Δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ. ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ναι, είμαι ένας ρεαλιστής συνωμοσίας: Όλες οι κυβερνήσεις είναι Συνωμοσία

Δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ. ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ναι, είμαι ένας ρεαλιστής συνωμοσίας: Όλες οι κυβερνήσεις είναι Συνωμοσία

21 Απριλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:705
Μοίρασέ το

 

Ο κόσμος καταλαμβάνεται από τους λίγους που αποκαλούνται “ελίτ”, και τα περισσότερα έθνη διεξάγουν πόλεμο εναντίον των πολιτών τους.

Κατά τη διαδικασία, οι συνωμοσίες “Covid” και Ρωσία/Ουκρανία με ψεύτικη σημαία είναι οι άξονες αυτής της εξαπάτησης, όπως ορίζεται από αυτή και άλλες κυβερνήσεις, τον ΠΟΥ, το CDC και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), όλα ανοιχτά και χωρίς κάλυψη.

Πρόκειται για μια πολύ μακρόχρονη συνωμοσία, η οποία έχει διαδραματιστεί τουλάχιστον είκοσι χρόνια πριν, αλλά ξεκίνησε δεκαετίες νωρίτερα.

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι κρυμμένο από την κοινή θέα και μπορεί εύκολα να οριστεί ως συνωμοσία.

Ακόμη και ο “πόλεμος” Ρωσίας/Ουκρανίας είναι μια συνεχιζόμενη κατάσταση που χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται και εξοπλίζεται από τις ΗΠΑ για τουλάχιστον δύο δεκαετίες- όλα συνωμοτικά.

Τα τελευταία είκοσι τουλάχιστον χρόνια, διαπιστώνουμε πως αυτά που χαρακτηρίζονταν συνωμοσιολογίες, πραγματοποιούνται.

Μόνον αφελής ή κακόπιστος είναι αυτός που δεν το αντιλαμβάνεται.

Κι όπως όλα δείχνουν και ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας, εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα που δυστυχώς δεν είναι συνωμοσιολογίες.

Η ανθρωπότητα, κυριαρχείται από μια σατανική κλίκα που στοχεύει στην πλήρη της επικράτηση.

Τι μπορούν να κάνουν οι λαοί;

Να αποκτούν γνώση και να αμύνονται… και να σκέπτονται την γνωστή λατινική ρήση Cui Bono («ποιος ωφελείται»), απ΄όσα γίνονται γύρω μας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

17 Απριλίου 2022, Gary D. Barnett, Διαβάστε το εδώ

____________

“Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Δυτικός Πολιτισμός κινδυνεύει να καταστραφεί εσωτερικά από μια διεφθαρμένη, εγκληματική κυβερνητική συμμορία, η οποία επικεντρώνεται γύρω από τα συμφέροντα των Ροκφέλερ, τα οποία περιλαμβάνουν στοιχεία από τις Morgan, Brown, Rothschild, Du Pont, Harriman, Kuhn-Loeb και άλλες ομάδες επίσης. Αυτή η χούντα ανέλαβε τον έλεγχο της πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής της Αμερικής κατά τις δύο πρώτες δεκαετίες του εικοστού αιώνα”. ~ Carroll Quigley, Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time (Τραγωδία και ελπίδα: Μια ιστορία του κόσμου στην εποχή μας)

Ο όρος “συνωμοσιολόγος”, που δημιούργησε η CIA και προωθήθηκε σε μεγάλο βαθμό στο εμπόριο, ένας όρος που επινοήθηκε για να περιθωριοποιήσει κάθε αμφισβήτηση της πολιτικά σχεδιασμένης δολοφονίας του JFK απο την CIA, του FBI, του Johnson και άλλων, χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα σε μεγάλο βαθμό. Χρησιμοποιείται ακόμη για να σταματήσει κάθε υποστηριζόμενο επιχείρημα, κάθε γεγονός ή ακόμη και κάθε συζήτηση σχετικά με τη διαφωνία με την κρατικά χρηματοδοτούμενη αφήγηση. Όποιος προφέρει αυτή την αδαή, ηλίθια και άχρηστη φράση ως τρόπο “επιχειρηματολογίας”, θα πρέπει να αγνοηθεί αμέσως, καθώς δεν έχει την ευφυΐα να μιλήσει σε οποιοδήποτε κριτικά σκεπτόμενο άτομο. Επιπλέον, όσοι χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο δεν αξίζουν κανένα σεβασμό ή απάντηση, επειδή έχουν ήδη εγκαταλείψει κάθε δυνατότητα να ακούσουν ή να σκεφτούν.

Ζούμε σε μια χώρα όπου τα πάντα που προέρχονται από το κράτος βασίζονται σε ψέματα και εξαπάτηση με σκοπό είτε να υποστηρίξουν είτε να καλύψουν κυβερνητική συνωμοσία. Θυμηθείτε ότι ο ορισμός της λέξης “συνωμοσία”, είναι μια μυστική συμφωνία μεταξύ δύο ή περισσότερων για την εκτέλεση κάποιας επιβλαβούς ή παράνομης πράξης. Από το αρχικό λατινικό κείμενο, σημαίνει κυριολεκτικά “αναπνέω μαζί” ή “συμφωνώ, ενώνω ή συνωμοτώ”. Κάθε κυβέρνηση, ειδικά η αμερικανική κυβέρνηση, είναι εντελώς συνωμοτική. Η πιθανότητα οποιασδήποτε αλήθειας να προέρχεται από το κράτος, τις κρατικές γραφειοκρατίες, τα κρατικά τσιράκια στην επιβολή του νόμου ή το στρατό, ή από οποιαδήποτε κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από κρατικές οντότητες, είναι κοντά στο μηδέν. Αν ληφθούν υπόψη οποιαδήποτε γεγονότα, όλα όσα λέγονται στις μάζες μπορούν αμέσως να θεωρηθούν ως επιβλαβής προπαγάνδα, και επομένως συνωμοσία.

Λαμβάνοντας υπόψη τις Ηνωμένες Πολιτείες, την ιστορία τους, τις κρυφές ατζέντες τους, τη συνωμοσία τους, τις συγκαλύψεις τους, τις καταχρήσεις τους κατά της ελευθερίας και των ίδιων των πολιτών τους, τη βαρβαρότητά τους και τους πολέμους τους κατά της ανθρωπότητας, κάθε έκφραση από το κράτος θα πρέπει πρώτα να αγνοηθεί και να αναλυθεί διεξοδικά πριν υπάρξει οποιαδήποτε αποδοχή. Μόλις αποκαλυφθούν τα ψέματα και οι συνωμοσίες και βρεθεί και αγκαλιαστεί η αλήθεια, η μελλοντική προσοχή θα έπρεπε να είναι αυτόματη, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Ενώ η κατάχρηση εξουσίας στις ΗΠΑ είχε ήδη σηκώσει το άσχημο κεφάλι της, η αμερικανική εποχή της εξαπάτησης, του ψεύδους και της συνωμοσίας ξεκίνησε με τους λεγόμενους “Ιδρυτές Πατέρες” και τις προσπάθειές τους να εδραιώσουν στο μυαλό των μαζών την ανάγκη για μια ισχυρή κεντρική κυβέρνηση που θα προστάτευε την ελευθερία τους. Υπό το πρίσμα αυτό, συνέταξαν ένα πολιτικό έγγραφο στα κρυφά, στο σκοτάδι της νύχτας, πίσω από κλειδωμένες και κλειστές πόρτες- όλα αυτά για να καταργήσουν εξ ολοκλήρου τα Άρθρα της Συνομοσπονδίας υπέρ μιας πλήρως συγκεντρωτικής, απεριόριστης κυβέρνησης, πάνω στους ανθρώπους υπό την ψευδή αιγίδα της ελευθερίας, και μέσω του αχρείου Συντάγματος. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους αυτής της χώρας κατά τη γνώμη του γράφοντος.

Για τους σκοπούς εδώ, η αρχή αυτής της χώρας θα θεωρηθεί ότι είναι το 1776, όταν συντάχθηκαν τα Άρθρα της Συνομοσπονδίας. Αυτή είναι μια ιστορία 246 ετών, και σε αυτό το διάστημα, οι ΗΠΑ πολέμησαν επιθετικά για περίπου 230 από αυτά τα χρόνια. Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι δεν υπήρξε ποτέ εποχή κατά την οποία αυτή η κυβέρνηση δεν σχεδίαζε και δεν συνωμοτούσε, ή ήταν και είναι ενεργή σε επιθετικούς πολέμους. Σήμερα, η κυβέρνηση αυτής της χώρας και οι εκτελεστές της διεξάγουν πόλεμο εναντίον του συνόλου των πολιτών της, καθώς και εναντίον πολλών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για να παγιωθεί ότι η κυβερνητική συνωμοσία είναι συνεχής και για πάντα, είναι απαραίτητο ένα συμπιεσμένο χρονοδιάγραμμα καταχρήσεων. Λάβετε υπόψη σας ότι θα σημειωθούν μόνο πολύ λίγα γεγονότα που έχουν αλλάξει τη ζωή, καθώς ο κατάλογος των συνωμοσιών που διαπράττει η άρχουσα τάξη αυτής της χώρας δεν είναι μόνο τεράστιος, αλλά και συνεχής.

Υπήρχαν φυσικά οι πόλεμοι, οι δολοφονίες και οι σφαγές των ινδιάνικων φυλών και η κλοπή των εδαφών τους. Υπάρχει το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των σημερινών ΗΠΑ κλάπηκε από τους ιθαγενείς ιδιοκτήτες, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς της Λουιζιάνας με μια συνωμοτική συμφωνία με τη Γαλλία, της προσάρτησης όλης της εδαφικής μάζας που κατείχε το Μεξικό, ολόκληρης της Δύσης, της Χαβάης, της Αλάσκας και όλων των εδαφών εκτός της ηπειρωτικής χώρας. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αρπαγής οφειλόταν σε συνεννόηση και καθαρή κλοπή, αλλά οι μεγαλύτερες και πιο αποτρόπαιες συνωμοσίες ξεκίνησαν με την είσοδο σε αυτό που κακώς αποκαλείται “Εμφύλιος Πόλεμος”, έναν πόλεμο εναντίον των Αμερικανών, και στη συνέχεια με τις φρικαλεότητες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου που άλλαξαν τη ζωή, και αυτές οι φρικαλεότητες συνεχίζονται μέχρι σήμερα και πιθανότατα θα συνεχιστούν πολύ αργότερα.

–> Πολεμικές συνωμοσίες:

Ο “εμφύλιος” πόλεμος, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, η Κορέα, ο Κόλπος των Χοίρων στην Κούβα, το Βιετνάμ, ο Πόλεμος του Κόλπου, ο πόλεμος δι’ αντιπροσώπων κατά του Ιράν, η Βοσνία, το Κόσοβο, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, η Λιβύη, η Συρία, ολόκληρος ο ψεύτικος “πόλεμος κατά της τρομοκρατίας”, και τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία που έστησαν και υποστήριξαν οι ΗΠΑ, είναι μερικά μόνο από τα αποτρόπαια που διέπραξε αυτή η κυβέρνηση.

Αυτή είναι μόνο μια χούφτα από όλους τους συνωμοτικούς πολέμους και τα πραξικοπήματα για τα οποία οι ΗΠΑ είναι άμεσα υπεύθυνες, γιατί ο κατάλογος είναι σχεδόν ατελείωτος τα τελευταία 246 χρόνια. Είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε ότι όλοι οι λεγόμενοι λόγοι για να βρεθούμε σε οποιονδήποτε από αυτούς και άλλους πολέμους και “συγκρούσεις”, ήταν σκηνοθετημένες ψευδείς σημαίες, ή απλά ξεκάθαρα ψέματα. Στη σύγχρονη εποχή, οι ΗΠΑ και οι μεγάλες εταιρείες τους, συνωμότησαν, χρηματοδότησαν, εξόπλισαν και υποστήριξαν πλήρως τον επιθετικό πόλεμο ανά πάσα στιγμή. Το έμπρακτο κίνητρο για την έναρξη του Εμφυλίου Πολέμου ήταν μια συνωμοσία με ψεύτικη σημαία στο Fort Sumter που σκηνοθέτησε ο διαβολικός Λίνκολν. Η επίθεση στη Λουζιτάνια δεν ήταν μια επίθεση εναντίον αθώων πολιτών, όπως αναφέρθηκε, αλλά μια πολεμική συνωμοσία που είχε προηγουμένως ανακοινωθεί στον λαό αυτής της χώρας αλλά αγνοήθηκε, και ήταν ένα από τα γεγονότα που σκηνοθετήθηκαν για να κερδηθεί υποστήριξη για την είσοδο στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η “επίθεση” στο Περλ Χάρμπορ ήταν πλήρως σκηνοθετημένη και γνωστή από πολύ νωρίτερα, ώστε ο σατανικός Ρούσβελτ να κερδίσει υποστήριξη για την είσοδο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ και οι αμερικανικές εταιρείες και τράπεζες χρηματοδότησαν και υποστήριξαν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, σε όλη τη διαδρομή από πριν από το 1930 μέχρι και καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το ίδιο ισχύει και για την άνοδο των Μπολσεβίκων στη Σοβιετική Ένωση, την απόλυτη υποστήριξη του κακού τέρατος Στάλιν και τη δημιουργία της ρωσικής πολεμικής μηχανής, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την κατασκευή του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας μέχρι και καθ’ όλη τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Η εσωτερική και στρατιωτική ανάπτυξη της Κίνας επιτεύχθηκε σκόπιμα με την πλήρη εμπλοκή των ΗΠΑ για πέντε δεκαετίες, καθώς όλα αυτά τα έθνη και οι βάναυσοι κυβερνήτες τους υποστηρίχθηκαν, και εξακολουθούν, ως επί το πλείστον, να υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ σήμερα.

Και πάλι ο “πόλεμος κατά της τρομοκρατίας”, μια ανόητη περιγραφή στην καλύτερη περίπτωση, ήταν πλήρως σκηνοθετημένος προκειμένου να αποκτήσουν όλο και περισσότερη εξουσία έναντι του εγχώριου πληθυσμού, ενώ παράλληλα προωθούσαν μακροχρόνια σχεδιασμένες γεωπολιτικές ατζέντες σε βάρος των περισσότερων σε όλο τον κόσμο. Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια δουλειά εκ των έσω, μια δολοφονική φάρσα (ψευδής σημαία) με σκοπό την απόκτηση χρημάτων, εξουσίας και ελέγχου σε ολόκληρη τη χώρα, επιτρέποντας παράλληλα επιθετικό πόλεμο σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και πέρα από αυτήν. Αυτό ήταν μια τεράστια συνωμοσία για να πούμε το λιγότερο.

Και τώρα, ο κόσμος καταλαμβάνεται από τους λίγους που αποκαλούνται “ελίτ”, και τα περισσότερα έθνη διεξάγουν πόλεμο εναντίον των πολιτών τους. Κατά τη διαδικασία, οι συνωμοσίες “Covid” και Ρωσία/Ουκρανία με ψεύτικη σημαία είναι οι άξονες αυτής της εξαπάτησης, όπως ορίζεται από αυτή και άλλες κυβερνήσεις, τον ΠΟΥ, το CDC και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), όλα ανοιχτά και χωρίς κάλυψη. Πρόκειται για μια πολύ μακρόχρονη συνωμοσία, η οποία έχει διαδραματιστεί τουλάχιστον είκοσι χρόνια πριν, αλλά ξεκίνησε δεκαετίες νωρίτερα. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι κρυμμένο από την κοινή θέα και μπορεί εύκολα να οριστεί ως συνωμοσία. Ακόμη και ο “πόλεμος” Ρωσίας/Ουκρανίας είναι μια συνεχιζόμενη κατάσταση που χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται και εξοπλίζεται από τις ΗΠΑ για τουλάχιστον δύο δεκαετίες- όλα συνωμοτικά.

Βρισκόμαστε τώρα στη μέση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, και αυτό είναι μια άλλη συνωμοσία που έχει ως στόχο να τελειώσει η κοινωνία, ώστε να υιοθετηθεί φυσικά η Aτζέντα 2030, όπως περιγράφεται από τον ΟΗΕ και γίνεται αποδεκτή από το WEF πολύ νωρίτερα. Αυτή η συνωμοσία βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά έχει προγραμματιστεί να αποτελέσει μέρος της τελικής κατάληψης των κοινωνιών παγκοσμίως. Η κυβέρνηση κάθε χώρας πολεμά εναντίον της δικής της στην προσπάθεια να σχηματιστεί μια “παγκόσμια κυβέρνηση” με απεριόριστη εξουσία που θα ελέγχεται από τους ελάχιστους τεχνοκράτες επικεφαλής αυτού του προτεινόμενου νέου παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης που αναφέρεται κατάφωρα ως “Η Μεγάλη Επανεκκίνηση”-“The Great Reset.”.

Ναι, δεν υπάρχει πολλή “θεωρία συνωμοσίας”, μόνο συνωμοσιολογικά γεγονότα και πραγματικότητα. Σχεδόν κάθε συνωμοσία που αγνοήθηκε από τις πειθήνιες μάζες και θεωρήθηκε “θεωρία συνωμοσίας” για δεκαετίες, έχει γίνει πραγματικότητα. Οι περισσότεροι, ωστόσο, εξακολουθούν να προσπαθούν να περιθωριοποιήσουν ή να εξαλείψουν κάθε αξιόπιστη συζήτηση, ισχυριζόμενοι ότι η μικρή κυβερνητική δράση είναι συνωμοτική, όταν το ακριβώς αντίθετο όχι μόνο συμβαίνει, αλλά έχει αποδειχθεί ότι είναι πραγματική συνωμοσία ξανά και ξανά.

Αν το να κάνεις τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά περιμένοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα είναι ο ορισμός της παραφροσύνης, τότε το μόνο έγκυρο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας είναι τρελό. Αν αυτό ισχύει, όπως φαίνεται να είναι αρκετά προφανές, τι θα γίνει με όσους από εμάς γνωρίζουν ότι ζούμε σε έναν συνωμοτικό κόσμο; Τι θα συμβεί σε εκείνους που δεν πιστεύουν τίποτα και αμφισβητούν τα πάντα; Τι θα γίνει αν όλοι εμείς που κατανοούμε πλήρως τι πραγματικά συμβαίνει είμαστε οι μόνοι που είμαστε προετοιμασμένοι να αντισταθούμε και να μη συμμορφωθούμε ποτέ; Τι θα συμβεί αν όλοι εμείς που αναλαμβάνουμε την προσωπική ευθύνη για τον εαυτό μας και τους δικούς μας είμαστε οι μόνοι πρόθυμοι να ρισκάρουμε τα πάντα για να σώσουμε την ελευθερία μας; Τι θα συμβεί αν αποτύχουμε να πείσουμε τους άλλους να αντισταθούν; Αν ηττηθούμε εμείς, τι θα απογίνουν όλοι οι άλλοι; Υπάρχει μόνο μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα- όλοι όσοι απομείνουν θα είναι σκλάβοι εξαρτώμενοι από το ίδιο το κακό κράτος που διεκδικεί την πλήρη κυριότητα του μυαλού, του σώματος και της ψυχής τους. Αυτό, συνάνθρωπέ μου, είναι η κόλαση!

“Ο λόγος που είναι δύσκολο είναι ότι έχουμε μάθει να γελάμε με τις θεωρίες συνωμοσίας, και λίγοι άνθρωποι θα διακινδυνεύσουν τη δημόσια γελοιοποίηση υποστηρίζοντάς τες. Από την άλλη πλευρά, η υποστήριξη της τυχαίας άποψης είναι παράλογη. Σχεδόν όλη η ιστορία είναι μια αδιάσπαστη διαδρομή της μιας συνωμοσίας μετά την άλλη. Οι συνωμοσίες είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση”. ~ G. Edward Griffin, (1995) “The Creature from Jekyll Island: Μια δεύτερη ματιά στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ”.

——————

Δικτυογραφία :

Yes, I am a Conspiracy Realist: All Government Is Conspiracy – garydbarnett.com

https://www.garydbarnett.com/yes-i-am-a-conspiracy-realist-all-government-is-conspiracy/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 705


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα