ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!! Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!! Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!

4 Φεβρουαρίου, 2021 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,819
Μοίρασέ το
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!! Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!

Η αφοσίωση του Μασόνου Βενιζέλου στους προστάτες νταβαντζήδες και εντολοδότες του, Άγγλους και τους Συμμάχους, ήταν τέτοια που δεν δίσταζε να παραχωρήσει την Δράμα και την Καβάλα στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, προκειμένου να στείλει Ελληνικό Στρατό να σκοτωθεί για χάρη των Άγγλων του ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ στον πόλεμο που διεξήγαγαν με τους Αυστρογερμανούς στη Σερβία !!!

 

 

 

 

 

 

Ελευθέριος Βενιζέλος… ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.

Αυτό τα λέει όλα και εξηγεί τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

Έγινε “αεροδρόμιο”, πλατείες, δρόμοι, αγάλματα.

Αν δεν ήταν ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, δεν θα τον ήξερε η μάνα του… 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΠΟΣΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ;;;

Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΩΣ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΡΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΗΘΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ, ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!! Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!

 

Με αφορμή δημοσιεύσεις άρθρων και σχολίων επί προσώπων και γεγονότων στις διάφορες Εθνικές Εορτές μας, με λύπη διαπιστώνουμε ότι στερούνται κάθε ίχνους αλήθειας έτσι ώστε να απαξιώνονται ήρωες και να δοξάζονται προδότες και αρκετοί ανθέλληνες !!!
Απευθυνόμενοι στους λάτρεις της αλήθειας και του δικαίου παραθέτουμε αποσπάσματα από το ημερολόγιο του Ιωάννη Μεταξά του 1915 και συγκεκριμένα την υπ’ αυτού καταγραφή της συνομιλίας του με τον τότε Πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο, το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου 1915 !!!
Στο σημείο αυτό, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Αντισυνταγματάρχης Ιωάννης Μεταξάς συνομιλούσε με τον Πρωθυπουργό ως Διευθυντής των Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού !!!
Ένα μήνα μετά θα διορίζονταν αναπληρωτής αρχηγός του Γενικού Επιτελείου με τη σύμφωνη γνώμη και τις ευλογίες του Βενιζέλου ο οποίος ήθελε έναν φιλοβασιλικό δίαυλο επικοινωνίας με το παλάτι.
Δυστυχώς γι’ αυτόν ο ελιγμός αυτός δεν απέδωσε διότι ένα μήνα μετά (Μάρτιο) ο Μεταξάς παραιτήθηκε λόγω της απόφασης του Βενιζέλου για ένταξη της Ελλάδας στον πόλεμο στο πλευρό των Συμμάχων και με το αιτιολογικό ότι δεν συμφωνούσε με τον επικείμενο πόλεμο και επομένως δεν μπορούσε να παραμείνει αρχηγός του Γενικού Επιτελείου !!!
Η αφοσίωση του Μασόνου Βενιζέλου στους προστάτες νταβαντζήδες και εντολοδότες του, Άγγλους και τους Συμμάχους, ήταν τέτοια που δεν δίσταζε να παραχωρήσει την Δράμα και την Καβάλα στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, προκειμένου να στείλει Ελληνικό Στρατό να σκοτωθεί για χάρη των Άγγλων του ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ στον πόλεμο που διεξήγαγαν με τους Αυστρογερμανούς στη Σερβία !!!
Ο Μεταξάς ως εμειροπόλεμος στρατιωτικός δεν έτρεφε αισθήματα εμπιστοσύνης και εκτίμησης για τους Άγγλους [λες και οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι, την ουσία κανένας δεν την αγγίζει], αλλά και γενικότερα για κανέναν σύμμαχό μας !!!
Η αντίδρασή του ήταν άμεση και η απάντηση του κατηγορηματική : ”δεν έχεις κανένα δικαίωμα, αλλά και κανείς άλλος να παραχωρήσει Ελληνική γη” !!!
Του ανέπτυξε τις αντιρρήσεις του και τους λόγους πιθανής αποτυχίας μιας ενδεχόμενης εκστρατείας στην Μικρά Ασία !!!
Δυστυχώς ο Ψευτοεεθνάρχης, δέσμιος της τυφλής υπακοής του στους Άγγλους Εβραιοσιωνιστές, δεν εισάκουσε με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην Μικρασιατική καταστροφή με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς Ελληνες οπλίτες, υπαξιωματικούς, αξιωματικούς και εκατοντάδες χιλιάδες σφαγιασθέντες Έλληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντου αλλά και εκατομμύρια εξαθλιωμένους ξεριζωμένους πρόσφυγες !!!
Επίσης είναι γνωστή η απόρριψη της επιστολής των Ελλήνων του Πόντου, όταν ο Βενιζέλος ήταν στο Παρίσι, που ζητούσαν να στηρίξουν τον αγώνα του Ελληνικού Στρατού, με δικό τους οπλισμό οπότε ο Κεμάλ δεν θα μπορούσε να πετύχει τίποτα, εκτός κι αν οι Εβραιοσιωνιστές Τραπεζίτες του Ρόθτσιλντ, συνέχιζαν με κάθε τρόπο να νικήσει ο Κεμάλ, με τα γνωστά ιστορικά αποτελέσματα !!!
Μία ακόμα προδοτική πράξη του, ήταν το ΕΘΝΙΚΟ θέμα ”ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ” !!!
Όταν ο προδότης ΜΠΕΝΥ ΖΕΛΟΝ ανέλαβε Πρωθυπουργός, πίεσε τον Υπουργό Εξωτερικών και στενό του συνεργάτη Ανδρέα Μιχαλακόπουλο να λύσει τις διαφορές με την Ιταλία και να υπογραφεί σύμφωνο Ειρήνης !!!
Αφού ο Μιχαλακόπουλος δεν κουνήθηκε από την θέση του, τον Σεπτέμβριο του 1928 ο Βενιζέλος μετέβη στην Ρώμη και συναντήθηκε με τον Μουσολίνι στις 23 Σεπτεμβρίου !!!
Το σύμφωνο φιλίας που υπογράφτηκε προέβλεπε αμοιβαία διατήρηση των συνόρων που είχαν επιβληθεί από τις Διεθνείς Συνθήκες, το δεύτερο άρθρο προέβλεπε ουδετερότητα των συμβαλλόμενων αν επιτεθεί τρίτο κράτος και το τρίτο άρθρο προέβλεπε αμοιβαία βοήθεια σε περίπτωση απειλής της ασφάλειας και των υψηλών συμφερόντων των δύο συμβαλλόμενων.
Τέλος προβλεπόταν ότι σε περίπτωση αμοιβαίας διένεξης οι δύο Χώρες θα κατέφευγαν σε διεθνή διαιτησία !!!
Ο Μουσολίνι στις επαφές του με τον Βενιζέλο τόνισε ότι σκόπευε να βοηθήσει στην εξομάλυνση των Ελληνο-τουρκικών σχέσεων, ενώ υπογράμμισε πως θα βοηθούσε την Ελλάδα έναντι οποιασδήποτε επιβουλής που θα προερχόταν από την Γιουγκοσλαβία.
Μάλιστα πρότεινε να δώσει οικειοθελώς και χωρίς αντιστάθμισμα έγγραφη εγγύηση για την ακεραιότητα της Θεσσαλονίκης έναντι της Γιουγκοσλαβίας !!!
Οι Ιταλοί και ο Μουσολίνι προσωπικά επεδίωκαν μια συνεννόηση με την Ελλάδα στην βάση της κύκλωσης της Γιουγκοσλαβίας και αυτό γιατί είχαν συνοριακές προστριβές.
Η Ελλάδα είχε προβλήματα με την Γιουγκοσλαβία λόγω της συμφωνίας που έγινε επι Δικτατορίας του Πάγκαλου για ελεύθερη χρήση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Το μεγάλο αγκάθι όμως των Ελληνο-Ιταλικών σχέσεων ήταν το θέμα των Δωδεκανήσων και της Ιταλικής Κατοχής τους !!!
Οι Ιταλοί υπολόγιζαν πως έστω και την τελευταία στιγμή ο Βενιζέλος θα έθετε θέμα για τα Δωδεκάνησα για την κακή μεταχείριση των γηγενών και την εργώδη προσπάθεια Ιταλοποίησης τους που κατέβαλλε το Ιταλικό Φασιστικό Καθεστώς.
Ο Βενιζέλος στις μέρες που βρέθηκε στην Ιταλία επιβεβαίωσε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα έθετε το παραμικρό ζήτημα στους Ιταλούς σχετικά με τα Ελληνικά νησιά.
Και δεν στάθηκε μόνο στις ανεπίσημες διαβεβαιώσεις σε διπλωματικό επίπεδο προς τους Ιταλούς.
Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στους πέντε ανταποκριτές και τους συντάκτες Ελληνικών εφημερίδων που βρίσκονταν στην Ιταλία για να καλύψουν την υπογραφή του Συμφώνου, ο Βενιζέλος απάντησε για τα Δωδεκάνησα.
Συγκεκριμένα ρωτήθηκε από τον Δωδεκανήσιο δημοσιογράφο Ιωάννη Γκίκα αν έθεσε το θέμα των Δωδεκανήσων στον Μουσολίνι.
Ο Βενιζέλος τότε απάντησε εντελώς αναπάντεχα πως τέτοιο θέμα μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας δεν υφίσταται, παρά μόνο υφίσταται μεταξύ Ιταλών και Δωδεκανησίων !!!
Υπογράμμισε δε ότι η Ελληνική γραμμή στο θέμα είναι η ίδια με αυτή που ακολουθείτε και στο Κυπριακό, θέμα που ποτέ δεν επηρέασε αρνητικά τις άριστες Ελληνο-βρετανικές σχέσεις.
Η θέση αυτή ήταν αρκετά σκληρή καθώς το θέμα της Ένωσης της Δωδεκανήσου αλλά και της Κύπρου με την Ελλάδα απασχολούσαν έντονα τότε τον Ελληνισμό.
Αλλά εκτός αυτού ο Βενιζέλος δήλωσε πως το ίδιο ίσχυε και για την Κύπρο που βρισκόταν υπό Αγγλική κατοχή, πως οι θέσεις αυτές ήταν βασικές για την εξωτερική του πολιτική και πως θα τις ανακοίνωνε αυτούσιες και στην Βουλή.
Στην συνέντευξη επενέβη ο Έλληνας Πρέσβης στην Ιταλία Ιωάννης Πολίτης και μετά από ιδιαίτερη συζήτηση με τον Βενιζέλο, ο τελευταίος ζήτησε να θεωρήσουν τις τελευταίες δηλώσεις του ως μη γενόμενες !!!
Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον ανταποκριτή της αντιβενιζελικής εφημερίδας “Πρωία” Γιοκαρίνη που συμμετείχε στην συνέντευξη τύπου να τηλεγραφήσει με λεπτομέρειες τις σκληρές Βενιζελικές δηλώσεις.
Η δημοσιοποίηση των δηλώσεων στην Αθήνα προκάλεσε σάλο και βαθύτατη συγκίνηση στους Αθηναίους που είχαν Δωδεκανησιακή καταγωγή.
Η αντιπολίτευση με τον Παναγή Τσαλδάρη επέκρινε με δριμύτητα τις θέσεις αυτές, το ζήτημα έλαβε διαστάσεις συγκλήθηκε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο με τους Υπουργούς και με κοινή τους ανακοίνωση ζητούν από τον Βενιζέλο που βρισκόταν στην Ιταλία διευκρινιστική δήλωση επί του θέματος.
Ο Βενιζέλος απάντησε με τηλεγράφημα το οποίο επιβεβαίωνε την ανταπόκριση του αντιβενιζελικού δημοσιογράφου !!!
Η άθλια Βενιζελική πολιτική στο θέμα δεν είχε μακρόπνοα αποτελέσματα: οι Ιταλοί αρνήθηκαν να ανανεώσουν το Σύμφωνο Φιλίας και κατέλαβαν την Αλβανία το 1939 ενώ επιτέθηκαν στην Ελλάδα το 1940 !!!
Το μαρτύριο των ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ, μετά από 630 χρόνια σκλαβιάς, έλαβε τέλος 7-3-1948 !!!
Χρήστος Τσιάρτας, πρόεδρος του Κινήματος Εθνικής Ανεξαρτησίας, 27-1-2021

 

Πηγή

Προβολές : 1,819


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα