Διάσημος ιολόγος προειδοποιεί: «Οι χώρες που εμβολιάστηκαν κατά Covid-19 θα υποστούν μείωση πληθυσμού της τάξεως του 40%»!

Διάσημος ιολόγος προειδοποιεί: «Οι χώρες που εμβολιάστηκαν κατά Covid-19 θα υποστούν μείωση πληθυσμού της τάξεως του 40%»!

8 Ιανουαρίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,651
Μοίρασέ το

 

«Θα εμφανιστεί μία εξαιρετικά μολυσματική παραλλαγή στις εμβολιασμένες χώρες»

Διάσημος ιολόγος προειδοποιεί: «Οι χώρες που εμβολιάστηκαν κατά Covid-19 θα υποστούν μείωση πληθυσμού της τάξεως του 40%»!

 

Μιλάμε για μεγαλύτερη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…

Θα ξεκληριστούν λαοί… κι ανάμεσά τους, και ο ελληνικός λαός… και θα μείνουν πίσω οι λαθρομουσουλμάνοι και οι γύφτοι που δεν εμβολιάστηκαν… ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, ΣΕ “ΓΙΑΤΡΟΥΣ”, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΑ ΚΤΗΝΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Για το μόνο που χαίρομαι είναι πως θα ψοφήσουν πολλοί δικαστές και εισαγγελείς…

Ο Γκερτ Βάντεν Μπος, ιολόγος και παλαιότερα εργαζόμενος στο GAVI και στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Στίβεν Κιρς, προειδοποίησε για μια τεράστια μείωση του πληθυσμού, της τάξεως ακόμα και του 40% σε χώρες των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών εμβολιάστηκε κατά Covid-19!

Υποστηρίζει επίσης ότι ο Covid δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με ενέσεις mRNA γιατί συνεχίζει να μεταλλάσσεται.

«Οι μεταλλάξεις δεν περιορίζονται πλέον στην πρωτεΐνη ακίδας, η οποία υποδηλώνει αυξημένη δραστηριότητα των CTL (κυτταροτοξικών Τ κυττάρων) για την μείωση της μολυσματικότητας του ιού», αναφέρει.

«Και αυτή η δραστηριότητα CTL είναι υπεύθυνη για τη μείωση των Τ-λεμφοκυττάρων, τα οποία στην πραγματικότητα αυξάνουν τα εξουδετερωτικά αντισώματα που αποτρέπουν την λοιμογόνο δύναμη».

Επισημαίνει ότι ο εμβολιασμός μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού κάνει τους ιούς ισχυρότερους αντί να τους νικήσει.

Ο Μπος εξήγησε ότι στις ανεπτυγμένες χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, τα κύματα των σοβαρών ασθενειών αυξάνονται.

«Στο τέλος, αυτή η εξέλιξη θα οδηγούσε αναπόφευκτα στην εμφάνιση μιας εξαιρετικά μολυσματικής παραλλαγής που θα πυροδοτούσε κύματα νοσηλειών και σοβαρών ασθενειών στις χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού», τόνισε ο Μπος

Ο ειδικός προειδοποίησε ότι αυτές οι εξαιρετικά εμβολιασμένες χώρες θα υποστούν σύντομα έναν άνευ προηγουμένου αριθμό θανάτων!

«Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα δούμε κάτι εντελώς νέο όσον αφορά το μέγεθος του κύματος νοσηρότητας και, δυστυχώς, της θνησιμότητας που έρχεται στο δρόμο μας», είπε.

Ο Kιρς ζήτησε από τον Μπος τι θα συνεπαγόταν αυτό το “πρωτοφανές” μελλοντικό φαινόμενο.

«Σε ορισμένους εξαιρετικά εμβολιασμένους πληθυσμούς… δεν θα με εξέπληττε αν παρατηρούσαμε μία σοβαρή μείωση του πληθυσμού, ίσως έως και 30 ή 40 τοις εκατό», είπε!

 

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,651


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα