Διοικείται η Xώρα σας Από Έναν Ψυχοπαθή;

Διοικείται η Xώρα σας Από Έναν Ψυχοπαθή;

3 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:844
Μοίρασέ το

Ο κόσμος ελέγχεται πλέον από μια ομάδα συνωμοτών – δισεκατομμυριούχων που χρησιμοποιούν ένα ισχυρό μείγμα φαρμακευτικών εταιρειών, αριστερών εξτρεμιστών, πράσινων και λατρευτών της κλιματικής αλλαγής για να σπρώξουν τον κόσμο σε ένα οικονομικό χάος.

Μόλις καταστρέψουν την παγκόσμια οικονομία, ανεβάσουν τις τιμές της ενέργειας και των τροφίμων, δημιουργήσουν μαζική φτώχεια και δολοφονήσουν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, θα προσφερθούν να μας σώσουν όλους με μια παγκόσμια κυβέρνηση και έναν κόσμο που θα ελέγχεται με ψηφιακά διαβατήρια.

Οι δισεκατομμυριούχοι και τα μέλη της Bilderberger είναι σαφώς ψυχοπαθείς.

 

Οι ψυχοπαθείς, έχουν κοινά χαρακτηριστικά… και αυτά που παρατίθενται κατωτέρω, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν όχι μόνον τους πολιτικούς ηγέτες και τους καμπαλιστές, αλλά και κάθε άνθρωπο που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά…
 
Το αυτό ισχύει και για τους δικούς μας πολιτικούς και είναι χαρακτηριστικό των εβραίων που κυβερνούν και την Ελλάδα…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Ο κόσμος ελέγχεται πλέον από μια ομάδα συνωμοτών – δισεκατομμυριούχων που χρησιμοποιούν ένα ισχυρό μείγμα φαρμακευτικών εταιρειών, αριστερών εξτρεμιστών, πράσινων και λατρευτών της κλιματικής αλλαγής για να σπρώξουν τον κόσμο σε ένα οικονομικό χάος.

Μόλις καταστρέψουν την παγκόσμια οικονομία, ανεβάσουν τις τιμές της ενέργειας και των τροφίμων, δημιουργήσουν μαζική φτώχεια και δολοφονήσουν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, θα προσφερθούν να μας σώσουν όλους με μια παγκόσμια κυβέρνηση και έναν κόσμο που θα ελέγχεται με ψηφιακά διαβατήρια.

Οι δισεκατομμυριούχοι και τα μέλη της Bilderberger είναι σαφώς ψυχοπαθείς.

Αλλά τι γίνεται με τους πολιτικούς ηγέτες σε όλο τον κόσμο – τον Biden, τον Trump, τον Johnson, τον Macron, τον Trudeau, τον Putin, τον Morrison, την άθλια γυναίκα στη Νέα Ζηλανδία και τους υπόλοιπους. Είναι όλοι τους ψυχοπαθείς;

Από τον Dr Vernon Coleman

Λοιπόν, κοιτάξτε τα στοιχεία.

Οι ψυχοπαθείς είναι εξαιρετικά εγωιστές, συνεχείς ψεύτες, χειριστικοί, ανάλγητοι, μεγαλοπρεπείς και παρασιτικοί.

Οι ψυχοπαθείς τραμπουκίζουν, δεν είναι ποτέ ανήσυχοι και μπορεί να είναι επιφανειακά συμπαθείς. (Έτσι εκλέγονται). Φαίνονται δυνατοί, ήρεμοι και με αυτοπεποίθηση, αλλά στερούνται προσωπικής διορατικότητας. Δεν δείχνουν ποτέ τύψεις.

Οι ψυχοπαθείς είναι αδίστακτοι, χειριστικοί και μονίμως ανέντιμοι. Είναι γοητευτικοί αλλά είναι ανελέητοι στις σχέσεις τους με τους άλλους- κάνουν πράγματα που οι φυσιολογικοί άνθρωποι θα θεωρούσαν τρομερά. Αλλά ποτέ δεν αισθάνονται ένοχοι.

Σε όλη την ιστορία οι ψυχοπαθείς είχαν πάντα ένα πλεονέκτημα όταν επρόκειτο να διεκδικήσουν υψηλά αξιώματα. Τα σημερινά πολιτικά κομματικά συστήματα, με την έμφαση που δίνουν στην επιφανειακή συμπάθεια και την ατελείωτη ικανότητα για ψέματα και εξαπάτηση, διευκολύνουν τους ψυχοπαθείς να φτάσουν στην κορυφή.

Σε όλο τον κόσμο ένα αξιοσημείωτα υψηλό ποσοστό Προέδρων και Πρωθυπουργών καταλήγει στη φυλακή. Αυτό σίγουρα υποδηλώνει ότι έχουν εγκληματικές τάσεις. Νομίζω ότι παρουσιάζουν επίσης σαφείς ψυχοπαθητικές τάσεις.

Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας η κατοχή ψυχοπαθητικών χαρακτηριστικών έχει αποδειχθεί χρήσιμο διαβατήριο για υψηλά αξιώματα. Οι άνδρες και οι γυναίκες που δεν περιορίζονται από ηθικούς ενδοιασμούς, που είναι έτοιμοι να πουν ψέματα ή να εξαπατήσουν για να φτάσουν στην κορυφή και που θα δώσουν υποσχέσεις που ξέρουν ότι δεν μπορούν να τηρήσουν, έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι εκείνων που συγκρατούνται από τις έννοιες του ευ αγωνίζεσθαι. Οι ηγέτες που είναι ψυχοπαθείς έχουν τεράστια πλεονεκτήματα έναντι των ηγετών με πιο δημοκρατικές τάσεις. Η κατοχή ψυχοπαθητικών χαρακτηριστικών είναι στην πραγματικότητα πλεονέκτημα για έναν πολιτικό ηγέτη. Του δίνουν περισσότερους βαθμούς ελευθερίας στον έλεγχο και τη χειραγώγηση των υφισταμένων του και κυρίως στις σχέσεις του με τους πιθανούς εχθρούς του.

Για τον ψυχοπαθή, η καλοσύνη, η ανθρωπιά και ο συναισθηματισμός είναι όλα σημάδια αδυναμίας, που υπάρχουν για να τα εκμεταλλευτεί. Οι ψυχοπαθείς δεν έχουν συνείδηση, με τον τρόπο που έχουμε οι υπόλοιποι από εμάς και έτσι δεν υποφέρουν ποτέ από την περιοριστική επίδραση της ενοχής.

Είναι λοιπόν ο ηγέτης της χώρας σας ψυχοπαθής;

Θα περιγράψω δώδεκα χαρακτηριστικά που θα σας επιτρέψουν να αποφασίσετε αν ο ηγέτης σας είναι ψυχοπαθής. Απλώς γράψτε ένα ΝΑΙ για κάθε φορά που νομίζετε ότι αναγνωρίζετε τα χαρακτηριστικά του ηγέτη σας. Στο τέλος του ερωτηματολογίου, απλά προσθέστε τον αριθμό των περιπτώσεων που απαντήσατε ΝΑΙ.

1.- Οι ψυχοπαθείς είναι εξαιρετικά εγωιστές και εγωκεντρικοί- δεν ανησυχούν για τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Δεν το σκέφτονται καθόλου να εξαπατήσουν άλλους ανθρώπους, αν αυτό είναι προς όφελός τους.

2.- Οι ψυχοπαθείς λένε συνεχώς ψέματα (και είναι εξαιρετικά καλοί σε αυτό). οι πολιτικοί λένε μεγάλα, σκόπιμα, αποφασιστικά, ιδιοτελή ψέματα. Ξέρουν ότι αν συνεχίσουν να λένε ψέματα θα καταφέρουν να ξεγελάσουν τους περισσότερους ανθρώπους τις περισσότερες φορές. Ειδικά αν το κάνουν με ένα χαμόγελο και μερικά αφοπλιστικά λόγια. Ένας ψυχοπαθής θα συνεχίσει να λέει ψέματα για τόσο πολύ καιρό, με τέτοια επιμονή και με τέτοιες διαμαρτυρίες ειλικρίνειας και αθωότητας, ώστε οι ακροατές του θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν για τη δική τους ερμηνεία της αλήθειας.

‘Δεν θα έμπαινε ποτέ στο μυαλό του μέσου ανθρώπου να κατασκευάσει κολοσσιαίες αναλήθειες’, έγραψε ο Αδόλφος Χίτλερ. ‘Και δεν θα πίστευαν ότι κάποιοι άλλοι θα είχαν το θράσος να διαστρεβλώνουν την αλήθεια τόσο επαίσχυντα’.Ο ψυχοπαθής γνωρίζει ότι αν λέει ψέματα αρκετά συχνά και με αρκετή επιμονή και αποφασιστικότητα, τότε το ψέμα θα γίνει τελικά η αλήθεια.

3.- Οι ψυχοπαθείς είναι χειριστικοί και ικανοί στο να πείθουν άλλους ανθρώπους να κάνουν πράγματα γι’ αυτούς. Οι ψυχοπαθείς βρίσκουν μεγάλη ευχαρίστηση στο να χειραγωγούν τους ανθρώπους – είτε πρόκειται για φίλους, είτε για συναδέλφους, είτε για μέλη της οικογένειας. Ξεκινούν χειραγωγώντας τους ανθρώπους μέσω της γοητείας και της πειθούς, αλλά αν αυτές οι μέθοδοι αποτύχουν, τότε θα χειραγωγήσουν μέσω του φόβου.

4.- Ο ψυχοπαθής αγαπάει πάντα μόνο τον εαυτό του. Ο ψυχοπαθής γνωρίζει ότι είναι δυνατόν να πάρει αυτό που θέλει προσποιούμενος ότι είναι καλός και πιστός εραστής ή φίλος. Και έτσι θα κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργήσει αυτή την εικόνα. Αλλά η πρωταρχική πίστη του ψυχοπαθούς θα είναι στον εαυτό του. Θεωρεί τον εαυτό του πραγματικά ανώτερο από όλους γύρω του. Στο μυαλό τους είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει πραγματικά σημασία.

5.- Οι ψυχοπαθείς είναι ανάλγητοι και αδιαφορούν για τον πόνο. Οι ψυχοπαθείς δεν αισθάνονται ούτε δείχνουν καμία ενσυναίσθηση ή γνήσια συμπάθεια όταν οι άλλοι γύρω τους υποφέρουν, αν και θα δείξουν ψεύτικη συμπάθεια όταν αυτά φαίνονται κατάλληλα.

6.- Οι ψυχοπαθείς εκφοβίζουν και είναι βίαιοι και δεν βλέπουν κανένα λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είναι, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζουν από εμπειρία ότι ο εκφοβισμός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να περάσουν το δικό τους.

7.- Οι ψυχοπαθείς είναι γοητευτικοί επειδή έχουν μάθει να είναι προσεκτικοί και να προσποιούνται ενδιαφέρον για τους άλλους- αλλά το ενδιαφέρον τους είναι καθαρά επιφανειακό. Τα μάτια τους γρήγορα γκριζάρουν όταν κάποιος άλλος μιλάει για τον εαυτό του και αλλάζουν θέμα όσο πιο γρήγορα μπορούν.

8.- Οι ψυχοπαθείς είναι ανίκανοι να βιώσουν την αγάπη ή να δείξουν αληθινή συμπόνια και μπορεί να πηγαίνουν από τη μια σχέση στην άλλη. Θα κάνουν δηλώσεις αγάπης αν νομίζουν ότι θα ωφεληθούν και θα κλάψουν αυτό που φαίνεται να είναι αληθινό δάκρυ, αν η περίσταση το απαιτεί. Όσο μεγαλύτερος και πιο έμπειρος γίνεται ένας ψυχοπαθής τόσο πιο ικανός θα είναι στο να προσποιείται συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι ψυχοπαθείς παραμελούν τις οικογένειές τους επειδή το μόνο πραγματικό τους μέλημα είναι ο εαυτός τους. Οι ψυχοπαθείς αναζητούν διαρκώς τον ενθουσιασμό και, ως εκ τούτου, μπορεί να εμπλακούν σε μια ατελείωτη σειρά σχέσεων. Το κάνουν αυτό όχι επειδή αναζητούν αγάπη ή ρομαντισμό ή ακόμη και σωματική διέγερση, αλλά επειδή απολαμβάνουν τη συγκίνηση του κυνηγιού και τη συγκίνηση του να απατούν τους συντρόφους τους χωρίς να τους ανακαλύπτουν.

9.- Οι ψυχοπαθείς δεν αναλαμβάνουν ποτέ την ευθύνη- κατηγορούν πάντα τους άλλους όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Αν κάνουν ένα λάθος, θα δείχνουν πάντα με το δάχτυλο κάποιον άλλο – και θα τον κατηγορούν. Οι ψυχοπαθείς δεν δείχνουν ποτέ τύψεις ή ενοχές και δεν ενδιαφέρονται ποτέ για τα συναισθήματα των άλλων- δεν αισθάνονται ποτέ άσχημα όταν κάνουν κακά πράγματα και δεν ντρέπονται ποτέ. Το πρωταρχικό τους μέλημα είναι να μην πιαστούν και βρεθούν αναγκασμένοι να αναλάβουν την ευθύνη για ό,τι έχουν κάνει.

10.- Οι ψυχοπαθείς δίνουν συχνά υποσχέσεις που ξέρουν ότι δεν μπορούν να τηρήσουν και δεν έχουν καμία πρόθεση να τις τηρήσουν. Κάνουν τις υποσχέσεις επειδή είναι βολικές και χρήσιμες και τους επιτρέπουν να παίρνουν αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν. Οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις δεν σημαίνουν τίποτα για τους ψυχοπαθείς και δεν αισθάνονται καμία ανάγκη να τηρήσουν υποσχέσεις ή αρχές, εκτός αν υπάρχει κάποιο προφανές όφελος για τους ίδιους από αυτό. Θα παραμείνουν ασυγκίνητοι από τη γνώση ότι οι πράξεις τους προκαλούν δυσκολίες και δυστυχία στους άλλους.

11.- Οι ψυχοπαθείς είναι καλοί στην αυτοπροβολή. Έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση και σιγουριά και μερικές φορές εμφανίζονται εξαιρετικά “πιεστικοί”. Οι ψυχοπαθείς μπορούν να χειραγωγούν τους άλλους με ηρεμία, ψυχραιμία (και χωρίς κανέναν ενδοιασμό) και συχνά το κάνουν αυτό προκειμένου να προωθήσουν τη δική τους καριέρα. Δεδομένου ότι δεν αισθάνονται ποτέ ενοχές ή ντροπή, οι ψυχοπαθείς μπορούν συχνά να φτάσουν μέχρι την κορυφή στον τομέα που έχουν επιλέξει.

12.- Οι ψυχοπαθείς είναι συχνά εξαιρετικά φιλόδοξοι. Και ανεβαίνουν στην κορυφή επειδή μπορούν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, τις αναποδιές και τις απογοητεύσεις πολύ πιο αποτελεσματικά από τους απλούς ανθρώπους. Οι ψυχοπαθείς αγνοούν ή παραμερίζουν το είδος των γνήσιων ανησυχιών που καταστρέφουν τους συνηθισμένους ανθρώπους.

Είναι η ψυχική δύναμη των ψυχοπαθών που τους βοηθά να ανέβουν στην κορυφή και είναι αυτή η δύναμη, αυτή η ακλόνητη, αδιάφορη, αφοσιωμένη αποφασιστικότητα να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους, όποιο κι αν είναι το κόστος, που αποτελεί τόσο μεγάλο κίνδυνο τόσο για τους υπόλοιπους από εμάς όσο και για την κοινωνία στο σύνολό της. Και οι ψυχοπαθείς δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη. Όταν οι απλοί άνθρωποι κάνουν σοβαρά λάθη, ζητούν συγγνώμη, προσπαθούν να διορθώσουν τα πράγματα και, πολύ πιθανόν, αισθάνονται γεμάτοι ενοχές.

Τα ευαίσθητα, στοργικά άτομα σκύβουν πάνω από τα πόδια τους για να επανορθώσουν. Αλλά όταν οι ψυχοπαθείς κάνουν λάθη, λένε ψέματα και ξαναλένε ψέματα και ξαναλένε ψέματα. Και το κάνουν πειστικά και χωρίς να κοκκινίζουν. Δεν τους περνάει ποτέ από το μυαλό να ζητήσουν συγγνώμη. Δεν κάνουν καμία προσπάθεια να διορθώσουν τα πράγματα. Και, εκτός αν είναι εντελώς αναπόφευκτο, δεν παραιτούνται. Η φιλοδοξία τους είναι το μόνο που μετράει.

Όσο περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά αναγνωρίζετε, τόσο πιο πιθανό είναι ο ηγέτης σας να είναι ψυχοπαθής. Αν παρατηρήσατε οκτώ ή περισσότερα, τότε είναι σίγουρα ψυχοπαθής.

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις ερωτήσεις σε άλλες γνωστές προσωπικότητες. Τον Tony Blair, τον Donald Trump, τον Klaus Schwab, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον Δικαιωματικό Χάρι και εκείνον τον τύπο με τον μεγαλόσωμο σκύλο που μένει στο τέλος του δρόμου σας.


Dr Vernon Coleman’s short book Are you living with a Psychopath is available as a paperback and an eBook. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από τον Dr Vernon Coleman στον επίσημο ιστότοπό του που βρίσκεται εδώ.

——————

Δικτυογραφία :

Is your country being led by a Psychopath? – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/03/03/is-your-country-being-led-by-a-psychopath/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 844


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα