Είναι δυνατή η αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη Ακίδα (Spike); Τόσο του εμβoλίου όσο και της φυσικής νόσου; (βίντεο)

Είναι δυνατή η αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη Ακίδα (Spike); Τόσο του εμβoλίου όσο και της φυσικής νόσου; (βίντεο)

20 Δεκεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,011
Μοίρασέ το

 

– Ναι, ναι, σίγουρα ναι, επειδή πρέπει να έχουμε κατά νου επειδή γνωρίζουμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα τόσο η φυσική όσο και αυτή από το εμβόλιο είναι ευάλωτη στα αντιοξειδωτικά, οπότε μπορούμε να σπάσουμε με τη χρήση αντιοξειδωτικών το σημείο δέσμευσης τόσο της φυσικής όσο και της εμβολιαστικής ακίδας και να προσπαθήσουμε να την αποβάλουμε από τον οργανισμό.

Για να επισκέπτεστε τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θεωρώ δεδομένο πως ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ…

Εμβολιάστηκαν όμως συγγενικά ή φιλικά αγαπημένα σας πρόσωπα…

Είναι στο χέρι σας να τους βοηθήσετε να σωθούν… γι αυτό, σας παρακαλώ μην προσπεράσετε αυτό το βίντεο… στείλτε το σε όσους έκαναν το λάθος να εμβολιαστούν και έχουν μετανοιώσει…

Κάντε τους το πιο ακριβό δώρο, αυτά τα Χριστούγεννα … ένα πολύτιμο δώρο ζωής…

Καλλιόπη Σουφλή

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: https://rumble.com/v21h8ag-i-spike-kobint-oy.html


Ακολουθεί η μετάφραση στα Ελληνικά του βίντεο:

Είναι δυνατή η αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη ακίδα (spike) τόσο του εμβολίου όσο και της φυσικής ασθένειας;

Μιλάμε γι’ αυτό με τη Δρ Λορέτα Μπολγκάν, πτυχιούχο χημείας και φαρμακευτικής τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο της Πάντοβα, όπου απέκτησε επίσης το διδακτορικό της στις φαρμακευτικές επιστήμες και εργάστηκε κατά τη διάρκεια του διδακτορικού της ως ερευνήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη.

– Ναι, ναι, σίγουρα ναι, επειδή πρέπει να έχουμε κατά νου επειδή γνωρίζουμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα τόσο η φυσική όσο και αυτή από το εμβόλιο είναι ευάλωτη στα αντιοξειδωτικά, οπότε μπορούμε να σπάσουμε με τη χρήση αντιοξειδωτικών το σημείο δέσμευσης τόσο της φυσικής όσο και της εμβολιαστικής ακίδας και να προσπαθήσουμε να την αποβάλουμε από τον οργανισμό.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο προϊόν που αναπτύχθηκε και μελετήθηκε από την ομάδα της Rinascimento Italia, το οποίο είναι μια ενισχυμένη μορφή ακετυλοκυστεΐνης.

Η ακετυλοκυστεΐνη είναι ένα πολύ απλό χημικό μόριο, το οποίο είναι το δραστικό συστατικό του Flumucil, που δρα όμως ακριβώς στο σημείο πρόσδεσης της ακίδας σπάζοντας αυτούς τους δεσμούς που συγκρατούν το μόριο.

Η NAC (N-ακετυλοκυστεΐνη) είναι ένα παράγωγο του αμινοξέος L-κυστεΐνη. Η βασική της δράση είναι ότι βοηθάει να αυξηθεί η γλουταθειόνη

Και αυτή η NAC (N-ακετυλοκυστεΐνη) έχει ενισχυθεί με ένα σύστημα γνωστό ως H.I.T. (Holographic Information Transfer – Ολογραφική Μεταφορά Πληροφοριών), δηλαδή με ένα κβαντικό σύστημα, και έχει διαπιστωθεί ότι αλλοιώνει την ακίδα έως και 100%, ενώ η κανονική NAC το κάνει έως και 50% και σπό τις πρώτες μελέτες που έχουν γίνει, η ακίδα αποκολλάται επίσης από τους υποδοχείς και έτσι μπορεί να αποβληθεί μέσω των ούρων.

Έτσι, αυτό το προϊόν εδώ είναι πολύ ευεργετικό, επειδή μας επιτρέπει να καθαρίζουμε σταδιακά τον οργανισμό μας,  ειδικότερα σε σχέση με την ακίδα.

Συγκεκριμένα, σημειώστε ότι η ακετυλοκυστεΐνη έχει ενισχυθεί επίσης με πολλές άλλες πληροφορίες του αντιοξειδωτικού συστήματος και κυρίως δρα ως φορέας για το σύστημα αυτό στον εγκέφαλο, επειδή διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

Επομένως, υπάρχει επίσης ένα πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση των νευρολογικών συμπτωμάτων. Πρέπει να πούμε, ωστόσο, ότι είναι πολύ σημαντικό να πάμε και να διορθώσουμε την οξειδοαναγωγική κατάσταση του οργανισμού, άρα και τη φλεγμονώδη κατάσταση, η οποία κανονικά είτε μετά την ασθένεια είτε μετά τον εμβολιασμό ενδέχεται να παραμείνει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Συνεπώς, οι αντιοξειδωτικές θεραπείες είναι πραγματικά πολύ σημαντικές.

– Δρ Λορέτα Μπολγκάν, εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με το να βοηθάω τους ανθρώπους να βγουν από την κατάσταση κακοδιαθεσίας και να βιώσουν την ευεξία, και το κάνω αυτό μέσα από στρατηγικές καθαρισμού και εξηγώντας πώς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.

Μιας και αναφερθήκατε στην οξειδοαναγωγική ισορροπία, πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος ζωής για τη διατήρηση αυτής της ισορροπίας και τη μείωση της συστηματικής φλεγμονής, στην οποία είμαστε όλοι επιρρεπείς;

– Ο αντίκτυπος είναι πολύ σημαντικός, κυρίως όσον αφορά το θέμα της κόβιντ όσο και του εμβολίου, διότι αυτό που έχουμε δει είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν, για παράδειγμα, έναν εντερικό μικροβιακό οργανισμό σε ισορροπία είναι πολύ πιο ανθεκτικοί στη λοίμωξη, δηλαδή τείνουν να έχουν ακόμη και ασυμπτωματική λοίμωξη.

Τα άτομα που έχουν (χρόνια) χαμηλού βαθμού φλεγμονή, ή ακόμη και παθολογική φλεγμονή, είναι αυτά που κινδυνεύουν να εμφανίσουν ακόμη και σοβαρές επιπλοκές, από λοιμώξεις και επιπλοκές από το εμβόλιο.

Επομένως, η φλεγμονώδης κατάσταση είναι πραγματικά ο δείκτης της ζυγαριάς όσον αφορά τις επιπλοκές που μπορεί να έχουμε. Ο τρόπος ζωής παίζει σημαντικό ρόλο, διότι αυτό που προσλαμβάνουμε μέσω της διατροφής είναι αυτό που μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τη μέγιστη βιοποικιλότητα στο επίπεδο του εντερικού μικροβιόκοσμου και να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή.

Η χρήση μιας βασικής δίαιτας, για παράδειγμα, μας επιτρέπει να εξουδετερώσουμε την οξέωση, η οποία είναι επίσης υπεύθυνη για φλεγμονώδεις καταστάσεις, και θα λέγαμε ότι η χρήση τροφών πλούσιων σε βιταμίνες και πλούσιων σε αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία μας επιτρέπει ακριβώς να εφοδιάσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα με όλα εκείνα τα συστατικά που απαιτούνται για να αποκατασταθεί η κατάσταση ισορροπίας και έτσι να εξαλειφθεί η φλεγμονή του οργανισμού, αλλά και να ανακατασκευαστούν οι ιστοί που έχουν υποστεί βλάβη είτε από την ασθένεια είτε από το εμβόλιο.

Σίγουρα λοιπόν ένας οργανισμός με μέγιστη εντερική βιοποικιλότητα και πλούσιος κυρίως σε βακτήρια ζύμωσης και η εισαγωγή μέσω της τροφής των ουσιών που χρειάζεται το ανοσοποιητικό σύστημα για να αναδομήσει τους κατεστραμμένους ιστούς και να απομακρύνει τις φλεγμονές των διαφόρων ιστών είναι η αφετηρία για να παραμείνουμε υγιείς ακόμη και σε αυτές τις καταστάσεις.

Επιπλέον, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι υπάρχουν επίσης χαρακτηριστικά που συνδέονται με την παραγωγή αντισωμάτων από το εμβόλιο, τα οποία μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αυτοάνοσων παθολογιών και σχηματισμού ανοσοσυμπλεγμάτων μεταξύ ακίδας και αντισώματος, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν, διότι μπορούν στη συνέχεια να οδηγήσουν σε επιπλοκές με την πάροδο του χρόνου.

Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο ενισχυμένη NAC ή ένα προϊόν που περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά, αλλά και, για παράδειγμα, βιταμίνη D σε υψηλές δόσεις ή άλλες ουσίες που εξουδετερώνουν αυτά τα συστατικά, οι οποίες δυστυχώς μπορεί επίσης να είναι πολύ επικίνδυνες για το άτομο, τόσο στη μακροχρόνια κόβιντ (long covid) καθώς και σε βλάβες που προκαλούνται από το εμβόλιο.

– Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τη βιταμίνη D και τη βιταμίνη Κ2. Μπορείτε να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δοσολογία;

– Όσον αφορά τη βιταμίνη D, είναι πολύ σημαντικό η δοσολογία να γίνεται υπό την επίβλεψη γιατρού ή επαγγελματία υγείας.

Πιθανόν να έχουμε κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις στις οποίες η βιταμίνη D δεν απορροφάται, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να παρακολουθούμε διαχρονικά αν απορροφάται σωστά και αν δεν απορροφάται λόγω προβλήματος δυσαπορρόφησης, πρέπει να θεραπεύουμε την εντερική μικροβιακή χλωρίδα και την παθολογία που εμποδίζει την απορρόφηση της βιταμίνης D, διότι αυτό προφανώς θέτει τον οργανισμό σε ελλειμματική κατάσταση.

Για ένα υγιές άτομο μπορούμε να αξιολογήσουμε με την πάροδο του χρόνου αν υπάρχει μια κατάσταση ανεπάρκειας και μπορούμε να αποκαταστήσουμε την ανεπάρκεια υπό ιατρική επίβλεψη με δόσεις βιταμίνης D και βιταμίνης Κ2, η οποία είναι απαραίτητη για να αποφύγουμε τις παρενέργειες της βιταμίνης D σε συνεχή λήψη και αυτό γίνεται συνήθως με δόσεις κατά μέσο όρο 10.000 μονάδες την ημέρα, ωστόσο, το “κάντε το μόνοι σας” πρέπει πάντα να αποφεύγεται, επειδή πρέπει να ελέγχεται, επαναλαμβάνω και από κλινικές αναλύσεις.

Μεγαλύτερες ποσότητες ή υψηλότερα όρια βιταμίνης D στον οργανισμό, σύμφωνα με τους γιατρούς που έχω συζητήσε, συνταγογραφούνται σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών, μιλάμε δηλαδή για σοβαρές αυτοάνοσες ασθένειες και όγκους, εδώ μπορούμε να υπερβούμε την κανονική ποσότητα που χορηγείται, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνεται πάλι μόνο υπό αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.

Το καλύτερο θα ήταν να την παράγει ο ίδιος ο οργανισμός, και γνωρίζοντας ότι η βιταμίνη D παράγεται από την επίδραση του φωτός στο δέρμα, συνεπώς και με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού που επιτρέπει τη διέγερση της βιταμίνης D στο δέρμα, μας επιτρέπει να την παράγουμε σε μια βιοδιαθέσιμη μορφή, και αυτή θα ήταν, ας πούμε, η καλύτερη στρατηγική.

Σε περίπτωση ανεπάρκειας, ωστόσο, η οποία πρέπει να αναπληρωθεί το συντομότερο δυνατό, μπορούμε επίσης να προχωρήσουμε σε συμπληρώματα, διότι η βιβλιογραφία μας λέει ότι η χορήγηση βιταμίνης D είναι πολύ ευνοϊκή και πολύ σημαντική για τις ανοσοτροποποιητικές της λειτουργίες.

Μια υπερβολική ποσότητα μπορεί επίσης να προκαλέσει ανοσοκαταστολή, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε να μην υπερβαίνουμε τη μέγιστη ποσότητα και το όριο της βιταμίνης D.

Θα λέγαμε ότι υπάρχουν διάφορες στρατηγικές, για τη διατήρηση ενός καλού επιπέδου βιταμίνης D στο σώμα.

Να θυμάστε ότι η κατάκτηση της ευημερίας σας βασίζεται πάνω απ’ όλα στις επιλογές σας.Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


 


 

Πηγή

Προβολές : 3,011


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα