Δημ. Νατσιός γενικώς και αορίστως, για το ναυάγιο της Πύλου... ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Δημ. Νατσιός γενικώς και αορίστως, για το ναυάγιο της Πύλου... ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

15 Ιουνίου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,064
Μοίρασέ το

 

 

Δημ. Νατσιός: “Για το τραγικό ναυάγιο, πολλά μπορούν να ειπωθούν και πολλά μένει να αναδειχθούν σχετικά με τους χειρισμούς που έγιναν από όλες τις πλευρές.

 

Αλλά είναι θλιβερό να χρησιμοποιείται αυτή η τραγωδία ως εργαλείο για συγκεκριμένες πολιτικές ατζέντες και να μην αναδεικνύονται οι κύριοι ένοχοι, που δεν είναι άλλοι από το σύστημα που εκκολάπτει διακινητές, τα κράτη που τους υποθάλπουν και τους χρησιμοποιούν όπως η Τουρκία, την Ευρωπαϊκή Ένωση που λειτουργεί ως κύριος οργανωτής της μετακίνησης πληθυσμών.”

 

 

Διαβάζοντας ένας αφυπνισμένος και γνώστης της πολιτικής “πιάτσας”,  τις δηλώσεις που φέρονται να υπογράφονται από τον Δημήτρη Νατσιό, και έχουν αναρτηθεί στο ιστολόγιο του κόμματος, δυο πράγματα θα σκεφθεί:

Το πρώτο, πως αυτό είναι ένα άρθρο με ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ και αφετέρου, αν γνωρίζει τον τρόπο γραφής του Νατσιού, θα καταλάβει πως ουδεμία σχέση έχει το παρόν, με τα παλαιότερα άρθρα του…

Στη συνέχεια θα κάνει κάποιες άλλες σκέψεις…

Θα θυμηθεί ας πούμε τις ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ, ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ…

Για πάμε να τις δούμε όπως τις είχαν διατυπώσει  και πως ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Προσέξτε πως τους αποκαλούν οι … της ΝΙΚΗΣ…

ΜΕΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…

“Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΓΙΑ 49… 99 ΕΤΗ, Ή ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΗ”

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ Η ΛΕΞΗ “ΜΕΤΟΙΚΟΙ” είναι με bold… για να εντυπωθεί στο υποσυνείδητο των αναγνωστών…

Όπως και η λέξη “ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ” για να κτυπήσει εκεί το μάτι του αναγνώστη και όχι στο 49 – 59 – μόνιμα…

ΜΑΣΣΟΝΙΚΕΣ, ΟΒΡΑΙΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ… μου λένε κάποιοι που γνωρίζουν πως λειτουργούν οι μασσόνοι και οι οβριοί…

Και με το που κάνω τη σχετική ανάρτηση, προβάλοντας το θέμα, ΤΑ 49 ΕΤΗ, ΤΑ 99 ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ… (το πρώτο θέμα εδώ και η κωλοτούμπα εδώ…)…

Φαντάζομαι πανικός που θα έπεσε στο… ΒΟΥΛΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ…

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΣΙΕ;;;

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΒΡΙΟΙ…;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΣΣΟΝΟΙ;;;

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΤΩ… για να μαθαίνω βρε Δημητράκη… καθότι είμαι του δόγματος: “γηράσκω αεί διδασκόμενη”…

 

Σωστά το έγραψαν οι καλοί συνάδελφοι από το investigation94… να είναι καλά τα παιδιά…  τους ευχαριστώ που ανέδειξαν την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΣ, ΝΑΤΣΙΕ… ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΟΥ…

 

Πάμε τώρα στα βασικά…

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΕ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΒΡΑΙΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο  KALERGI ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ “ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ”…;;;

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ…

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ…

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ 11- 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ;;; (εδώ)

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΜΚΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΜΚΟ;;;

Ούτε μια λέξη … ούτε μια αναφορά στις ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ…

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ “ΝΑΙ”;;;

 

Και επειδή βρε “Μητσάρα” (έτσι αποκαλώ τους ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ γενικώς, οπότε μην το παρεξηγήσεις) μας το παίζεις πολύ με την Πατρίδα, την εκκλησία και την θρησκεία, ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…

Και τα … ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΜΗΤΣΟ Μ’ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…

Κι εσύ συμπονάς τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΜΗΤΣΟ Μ’;;;

ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΒΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ…

ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ…

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΣΕΤΕ, ΜΗΤΣΟ Μ’…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημήτρη Νατσιού…

Ανακοίνωση του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δ. Νατσιού για την τραγωδία ανοικτά της Πύλου

Η αδιανόητη τραγωδία του ναυαγίου που συνέβη σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου δεν μπορεί παρά να προξενεί φρίκη σε κάθε έναν που θέλει να ονομάζεται άνθρωπος.

Εκατοντάδες άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο, εγκλωβισμένοι στη βιομηχανία εμπορίου ελπίδας που έχει απλώσει ένα πολυπλόκαμο δίκτυο στη Μεσόγειο και λειτουργεί απρόσκοπτα με τη σιωπηρή ανοχή και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ανθρώπινη ζωή υποτιμάται, ευτελίζεται και καταποντίζεται στον όλεθρο και η φαρισαϊκή υποκρισία των «πολιτισμένων» κρατών της Εσπερίας, για άλλη μια φορά βγαίνει στην επιφάνεια.

Η διάλυση των κοινωνιών και των κρατών του λεγόμενου «τρίτου κόσμου» από επεκτατικές πολιτικές των ισχυρών της γης, με σκοπό την καταλήστευση του πλούτου τους, είναι η γενεσιουργός αιτία για όλα τα δεινά που συνοδεύουν το μεταναστευτικό.

Το ζήτημα έχει διεθνείς διαστάσεις και οι ελληνικές κυβερνήσεις ουδέποτε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Από την άλλη, είναι μέγα λάθος να ενοχοποιούμε την ελληνική κοινωνία για εγκληματικές πολιτικές που εφαρμόζει εμφανώς και αφανώς ο σύγχρονος “δυτικός πολιτισμός”, στο σύνολό του.

Δεν μπορεί να φταίει ο φιλότιμος και φιλόξενος λαός μιας χώρας που του έχει ανατεθεί βάρος, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να σηκώσει. Δεν μπορεί να δαιμονοποιείται η απαραίτητη φύλαξη των ελληνικών συνόρων, την ώρα που και η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί την πληθυσμιακή αλλοίωση και υποδαυλίζει συνεχώς την αύξηση των μεταναστευτικών ροών. Μια Ευρωπαϊκή Ένωση που διαφημίζει τον ανθρωπισμό της και δηλώνει συντετριμμένη για τα ανθρώπινα ναυάγια που η ίδια προκαλεί.

Και εμείς ως ελληνικό κράτος, έχουμε περιοριστεί μόνο στο να ζητιανεύουμε λίγα ευρωπαϊκά «ψίχουλα» αλληλεγγύης στο θέμα του μεταναστευτικού, ενώ η χώρα μας μετατρέπεται σε αποθήκη ψυχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τις πιέσεις των Βρυξελλών και την συναίνεση των κυβερνώντων.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις άφησαν για πολλά χρόνια ανεξέλεγκτο το ιδιοτελές δίκτυο των ΜΚΟ να αλωνίζει στην πατρίδα μας.

Αυτές οι σκιώδεις οργανώσεις έγιναν ένα πανίσχυρο κράτος εν κράτει και κάνοντας σημαία τους τη δήθεν υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκμεταλλεύονται, εξαπατούν και στέλνουν στον θάνατο χιλιάδες ανθρώπους που τους υποσχέθηκαν πως η Ευρώπη αποτελεί τη γη της επαγγελίας.

Για το τραγικό ναυάγιο, πολλά μπορούν να ειπωθούν και πολλά μένει να αναδειχθούν σχετικά με τους χειρισμούς που έγιναν από όλες τις πλευρές.

Αλλά είναι θλιβερό να χρησιμοποιείται αυτή η τραγωδία ως εργαλείο για συγκεκριμένες πολιτικές ατζέντες και να μην αναδεικνύονται οι κύριοι ένοχοι, που δεν είναι άλλοι από το σύστημα που εκκολάπτει διακινητές, τα κράτη που τους υποθάλπουν και τους χρησιμοποιούν όπως η Τουρκία, την Ευρωπαϊκή Ένωση που λειτουργεί ως κύριος οργανωτής της μετακίνησης πληθυσμών.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς πενθούμε για τις ζωές των ανθρώπων που χάθηκαν και αυτό το πένθος πηγάζει από την εθνικές μας αξίες και παραδόσεις.

 

Δημήτρης Νατσιός

Δάσκαλος – Ιδρυτικός Πρόεδρος Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,064


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα