ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ”ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” (βίντεο)

ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ”ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” (βίντεο)

13 Μαρτίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,808
Μοίρασέ το

 

Το δηλώνουν και οι ίδιοι… γιατί δεν είναι όλοι οι εβραίοι, σιωνιστές.

ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ”ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” (βίντεο)

Δεν είναι όλοι οι εβραίοι ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ.

ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Αλλά η εβραία υπουργός Παιδείας υποχρεώνει τους μαθητές να πηγαίνουν στα μουσεία του κ ολοκαυτώματος και να εορτάζεται αυτή η μέρα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Και ο Ιερώνυμος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, έχει και το… “διαθρησκευτικό ίδρυμα”, που επισκέπτονται οι μαθητές.

ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή

Απομυθοποίηση του Εβραïκού «Ολοκαυτώματος»

 
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011
Απομυθοποίηση του Εβραïκού «Ολοκαυτώματος» :
Η λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρήκε την Ευρώπη σε μια χαώδη κατάσταση.
Κάθε συγκροτημένη φυλή ή έθνος είχε το μερίδιό της στον πόνο και στην τραγωδία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά καμία δεν το συστηματοποίησε και δεν το χρησιμοποίησε προς όφελός της εκτός από την εβραïκή.
Ο καθηγητής Paul Rassienier ήταν ένας από τους αρχηγούς της Γαλλικής Αντίστασης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Στις 30 Οκτωβρίου 1943 συνελήφθη από τους Γερμανούς γιατί φυγάδευε Εβραίους στην Ελβετία.
Τον Ιανουάριο του 1944 στάλθηκε στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως Dora, από το οποίο έφυγε μετά το τέλος του πολέμου.
Με τις έρευνές του κατέρριψε το μύθο των 6.000.000.
Ο Ressienier πρώτος γράφει το «Debunking the Genocibe Myth» (Ξεσκεπάζοντας το μύθος της γενοκτονίας).
Αποδεικνύει πως δεν υπήρχε σχέδιο εξοντώσεως των Εβραίων ούτε από το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, ούτε από τα SS, ούτε από το γερμανικό στρατό.
Στην Αμερική τα πράγματα εξελίχθηκαν ραγδαία.
Πολύ σύντομα δύο καθηγητές πανεπιστημίων ο dr. Japp και ο dr. Arthur Butz γράφουν αντίστοιχα «The Six Million Swindle» (Η απάτη των 6.000.000) και το «The Hoax of the Ninth Century» (Η πλάνη του ΧΧ αιώνα).
Ακολουθούν ο Ernest Einhurst με το «The Woarld Hoax» (Παγκόσμιος Πλάνη), ο dr. R. Fieds με το «The Truth Behind Holaucaust» (Η αλήθεια πίσω από το ολοκαύτωμα), ο E.C. Mullins, που έγραψε ολόκληρη σειρά για το ολοκαύτωμα και το Σιωνισμό κ.ά.
Ο ισχυρισμός ότι εξοντώθηκαν 6.000.000 Εβραίοι δεν ευσταθεί, όταν ερευνηθεί ο εβραïκός πληθυσμός της Ευρώπης.
Σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Chandes ο συνολικός αριθμός των Εβραίων ανά την Ευρώπη ήταν προπολεμικά 6.500.000.
Επομένως, θα έπρεπε να είχε εξοντωθεί ολόκληρος ο εβραïκός πληθυσμός της κατεχόμενης Ευρώπης.
H ουδέτερη ελβετική έκδοση «Baseier Nachrichten» χρησιμοποιώντας εβραïκά στοιχεία αποδεικνύει πως μεταξύ του 1933 και 1945 μετανάστευσαν 1.500.000 Εβραίοι.
Το ίδιο βεβαιώνει και ο Εβραίος δημοσιογράφος Bruko Biao, που χρησιμοποίησε τον ίδιο αριθμό στην εβραïκή εφημερίδα της Νέας Υόρκης στις 19 Αυγούστου 1948.
Η μετανάστευση αυτή των Εβραίων μειώνει τον αριθμό σε 5.000.000.
Στο περιοδικό «Colliers» της 9ης Ιουνίου 1945 ο Freilig Foster εξηγεί γράφοντας για τους Εβραίους στη Ρωσία πως «2.200.000 βρήκαν άσυλο στη Σοβιετική Ένωση, για να αποφύγουν τους Ναζί».
Ο επίσημος αριθμός διασωθέντων σύμφωνα με την Κοινή Επιτροπή Αποκαταστάσεως ανέρχεται σε 1.559.600.
Η ελβετική εφημερίδα «Basecet Nachrichten» δέχεται πως οι εξοντωθέντες Εβραίοι δεν υπερβαίνουν το 1.500.000.
Ο Pinter, Αμερικανός δικηγόρος που αποσπάστηκε από το υπουργείο Στρατιωτικών των ΗΠΑ στις δυνάμεις κατοχής της Αυστρίας και Γερμανίας έκανε δήλωση στο ευρείας κυκλοφορίας καθολικό έντυπο «Our Sunday Vigitor» στις 14 Ιουνίου 1959 «…γνωρίζω πώς ναι μεν απέθανον πολλοί Εβραίοι αλλά ο συνολικός αριθμός δεν υπερβαίνει το 1.000.000».
Ο Rassinier συμπεραίνει στο βιβλίο του «Le brane de Juits European» πως το σύνολο των εβραïκών απωλειών κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό 1.200.000, τον οποίο θεωρεί ως μέγιστο όριο.
Παρατηρητές των βρετανικών και αμερικανικών δυνάμεων κατοχής παραδέχτηκαν ότι συνέβησαν θάνατοι λόγω ασιτίας και επιδημιών (τύφος κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών του πολέμου).
Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (Γενεύη 1948) στην τρίτομη αναφορά, διευκρινίζει τις αληθινές αιτίες θανάτων που εμφανίστηκαν στα στρατόπεδα προς το τέλος του πολέμου.
Στον τρίτο τόμο, κεφ. 3, διευκρινίζει ότι δόθηκε βοήθεια στον εβραïκό πληθυσμό που παρέμεινε εκτός στρατοπέδων.
Αυτό σημαίνει ότι δεν κλείστηκαν όλοι οι Εβραίοι σε στρατόπεδο.
Πρώτοι που κλείστηκαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης να εργαστούν εκεί ήταν οι Εβραίοι, οι οποίοι είχαν κηρύξει τραπεζικό και οικονομικό πόλεμο από το 1933 κατά της Γερμανίας.

Είναι περίεργο το γεγονός ότι όλα τα «στοιχεία» που αφορούν στα δήθεν 6.000.000 εξοντωθέντων Εβραίων προέρχονται αποκλειστικά από την Εβραïκή Ιστορική Επιτροπή Πολωνίας, την Κεντρική Επιτροπή Ερεύνης Εγκλημάτων Πολέμου της Βαρσοβίας και την Κρατική Ρωσική Επιτροπή Εγκλημάτων πολέμου της Μόσχας.

Ο στρατάρχης Montgomery λέγει ότι, δημιούργησαν το προηγούμενο να στοιχειοθετείται ως έγκλημα η απώλεια ενός πολέμου.

 

πηγή

Προβολές : 1,808


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα