ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ. ΔΕΝ θα αρπάζει τελικά την εθνική κυριαρχία ΚΑΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ο ΠΟΥ μετά από πίεση πολλών χωρών-μελών του ΟΗΕ!!!

9 Ιουνίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΉΣΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΑ Ο ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ…

 

 

Διατηρώ επιφυλάξεις… ακόμα κι αν αρνήθηκαν πολλές χώρες, θα βρουν τον τρόπο να επιβάλουν τα σατανιστικά τους σχόλια…

Μην ξεχνάτε πως και ο ΟΗΕ, είναι δημιούργημα ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΩΝ… όπως είναι και η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ…

Να θυμίσω πως το ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ, είχε αποσυρθεί για λίγο, μέχρι να επιβληθεί με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ;;;

Να θυμίσω πως την ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΓΡΑΨΑΝ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ… και οι δυο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

Γι αυτό και κρατώ πολύ μικρό καλάθι ως προς την ανατροπή των  επιδιώξεων του Π.Ο.Υ.

Και για να είμαι ειλικρινής, δεν κρατώ καθόλου καλάθι…

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Εμείς ως ελληνικός λαός, τι κάναμε για να αποτρέψουμε την σατανική κυβέρνηση του Μητσοτάκη να υπογράψει την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ.;;; ΤΙΠΟΤΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Σύμφωνα με το Open Voice

Εξαιρετικά νέα από τη Γενεύη σήμερα!

Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας πέρασε τις τελευταίες 7 ημέρες εξετάζοντας τις 13 αμφιλεγόμενες τροποποιήσεις του Τζο Μπάιντεν στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (International Health Regulations, IHR).

Επίσημοι εκπρόσωποι από πλούσιες ανεπτυγμένες χώρες όπως η Αυστραλία, με επικεφαλής τον Ομοσπονδιακό Υπεύθυνο Υγείας, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μίλησαν για να υποστηρίξουν σθεναρά τις τροπολογίες και προέτρεψαν άλλα κράτη να συμμετάσχουν μαζί τους για να παραδώσουν την κυριαρχία των χωρών τους.

Το πρώτο σημάδι, ωστόσο, ότι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, ήρθε την Τετάρτη, 25 Μαΐου, που έτυχε να είναι και η Ημέρα της Αφρικής.

Η Μποτσουάνα διάβασε μια δήλωση εκ μέρους των 47 μελών της AFRO, λέγοντας ότι θα αρνηθούν συλλογικά την υποστήριξή τους για τις «μεταρρυθμίσεις», για τις οποίες πολλά αφρικανικά μέλη ανησυχούσαν πολύ. Πολλές άλλες χώρες δήλωσαν επίσης ότι είχαν επιφυλάξεις για τις αλλαγές και δεν θα τις υποστηρίξουν.

 

Αυτές περιελάμβαναν τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα, τη Νότια Αφρική, το Ιράν και τη Μαλαισία.

Η Βραζιλία είπε συγκεκριμένα ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΟΥ, αντί να επιτρέψει στον πληθυσμό της να υπόκειται στις νέες τροποποιήσεις. Ωστόσο, στο τέλος ο ΠΟΥ και οι πλούσιοι υποστηρικτές-έθνη του αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν.

Δεν τα παράτησε όμως – κάθε άλλο.

Αντίθετα, έκαναν αυτό που κάνουν πάντα και άλλαξαν στρατηγική.

Κατόπιν αιτήματός τους, συγκλήθηκε νέα ομάδα εργασίας για να διατυπώσει «τεχνικές συστάσεις για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις», οι οποίες θα υποβληθούν εκ νέου μαζί με τη Συνθήκη για την Πανδημία, στην 77η Συνέλευση Υγείας το 2024.

Υπήρξαν επίσης πολλές αντιδράσεις από τους Ρεπουμπλικάνους στις ΗΠΑ, με ορισμένους από αυτούς να εισάγουν νέα νομοσχέδια που δίνουν στο Κογκρέσο/Γερουσία των ΗΠΑ εξουσίες να παρακάμψουν τυχόν εντολές ή οδηγίες του ΠΟΥ που εκδίδονται ως μέρος οποιωνδήποτε διεθνών συμφωνιών.

Το ένα, που ονομάζεται «Συνθήκη για την Πανδημική Ετοιμότητα Χωρίς Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας χωρίς Νόμο για την Έγκριση της Γερουσίας», έχει 15 συνυποστηρικτές και εισήχθη στη Γερουσία την Πέμπτη από τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Ρον Τζόνσον, ο οποίος είπε «Η κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι διαπραγματεύσιμη».

Εδώ στην Αυστραλία, πρέπει να διατηρήσουμε την πίεση στα δικά μας κοινοβούλια, τόσο στα Ομοσπονδιακά όσο και στα Πολιτειακά.

Απλώς να προετοιμαστούμε για την ψηφιακή ταυτότητα τώρα, καθώς το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο επανεκκινεί, πρέπει να το απωθήσουμε πάση θυσία, από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής.

Προτρέπω όλους όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη, να υπογράψουν και να μοιραστούν την έκκλησή μου από το Κοινοβούλιο του Κουίνσλαντ σχετικά με τις Τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας και τη Συνθήκη για την Πανδημία

Αναφορά εδώ >> https://www.parliament.qld.gov.au/Work-of-the-Assembly/Petitions/Petition-Details?id=3749&fbclid=IwAR28f4EtAaLGE7I9L3KOgP4tn541vv2wUqu07c__mfTqIDEDoqFfnCZZY9M

Πηγή >> https://www.facebook.com/StephenAndrewMP

Πάμε στο επόμενο….

26/5/2022 – Greek Medical Freedom Alliance – Ζαφειρία Κακαλέτρη & Νίκος Βακολιδης 

H παγκόσμια οργανωση Medical Freedom Alliance το κατάφερε αυτό, δεν πέρασαν 12 από τα 13 άρθρα του ΠΟΥ για ψήφιση.

Ακούστε τις λεπτομέρειες στο βίντεο.

Prime News


Πηγή

Προβολές : 452


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα