ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ... ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΙ, ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ... , ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ (βίντεο)

ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ... ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΙ, ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ... , ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ (βίντεο)

11 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,713
Μοίρασέ το

 

“Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ” και η διάταξη εισαγγελέα, που ντροπιάζει την “δικαιοσύνη”. Στο αρχείο μηνύσεις πατέρα για την αποπλάνηση του παιδιού του από γνωστό αρχιμανδρίτη της περιοχής και άλλα πρόσωπα.

O φιλόσοφος κ. Φλωρίδης σε μια διάταξη όνειδος για την Ελληνική Δικαιοσύνη, δίνει το δικαίωμα σε ανώμαλους, άσελγους, παιδεραστές, και κάθε διεστραμμένο ανώμαλο, να ασελγεί σε ανήλικα παιδιά και να μένει στο απυρόβλητο.

Θεωρώ την ασέλγεια ή τον βιασμό παιδιών, ως το φρικτότερο ΕΓΚΛΗΜΑ.

Παραθέτω την ανάρτηση αυτή, καθότι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη… αλλά και γιατί “δικαιοσύνη” και “εκκλησία”, έχουν χάσει τελείως σχεδόν τον θεσμικό τους ρόλο.

Είναι δυνατόν, να υπάρχουν… “προκατειλημμένα δικαστικά πρόσωπα”;
Γιατί;;;

Είναι δυνατόν να είναι προκατειλημμένα πρόσωπα, όταν από τον κ. Διαλυνά, χαρακτηρίζονται ως… φιλόσοφοι;;;

Κύριε Διαλυνά, μήπως να ρωτήσουμε την πρ. ΕΦΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ;;;

Σας λέει κάτι το όνομά της, μήπως;;;
Γιατί έχω την αίσθηση πως … σας λέει πολλά;;;

ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ;;;

ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ;;;

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΕ … ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;

Ακόμα αναρωτιέστε γιατί η … “δικαιοσύνη” και η “εκκλησία”, σιωπούν σε τεράστια πολιτικά σκάνδαλα και σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ;;;

Εγώ, όχι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Λένε πως η σατανική ψυχή, καθρεπτίζεται στα πρόσωπα των ανθρώπων…
Το βίντεο στο τέλος της ανάρτησης, δίνει αφορμή για… σκέψεις…

Υ.Γ.2. Αυτά είχα γράψει το 2019 στο παλιό καταργημένο μου ιστολόγιο (μου έστειλαν την ανάρτηση μου που είχε ανεβάσει άλλο ιστολόγιο… και μετά ήρθαν και οι χειρότερες αποκαλύψεις… εδώ

Δείτε το οπωσδήποτε, γιατί δεν αρκούν όσα ζούμε σήμερα με τις αποκαλύψεις του ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ – ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ , ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ

Πρόσφατα ακούσαμε στην από 8-2-2019 εκπομπή της κ. Νικολούλη « ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» τον γνωστό δικηγόρο κ. Διαλυνά, στην Υπόθεση Γραικού να λέει ότι:

Ο κ. Φλωρίδης «έχει πολλά προσόντα», «δεν φοβάται», «λέει τη γνώμη του», «είναι πολλά, πολλά, είναι ένα διαμάντι τώρα να μην κοροϊδευόμαστε», ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ»,

ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ …..

Τι να κάνουμε με τη κοινή λογική πήγε!!!!

ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ …..

Καταρχάς πρέπει να σχολιαστεί το γεγονός ότι ο κ. Διαλυνάς γνωστός δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη γνωρίζεται πολλά χρόνια με έναν Αντιεισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης, δηλαδή τι είναι «φιλαράκια»;;;

Προτείνουμε να διαβάσετε ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ του κ. Βασίλη Φλωρίδη, ο οποίος σε αντίθεση με συναδέλφους του οι οποίοι μετατίθενται από άκρη σε άκρη της χώρας, μακριά από τις οικογένειές τους, εδώ και δεκαετίες είναι μόνιμος Εισαγγελέας είτε Θεσσαλονίκης, είτε της ευρύτερης περιοχής από την οποία και έχει καταγωγή.

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι λόγω του πολυκαιρισμού του εν λόγω Εισαγγελέα στη περιοχή έχει αποκτήσει φιλίες με «διάφορους»!!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ κ. ΦΛΩΡΙΔΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΕΝ ΑΡΧΗ:ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ 5ΧΡΟΝΟΥ

Στις 23-9-2014 ο πατέρας του 5χρονου υπέβαλλε μήνυση για αποπλάνηση του παιδιού του.

Την 21-11-2014 υπέβαλλε 2η μήνυση συμπληρωματική της 1ης .

Στις 6-4-2015 ο πατέρας του ανήλικου απέστειλε καταγγελία-αναφορά σε πολλούς αποδέκτες σύμφωνα με την οποία καταγγέλλονταν η αδιαφορία των αρχών για την αποπλάνηση του παιδιού του, καταγγέλλονταν ότι δικαστικά πρόσωπα είναι προκατειλημμένα και ότι αποφάσεις βγαίνουν πριν να δικαστεί η υπόθεση.

Η αναφορά του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ένα χρόνο αργότερα στις20-4-2016 εκδόθηκε η διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρου Τσόγκα, ο οποίος έθεσε στο αρχείο την από 6-4-2015 αναφορά του πατέρα του ανήλικου χωρίς καμιά επί της ουσίας διερεύνηση των καταγγελιών του πατέρα.

Πέντε μέρες αργότερα στις 25-4-2016 και σε απόλυτη συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρο Τσόγκα (ο οποίος εν συνεχεία έγινε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ), η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Χριστίνα Καπαμά (που και αυτή πήρε προαγωγή) εξέδωσε διάταξη, η οποία έθεσε στο αρχείο και τις από 23-9-2014 και από 21-11-2014 μηνύσεις του πατέρα για την αποπλάνηση του παιδιού του από γνωστό αρχιμανδρίτη της περιοχής και άλλα πρόσωπα.

Η υπόθεση αρχειοθετήθηκε χωρίς καμιά αιτιολόγηση λόγω «οιονεί δεδικασμένου» που δημιούργησε η προηγούμενη διάταξη του κ. Τσόγκα, η οποία όμως δεν αφορούσε αυτή καθ’ αυτή την υπόθεση αποπλάνησης αλλά το καταγγελλόμενο παραδικαστικό κύκλωμα της περιοχής.

Η διάταξη Τσόγκα είναι μια σελίδα (μπρος πίσω) και η διάταξη Καπαμά 1 σελίδα μπρος και μισή πίσω.

Το οιονεί δεδικασμένο σημαίνει κάτι σαν δεδικασμένο με την έννοια όμως ότι η 2η υπόθεση που θα αρχειοθετηθεί πρέπει να είναι μεταγενέστερη της 1ης , κάτι που δεν συνέβη στην υπόθεση αυτή αφού ο κ. Τσόγκας διερεύνησε την από 6-4-2015 αναφορά του πατέρα του ανήλικου ενώ η κ. Καπαμά διερευνούσε τις αρχικές μηνύσεις του πατέρα του ανήλικου, οι οποίες αδικαιολόγητα σέρνονταν από Εισαγγελία σε Εισαγγελία με μοναδικό σκοπό την συγκάλυψη της υπόθεσης διά της αρχειοθετήσεώς της,προκειμένου να απαλλάξουν τον αρχιμανδρίτη και την «παρέα του» από τις κατηγορίες της αποπλάνησης.

Το έπραξαν αυτό με «σχέδιο», διότι στην δικογραφία που χειρίζονταν ο κ. Τσόγκας δεν υπήρχε η κατάθεση του 5χρονου, η οποία όμως υπήρχε στην δικογραφία της κ. Καπαμά, δεν χρειάστηκε όμως να τη αντικρούσει διότι επικαλούμενη το οιονεί δεδικασμένο απέφυγε τη κακοτοπιά της κατάθεσης του5χρονου που σόκαρε το πανελλήνιο.

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΚΟΤΟΣ: Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

Κατά των διατάξεων των Eισαγγελέων Θεσσαλονίκης κ. Τσόγκα και κ. Καπαμά ο πατέρας του 5χρονουστις 23-5-2016 άσκησε προσφυγές στην Εισαγγελία Εφετών Θες/νίκης, τις προσφυγές τουχρεώθηκε ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ (σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Διαλυνά Αντεισαγγελέας Εφετών κ. Βασίλης Φλωρίδης.

Τη χρονική αυτή περίοδο η κατάθεση του 5χρονου είχε δημιουργήσει πανελλήνιο σάλο, τελικά όμως το κύκλωμα των παιδεραστών κατάφερε να μη μάθει ποτέ η κοινή γνώμη όλη για την αλήθεια για την υπόθεση αυτή.

Είτε εκφόβισαν είτε παραπληροφόρησαν κανάλια και δημοσιογράφους για να πάψουν να ασχολούνται και έτσι ανενόχλητοι να θάψουν την υπόθεση!!

Ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης, ο οποίος «έχει πολλά προσόντα» και «δεν φοβάται» ανέλαβε να θάψει όσο πιο βαθιά στο χώμα την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκου και πράγματι ΣΤΙΣ 50 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ του ΟΙ 37 ΣΕΛΙΔΕΣ (σχεδόν τα 4/5 της διάταξης)ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ!!!!

Ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα ψεύδους και αναίδειας,συμπεριφέρεται, το λιγότερο, ως συνήγορος υπεράσπισης του παιδεραστή αρχιμανδρίτη!!!

Η διάταξη του είναι ένα πολυσέλιδο κουβάρι παραπληροφόρησης με αυθαίρετα και συκοφαντικά συμπεράσματα τα οποία δεν αποδεικνύονται από τα πραγματικά στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία στοιχεία δεν αξιολόγησε ουσιαστικά παρά το γεγονός ότι υπήρχαν οι ενδείξεις που χρειάζονταν να ασκηθεί ποινική δίωξη στους παιδεραστές και να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση στο ακροατήριο,

Ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης προέβη σε δόλιες, παράνομες, σκοτεινές πράξεις για να απαλλάξει τους παιδεραστές, διαστρέφοντας σε απόλυτο βαθμό την αλήθεια. Αποτελεί μέγα σκάνδαλο το πάθος και ο πόθος του φιλόσοφου κ. Φλωρίδη να «αθωώσει» όπως μάταια ελπίζει τους παιδεραστές.

ΑΥΤΗ Η ΒΙΒΛΟΣ: Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες τα παιδιά ήδη από την ηλικία των τριών ετών είναι σε θέση να παρέχουν λεπτομέρειες για γεγονότα, που παρακολούθησαν, ακόμα κι αν αυτά ήταν περίπλοκα.

Η ικανότητα αφήγησης ενός γεγονότος, η οποία αναπτύσσεται περίπου στην ηλικία των τριών ετών, φαίνεται πως συνδέεται με την ικανότητα αποθήκευσής του στην μνήμη και ανάκλησής του στο μέλλον.

Η σύγχρονη επιστήμη δεν αμφισβητεί την αξιοπιστία των μαρτυρικών καταθέσεων που προέρχονται από ανηλίκους, αλλά την μέθοδο εκμαίευσης των καταθέσεων αυτών, καθώς η προσπάθεια των ανακριτικών αρχών να ανακαλύψουν τις λεπτομέρειες μιας εγκληματικής πράξης μπορεί να οδηγήσουν στην χρήση καθοδηγητικών ερωτήσεων. Έτσι οι έρευνες σχετικά με το κατά πόσο οι ανήλικοι είναι ευάλωτοι στην καθοδήγηση θα πρέπει να οδηγήσουν σε μια βελτίωση των μεθόδων εξέτασής τους και όχι σε μια γενικευμένη δυσπιστία απέναντι στην ικανότητα της μνήμης και της κατανόησής τους.

Η εξέταση των ανηλίκων μπορεί να διεξαχθεί με ορθό τρόπο, όταν τους τίθενται ανοιχτές ερωτήσεις, οι οποίες δεν περιέχουν πληροφορίες, τις οποίες δεν ανέφερε ο ίδιος ο ανήλικος και δεν δημιουργούν την υπόνοια ότι μια συγκεκριμένη απάντηση είναι επιθυμητή.

Άλλωστε, αμφισβητείται η χρησιμότητα των καθοδηγητικών και επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων, καθώς, παρότι η καθυστερημένη αποκάλυψη της κακοποίησης από τους ανηλίκους είναι συνηθισμένο φαινόμενο, η άρνηση της, όταν διενεργείται σχετική εξέταση, είναι σπάνια.

Το αρ. 226Α ΚΠΔ ορίζει πως γίνεται η εξέταση του ανήλικου μάρτυρα. Όσον αφορά στον αριθμό των διενεργούμενων συνεντεύξεων με τον ανήλικο επισημαίνεται από τη νομολογία πως πρέπει να επιδεικνύεται ιδιαίτερη μέριμνα από τον ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε επιπλέον εξέταση του ανηλίκου, προκειμένου να αποφεύγεται η περαιτέρω θυματοποίησή του και η πρόκληση δυσμενών συνεπειών στην ψυχοσύνθεσή του.

Αυτό επιτάσσει, άλλωστε, και η σύμφωνη με το δίκαιο της Ε.Ε. ερμηνεία των νόμων.

Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως περιττή μια επιπλέον εξέταση, εφόσον είναι αναγκαία για την αποκάλυψη της ουσιαστικής αλήθειας (σύμφωνα με την Σύμβαση του Lanzarote o αριθμός των συνεντεύξεων είναι όσο το δυνατό πιο περιορισμένος και όσο ακριβώς χρειάζεται για το σκοπό των ποινικών διαδικασιών. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν απαγορεύεται η επανάληψή τους, όταν αυτό είναι απαραίτητο για την διερεύνηση της ουσιαστικής αλήθειας).

ΟXI..OXI….OXI… ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ!!!!!

O φιλόσοφος κ. Φλωρίδης σε μια διάταξη όνειδος για την Ελληνική Δικαιοσύνη, δίνει το δικαίωμα σε ανώμαλους, άσελγους, παιδεραστές, και κάθε διεστραμμένο ανώμαλο, να ασελγεί σε ανήλικα παιδιά και να μένει στο απυρόβλητο.

Στην σελ. 43 της υπ’ αριθμ. 95,96/2016 διάταξης του αναφέρει «αυτή η κατάθεση δεν έπρεπε να παραγγελθεί καν. Δεν χρειάζονταν ένα ανήλικο 5,5 ετών παιδάκι να υποβληθεί (και) σε αυτή τη διαδικασία (και μάλιστα για να αναφέρει περιστατικά που έγιναν πριν ένα χρόνο που ήταν 4,5 ετών και ήταν αδύνατον να το θυμόταν γιατί στην ηλικία αυτή δεν υπάρχει σχηματισμένη μνήμη γιατί απλούστατα δεν χρειάζονταν».
Να χαίρεται η ελληνική δικαιοσύνη το φιλόσοφο εισαγγελέα της!!!

Μπράβο κ. Φλωρίδη φιλόσοφε.

Παιδεραστές απανταχού της γης ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης σας απαλλάσσει από τις κακουργηματικές σας πράξεις σε ανήλικα προσχολικής ηλικίας γιατί δεν έχουν μνήμη και δεν θυμούνται όταν τα κακοποιείτε σεξουαλικά!

Με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο κάθε αμερόληπτος ερευνητής θα διαπιστώσει ότι όσα αναφέρει περί «παιδικής μνήμης» ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης όχι μόνον είναι αντιεπιστημονικά αλλά και απολύτως κακόβουλα.

Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο «Emory» της Ατλάντα σε μελέτη που συμμετείχαν συνολικά 83 παιδιά, ξεκινώντας από την ηλικία των 3 ετών, διαπιστώθηκε, ότι τα παιδιά αυτά, όταν έγιναν 5, 6 και 7, ήταν ικανά να ανακαλέσουν από 63% έως 72% των γεγονότων για τα οποία είχαν ερωτηθεί στην ηλικία των 3 ετών.

Αντίθετα, όταν έγιναν 8 ή 9, μπορούσαν να θυμηθούν μόνο το 35% των γεγονότων αυτών. Δηλαδή ότι με το πέρασμα του χρόνου σβήνουν οι παιδικές μας αναμνήσεις και υπάρχει η λεγόμενη «παιδική αμνησία» η οποία χειροτερεύει με το πέρασμα του χρόνου και όχι άμεσα ή γιατί δεν υπάρχει “σχηματισμένη μνήμη” όπως αναφέρει ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης στη διάταξη του ….

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ κ. ΦΙΛΟΣΟΦΕ!!!!

ΝΑ χαίρεται η Ελληνική Δικαιοσύνη το «διαμάντι» της …
ΝΑ τον χαίρεστε κ. Διαλυνά!!!!


Πηγή

attikanea

 

Πηγή

Προβολές : 1,713


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα