Δηλητήριο φιδιού στο νερό; Απλά περισσότερες ανοησίες συστημικού πορνογραφικού φόβου.

Δηλητήριο φιδιού στο νερό; Απλά περισσότερες ανοησίες συστημικού πορνογραφικού φόβου.

16 Απριλίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,162
Μοίρασέ το

 

Το μόνο πραγματικά απαράδεκτο πράγμα ήταν πάντα η αλήθεια – το COVID είναι μια απάτη. Ένα παιχνίδι με μπιζέλια και δαχτυλάκια σε μαζική κλίμακα. Γιατί δεν μπορείς να κυβερνάς με το φόβο, αν κανείς δεν φοβάται.

ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣΤΕ… ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΓΕΙΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. 

Καλλιόπη Σουφλή

Την τελευταία εβδομάδα περίπου πολλοί άνθρωποι μας έστειλαν συνδέσμους για το ντοκιμαντέρ Watch the Water, μια 50λεπτη συνέντευξη με τον συνταξιούχο χειροπρακτικό Dr Bryan Ardis, ο οποίος αναλύει τη θεωρία του ότι το “Covid” προκαλείται από χημικές ουσίες που εξάγονται από δηλητήριο φιδιού και προστίθενται στην παροχή νερού.

Περαιτέρω, ο Dr. Ardis ισχυρίζεται ότι τα ίδια χημικά που βασίζονται σε δηλητήριο βρίσκονται στα εμβόλια και στο φάρμακο remisdevir, και ότι η έρευνα για τη σύνδεση με το δηλητήριο έχει ήδη προκαλέσει το θάνατο ενός επιστήμονα.

Ορισμένα αξιοσημείωτα ονόματα στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης δίνουν λίγο χρόνο στον αέρα, ακόμη και ο Dr. Reiner Fuellmich δήλωσε ότι θα το εξετάσει.

Δεν θα έπρεπε. Είναι καθαρή ανοησία.

Μια γελοία θεωρία που έρχεται σε αντίθεση με την παρατηρούμενη πραγματικότητα, υποστηριζόμενη μόνο από ανεπίσημα στοιχεία, βιβλικές μεταφορές και αποσπάσματα από ένα επεισόδιο της σειράς The Blacklist.

Αλλά καλά νέα, αν υπάρχει δηλητήριο φιδιού στο νερό, ο Dr Ardis μπορεί να σας θεραπεύσει – απλά ξοδέψτε 120 δολάρια για το αντίδοτό του μέσω της ιστοσελίδας του. Αυτό θα διώξει το δηλητήριο από μέσα σας.

Πουλάνε κυριολεκτικά λάδι φιδιού.

Και μόνο το διαφημιστικό σημείωμα σας λέει ότι πρόκειται για χειραγώγηση:

” Η πανδημία συνεχίζεται, αλλά η προέλευσή της εξακολουθεί να αποτελεί ένα κακόβουλο μυστήριο. Πώς αρρώστησε ο κόσμος, πώς εξαπλώθηκε πραγματικά το Covid, και μήπως η σατανιστική ελίτ ενημέρωσε τον κόσμο για αυτό το βιολογικό όπλο εκ των προτέρων;”

Reality check – “Ο κόσμος” ΔΕΝ “αρρώστησε”. Το “Covid” ΔΕΝ ήταν “βιολογικό όπλο”. Δεν “εξαπλώθηκε”.

Οι Δυνάμεις που είναι (PTB δλδ. οι Ελίτ) απλά θέλουν να πιστεύετε ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, και αυτοί οι τύποι, εν γνώσει τους ή όχι, βοηθούν σε αυτό.

Το όλο θέμα μοιάζει πολύ με την τελευταία προσπάθεια εισαγωγής συστημικού COVID πορνογραφικού φόβου μέσω μιας “εναλλακτικής” κερκόπορτας.

Η επιφανειακή αφήγηση σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να διαφέρει, αλλά το υποκείμενο μήνυμα είναι πάντα το ίδιο: “Φοβηθείτε το COVID, γιατί είναι ένα πραγματικό γεγονός”

Το μόνο πραγματικά απαράδεκτο πράγμα ήταν πάντα η αλήθεια – το COVID είναι μια απάτη. Ένα παιχνίδι με μπιζέλια και δαχτυλάκια σε μαζική κλίμακα. Γιατί δεν μπορείς να κυβερνάς με το φόβο, αν κανείς δεν φοβάται.

Υπάρχει κάποιος που ρίχνει “δηλητήριο φιδιού” στο νερό;

Ίσως. Ποιος ξέρει. Ο κόσμος είναι τρελός.

Αλλά έχει μηδενική σχέση με την “πανδημία του COVID”, επειδή η πανδημία του COVID  ήταν επινόηση.

——————

Δικτυογραφία :

Snake venom in the water? Just more fear porn nonsense.

https://off-guardian.org/2022/04/16/snake-venom-in-the-water-just-more-fear-porn-nonsense/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,162


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα