ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ αυτήν την αναφορά κατά της Συνθήκης για την Πανδημία του ΠΟΥ, πριν να είναι πολύ αργά.  Σταματήστε τη Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ του Tedros

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ αυτήν την αναφορά κατά της Συνθήκης για την Πανδημία του ΠΟΥ, πριν να είναι πολύ αργά. Σταματήστε τη Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ του Tedros

20 Μαΐου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,486
Μοίρασέ το

 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ και ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αυτήν την ειδική αναφορά που λέει στον Γενικό Διευθυντή Tedros Adhanom Ghebreyesus ότι ο ΠΟΥ δεν θα σφετεριστεί ποτέ την κυριαρχία του έθνους σας.

 

Αγαπητοί Αγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, Φίλες και Φίλοι των σελίδων μου στο διαδίκτυο,

Θεωρώ πως όλοι μας έχουμε υποχρέωση να συμπληρώσουμε την φόρμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρακαλώ όλες και όλους σας, να διαδώσετε το παρακάτω κείμενο υπογραφών σε όλες τις επαφές σας και σε όλους τους φίλους σας.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Παραθέτω τα σχετικά άρθρα που έχω αναρτήσει ώστε να αντιληφθείτε το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.  (εδώεδώεδώ… και εδώ

 

Υ.Γ.2. Το θέμα λόγω της τρομακτικής σοβαρότητάς του , θα ανέβει άμεσα και στο slider  που έχω όλα τα πολύ σοβαρά θέματα.

 

Η Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ φαίνεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες αρπαγές εξουσίας στη ζωντανή μνήμη, με μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές να αναζητούν τη δύναμη να κηρύξουν πανδημίες και στη συνέχεια να ελέγξουν την αντίδραση της χώρας σας. 

Δεν είναι όμως αργά για να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ και ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αυτήν την ειδική αναφορά που λέει στον Γενικό Διευθυντή Tedros Adhanom Ghebreyesus ότι ο ΠΟΥ δεν θα σφετεριστεί ποτέ την κυριαρχία του έθνους σας.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν γεμάτα με παραβιάσεις των προσωπικών ελευθεριών και των πολιτικών δικαιωμάτων από τις εθνικές κυβερνήσεις, αλλά τώρα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επιδιώκει να οικειοποιηθεί αυτές τις ίδιες καταχρηστικές εξουσίες στον εαυτό του σε παγκόσμιο επίπεδο. 

194 κράτη μέλη που αντιπροσωπεύουν το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού αναμένεται να υπογράψουν συμβάσεις πανδημίας με τον ΠΟΥ που θα επιτρέψουν στον Tedros, ή σε οποιονδήποτε μελλοντικό Γενικό Διευθυντή, να υπαγορεύσει πώς ακριβώς θα αντιδρούσε το έθνος σας σε μια νέα επιδημία ασθένειας που θεωρούν πανδημία.

Αυτή η επίθεση στην εθνική κυριαρχία δεν θα προκαλέσει έκπληξη σε όσους για χρόνια άκουγαν ελίτ όπως ο Klaus Schwab και ο Bill Gates να συζητούν το όραμά τους για τη συγκέντρωση της εξουσίας σε παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), ο ΠΟΥ και οι υπόλοιποι των Ηνωμένων Εθνών. 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ αυτήν την αναφορά κατά της Συνθήκης για την Πανδημία του ΠΟΥ, πριν να είναι πολύ αργά.

Με γελοίο τρόπο, 20 παγκόσμιοι ηγέτες που ζητούσαν τη συνθήκη, συμπεριλαμβανομένων των Τέντρος, Μπόρις Τζόνσον και Εμανουέλ Μακρόν,  συνέκριναν  τον κόσμο μετά την Covid με την περίοδο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, λέγοντας ότι χρειάζεται τώρα παρόμοια συνεργασία για να «διαλυθούν οι πειρασμοί του απομονωτισμού και του εθνικισμού. και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο μαζί με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας – δηλαδή την ειρήνη, την ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια».

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ ​​Μόρισον είναι ο τελευταίος ηγέτης που εξέφρασε την υποστήριξή του για μια «συνθήκη πανδημίας».

Η δηλωμένη πρόθεση του ΠΟΥ είναι «να ξεκινήσει μια παγκόσμια διαδικασία για τη σύνταξη και τη διαπραγμάτευση μιας σύμβασης, συμφωνίας ή άλλου διεθνούς μέσου σύμφωνα με το Σύνταγμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ενίσχυση της πρόληψης, της ετοιμότητας και της αντιμετώπισης της πανδημίας».

Οι τροχοί βρίσκονται ήδη σε κίνηση, με την κυβέρνηση Μπάιντεν να προτείνει επίσημα τα αρχικά βήματα για την παράδοση του παγκόσμιου ελέγχου της πανδημίας στον ΠΟΥ. 

Οι εκπρόσωποι του Μπάιντεν υπέβαλαν τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) του ΠΟΥ, οι οποίοι θα έδιναν στον Γενικό Διευθυντή το δικαίωμα να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία σε οποιοδήποτε έθνος, ακόμη και όταν αμφισβητείται από την εν λόγω χώρα.

Αυτές οι τροποποιήσεις, οι οποίες θα ήταν νομικά δεσμευτικές σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, θα ψηφιστούν από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (το διοικητικό όργανο του ΠΟΥ) σε ειδική συνέλευση που θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 28 Μαΐου και θα θέσει το έδαφος για μια ολοκληρωμένη συνθήκη πανδημίας να περάσει. 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ την αναφορά που λέτε στον ΠΟΥ ότι δεν θα αποδεχτείτε καμία συνθήκη πανδημίας

Η μπάλα κυλά από την τελευταία συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας τον Δεκέμβριο, όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις «για ένα νέο διεθνές μέσο υγείας για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας», ανέφερε μια δήλωση των ΗΠΑ. 

«Αυτό το σημαντικό βήμα αντιπροσωπεύει τη συλλογική μας ευθύνη να εργαστούμε μαζί για να προωθήσουμε την ασφάλεια της υγείας και να κάνουμε το παγκόσμιο σύστημα υγείας ισχυρότερο και πιο ευαίσθητο. 

«Ανυπομονούμε για ευρείες και βαθιές διαπραγματεύσεις χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση ολόκληρης της κοινωνίας και ολόκληρης της κυβέρνησης που θα ενισχύσει το διεθνές νομικό πλαίσιο για τη δημόσια υγεία/την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε ζητήματα ισότητας. λογοδοσία και πολυτομεακή συνεργασία που είναι εμφανής στην πανδημία COVID-19. 

«Γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί όλοι μας να εργαστούμε μαζί σε κυβερνήσεις, ιδιωτικό τομέα, φιλανθρωπία, ακαδημαϊκό κόσμο και κοινωνία των πολιτών για να σημειώσουμε ταχεία πρόοδο προς μια μακροπρόθεσμη λύση για αυτά τα πολύπλοκα προβλήματα», προστίθεται στην ανακοίνωση των ΗΠΑ.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ την αναφορά σήμερα για να δείξετε στον ΠΟΥ ότι δεν θα δεχτείτε αυτήν την επίθεση στην εθνική κυριαρχία.

Αυτές είναι επισφαλείς στιγμές κατά τις οποίες η ελευθερία και η αυτοδιάθεση πρέπει να προστατεύονται από εκείνους που θα υπερασπίζονταν τα πολιτικά σας δικαιώματα. 

Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε σε παγκόσμιο lockdown, εντολές εμβολίων και προπαγάνδα.

Υπογράψτε την αναφορά – μιλήστε τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ο Μπάιντεν παραδίδει την αμερικανική κυριαρχία με την προτεινόμενη συνθήκη του ΠΟΥ  – LifeSiteNews

Η Συνθήκη Πανδημίας είναι μια κερκόπορτα στην παγκόσμια διακυβέρνηση  – LifeSiteNews

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν για την αρπαγή εξουσίας από τον ΠΟΥ – LifeSiteNews

 

Πηγή μετάφρασης

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου για να συμπληρώσετε την συμμετοχή σας

Προβολές : 4,486


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα