Δεν το χωρά ανθρώπου νους!!! Η Απάτη με την “Έλλειψη” βρεφικών τροφών : Η Αποδοχή της Σκόπιμης Βλάβης των βρεφών Σημαίνει το Τέλος Αυτής της Αξιοθρήνητης Πλέον Κοινωνίας;

25 Μαΐου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Η αγορά βρεφικών τροφών έχει καταστραφεί επιθετικά και σκόπιμα στις ΗΠΑ, (όχι στον υπόλοιπο κόσμο), καθώς τα μικροσκοπικά βρέφη στοχοποιούνται από τις ελέγχουσες “ελίτ” και την κυβέρνηση, ενώ οι μολυσμένες, δηλητηριώδεις, χημικά εμπλουτισμένες και βλαβερές ψεύτικες βρεφικές τροφές του Bill Gates θα προωθηθούν στην αγορά ως εναλλακτική λύση.

Τα χρήματα, η εξουσία, ο έλεγχος και η κοινωνική εξάρτηση επιδιώκονται από το κράτος, και αυτή η νέα “κρίση” αποσκοπεί απλώς στο να προκαλέσει περισσότερο πανικό στους νέους γονείς που έχουν γαλουχηθεί να κάνουν ό,τι τους λένε.

Χρησιμοποιώντας το επιχείρημα της “κλιματικής αλλαγής” για να πουλήσουν ψεύτικο, γενετικά τροποποιημένο βρεφικό γάλα, θα πρέπει να είναι απλό να διακρίνουμε αυτή την απάτη.

 

Από τα ρεπορτάζ που σου παγώνουν το αίμα…

Τόσο αδίστακτοι, παίζουν με τις αθώες ψυχούλες και οδηγούν τις καταστάσεις σε ακραία σημεία.

Μόνο σατανικά μυαλά θα μπορούσαν να σκεφθούν να στερήσουν το γάλα από τα βρέφη, έχοντας όμως προηγουμένως πείσει τις μητέρες, πως δεν πρέπει να θηλάζουν…

Ελπίζω και εύχομαι να ξυπνήσουν οι λαοί και να αντιδράσουν με κάθε τρόπο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

18 Μαΐου 2022 από τον Gary D. Barnett – Διαβάστε το εδώ


“Η ανοχή και η απάθεια είναι οι τελευταίες αρετές μιας κοινωνίας που πεθαίνει”.

~ Αριστοτέλης

Πόσες προγραμματισμένες απάτες και φρικαλεότητες πρέπει να λάβουν χώρα σε κοινή θέα, ώστε οι Αμερικανοί να κάνουν πραγματικά κάτι για να τις σταματήσουν; Οι ελεγκτές, η πολιτική τάξη και ο διεφθαρμένος συνεργάτης τους στην κεντρική τράπεζα τύπωσαν από το πουθενά τρισεκατομμύρια επί τρισεκατομμυρίων ψεύτικων δολαρίων, βυθίζοντας τη χώρα στην αρχή του υπερπληθωρισμού. Οι τιμές των κατοικιών και τα ενοίκια διπλασιάστηκαν ή και περισσότερο, ενώ οι εγκληματικές θεσμικές και υποστηριζόμενες από την κυβέρνηση κατασχέσεις περιουσιών και οι μαζικές αγορές έγιναν ανεξέλεγκτες. Οι ζωτικής σημασίας προμήθειες πετρελαίου και ενέργειας περιορίστηκαν σκόπιμα λόγω του γεγονότος με την ψεύτικη σημαία που ονομάζεται πόλεμος Ρωσίας/Ουκρανίας, στέλνοντας τις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου σε υψηλά επίπεδα όλων των εποχών. Το ίδιο συνέβη και με τις τιμές της γεωργίας και των αποθεμάτων τροφίμων, προκαλώντας μαζικές ελλείψεις και σε πολλές περιπτώσεις λιμό. Τώρα, η αγορά βρεφικών τροφών έχει καταστραφεί επιθετικά και σκόπιμα στις ΗΠΑ, (όχι στον υπόλοιπο κόσμο), καθώς τα μικροσκοπικά βρέφη στοχοποιούνται από τις ελέγχουσες “ελίτ” και την κυβέρνηση, ενώ οι μολυσμένες, δηλητηριώδεις, χημικά εμπλουτισμένες και βλαβερές ψεύτικες βρεφικές τροφές του Bill Gates θα προωθηθούν στην αγορά ως εναλλακτική λύση.

“Υπάρχει έλλειψη βρεφικής φόρμουλας στις ΗΠΑ που “προκαλείται” από τα λουκέτα “COVID” και την ανάκληση προϊόντων από την εταιρεία παραγωγής φόρμουλας Abbott Nutrition, η οποία παρέχει πάνω από το ήμισυ της φόρμουλας που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ. Οι εταιρείες φόρμουλας επιδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από προγράμματα κουπονιών και οι μεγάλες εταιρείες κυριαρχούν στην αγορά. Επειδή οι βρεφικές φόρμουλες ρυθμίζονται σε μεγάλο βαθμό και η αγορά λειτουργεί για να εξυπηρετεί τους μεγάλους εταιρικούς παραγωγούς στο πλαίσιο πολιτικών προστατευτισμού, οι ΗΠΑ δεν θα εισάγουν τις φόρμουλες, παρά την ανάγκη”.

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την Daily Mail στις 19 Ιουνίου 2020, αποκάλυψε ότι ο Bill Gates, ο Mark Zuckerberg, ο Jeff Bezos, ο Richard Branson και άλλοι δισεκατομμυριούχοι έτυχε να επενδύσουν σε μια νεοσύστατη εταιρεία τεχνητού μητρικού γάλακτος που θα παράγει φόρμουλα από καλλιεργημένο ανθρώπινο μαστικό επιθήλιο. Αυτό πρέπει να είναι άλλη μια τυχερή σύμπτωση που θα ωφελήσει τα ίδια τέρατα ευγονικού αποπληθυσμού που εμπλέκονται σε κάθε πτυχή της απάτης με τα “μωρά” και την “κλιματική αλλαγή. Η νέα εταιρεία που ονομάζεται BIOMILQ έλαβε εκατομμύρια δολάρια από ένα επενδυτικό ταμείο που συνιδρύθηκε από αυτά τα τέσσερα άτομα. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτή η ψεύτικη φόρμουλα που θα παράγεται χάρη σε αυτούς τους παγκοσμιοποιητές, θα “σώσει επίσης τη γη” αποτρέποντας την “κλιματική αλλαγή” λόγω των υποτιθέμενων αερίων που δημιουργούνται κατά την παραγωγή βρεφικών τροφών. Αυτό σκοτώνει δύο τρυγόνια με ένα σμπάρο, καθώς τα μωρά βλάπτονται σε μεγάλο βαθμό βοηθώντας στον αποπληθυσμό, αλλά αυτό δεν πρέπει να έχει σημασία, επειδή η γη μπορεί να σωθεί στην πορεία.

Δεν είναι τόσο ευτυχές το γεγονός ότι αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι γνωρίζουν ακριβώς τι θα συμβεί στο μέλλον και επενδύουν στις ίδιες εταιρείες και νέες startups που δημιουργούνται λόγω αυτών των ίδιων προσχηματικών πολιτικών της ελίτ και της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να ελέγχουν το σύστημα και τον κόσμο; Ο Γκέιτς και άλλοι δισεκατομμυριούχοι, από καθαρή τύχη βέβαια, επένδυσαν σε ψεύτικα “εμβόλια Covid” πριν από την κυκλοφορία τους, σε γεωργικές εκτάσεις και γεωργία λίγο πριν από την έλλειψη τροφίμων, σε τεχνολογίες συστημάτων παρακολούθησης και εντοπισμού που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της “απάτης Covid“, σε εταιρείες μοντελοποίησης σε υπολογιστές για την πρόβλεψη “πανδημιών” με σκοπό τη “βελτίωση” της προσφοράς και διανομής προϊόντων, δεκάδες εκατομμύρια για την υποστήριξη παγκόσμιων προσπαθειών σε εταιρείες που έχουν σχεδιαστεί για την εφαρμογή δοκιμών και εντοπισμού “ιών“, εκατοντάδες εκατομμύρια για τη διανομή πλαστών εμβολίων “covid“, πλαστών θεραπειών και πλαστών διαγνωστικών, εκατοντάδες εκατομμύρια σε εταιρείες που χρηματοδοτούνται από την ίδια την Gate και σε φαρμακευτικούς κολοσσούς, και τώρα βρεφικές φόρμουλες / φόρμουλες κλιματικής αλλαγής ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για μαζική έλλειψη. Αυτός είναι φυσικά ένας σύντομος κατάλογος.

Φαίνεται απολύτως προφανές ότι αυτή η αποκαλούμενη “κρίση” των βρεφικών τροφών είναι μια απάτη και δημιουργήθηκε σκόπιμα για να προωθηθούν άλλες ατζέντες. Υπάρχει έλλειψη βρεφικών τροφών παγκοσμίως ή πρόκειται για φαινόμενο των ΗΠΑ; Υπάρχουν αποδείξεις ότι τα αμερικανικά βρεφικά γάλατα βρίσκονται στα ράφια άλλων χωρών. Είναι επίσης προφανές ότι οι περισσότεροι θα μπορούσαν να θηλάσουν τα μωρά τους με φυσικό τρόπο, γεγονός που θα μπορούσε να αναιρέσει αυτή την απατηλή (ανθρωπογενή) έλλειψη. Αυτή είναι η υγιής επιλογή, αλλά οι φαρμακευτικές εταιρείες λένε στις μητέρες και τους γονείς ότι ο θηλασμός είναι επικίνδυνος και δεν αποτελεί λύση για αυτή την έλλειψη βρεφικών τροφών. Τα βρεφικά γάλατα που προέρχονται από τις λίγες μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ που επιτρέπεται να τα παράγουν και να τα πωλούν, είναι χημικά εμπλουτισμένα και ανθυγιεινά προϊόντα, αλλά σε τόσους πολλούς έχει πουληθεί το ψέμα ότι οι μητέρες μπορούν απλά να χρησιμοποιούν ένα προϊόν που αγοράζουν από το κατάστημα αντί να ταΐζουν με φυσικό τρόπο ή να φτιάχνουν το δικό τους γάλα. Αυτό είναι απλώς περισσότερη διαφημιστική εκστρατεία και ψέματα που αποσκοπούν στο να βλάψουν τις οικογένειες και να προωθήσουν μια συγκεκριμένη αντίδραση. Άλλωστε, είναι ευκολότερο απλά να αγοράζετε αυτά τα προστατευτικά προϊόντα αντί να αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις, και αυτός φαίνεται να είναι ο νέος αμερικανικός τρόπος.

Τα χρήματα, η εξουσία, ο έλεγχος και η κοινωνική εξάρτηση επιδιώκονται από το κράτος, και αυτή η νέα “κρίση” αποσκοπεί απλώς στο να προκαλέσει περισσότερο πανικό στους νέους γονείς που έχουν γαλουχηθεί να κάνουν ό,τι τους λένε. Εξάλλου, δεν είναι ο μόνος πανικός που δημιουργείται από την κυβέρνηση, καθώς όλα όσα συμβαίνουν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν και να υποδαυλίσουν τον φόβο. Οι ελλείψεις σε τρόφιμα είναι πολλές, και αυτό θα επιδεινωθεί, και θα υπάρξουν και άλλες ελλείψεις που θα έρθουν, συμπεριλαμβανομένης της λιγότερης διαθέσιμης ενέργειας για ολόκληρους πληθυσμούς. Χρησιμοποιώντας το επιχείρημα της “κλιματικής αλλαγής” για να πουλήσουν ψεύτικο, γενετικά τροποποιημένο βρεφικό γάλα, θα πρέπει να είναι απλό να διακρίνουμε αυτή την απάτη.

Η προσωπική υπευθυνότητα μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να ξεπεραστεί ο φόβος που επιβάλλουν στην κοινωνία οι εγκληματίες τύραννοι. Αυτό το φιάσκο με τις βρεφικές φόρμουλες είναι μόνο ένα ακόμη σε μια μακρά σειρά καταχρήσεων στα χέρια αυτών των ελεγκτών και των πιόνι τους στην κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Να θυμάστε ότι όλα όσα προέρχονται από τους φερόμενους ως κυβερνήτες πρέπει να μην τα πιστεύετε, όλα πρέπει να τα αμφισβητείτε και τίποτα που προέρχεται από το κράτος και την πολιτική τάξη δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτό χωρίς στέρεα πραγματικά στοιχεία που να υποστηρίζουν οποιονδήποτε ισχυρισμό. Παρεμπιπτόντως, στέρεες πραγματικές αποδείξεις από την κυβέρνηση είναι κάθε άλλο παρά πιθανές και πολύ σπάνια υπάρχουν.

Τα ψέματα όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά θα ενταθούν στο μέλλον, καθώς αυτό το παγκόσμιο κυβερνητικό πραξικόπημα κερδίζει ακόμη περισσότερο έδαφος. Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε εν μέσω της μιας κρίσης μετά την άλλη, όλες σχεδιασμένες εκ των προτέρων, οι οποίες προκλήθηκαν για να προωθήσουν συγκεκριμένες αντιδράσεις από τα πρόβατα. Αντί να αντιδράτε σε κάθε φάρσα ή παραποίηση που καθοδηγείται από την ατζέντα, αγνοήστε το πιο εγκληματικό στοιχείο της κοινωνίας, την κυβέρνηση, και βασιστείτε στον εαυτό σας.

“Απλώς κάθεστε εκεί και το ανέχεστε, με τον ίδιο τρόπο που ανέχονται τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Κάθε εξαπάτηση, κάθε ψέμα, κάθε σφαίρα στον εγκέφαλο. Όπως ακριβώς ανέχεστε ήδη τις σφαίρες στους εγκεφάλους που θα εφαρμοστούν μόνο αφού η σφαίρα μπει στον εγκέφαλό σας”.

~ Imre Kertész, Εκκαθάριση

Παραπομπές και σύνδεσμοι πηγών:

Ευχαριστούμε τους προστατευτιστές και το FDA για την έλλειψη βρεφικών τροφών

Η ψεύτικη φιλανθρωπική οργάνωση του Γκέιτς έχει ως στόχο το κέρδος και την πολιτική εξουσία

ΠΟΥ εκτεταμένη διαφθορά και μαζική χρηματοδότηση από τον Μπιλ Γκέιτς

Ο “κοροναϊός” και το Ίδρυμα Γκέιτς

Το Ίδρυμα Γκέιτς καταστρέφει την οικονομία των τροφίμων για κέρδος και εξουσία

Η “κρίση” των βρεφικών τροφών είναι μόνο η αρχή

—————–

Δικτυογραφία :

Baby Formula ‘Shortage’ Fraud: Acceptance of Purposeful Harm to Infants Means the End of This Now Pathetic Society? – garydbarnett.com

https://www.garydbarnett.com/baby-formula-shortage-fraud-acceptance-of-purposeful-harm-to-infants-means-the-end-of-this-now-pathetic-society/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 573


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα