Δ.Γάκης: «Οι εμβολιασμοί κατά Covid-19 προκάλεσαν 300 εκατ. αναπηρίες»! ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ;;;;;;

Δ.Γάκης: «Οι εμβολιασμοί κατά Covid-19 προκάλεσαν 300 εκατ. αναπηρίες»! ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ;;;;;;

15 Φεβρουαρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:727
Μοίρασέ το

 

«Κάποιες παρτίδες προκάλεσαν παρενέργειες σε ποσοστό της τάξεως του 15%»

Δ.Γάκης: «Οι εμβολιασμοί κατά Covid-19 προκάλεσαν 300 εκατ. αναπηρίες»!

Διπλή η αποκάλυψη του Δημήτρη Γάκη… αφενός μεν πως “Κάποιες παρτίδες”…στοιχείο που αποδεικνύει πως σε κάθε δόση του εμβολίου, κάποιες είχαν μέσα καθαρό νεράκι ή κάτι άλλο που δεν επηρέαζε τον οργανισμό και άλλες είχαν μέσα τον θάνατο ή τις παρενέργειες…

Και αφετέρου, αυτά τα αποκαλύπτει ο πιό διάσημος αναλυτής… ο Dr David Μartin…

Σας προτείνω να διαβάσετε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Dr David Μartin… εδώ

Το σοκ θα είναι πολύ δυνατό, για όσους είτε δεν τις έχουν διαβάσει, ή τις έχουν ξεχάσει…

Αντιλαμβάνεστε φυσικά ποιοί έκαναν τις δόσεις με … νεράκι και ποιοί … ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

O γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης με ανάρτησή του αποκάλυψε ότι οι επιπλοκές από τα εμβόλια κατά της Covid-19 σε κάποιες παρτίδες μπορεί να φτάσουν το 7-15% του συνόλου των εμβολιασμών ενώ προκάλεσαν 300 εκατ. αναπηρίες παγκοσμίως!

Σε κάποιες άλλες παρτίδες, οι παρενέργειες μπορεί να είναι ελάχιστες (αυτό σημαίνει πως έχει διαφορετική σύσταση η κάθε παρτίδα προφανώς για στατιστικές μελέτες καθώς πρόκειται για πειραματικό σκεύασμα).

Μάλιστα ανάρτησε σχετικό βίντεο με τον ειδικό στην εκτίμηση κινδύνου Dr David Μartin ο οποίος λέει χαρακτηριστικά ότι σε σύνολο 3 δισ. εμβολιασμών προέκυψαν 300 εκατομμύρια αναπηρίες!

Πρόκειται για ένα τρομακτικό νούμερο.

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 727


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα