Είναι όλα τόσο πασίδηλα με το Ζήκο της Ρωσίας...Απορώ τί δεν μπορούν να αντιληφθούν, όσοι θεωρούν ότι…ακονίζουν το μυαλό τους!

Είναι όλα τόσο πασίδηλα με το Ζήκο της Ρωσίας...Απορώ τί δεν μπορούν να αντιληφθούν, όσοι θεωρούν ότι…ακονίζουν το μυαλό τους!

8 Οκτωβρίου, 2022 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,049
Μοίρασέ το

 

Μην έχετε καμιά αμφιβολία, ότι όλοι ανεξαιρέτως επιτελούν το ρόλο της ελεγχόμενης αντιπολίτευσης του διεθνούς τραπεζιτικού καρτέλ, πάγια τακτική του οποίου είναι η αποπληροφόρηση: πάντα μας δείχνουν αντίθετα από εκεί, που πρέπει να κοιτάζουμε.

Κι αυτό που πρέπει να κοιτάζουμε είναι η καταλήστευση όχι πλεόν μόνο του μόχθου μας, αλλά και της ψυχής μας.

Εσκεμμένη λοιπόν η δαιμονοποίηση του εκάστοτε αντιπάλου (είτε αυτός είναι ο Πούτιν, ο Ορμπάν, ο Μπολσονάρο, ο Τραμπ, η Μελόνι, ο Σαλβίνι, ο Σι Πινγκ ή Ιρανοί μουλάδες), για να αποκτήσει το αφήγημα της αντιπαράθεσης αληθοφάνεια και να διχαστούν σε φατρίες (διαίρει και βασίλευε) οι απονευρωμένοι γκοϊμ!

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό…

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Είκοσι δύο χρόνια στην εξουσία, γιατί δεν κατέφερε ο Πούτιν να εκδιώξει τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

Οι BRICS ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… στο τέλος της ανάρτησης και το σχετικό δημοσίευμα του συναδέλφου δημοσιογράφου Ιωάννη Παπαζήση.

Τα υπόλοιπα περί πολέμου, τα έχω ξαναγράψει…

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ούτε σε Σαλβίνιδες, ούτε σε Μελόνες, ούτε σε κανένα.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

OCD…ο Πούτιν λέει:

Είναι όλα τόσο πασίδηλα με το Ζήκο της Ρωσίας, που ζητά να του βαστάνε κόντρα και να μην τον αμολήσουν και ρίξει τα πυρηνικά!

Απορώ τί δεν μπορούν να αντιληφθούν, όσοι θεωρούν ότι…ακονίζουν το μυαλό τους!

Γλώσσα λάνθανουσα στο διάγγελμα του Ζήκου …δείχνει πως ο καβγάς είναι για το πάπλωμα: “δεν μας θέλουν συνεργάτες στη νομή της παγκόσμιας εξουσίας”.

Ο υπόλοιπος δεκάρικος περί ηθικής είναι το ντύμα…του reset!

Ποιός είναι ο σκοπός των banksters; Να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει από το Δυτικό Πολιτισμό για να μην γράψω ευθαρσώς …να καταστρέψουν τους απογόνους τον Ελλήνων ανά την οικουμένη!;

Γιατί αυτός είναι ο λευκός άνθρωπος, ο δεδηλωμένος στόχος τους, το είδος υπό εξαφάνιση σε Αμερική και Ευρώπη όπως και να ξηλώσουν δια παντός κάθε ρέλι από τον ξεθωριασμένο πλέον Ανθρωπισμό.

Αυτά τα έχουν δηλώσει ρητά με Agenda 30, Great Reset, Paneuropa, Euro-Arabia, τεχνοφεουδαρχία και τα συναφή!

Θέλουν το δυτικό κόσμο ερειπιώδη, όπου ανωτέρα πνευματικώς φυλή θα είναι μόνο η ΡΥΠΑΡΗ και θα μπορεί να καπηλευτεί κάθε δημιούργημα ελληνικού πνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό της μετα-παγκοσμιοποιητικής φάσης και του πολυ-πολικού διεθνούς συστήματος ισχύος, η μετάβαση εξουσίας στην Κίνα γίνεται υποδειγματικός, δυστοπικός κόμβος.

Ισχυροποιούνται αναδυόμενες οικονομίες και θα το διαπιστώσετε από τη μεταστροφή: BRICS (δημιούργημα Ρότσιλντ πριν από την εγκαθίδρυση του φοίνικα στην αϋλη, ηλεκτρονική μετάβαση), Μεξικό, Βραζιλία, Ιράν, Ρωσία, Κίνα απεξαρτώνται από το δολλάριο, Αίγυπτος ακόμα κι η Ουγγαρία εντός ΕΕ παραστρατεί …μέχρι κι ο Τρίτος Κόσμος έχει αναδείξει ηγέτες με ανάστημα που αντιτίθενται στην παράνοια του δυτικού ολοκληρωτισμού (βλ. Μογκαφούλι) κι εναντιώνονται στην ιδεολογία του εκφυλισμού και της αποσύνθεσης (loatki, παιδοφιλία): βαίνουν σε αντιπληθωριστικές οικονομικές επιλογές και προτάσσουν το “εθνικό” συμφέρον.

Όλα αυτά βέβαια είναι απολύτως μεθοδεύμενα, διότι στόχος είναι η πλήρης ισοπέδωση δυτικών κοινωνιών (βλ. Κατρακύλα ΗΠΑ, Ευρώπης, Καναδά, Αυστραλίας με τις γενοκτονικές νόρμες, αντικατάσταση πληθυσμών, ιατρική και κλιματική δικτατορία, εντομοφαγία, καννιβαλισμός, συστηματική εκπαραθύρωση λευκών Χριστιανών από προνομίες, καταστολή).

Μετά το παγκόσμιο πείραμα του CORONA έβαλαν μπρος με γοργούς ρυθμούς το εγελιανό ORDO AB CHAO.

Το ψυχολογικό πείραμα τρόμου με την τεχνητή ενεργειακή και την επακόλουθη επισιτιστική καταστροφή, το επαπειλούμενο, πυρηνικό ολοκαύτωμα του ΓΠΠ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με πλήρως στημένα τα πιόνια στη σκακιέρα εκατέρωθεν.

Είναι κραυγαλέο ότι ο Πούτιν είναι το έτερο ελεγχόμενο πιόνι τους. Όσοι ζουν στη Ρωσία γνωρίζουν από το βιοτικό τους επίπεδο τί εστί ο “σωσίας” του πάλαι ποτέ καγκεμπίτη και πόσο ποδηγετούμενος είναι από το χειριστή του, Κίσσιγκερ.

Ο λαθρεπιβάτης αυτός της εξουσίας “που έστησε τη Ρωσία στα πόδια της” ξαναμοιράζοντας όμως την τράπουλα του χρήματος και της εξουσίας στους ολιγάρχες της αυλής του.

Όσοι δεν έχουν επαφή με τη ρωσική πραγματικότητα, ας σκεφτούν κι ας απαντήσουν για τον καιρισμό (timing) της εν λόγω επιχείρησης στην Ουκρανία.

Επί 8ετία οι Ουκρανοί ναζί δολοφονούν Ρώσους στα ανατολικά, αλλά το Κρεμλίνο σιωπά- τώρα όμως διατείνεται ότι έχει συλλέξει στοιχεία για δίκες!

Με μια αστραπιαία επιχείρηση καταλαμβάνει την Κριμαία, τη στιγμή που ολόκληρη η Ουκρανία, μην έχοντας ακόμα ενισχύσει δεσμούς με ΝΑΤΟ, θα μπορούσε τότε να καταληφθεί μ’ έναν μόνο περίπατο!

Ας μας απαντήσουν τί σόι πόλεμος είναι αυτός που δεν έχουμε πλήγματα καίρια στην πρωτεύουσα, που οι Ουκρανοί έχουν ρεύμα, διαδίκτυο, αστέρες χολυγουντιανοί πάνε κι έρχονται, καμιά απόπειρα καθαίρεσης/εξόντωσης της κεφαλής της Ουκρανίας, διαπραγματεύσεις επί μακρόν με όλη την καλή βούληση από πλευράς Ρωσίας να τροφοδοτούν με ενέργεια τις εχθρικές χώρες και κυρίως άφαντος ο ουκρανικός στρατός ή οι κινήσεις του στα briefing των εκπροσώπων τύπου των ουκρανικών αρχών!

Όλα στημένα. Ατέλειωτη κωλυσιεργεία από τον περίφημο σκακιστή και μυστική διπλωματία στο φούλ με τους Αμερικανούς.

Ενώ Ρώσοι στρατιώτες σκοτώνονται στα πεδία των μαχών, ο Πουτίναρος διαπραγματεύεται την ανταλλαγή των ναζιστών -νατοϊκών που κατά λάθος προφανώς αιχμαλωτίζουν τα αθώα και απεσταλμένα στην κρεατομηχανή ρωσάκια!

Αυτά δεν σας τα λένε προφανώς!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως στο θέατρο παραλόγου του Ψυχρού Πολέμου: με θεατράλ αψιμαχίες και στο παρασκήνιο μυστικές συνεργασίες!

Ο Πουτίναρος στο εσωτερικό είναι ένα κακέκτυπο Βελόπουλου, εκμεταλλεύεται κατά το δοκούν και τις περιστάσεις, όλη τη ρητορική των εθνικιστών για εσωτερική κατανάλωση, αλλά στο εξωτερικό μέτωπο οι πατριωτικές κορόνες του Κρεμλίνου ποτέ δεν ξεδιπλώνονται στο πλήρες των συνεπειών τους.

Λειαίνονται και στρογγυλεύονται επικινδύνως, ώστε να συγκρατείται η Αρκούδα εντός των εσκαμμένων του παγκοσμιοποιητικού Παγκόσμιου Φόρουμ και του διεστραμμένου μέντορος της Επανεκκίνησης.

Και πώς άραγε απονεύρωνει ο μέγιστος Πούτιν την εσωτερική αντιπολίτευση; Είναι γνωστό από την εποχή της Πολιτόφσκαγια.

Έτσι έγινε και τώρα με την εθνικιστική, ακραία αντιπολίτευση που τον βρίσκει αρκούντως υποχωρητικό και στην οποία πρωτοστατεί ο αλλοτινός συνοδοιπόρος Ντούγκιν.

Εξολοθρεύοντας τη θυγατέρα του και φερέλπιδα αντίπαλο του σε μελλοντικές προεδρικές που με τον πύρηνο λόγο της προοριζόταν από τη Μαύρη Αδελφότητα για μεγάλα πράγματα.

Μάλλον κανείς δεν άκουσε ποτέ για τις προβοκάτσιες που έστηνε στο Μπεσλάν με τις μαύρες χήρες, όταν ο πραγματικός τότε καγκεμπίτης κλυδωνιζόταν, αλλά ο Κίσσιγκερ τον κράτησε με νύχια και με δόντια στο παιχνίδι, έχοντας φυτέψει από δίπλα του και τον Τσουμπάις.

Κανείς δεν γνωρίζει ότι ο τουρκογενής Σοϊγκού διατηρήθηκε επί μακρόν στο Υπουργείο Άμυνας με πρωτογενή στόχο την απόσχιση της Σιβηρίας και την παράδοσή της στην Κίνα;

Αλλά κι η μοναδική βιομηχανία που επετράπη στη Ρωσία να ευημερήσει στα χρόνια του Πούτιν είναι η πολεμική – πλην φυσικά της μαφίας- και πέραν της ελεγχόμενης από το Ρότσιλντ που επέβαλε ως μάνατζερ τον Σρέντερ, βιομηχανίας φυσικού αερίου, οι υπόλοιποι οικονομικοί δείκτες της Ρωσίας είναι υποτονικοί για το επίπεδο μιας υπερδύναμης.

Από τη στιγμή που οι περισσότεροι κατάλαβαν το στημένο του πράγματος, ενεργοποιήθηκε μια κολοσσιαία μηχανή προπαγάνδας, άνευ προηγουμένου, αντίστοιχη εκείνης των Q της C.I.A επί Τράμπ για την “καλή επανεκκίνηση” του πλανήτη που θέλει να επιτύχει ο επταπιθαμίτης με διαγραφή παγκόσμιου χρέους (Nesara) και, ηθική σταυροφορία ενάντια στην εκφυλισμένη Δύση της Καμπάλ.

Από ποιόν; Από κάποιον που είναι υποχείριο των Λουμπάβιτς! Από κάποιον που υποφέρει ο ίδιος ο λαός του, παρόλα αυτά θα σώσει την ανθρωπότητα!

Μην έχετε καμιά αμφιβολία, ότι όλοι ανεξαιρέτως επιτελούν το ρόλο της ελεγχόμενης αντιπολίτευσης του διεθνούς τραπεζιτικού καρτέλ, πάγια τακτική του οποίου είναι η αποπληροφόρηση: πάντα μας δείχνουν αντίθετα από εκεί, που πρέπει να κοιτάζουμε.

Κι αυτό που πρέπει να κοιτάζουμε είναι η καταλήστευση όχι πλεόν μόνο του μόχθου μας, αλλά και της ψυχής μας.

Εσκεμμένη λοιπόν η δαιμονοποίηση του εκάστοτε αντιπάλου (είτε αυτός είναι ο Πούτιν, ο Ορμπάν, ο Μπολσονάρο, ο Τραμπ, η Μελόνι, ο Σαλβίνι, ο Σι Πινγκ ή Ιρανοί μουλάδες), για να αποκτήσει το αφήγημα της αντιπαράθεσης αληθοφάνεια και να διχαστούν σε φατρίες (διαίρει και βασίλευε) οι απονευρωμένοι γκοϊμ!

Ό,τι απομείνει από το τυμπανιαίο πτώμα της Δύσης θα θαφτεί στο λουτρό αίματος του για άλλη μια φορά τεχνηέντως υποδαυλισμένου ΓΠΠ που στο ευρωπαϊκό πεδίο μάχης θα λάβει και θρησκευτική χροιά (ισλαμισμός vs χριστιανισμός.

Καθόλου τυχαία η επιλογή ανάμειξης στο ουκρανικό μέτωπο των Τσετσένων του Καντίροφ, αν και παραδόξως όλοι οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι του Πούτιν, όπως κι ο ίδιος, υπερθεματίζουν τα χριστιανικά πιστεύω!) για να κτιστεί η νέα, παγκόσμια αυτή τη φορά, σοβιετία.

 

Πηγή σχολίου

 

BRICS ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Το ακόλουθο άρθρο εγράφη σήμερον για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ απο τον Δημοσιογράφον/Συγγραφέα εκ Θεσ/νίκη, κ. Ιωάννη Παπαζήση!

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BRICS ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΥΡΙΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ;;;;

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΩΣΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΙΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BRICS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΟ 1917 ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟ ΛΕΝΙΝ.

ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΩΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ.

ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1815.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΙΝΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1947.

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1948 ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 1961 ΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.

rothchild

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΤΟ 1815 Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΤΟΥ ΟΥΕΛΙΓΚΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1815.

Ο ΝΑΘΑΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΗΤΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΜΟΛΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΗΞΕΡΕ ΣΧΕΔΟΝ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ.

ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΛΩΝΑΣ.

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΗΤΑΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΣΕ ΑΞΙΑ.

ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ KAI H OIKONOMIA THΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.

ΤΟΤΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ 100 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΙΜΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΗΓΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.

putin

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AMFIPOLI NEWS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΜΟΝΟΝ 3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ BRICS ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ MOSCOW TIMES O ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ MIKE KING ΣΤΙΣ 18-1-2015 ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΛΙΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

Ο ΡΩΣΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΦΙΟΝΤΟΡΩΦ ΖΗΤΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΡΟΥΒΛΙΑ ΙΣΟΠΟΣΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

ΤΑ 100 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ BRICS ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΥΠΩΝΕ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

bank

ΤΟ BRICS ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ Η ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BRICS ΚΥΡΙΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ;;;;;;

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ;;;;;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;;

– ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

 

πηγή

Προβολές : 2,049


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα