος του τα νήματα.

Η ίδια η BlackRock ανήκει επίσης σε μετόχους. Ποιοι είναι αυτοί οι μέτοχοι; Φτάνουμε σε ένα περίεργο συμπέρασμα.

Ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι η Vanguard. Τώρα όμως γίνεται θολός. Η Vanguard είναι μια ιδιωτική εταιρεία και δεν μπορούμε να δούμε ποιοι είναι οι μέτοχοι.

Η ελίτ που έχει στην κατοχή της Vanguard προφανώς δεν αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά φυσικά δεν μπορεί να κρυφτεί από το ποιος είναι πρόθυμος να σκάψει.

Αναφορές από την Oxfam και το Bloomberg αναφέρουν ότι το 1% του κόσμου μαζί έχει περισσότερα χρήματα από το άλλο 99%. Ακόμη χειρότερα, η Oxfam λέει ότι το 82% όλων των κερδισμένων χρημάτων το 2017 πήγε σε αυτό το 1%.

Το Forbes, το πιο διάσημο επιχειρηματικό περιοδικό, λέει ότι τον Μάρτιο του 2020, υπήρχαν 2.095 δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι η Vanguard ανήκει στις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο. Αν ερευνήσουμε την ιστορία τους, θα δούμε ότι ήταν πάντα οι πλουσιότεροι.

Κάποια από αυτά, ακόμη και πριν από την έναρξη της Βιομηχανικής Επανάστασης, επειδή η ιστορία τους είναι τόσο ενδιαφέρουσα και εκτεταμένη, θα κάνω μια συνέχεια.

Προς το παρόν, θέλω απλώς να πω ότι αυτές οι οικογένειες από τις οποίες πολλές είναι βασιλείς είναι οι ιδρυτές του τραπεζικού μας συστήματος και κάθε κλάδου στον κόσμο, αυτές οι οικογένειες δεν έχασαν ποτέ την εξουσία, αλλά λόγω του αυξανόμενου πληθυσμού, έπρεπε να κρυφτούν πίσω εταιρείες, όπως η Vanguard, των οποίων οι μέτοχοι είναι τα ιδιωτικά κεφάλαια και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί αυτών των οικογενειών.

ΜΚΟ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ BIG PHARMA

Για να διευκρινιστεί η εικόνα, πρέπει να εξηγήσω εν συντομία τι είναι στην πραγματικότητα οι μη κερδοσκοπικές. Αυτά φαίνεται να είναι ο σύνδεσμος μεταξύ εταιρειών, πολιτικής και μέσων ενημέρωσης. Αυτό κρύβει λίγο τις συγκρούσεις συμφερόντων.

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, που ονομάζονται επίσης “ιδρύματα” εξαρτώνται από δωρεές και δεν χρειάζεται να αποκαλύπτουν ποιοι είναι οι δωρητές τους, μπορούν να επενδύσουν τα χρήματα με τον τρόπο που κρίνουν κατάλληλο και να μην πληρώσουν φόρους, εφόσον τα κέρδη επενδύονται ξανά σε νέα έργα .

Με αυτόν τον τρόπο, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί κρατούν εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια μεταξύ τους σύμφωνα με την αυστραλιανή κυβέρνηση, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί είναι ένας ιδανικός τρόπος χρηματοδότησης τρομοκρατών και μαζικού ξεπλύματος χρήματος.

Τα ιδρύματα και τα ταμεία των οικογενειών που είναι οι πλουσιότερες μένουν στο παρασκήνιο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για θέματα που τραβούν πολλή προσοχή, χρησιμοποιείται το ίδρυμα φιλάνθρωπους που είναι χαμηλότεροι σε βαθμό αλλά πολύ πλούσιοι.

Θέλω να το κρατήσω σύντομο, οπότε θα σας δείξω τα τρία πιο σημαντικά που συνδέουν όλους τους κλάδους στον κόσμο.

Πρόκειται για το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το Open Society Foundation του αμφιλεγόμενου πολυδισεκατομμυριούχου, τον Soros και το Ίδρυμα Κλίντον. Θα σας δώσω μια πολύ σύντομη εισαγωγή για να σας δείξω τη δύναμή τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το Ίδρυμα Gates είναι ο μεγαλύτερος χορηγός του ΠΟΥ. Αυτό συνέβη αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ παραιτήθηκε από την οικονομική υποστήριξη των ΗΠΑ στον ΠΟΥ το 2020.

Το Ίδρυμα Γκέιτς λοιπόν είναι ένας από τους φορείς με τη μεγαλύτερη επιρροή σε ό,τι αφορά την υγεία μας.

Το Ίδρυμα Gates συνεργάζεται στενά με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων οι Pfizer, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Biontech και Bayer.

Και μόλις είδαμε ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι μέτοχοί τους. Ο Μπιλ Γκέιτς δεν ήταν ένας φτωχός σπασίκλας των υπολογιστών που ως εκ θαύματος έγινε πολύ πλούσιος. Είναι από την οικογένεια ενός φιλάνθρωπου που εργάζεται για την απόλυτη ελίτ.

Η Microsoft του ανήκει στις Vanguard, BlackRock και Berkshire Hathaway. Αλλά το Ίδρυμα Gates, μετά τη BlackRock και τη Vanguard, είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Berkshire Hathaway. Ήταν μάλιστα μέλος του διοικητικού συμβουλίου εκεί.

Θα χρειαζόμασταν ώρες αν θέλαμε να αποκαλύψουμε όλα όσα εμπλέκονται ο Γκέιτς, το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος και το Ίδρυμα Κλίντον. Αποτελούν μια γέφυρα με την τρέχουσα κατάσταση, οπότε έπρεπε να τα παρουσιάσω.

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕΣΑ

Πρέπει να ξεκινήσουμε το επόμενο θέμα με μια ερώτηση. Κάποιος σαν εμένα, που δεν κάνει ποτέ βίντεο μπορεί, με ένα παλιό φορητό υπολογιστή να δείξει αντικειμενικά ότι μόνο δύο εταιρείες έχουν το μονοπώλιο σε όλους τους κλάδους στον κόσμο.

Η ερώτησή μου είναι, γιατί αυτό δεν συζητείται ποτέ στα μέσα ενημέρωσης;

Μπορούμε να επιλέγουμε καθημερινά ανάμεσα σε κάθε είδους ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά κανένα από αυτά δεν καλύπτει αυτό το θέμα. Δεν είναι αρκετά ενδιαφέρον ή υπάρχουν άλλα ενδιαφέροντα;

Η Wikipedia, μας δίνει και πάλι την απάντηση. Λένε ότι περίπου το 90% των διεθνών μέσων ενημέρωσης ανήκει σε εννέα ομίλους μέσων ενημέρωσης.

Είτε πάρουμε το μονοπώλιο Netflix και το Amazon Prime είτε τεράστιες ανησυχίες που κατέχουν πολλές θυγατρικές εταιρείες, όπως η Time-Warner, η Walt Disney Company, η Comcast, η Fox Corporation, η Bertelsmann και η Viacom, η CBS, βλέπουμε ότι τα ίδια ονόματα κατέχουν μετοχές.

Αυτές οι εταιρείες όχι μόνο κάνουν όλα τα προγράμματα, ταινίες και ντοκιμαντέρ, αλλά κατέχουν και τα κανάλια στα οποία μεταδίδονται. Άρα, όχι μόνο οι βιομηχανίες αλλά και οι πληροφορίες ανήκουν στην ελίτ.

Θα σας δείξω εν συντομία πώς λειτουργεί αυτό στην Ολλανδία. Αρχικά, όλα τα ολλανδικά mainstream μέσα ενημέρωσης ανήκουν σε τρεις εταιρείες. Η πρώτη είναι η De PersGroep [DPG Media], η μητρική εταιρεία των παρακάτω εμπορικών σημάτων.

Εκτός από τις πολλές εφημερίδες και περιοδικά, κατέχουν και τη Sanoma, τη μητρική εταιρεία ορισμένων από τα μεγάλα εμπορικά ολλανδικά κανάλια. Πολλά μέσα ενημέρωσης από το εξωτερικό, όπως το VTM, ανήκουν επίσης στο De PersGroep.

Το δεύτερο είναι το Mediahuis, ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ευρώπης. Στην Ολλανδία, η Mediahuis κατέχει τις ακόλουθες μάρκες. Μέχρι το 2017, επίσης το Sky Radio και το Radio Veronica ανήκαν στην Mediahuis, όπως και το Radio 538 και το Radio 10.

Και μετά υπάρχει η Bertelsmann, η οποία είναι μία από τις 9 μεγαλύτερες εταιρείες μέσων ενημέρωσης. Αυτή η εταιρεία κατέχει την RTL, η οποία διαθέτει 45 τηλεοπτικούς σταθμούς και 32 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε 11 χώρες. Αλλά ο Bertelsmann είναι επίσης συνιδιοκτήτης του μεγαλύτερου εκδότη βιβλίων στον κόσμο, του Penguin Random House.

Οι μετοχές αυτών των εταιρειών ανήκουν σε ιδιωτικά κεφάλαια τριών οικογενειών. Πρόκειται για τη βελγική οικογένεια Van Thillo, τη βελγική οικογένεια Leysen και τη γερμανική οικογένεια Bertelsmann-Mohn. Και οι τρεις οικογένειες τάχθηκαν στο πλευρό των Ναζί στον πόλεμο.

Σύμφωνα με τη Wikipedia, για το λόγο αυτό, η εφημερίδα Telegraaf, Leysen απαγορεύτηκε προσωρινά στην Ολλανδία μετά τον πόλεμο.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΕΑ

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την επισκόπηση, δείτε από πού προέρχονται τα νέα. Οι καθημερινές ειδήσεις όλων αυτών των ΜΜΕ, τα διάφορα μέσα ενημέρωσης δεν παράγουν ειδήσεις.

Χρησιμοποιούν πληροφορίες και υλικό από τα πρακτορεία τύπου, το ANP και το Reuters. Αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι ανεξάρτητες. Η ANP ανήκει στον Talpa, John de Mol. Η Thomson-Reuters ανήκει στην ισχυρή καναδική οικογένεια Thomson.

Οι πιο σημαντικοί δημοσιογράφοι και συντάκτες που εργάζονται για αυτούς τους οργανισμούς είναι μέλη ενός δημοσιογραφικού πρακτορείου, όπως το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσιογραφίας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους χορηγούς έργων που σχετίζονται με τα μέσα ενημέρωσης.

Εκπαιδεύουν δημοσιογράφους, δημοσιεύουν βιβλία μελέτης, παρέχουν χώρους εκπαίδευσης και πρακτορεία τύπου και συνεργάζονται στενά με τις μεγάλες εταιρείες, την Google και το Facebook.

Για δημοσιογραφικές αναλύσεις και απόψεις, τα μεγάλα ΜΜΕ χρησιμοποιούν το Project Syndicate. Αυτή είναι η πιο ισχυρή οργάνωση στον τομέα.

Το Project Syndicate και οργανισμοί όπως ανέφερα είναι μαζί με τα πρακτορεία τύπου.

Ο σύνδεσμος μεταξύ όλων των παγκόσμιων μέσων μαζικής ενημέρωσης, όταν οι παρουσιαστές ειδήσεων αποκομίζουν από τα αυτόματα τους [τηλεπρομηθευτές], το πιθανότερο είναι ότι το κείμενο προέρχεται από έναν από αυτούς τους οργανισμούς. Αυτός είναι ο λόγος που τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης δείχνουν συγχρονισμό στα ρεπορτάζ τους.

Και κοιτάξτε το ίδιο το ευρωπαϊκό δημοσιογραφικό κέντρο. Και πάλι, το Ίδρυμα Gates και το Ίδρυμα Open Society.

Χορηγούνται επίσης σε μεγάλο βαθμό από το Facebook, την Google, το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών και το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ποιος χορηγεί τον οργανισμό και τα πρακτορεία τύπου που παράγουν τα νέα μας; Με το Project Syndicate, βλέπουμε το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το Open Society Foundation και το European Journalism Centre.

Οι οργανισμοί που φέρνουν την είδηση ​​πληρώνονται από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, της ίδιας ελίτ που κατέχει επίσης όλα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και ένα μέρος των χρημάτων των φορολογουμένων χρησιμοποιούνται για την πληρωμή τους.

Στο Βέλγιο γίνονται τακτικά διαμαρτυρίες, αφού οι Mediahuis και De Persgroep λαμβάνουν εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση, ενώ πολλοί βρίσκονται στο εξωτερικό…

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Λοιπόν, αυτό ήταν πολύ για να το μασήσω και προσπάθησα να το κάνω όσο πιο σύντομο μπορούσα. Χρησιμοποίησα μόνο παραδείγματα που θεωρούσα απαραίτητα για να δημιουργήσω μια σαφή επισκόπηση.

Αυτό βοηθά στην καλύτερη κατανόηση της τρέχουσας κατάστασής μας, η οποία μπορεί να ρίξει νέο φως σε γεγονότα του παρελθόντος

Θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να βουτήξουμε στο παρελθόν, αλλά τώρα ας μιλήσουμε για το σήμερα αλλά στόχος μου είναι να σας ενημερώσω για τον κίνδυνο που διατρέχουμε τώρα.

Η ελίτ διέπει κάθε πτυχή της ζωής μας, επίσης, τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και εξαρτώνται από έναν συντονισμό, τη συνεργασία για τη σύνδεση όλων των βιομηχανιών στον κόσμο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Αυτό γίνεται μέσω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, μεταξύ άλλων, ενός πολύ σημαντικού οργανισμού.

Κάθε χρόνο στο Νταβός, οι διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών συναντούν εθνικούς ηγέτες, πολιτικούς και άλλα κόμματα με επιρροή, όπως η UNICEF και η Greenpeace.

Στο εποπτικό συμβούλιο του WEF είναι ο πρώην αντιπρόεδρος, Al Gore, ο ίδιος ο υπουργός μας, Sigrid Kaag, η Feike Sijbesma, Πρόεδρος των Royal Dutch State Mines και η Επίτροπος της ολλανδικής τράπεζας, Christine Lagarde, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας .

Επίσης, ο πολιτικός, γιος του Ferdinand Grapperhaus εργάζεται για το WEF.

Η Wikipedia λέει ότι η ετήσια αμοιβή για τα μέλη είναι 35.000 ευρώ “αλλά πάνω από το ήμισυ του προϋπολογισμού μας προέρχεται από συνεργάτες που πληρώνουν το κόστος για πολιτικούς που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά την ένταξη.”

Σύμφωνα με τους επικριτές, το WEF είναι για τις πλούσιες επιχειρήσεις να συναλλάσσονται με άλλες επιχειρήσεις ή με πολιτικούς.

Για τα περισσότερα μέλη, το WEF θα υποστήριζε το προσωπικό κέρδος αντί να είναι ένα μέσο για την επίλυση των προβλημάτων του κόσμου.

Γιατί θα υπήρχαν πολλά παγκόσμια προβλήματα αν οι ηγέτες του κλάδου, οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί από το 1971 και μετά είχαν συγκεντρωθεί κάθε χρόνο για να λύσουν τα προβλήματα του κόσμου;

Δεν είναι παράλογο, μετά από 50 χρόνια συναντήσεων μεταξύ περιβαλλοντολόγων και CEO των πιο ρυπογόνων εταιρειών, η φύση σταδιακά πάει χειρότερα, όχι καλύτερα; ότι αυτοί οι επικριτές έχουν δίκιο, είναι σαφές, όταν εξετάζουμε τους κύριους εταίρους που μαζί αποτελούν περισσότερο από το ήμισυ του προϋπολογισμού του WEF.

Γιατί αυτές είναι η BlackRock, το ίδρυμα Open Society, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και πολλές μεγάλες εταιρείες, από τις οποίες οι μετοχές κατέχουν η Vanguard και η BlackRock.

Πρόεδρος και ιδρυτής του WEF είναι ο Klaus Schwab, ένας Ελβετός καθηγητής και επιχειρηματίας. Στο βιβλίο του, The Great Reset, γράφει για τα σχέδια της οργάνωσής του.

Ο κορωνοϊός είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, μια μεγάλη «ευκαιρία» να επαναφέρουμε τις κοινωνίες μας. Το αποκαλεί «Ξεχτίστε καλύτερα». Το σύνθημα είναι πλέον στα χείλη όλων των πολιτικών της Παγκοσμιοποίησης στον κόσμο.

Η παλιά μας κοινωνία πρέπει να στραφεί σε μια νέα, λέει ο Schwab. Ο λαός δεν έχει τίποτα άλλο παρά να εργάζεται για να ικανοποιήσει το κράτος τις πρωταρχικές του ανάγκες.

Το WEF λέει ότι είναι απαραίτητο για την καταναλωτική κοινωνία που μας επιβάλλει η ελίτ να μην είναι πλέον βιώσιμη.

Ο Schwab λέει στο βιβλίο του ότι δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στο παλιό κανονικό και το WEF δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο για να καταστήσει σαφές ότι μέχρι το 2030, δεν θα έχουμε τίποτα, αλλά θα είμαστε ευτυχισμένοι.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ = Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

Πιθανότατα έχετε ακούσει για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Τα μέσα ενημέρωσης θέλουν να πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια θεωρία συνωμοσίας, ωστόσο συζητείται από ηγέτες εδώ και δεκαετίες.

Όχι μόνο ο George Bush Senior, ο Bill Clinton και ο Nelson Mandela αλλά και παγκοσμίου φήμης φιλάνθρωποι, όπως ο Cecil Rhodes, ο David Rockefeller, ο Henry Kissinger και ακόμη και ο George Soros.

Τα Ηνωμένα Έθνη παρουσίασαν το 2015 την αμφιλεγόμενη Ατζέντα 2030. Είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τη Μεγάλη Επαναφορά του Κλάους Σβάμπ.

Ο ΟΗΕ θέλει να διασφαλίσει, όπως και ο Schwab, ότι το 2030, η φτώχεια, η πείνα, η ρύπανση και οι ασθένειες δεν μαστίζουν πλέον τη Γη.

Ακούγεται ωραίο, αλλά περιμένετε μέχρι να διαβάσετε τα μικρά γράμματα. Το σχέδιο είναι ότι η Ατζέντα 2030 θα την πληρώσουμε εμείς, οι πολίτες.

Όπως μας ζητούν τώρα να παραχωρήσουμε τα δικαιώματά μας για τη δημόσια υγεία, θα μας ζητήσουν να χαρίσουμε τον πλούτο μας για να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια. Δεν πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας.

Είναι στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Καταλήγουμε σε αυτό: Τα Ηνωμένα Έθνη θέλουν να μοιράζονται οι φόροι από τις δυτικές χώρες από τις μεγάλες εταιρείες της ελίτ για να δημιουργήσουν μια ολοκαίνουργια κοινωνία. Η νέα υποδομή, γιατί τα ορυκτά καύσιμα έχουν φύγει το 2030.

Για αυτό το έργο, ο ΟΗΕ λέει ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση, δηλαδή τον ίδιο τον ΟΗΕ.

Ο ΟΗΕ συμφωνεί με τον Schwab ότι μια πανδημία είναι μια χρυσή ευκαιρία για να επιταχυνθεί η εφαρμογή της Ατζέντας 2030.

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι το WEF και ο ΟΗΕ παραδέχονται ανοιχτά ότι οι πανδημίες και άλλες καταστροφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναμόρφωση της κοινωνίας.

Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε επιπόλαια και να κάνουμε ενδελεχή έρευνα.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,022


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα