ΕΚΛΟΓΟΝΟΘΕΙΑ ΕΝΟΨΕΙ – ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΓΟΥΩΤΕΡ ΓΚΕΙΤ”

ΕΚΛΟΓΟΝΟΘΕΙΑ ΕΝΟΨΕΙ – ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΓΟΥΩΤΕΡ ΓΚΕΙΤ”

29 Απριλίου, 2024 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:493
Μοίρασέ το

 

Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΥΠΕΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

– Ο ΣΚΕΡΤΣΟΣ “ΕΛΕΓΧΕΙ” ΤΗΝ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Σ’ όποιον έχει συνηθίσει να γίνεται το πιονι και να γελούν μαζί του οι κυβερνώντες, ας συμμετάσχει στις εκλογές της νοθείας.

ΕΓΩ, ΜΕΝΩ ΕΚΤΟΣ…

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

ypes_0

 

 

Ρεπορτάζ εφημερίδα Μακελειό

 

Μόλις έναν μήνα πριν από τις ευρωεκλογές. Και ενώ τόσο το ΥΠΕΣ με την Κεραμέως μιλάει για ένα απλό… συμβάν, όσο και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον Χρυσοχοΐδη κάνει τον Πόντιο Πιλάτο, οι πάντες πλέον έχουν αρχίσει να σκέφτονται μήπως αυτό το γεγονός οδηγήσει σε… εκλογονοθεία, κάτι που φυσικά έχουν αφήσει να εννοηθεί όλα τα κόμματα!

Ειδικότερα, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής άγνωστοι «αρουραίοι» διέρρηξαν το γραφείο του διευθυντή της ∆ιεύθυνσης Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών που εδρεύει στην οδό Ευαγγελιστρίας στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το γραφείο 304 του προϊσταμένου της διεύθυνσης που είναι αρμόδια και έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών στη χώρα και φυσικά την κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων.

 

Η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ 13.30 και 14.30 όταν ο διευθυντής συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία του υπουργείου επί της οδού Σταδίου και κάλεσε την ιδιαιτέρα του να του μεταφέρει κάποια έγγραφα από το δικό του γραφείο στην οδό Ευαγγελιστρίας.

 

Η υπάλληλος όταν επέστρεψε στο γραφείο διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή αν και την είχε κλειδώσει φεύγοντας, ενώ ήταν εμφανή και τα σημάδια διάρρηξης στην κλειδαριά, στο πόμολο και σε άλλα σημεία της πόρτας. Άμεσα ενημέρωσε τον διευθυντή της ο οποίος κάλεσε το 100 αναφέροντας το περιστατικό.

Έρευνα από την Αστυνομία

Χθες, όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την περίεργη διάρρηξη, βάζοντας στο μικροσκόπιο τους δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές του γραφείου.

 

Ερευνάται το κατά πόσο υπήρξε πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένου ατόμου στα ηλεκτρονικά αρχεία και στα σημαντικά έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στους σκληρούς δίσκους – σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του διευθυντή – και σχετίζονται με τις εκλογικές διαδικασίες και την κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων.

 

Για αυτό άλλωστε κατασχέθηκαν οι δύο υπολογιστές με τους σκληρούς δίσκους και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

 

∆ηλαδή στη φωλιά του λύκου που τον βάζουν να φυλάει τα πρόβατα.

 

Η έρευνα (;) της ΕΛ.ΑΣ. δεν περιορίστηκε μόνο στο ∆ιεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ και στο γραφείο 304 του διευθυντή, αλλά επεκτάθηκε και στα γραφεία του 1ου ορόφου της οδού Ευαγγελίστριας και συγκεκριμένα στη ∆ιεύθυνση Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης του ΥΠΕΣ.

Να σημειωθεί ότι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου κλήθηκαν εσπευσμένα στο κτίριο της οδού Ευαγγελίστριας ο διευθυντής και άλλα στελέχη της ∆ιεύθυνσης Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης του ΥΠΕΣ προκειμένου να συνδράμουν στην αστυνομική έρευνα και να δώσουν απαντήσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα κράτησε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου όταν και αποχώρησαν.

Αν και δεν διευκρινίζεται από αρμόδιες πηγές, εικάζεται ότι η έρευνα της Αστυνομίας επικεντρώθηκε στη ∆ιεύθυνση Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης του ΥΠΕΣ που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με τη ∆ιεύθυνση Εκλογών προκειμένου να εντοπιστούν ηλεκτρονικά ίχνη που θα δείξουν αν υπήρξε πρόσβαση ή όχι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ∆ιευθυντή Εκλογών και αν καταγράφηκε οποιαδήποτε δραστηριότητα στα συγκεκριμένα κομπιούτερ κατά το χρονικό διάστημα που ο ∆ιευθυντής έχει καταγγείλει ότι έγινε η διάρρηξη στο γραφείο του.

Και η ΕΥΠ

Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά στο ΥΠΕΣ, να βγαίνει ο Άκης Σκέρτσος, που έχει υπό τον έλεγχό του την ΕΥΠ (!) και να δηλώνει σε συνέντευξή του ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα παίξει ρόλο και στο πώς θα συνεχίσει να κυβερνάται η χώρα!

Τι εννοεί άραγε; Όπως είπε κατ’ αρχήν, «κάθε κάλπη έχει σημασία και από κάθε εκλογική διαδικασία εξάγονται πολιτικά συμπεράσματα σταθερότητας ή αποσταθεροποίησης.

Η αντιπολίτευση εμφανώς επιδιώκει την αποσταθεροποίηση μέσω αυτής της κάλπης με τον αναδυόμενο “αντισυστημισμό” που έχει όψιμα ενδυθεί.

Ένα από τα διλήμματα επομένως αφορά αυτήν ακριβώς την απάντηση που πρέπει να λάβουν όσοι πολιτεύονται ανεύθυνα και απερίσκεπτα, με καθαρά μικροπολιτικό σκεπτικό.

Οι κάλπες της 9ης Ιουνίου δεν είναι καθόλου αδιάφορες πολιτικά, ευρωπαϊκά και εθνικά, για να τις πάρουμε αψήφιστα και να ψηφίσουμε χαλαρά».

Και εκεί, έδειξε τις… διαθέσεις του όταν τόνισε: «Το αποτέλεσμα της επικείμενης αναμέτρησης θα παίξει ρόλο και στο πώς θα συνεχίσει να κυβερνάται η χώρα.

Αν, δηλαδή, οι πολίτες θα ανανεώσουν την επιθυμία τους για φυγή προς τα μπρος με σταθερότητα που εκφράστηκε με το ηχηρό 40,56% στην Ν∆ μόλις πριν από ένα χρόνο…

 

Θα ταχθούν (σ.σ οι πολίτες) εκ νέου υπέρ της συνέχισης μιας πορείας, που παρά τις δυσκολίες, λάθη και αστοχίες, μας οδηγεί μπροστά με σχέδιο και πολιτικές που αποδίδουν ή θα έχουμε καθήλωση και πισωγύρισμα σε καταστάσεις που τις πληρώσαμε ακριβά;».

 

Οπότε ας κλέψουμε, να έρθει η χώρα πάλι στα ίσα.

Έτσι έκαναν και στο σκάνδαλο Γουώτερ Γκέιτ επί Νίξον οι «ποντικοί» και το έφαγαν όλοι μαζί το κεφάλι τους, κύριε Σκέρτσο.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 493


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα