Δημήτρη Νατσιέ, ούτε μια λέξη για τις ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, στο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ;;; ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ;;;

Δημήτρη Νατσιέ, ούτε μια λέξη για τις ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, στο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ;;; ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ;;;

26 Μαΐου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:721
Μοίρασέ το

 

 

Σαν χριστιανός, δεν μπορώ να στηρίξω αυτόν που συμφωνεί με την δολοφονία τόσων ανυπεράσπιστων ανθρώπινων υπάρξεων κάθε χρόνο, ούτε και με αυτόν που δεν συμφωνεί, αλλά και δεν αντιδρά και αφήνει το έγκλημα να διαιωνίζεται, γιατί αυτά τα κομματιασμένα έμβρυα, θα με δικάσουν την ημέρα της κρίσεως.

 

 

Ο ΣΙΩΠΩΝ, ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ!!!

ΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;;;

Από τόσους “μορφωμένους” δεν βρέθηκε ΚΑΝΕΙΣ να σκεφθεί τις ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ;;;

ΟΥΤΕ Η ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ;;;

Μόνο τον… “τίτλο της ανιψιάς” προβάλει το κόμμα στα πανάκριβα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων;;;

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΕΣΤΩ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ;;;

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ “ΟΡΝΕΑ” ΚΑΙ “ΥΑΙΝΕΣ”,  ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ,  ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ…

ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ στις ΗΠΑ λένε, πως η απαγόρευση των αμβλώσεων είναι λάθος, γιατί δεν μπορούν να κάνουν τα σατανιστικα τελετουργικά τους…!!!

 

 

Τάσος λέει:

 

Διάβασα τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ για το δημογραφικό και τη λύση του, αλλά πουθενά δεν βρήκα ούτε μια λέξη για την κύρια αιτία που αιμορραγεί η Ελλάδα.

Αναφέρομαι στις εκτρώσεις και τη νομιμοποίηση τους.

 

Περίπου 300.000 αγέννητα ελληνόπουλα, δολοφονούνται νόμιμα κάθε χρόνο από τους γονείς τους και τους επίορκους γιατρούς στην πατρίδα μας.

 

Ήμουν σχεδόν σίγουρος, ότι η ΝΙΚΗ, σαν χριστιανικό και πατριωτικό κόμμα (όπως τουλάχιστον αυτοπροσδιορίζεται), θα είχαν την ευαισθησία να βάλουν στις θέσεις τους για την λύση του δημογραφικού, την επαναποινικοποίηση των εκτρώσεων, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό το δικαίωμα του αγέννητου Έλληνα να έρθει στην ζωή.

Σαν χριστιανός, δεν μπορώ να στηρίξω αυτόν που συμφωνεί με την δολοφονία τόσων ανυπεράσπιστων ανθρώπινων υπάρξεων κάθε χρόνο, ούτε και με αυτόν που δεν συμφωνεί, αλλά και δεν αντιδρά και αφήνει το έγκλημα να διαιωνίζεται, γιατί αυτά τα κομματιασμένα έμβρυα, θα με δικάσουν την ημέρα της κρίσεως.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα τα προβλήματα της πατρίδας μας. Είναι γενοκτονία και μάλιστα συνεχόμενη.

Επί μήνες τα άθλια συστημικά ΜΜΕ, από την μία κατακεραυνώνουν την μάνα από την Πάτρα, που όπως αυτοί λένε σκότωσε τα 3 παιδιά της, και από την άλλη, επαινούν το «δικαίωμα» της παιδοκτόνου «μάνας», να σκοτώνει το αγέννητα παΐδι της, με την συνέργεια των επίορκων μιμητών του Ηρώδη ιατρών.

 

Ο κύριος Νάτσιος, γράφει ολόκληρες σελίδες για τους πρόσφυγές στις θέσεις για το δημογραφικό, αλλά αποφεύγει να βάλει μέσα μία λέξη για τις εκτρώσεις, που είναι η κύρια αιτία του δημογραφικού προβλήματος στην πατρίδα μας, και δεν λέει τί θα κάνει για να σταματήσει αυτο το εγκλημα.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 721


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα