Διεθνής σάλος με την δήλωση Δημητρακόπουλου για την Καϊλή: Ποιο μυστικό κρύβεται στο Κορωπί;

Διεθνής σάλος με την δήλωση Δημητρακόπουλου για την Καϊλή: Ποιο μυστικό κρύβεται στο Κορωπί;

22 Δεκεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,662
Μοίρασέ το

 

Νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση έπειτα από τις δηλώσεις του κορυφαίου ποινικολόγου σε άπταιστα γαλλικά

 

 

 

Ποιός μπορεί να βοηθήσει σ’ αυτά που είπε ο Δημητρακόπουλος;;;

Ποιό είναι το μήνυμα στους… ΤΕΚΤΟΝΕΣ και τι σχέση έχει με την Καϊλή ο … λόφος του Κορωπίου;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πριν από λίγο, σε άπταιστα γαλλικά και σαιξπηρικά αγγλικά, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, διακεκριμένος ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έδωσε νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση και προκάλεσε συναγερμό στα δημοσιογραφικά γραφεία της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, των χωρών του Κόλπου και των ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος της προφυλακισμένης ευρωβουλευτού, ξεκαθάρισε ότι η πελάτισσα του δεν πήγε ποτέ στο Κορωπί. Ποτέ, τονίζοντας το μάλιστα εις διπλούν: «Εύα Ζαμέ στο Κορωπί. Ζαμέ»!

Στη συνέχεια, έστειλε αυστηρά κωδικοποιημένο μήνυμα σε αγγλικά του 16ου αιώνα, που μόνον μυημένοι σε ανώτερες βαθμίδες του Αγγλοσαξωνικού τεκτονισμού μπορούν να συλλάβουν.

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν φρενίτιδα στις μηχανές αναζήτησης, καθώς χιλιάδες δημοσιογράφοι αναζητούν την λέξη «Κορωπί» προσπαθώντας να διαλευκάνουν το μυστήριο που συνδέει τη βαλίτσα με τα πενηντάευρα με το Κορωπί, όπου σύμφωνα με τον μύθο ενέδρευε η φρικτή Άρπυια, ή Σφίγγα.

Δείτε τις δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,662


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα