ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Η Ελλάδα καταστράφηκε από όργανα των ιουδαϊκών “ελίτ”, τώρα προγραμματίζεται η σωτηρία μας από άλλους,  επίσης όργανα των ιουδαϊκών “ελίτ”. (Αποκαλύψεις που ούτε καν φαντάζεστε)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Η Ελλάδα καταστράφηκε από όργανα των ιουδαϊκών “ελίτ”, τώρα προγραμματίζεται η σωτηρία μας από άλλους,  επίσης όργανα των ιουδαϊκών “ελίτ”. (Αποκαλύψεις που ούτε καν φαντάζεστε)

22 Οκτωβρίου, 2022 30 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,065
Μοίρασέ το

 

Δημήτριος Τσεργίνης: “Το θέμα μας είναι ότι, αφού η Ελλάδα καταστράφηκε από όργανα των ιουδαϊκών “ελίτ”, τώρα προγραμματίζεται η σωτηρία μας από άλλους,  επίσης όργανα των ιουδαϊκών “ελίτ”.

Και εάν αφήσουμε αυτό να γίνει, το αποτέλεσμα θα είναι ένα και μόνο:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ!”

 

 

Έχω γράψει πολλάκις, πως θέλω την ΑΛΗΘΕΙΑ σκέτη και ωμή… ακόμα κι αν πρόκειται η ανάδειξή της να γκρεμίσει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα… είτε αφορά στην Ιστορία και τον Πολιτισμό μας, είτε αφορά στην Ορθοδοξία μας…

Και δεν σας κρύβω πως σοκαρίστηκα από τις αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που είναι συνυφασμένα με τον αγώνα του 1821…

Πίστευα πως στο σώμα τους έρεε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ και όχι ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗ ΛΑΖΑΡΕΙΟΣ ΛΕΠΡΑ…

Έχουμε να μάθουμε πολλά… το μόνο  που δεν έχουμε είναι … χρόνο…

ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΦΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ… ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κι ο Θουκυδίδης που κάποτε διδασκόμασταν στο σχολείο, πιο επίκαιρος από ποτέ:

“Ου τοις άρχειν βουλομένοις μέμφομαι, αλλά τοις υπακούειν ετοιμοτέροις ούσιν”

(ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ)

 

 

Γράφει ο Δημήτριος Τσεργίνης

 

Το ότι η Ελλάδα μας είναι εδώ και αιώνες χώρα κρυπτοϊουδαϊκή δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι Έλληνες μπορούν πια να αγνοήσουν. Ήδη στο ιστολόγιο των Αττικών Νέων  έχουν δοθεί πολλά παραδείγματα με τεκμηρίωση επαρκή έως επαρκέστατη.

Καιρός είναι όμως να βάλουμε το μαχαίρι ακόμα πιο βαθιά και να ανατρέξουμε στην Επανάστασή μας του 1821.

Πολλοί είναι οι ερευνητές που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με τον ρόλο του Μαυροκορδάτου και γενικώς των Φαναριωτών όσον αφορά την ήδη από το 1824 οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας, η οποία πήγαινε να ανεξαρτοποιηθεί, στο τραπεζικό σύστημα του Λονδίνου γενικώς και των Ρότσιλντ ιδιαιτέρως.

Το ότι οι Φαναριώτες χρωστούσαν την ισχύ τους σε επιγαμίες τους με Ιουδαίους έχει ήδη επαρκώς αναλυθεί.

Ας προχωρήσουμε όμως περισσότερο:

Γιατί ήδη από τις αρχές του Μεγάλου Ξεσηκωμού μας οι Άγγλοι περιέβαλλαν με ιδιαίτερη συμπάθεια, σχεδόν με στοργή την οικογένεια των Κουντουριώτηδων, προυχόντων της Ύδρας; 

 

Η απάντηση σε αυτό δεν είναι δύσκολη, εάν παρατηρήσει κανείς αυτό που σήμερα γίνεται σε αυτό το νησάκι του Αργοσαρωνικού.

Η Ύδρα είναι νησί μικρό, βραχώδες και τελείως άγονο. Κατοικήθηκε στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας από Αρβανίτες οι οποίοι εξελίχθηκαν σε αριστοτέχνες ναυτικούς. Αυτό είναι αναμφισβήτητο, αλλά δεν εξηγεί ό,τι σήμερα συμβαίνει εκεί.

Ύδρα - Η αρχόντισσα του Σαρωνικού! (Βίντεο+φωτογραφίες) - TRAVEL

Ακόμα και ο Λέοναρντ Κοέν, πασίγνωστος τραγουδοποιός και τραγουδιστής του Καναδά, αγόρασε σπίτι σε αυτό το ένδοξο μεν αλλά άγονο, βραχώδες νησάκι, όπου είναι δύσκολο ακόμη και το να βρει κανείς παραλία, για να κάνει μπάνιο.

Πώς τού’ρθε του Κοέν; 

 

Γιατί η πρώτη αμερικανική κινηματογραφική ταινία που γυρίστηκε στην Ελλάδα, το “Παιδί και το Δελφίνι” του 1957(!), παραγωγή του Σάμουελ Ένγκελ (προφανώς Ιουδαίου) και με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Λόρεν, διαδραματίστηκε στην Ύδρα;

Χάθηκαν άλλα νησιά του ελλαδικού χώρου, εμφανώς καταλληλότερα, για να γίνει σε αυτά το γύρισμα του συγκεκριμένου φιλμ;

Γιατί σήμερα όλοι οι τής εγχώριας και αλλοδαπής ελίτ αγοράζει μανιωδώς σπίτια, ιστορικά μνημεία στην ουσία, ειδικώς στην Ύδρα;

Πουλήθηκε, όπως ακούμε το σπίτι του Μιαούλη, πάει να πουληθεί (σε επιφανείς εξυπακούεται) το αρχοντικό των Κουντουριώτηδων και ούτω καθ’εξής.

Γιατί όσοι διπλωμάτες του ελληνικού ΥΠΕΞ έχουν τον Δένδια ως αφανή αρχηγό τους, ψάχνουν να βρουν και αγοράσουν “ένα σπιτάκι” στην Ύδρα;

Γιατί ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Κωνσταντίνος Κόλμερ, σε τηλεοπτική εκπομπή του, “αστόχαστα” δήλωσε πως είναι “Υδραίος” και μετά το διόρθωσε σε “είμαι Εβραίος” (ή το ανάποδο, δεν θυμάμαι ακριβώς) και πιο μετά κατάπιε τα λόγια του και άλλαξε κουβέντα;

Η απάντηση είναι απλή:  Η μητέρα του Λάζαρου Κουντουριώτη, αρχηγέτη αυτής της μεγάλης οικογένειας και στυλοβάτη της αγγλικής επιρροής στην Ελλάδα, είχε το οικογενειακό όνομα “Κοκκίνη”. Και το επώνυμο “Κοκκίνης” είναι η ελληνική εκδοχή του ιουδαϊκού “Κοέν”.

Δεν με πιστεύετε; Ωραία! Προχωράμε!

Όλοι σας έχετε ακουστά, αγαπητοί Συνέλληνες, τα κατορθώματα της ηρωίδας μας Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, που σκοτώθηκε στο σπίτι της, στις Σπέτσες, στη διάρκεια “καβγά αγνώστου αιτίας”.

Ε, να το πούμε και αυτό!

Η Μπουμπουλίνα δεν καταγόταν από τις Σπέτσες αλλά από την Ύδρα. Στις Σπέτσες είχε απλώς εγκατασταθεί.

Πώς λεγόταν η μητέρα της;

Μπράβο, το βρήκατε: Κοκκίνη!

Και γιατί τής την άναψε ένας Σπετσιώτης; Επειδή η Μπουμπουλίνα, κόρη τής Κοκκίνη, ασκούσε τοκογλυφία και απαιτούσε τόσο μεγάλους τόκους, ώστε κάποιος στο τέλος αγανάχτησε και την πυροβόλησε!

Αυτά όσον αφορά το παρελθόν. Και ας έλθουμε τώρα στα δικά μας.

Πριν από λίγο καιρό άνοιξε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας το “Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ”, που ανήκει στην κα. Ραχήλ Καπόν (φυσικά Ιουδαία). Το βιβλιοπωλείο αυτό είναι υποδειγματικώς άψογο: καθαριότητα, διακριτική πολυτέλεια, βιτρίνες διαρρυθμισμένες με τρόπο τέτοιο, ώστε σχεδόν ασυνείδητα ο περαστικός σταματάει, για να δει τα βιβλία και ούτω καθ’εξής. Σε αντίθεση ακόμη με τα άλλα βιβλιοπωλεία του κέντρου, η υποδοχή όποιου μπαίνει μέσα χαρακτηρίζεται από ευγένεια πραγματικά λεπτή.

Επιπλέον η κα. Ραχήλ Καπόν κάνει τώρα και εκδόσεις, τις “Εκδόσεις Καπόν”.

Από περιέργεια αναζήτησα ένα από τα έργα που εκδίδει και το φυλλομέτρησα. Η εντύπωσή μου για αυτό;  Εξαιρετική! Επιμέλεια και εκτύπωση -το τονίζω!- υποδειγματικές.

Έτσι, καθόλου περίεργο που γνωστοί, σύγχρονοί μας Νεοέλληνες στοχαστές και διανοούμενοι προσφεύγουν τώρα πια στην κα. Ραχήλ Καπόν, για να εκδώσουν τα συγγράμματά τους.

Πρώτος και καλύτερος ο κ. Μελέτης-Ταΰγετος Μελετόπουλος, απόφοιτος του (Αμερικανικού) Κολλεγίου Αθηνών, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Γενεύης και τώρα Λυκειάρχης της Ιονίου Σχολής.

Ο κ. Μελετόπουλος πριν από λίγα χρόνια εξέδιδε, με τις εκδόσεις Παπαζήση, το περιοδικό “Νέα Κοινωνιολογία”, ιδιαίτερα αξιόλογο, που όμως τώρα πια σταμάτησε να βγαίνει.

Έτσι, ο κ. Μελετόπουλος στράφηκε στην κα. Ραχήλ Καπόν και με αυτήν εξέδωσε τη βιογραφία του  Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

Μετά έσπευσαν και άλλοι, πολλοί και διάφοροι, βασιλόφρονες και μη, όπως η πολύ γνωστή συγγραφέας  κα. Αθηνά Κακούρη, χήρα του Αρχαιολόγου και μέλους της Ακαδημίας Αθηνών, Σπύρου Ιακωβίδη.

Έτσι, μια με τον κ. Μ.Μελετόπουλο, μια με τους βασιλόφρονες, μια με την κα. Κακούρη, οι “Εκδόσεις Καπόν” της κας. Ραχήλ Καπόν θριαμβευτικώς εισέρχονται τώρα πια -όπως τουλάχιστον εγώ μαθαίνω- στον χώρο των ελληνικών πανεπιστημίων.

Να το επαναλάβουμε;  Η κα. Καπόν μπορεί να είναι συμπαθέστατη και άψογη στη δουλειά της. Οι εκδόσεις της; Το είπαμε: Πολύ καλές!

Το θέμα όμως δεν είναι η ποιότητα και το επίπεδο των “Εκδόσεων Καπόν”.

Το θέμα είναι ότι σε μία περίοδο οξείας φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και της συνακόλουθης κατάρρευσης της μεγάλης πλειοψηφίας των παραδοσιακών ελληνικών εκδοτικών οίκων, οι “Εκδόσεις Καπόν”  είναι οι μόνες που διαλάμπουν στο στερέωμα της ελληνικής εκπαίδευσης και διανόησης – ακριβώς επειδή δεν έχουν πια απομείνει άλλες!

Τι μέλλει γενέσθαι; Ευχερώς προβλέψιμο.

Αφού τα όργανα των ιουδαϊκών ελίτ, άτομα όπως οι  Αντώνης Λιάκος, Μαρία Ρεπούση, Πέτρος Ευθυμίου (υπουργός Παιδείας αυτός στην κυβέρνηση Σημίτη, δείτε φωτογραφία του, πολύ σας παρακαλώ) διέλυσαν την Ελληνική μας Παιδεία, στο προσεχές μέλλον, μετά την καταστροφή που κατά πάσα πιθανότητα θα μας έλθει, θα προκύψει η κα. Ραχήλ Καπόν, για να μας σώσει!

 

Μαρία Ρεπούση…

Αντώνης Λιάκος…

Τα σενάρια περί διαδοχής Σημίτη συμφέρουν το ΠΑΣΟΚ, εκτιμά ο Πέτρος Ευθυμίου | in.gr

Πέτρος Ευθυμίου…

 

Ε όχι! Όχι! Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:  Το Ολοκαύτωμα των Ιουδαίων σίγουρα έγινε. Μπορεί να μην ήταν έξι εκατομμύρια τα θύματα, μπορεί και να ήταν  πολύ λιγότερα, αλλά οπωσδήποτε έγινε.

Και πράγματι, όπως έχουν τονίσει πολλοί γνωστοί Ευρωπαίοι πολιτικοί και στοχαστές, η κακία των Ιουδαίων συχνά αποδεικνύεται μεγάλη, αλλά μπορεί να συναντήσει κανείς ανάμεσά τους ανθρώπους πραγματικά όχι απλώς καλούς αλλά απίστευτα καλούς.

Επίσης, όπως ακριβώς οι δικοί μας ευλαβείς Ελληνοορθόδοξοι καταντούν να χειραγωγούνται από τους διαφόρων βαθμών κληρικούς, έτσι και οι Ιουδαίοι χειραγωγούνται -και μάλιστα σε βαθμό κυριολεκτικώς απίστευτο- από τους ραββίνους τους.

Το θέμα όμως δεν είναι ούτε η -αναμφισβήτητη- ποιότητα των “Εκδόσεων Καπόν” ούτε το -επίσης αναμφισβήτητο- Ολοκαύτωμα και ο συχνά πολύ καλός χαρακτήρας μεμονωμένων Ιουδαίων.

Το θέμα μας είναι ότι, αφού η Ελλάδα καταστράφηκε από όργανα των ιουδαϊκών “ελίτ”, τώρα προγραμματίζεται η σωτηρία μας από άλλους,  επίσης όργανα των ιουδαϊκών “ελίτ”.

Και εάν αφήσουμε αυτό να γίνει, το αποτέλεσμα θα είναι ένα και μόνο:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ!

 

Δημήτριος Τσεργίνης

 

 

 

Προσθέτω στο τέλος τις πραγματικές τρεις λεζάντες που χαρακτηρίζουν τα ανωτέρω ανθελληνικά κτήνη…

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μαρία Ρεπούση… “Στην Σμύρνη, έγινε… συνωστισμός”

Αντώνης Λιάκος… ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ… ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, ΕΡΕΥΝΗΤΗ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ και ΕΛΛΗΝΑ, του κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Τα σενάρια περί διαδοχής Σημίτη συμφέρουν το ΠΑΣΟΚ, εκτιμά ο Πέτρος Ευθυμίου | in.gr

Πέτρος Ευθυμίου… πρ. υπουργός Α-παιδείας του ΠΑΣΟΚ, που συνέβαλε στην καταστροφή της…

Προβολές : 3,065


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα