Είναι δολοφονοι εκ προμελέτης...

Είναι δολοφονοι εκ προμελέτης...

8 Σεπτεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,166
Μοίρασέ το

 

Το φράγμα του Καραμπαλη ανατίναξαν ..είναι αλήθεια.
Είναι δολοφόνοι εκ προμελέτης…
Καταλαβαίνετε ότι ΠΕΘΑΝΕ ΚΟΣΜΟΣ από ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;;

Ποινικό είναι το έγκλημα, και όχι πρόβλημα διαχείρισης.

Ένα πουλάκι, απ’ αυτά που πετάνε και παρατηρούν προσεκτικά, λέει:
“Η 110 Πτέρυγα Μάχης και το Β’ Σώμα Στρατού, θα είχαν γίνει λιμνούλα για πάπιες, αν δεν ανατίναζαν στη ζούλα το φράγμα. Γι αυτό πνίγηκαν τα πέριξ χωριά”!!!!!!!!

Δεν θα αποκλείσω αυτά που λέει το πουλάκι, αλλά… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ;;;

ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ;;;

ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν αληθεύει ότι έσπασαν βράδυ το φράγμα (που μάλλον είναι αλήθεια) για να γλιτώσει η Καρδίτσα, διοχετεύοντας τα νερά στα χωριά χωρίς να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους και τους έπιασε η καταστροφή στον ύπνο, τότε μιλάμε για ΕΓΚΛΗΜΑ που τα θύματα του δεν θα μετριούνται με νεκρούς ή στρέμματα αλλά με νεκρούς ανά στρέμμα.

Το φράγμα του Καραμπαλη ανατίναξαν ..είναι αλήθεια. Είναι δολοφόνοι εκ προμελέτης…Καταλαβαίνετε ότι ΠΕΘΑΝΕ ΚΟΣΜΟΣ από ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;; Ποινικό είναι το έγκλημα, και όχι πρόβλημα διαχείρισης.

Πόσα κεφάλια ανά στρέμμα θα πρέπει να πάρει το ζαβό για να σωθεί το δικό του;;
Επόμενος στόχος:….να γίνει παραθαλάσσια και η πλατεία Αμερικής.
Και ΕΔΩ επιβεβαίωση για το ότι έριξαν τα φράγματα. Θα βρεθεί ένας εισαγγελέας με ΑΡΧΙΔΙΑ για να τους τσουβαλιάσει;;;

 

Πηγή

 

«Για να σώσουν την Καρδίτσα, έπνιξαν τον Παλαμά και τα χωριά- Δεν έστειλαν καν 112»- Συγκλονιστική καταγγελία στο topontiki.gr

 
dimos palama karditsa 55- new

 

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που κάνει μιλώντας στο topontiki.gr η Ευαγγελία Νασιάκου, κάτοικος του Δήμου Παλαμά στην Καρδίτσα, ο οποίος καταστράφηκε ολοκληρωτικά από το πέρασμα της κακοκαιριας Daniel που σάρωσε την περιοχή.

Όπως κατήγγειλε η κ. Νασιάκου, το νερό της βροχής έφτασε περί τα 20 εκατοστά στο χωριό, ωστόσο ο Δήμος Παλαμά πλημμύρισε γιατί «οι αρμόδιοι έσπασαν το φράγμα του ποταμού Καράμπαλη στην Καρδίτσα από τη δεξιά μεριά για να διοχετεύσουν τα νερά στον κάμπο και στο Δήμο Παλαμά και να σώσουν την πόλη της Καρδίτσας.

Το στοίχημά τους ήταν να σώσουν την πόλη της Καρδίτσας και εμάς μας πλημμύρισαν χωρίς καν να μας ειδοποιήσουν. Πλημμυρίσαμε μέσα στη νύχτα, μας έπιασε στον ύπνο, μέσα σε μια ώρα το νερό έφτασε στα δύο μέτρα» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Νασιάκου.

Ενδεικτικό είναι ότι όπως καταγγέλλει η κάτοικος του Παλαμά δεν εστάλη καν μήνυμα του 112 για εκκένωση του χωριού τους από τις αρμόδιες αρχές, καταγγέλλοντας την πολιτεία, την Περιφέρεια και όλα τα αρμόδια όργανα της πολιτείας για αδιαφορία και εγκατάλειψη.

«Η Περιφέρεια πήρε 150 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά»

Η κ. Νασιάκου, εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι της, μαζί με άλλες δύο οικογένειες, στον Παλαμά αναρωτιέται πού πήγαν τα χρήματα που πήρε η Περιφέρεια Θεσσαλίας όταν χτυπήθηκε από την κακοκαιρία Ιανός.

«Έχουμε ξαναπεράσει κακοκαιρία, με τον Ιανό και από τότε η Περιφέρεια πήρε 150 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα τα οποία δεν έγιναν ποτέ, γιατί ο νομός μας πνίγηκε πάλι. Τι έγιναν τα έργα, κακή διαχείριση χρημάτων, ας μας απαντήσει κάποιος» και προσθέτει: «Είμαστε θυμωμένοι, οργισμένοι, στο έλεος του Θεού και ζητούμε απαντήσεις γιατί χάθηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και άνθρωποι. Να μας πουν τι έγιναν τα χρήματα για τα αντιπλημμυρικά έργα».

Μάλιστα, η κ. Νασιάκου επανέρχεται και στο ζήτημα της διοχέτευσης του νερού από τον ποταμό κοντά στην Καρδίτσα: « Να μας απαντήσει η Περιφέρεια πώς τον όγκο του νερού από τη Γέφυρα Καράμπαλη δεν το χειρίστηκε καλά και το έστειλε όλο σε εμάς με σκοπό να σωθεί η Καρδίτσα. Αυτό βλέπουμε, ας μας εξηγήσει κάποιος τι έγινε».

Αναφορές για εγκλωβισμένους

Την ίδια ώρα, στο χωριό φαίνεται ότι είναι πολλοί οι εγκλωβισμένοι, χωρίς ρεύμα, νερό, τροφή και με κίνδυνο της ζωής τους, ενώ αγνοείται η τύχη ανθρώπων που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Οι κάτοικοι προσπάθησαν με τρακτέρ να μεταφέρουν ανθρώπους σε ψηλά σπίτια, μέχρι που σταμάτησαν να λειτουργούν τα γεωργικά μηχανήματα και χωρίς να εμφανιστεί βοήθεια από την πολιτεία, όπως καταγγέλει αγανακτισμένη η κάτοικος του Δήμου Παλαμά.

Σύμφωνα με την κ. Νασιάκου οικογένειες προσπαθούν να κρατηθούν πάνω σε τραπέζια στα πλημμυρισμένα σπίτια τους περιμένοντας- μάταια- βοήθεια.

 

Πηγή

 

 

Αγοραστός: Η Θεσσαλία θα δεχθεί πολύ νερό, είμαστε σε συναγερμό, ρίξαμε όλα τα φράγματα (video)

Σε συναγερμό έχει τεθεί ο μηχανισμός της Θεσσαλίας σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, που σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας εκτίμησε πως η Θεσσαλική περιοχή θα δεχθεί πάρα πολύ νερό τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει, προτάσσοντας το ότι έχουν γκρεμιστεί όλα τα πρόχειρα φράγματα, ενώ έχουν ανοίξει και οι πόρτες στα μόνιμα, ώστε να αποφευχθούν κατά το δυνατόν πλημμυρικά φαινόμενα.

Είπε μεταξύ άλλων: «Η Θεσσαλία θα δεχθεί πάρα πολύ νερό τις προσεχείς μέρες. Ήδη βρέχει, αλλά τα επόμενα εικοσιτετράωρα σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ που θα επικαιροποιηθούν μετά το μεσημέρι θα δεχθεί πάρα πολύ νερό.

Έχουμε θέσει σε συναγερμό το μηχανισμό. Έχουμε κάνει επιτόπιο έλεγχο όλων των ρεμάτων όπου υπήρχαν μόνιμα ή πρόχειρα φράγματα.

Στα μόνιμα φράγματα έχουν σηκωθεί οι πρώτες και στα φράγματα που γίνονται κατά την περίοδο του καλοκαιριού έχουν πέσει.

Έχουμε δώσει εντολή σε όλους τους ΓΟΕΒ, ΤΟΕΒ και στους Δήμους, να ρίξουν τα φράγματα εκεί που νομίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα, δηλαδή στις απορροές».

 

Δείτε τη δήλωση του κ. Αγοραστού:

newsroom onlarissa.gr

 

Πηγή

Προβολές : 2,166


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα