Επίκειται Μια Μεγάλης Κλίμακας Κυβερνοεπίθεση Ψευδούς Σημαίας. Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται άλλο ένα Περλ Χάρμπορ – μια επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ή κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Επίκειται Μια Μεγάλης Κλίμακας Κυβερνοεπίθεση Ψευδούς Σημαίας. Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται άλλο ένα Περλ Χάρμπορ – μια επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ή κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

10 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Δεν πρόκειται για τη Ρωσία. Δεν πρόκειται για την Ουκρανία.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.

Όταν φύγουν αυτοί και οι μαριονέτες τους από την μέση, η πλειοψηφία αυτών των καταστροφών θα σταματήσει.

Όσο παραμένουν στην εξουσία, τα γεγονότα της κρίσης θα επιταχύνονται και θα αυξάνονται σε συχνότητα μέχρι να βρουν ΚΑΤΙ που να λειτουργεί, και ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

 

Έχω γράψει πολλάκις, πως κρατώ μικρό καλάθι σ’ όλα όσα συμβαίνουν τα δυο τελευταία χρόνια, και εκτός της πανδημίας, έφεραν στο προσκήνιο και έναν πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Λευκή επιταγή, δεν δίνω σε κανέναν, ασχέτως αν δικαιολογώ απόλυτα την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία και την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του.

Παίζονται τεράστια γεωπολιτικά παιχνίδια, που κανείς μας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιά είναι η πραγματικότητα.

Γι αυτό και οφείλω να παραθέτω όλες τις απόψεις, αφήνοντας τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ να κρίνουν,  δημοσιεύοντας και αναρτώντας θέματα που κανέναν ΜΜΕ και ελάχιστοι πατριωτικοί ιστότοποι αναρτούν και σε ότι με αφορά χωρίς να απορρίπτω αλλά και χωρίς να αποδέχομαι κάποια… τη σούμα, θα την κάνω στο τέλος, όταν και εάν όλα αυτά που ζούμε, γκρεμιστούν…

Μια μαζική κυβερνοεπίθεση, απ’ όπου κι αν προέλθει, είναι δεδομένο πως θα γκρεμίσει το σύμπαν… με ότι αυτό σημαίνει…

Είμαστε ακόμα στην αρχή των γεγονότων, καθώς τα σατανικά σχέδια των παγκοσμιοποιητών, δείχνουν να είναι ανεξάντλητα.

ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ…

Τα σχέδια Του Θεού, αν επιβεβαιωθούν οι προφήτες και οι γέροντες της Ορθοδοξίας μας, έχουν πολύ δρόμο ακόμα για να υλοποιηθούν…και μέχρι τότε θα δώσουμε πολλούς αγώνες και πολλές μάχες όσοι δεν σκύψαμε το κεφάλι.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

του Brandon Smith

Στις αρχές του 2021, στο αποκορύφωμα του φόβου για τον κορωνοϊό που είχε προκληθεί από τα μέσα ενημέρωσης, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσίευσε μια σειρά από συζητήσεις σε πάνελ και κυβερνητικές εκθέσεις που περιέγραφαν μια “πανδημία” εντελώς διαφορετικής φύσης, την οποία ανέφεραν ως μια επικείμενη “κυβερνοεπίθεση με χαρακτηριστικά παρόμοια με τον Covid”.

Η ατζέντα του προγράμματος στο WEF έφερε τον τίτλο “Cyber ​​Polygon” και προωθήθηκε με ανησυχητικό ζήλο από τον παγκοσμιοποιητή Klaus Schwab.

Το WEF και ο Schwab είναι περισσότερο γνωστοί για δύο πράγματα:

1) Για την εμπλοκή τους σε ένα πολεμικό παιχνίδι που ονομάζεται Event 201, το οποίο προσομοίωσε την παγκόσμια εξάπλωση μιας πανδημίας κορωνοϊού. Αυτή η προσομοίωση πραγματοποιήθηκε δύο μήνες ΠΡΟΤΟΥ ξεσπάσει η πανδημία στις αρχές του 2020 και η πλειονότητα των μέτρων που περιλαμβάνονταν στο παιχνίδι, εφαρμόστηκαν στην πραγματικότητα σχεδόν αμέσως μετά το ξέσπασμα.

2) Για την ενθουσιώδη ανακοίνωση του Klaus Schwab ότι η πανδημία ήταν η τέλεια “ευκαιρία” για να καθιερωθεί αυτό που αποκαλεί η “Μεγάλη Επαναφορά” της παγκόσμιας οικονομίας μαζί με την άνοδο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, που είναι ο πλήρης συγκεντρωτισμός του παγκόσμιου εμπορίου και της διακυβέρνησης σε μια παγκόσμια σοσιαλιστική αυτοκρατορία όπου δεν θα “κατέχεις τίποτα, δεν θα έχεις ιδιωτικότητα και θα σου αρέσει”.

Το γεγονός ότι το WEF υπήρξε τόσο προνοητικό σχετικά με την πανδημία του Covid αποτελεί ένα θαύμα.

Ήταν σχεδόν σαν να ήξεραν ότι θα συνέβαινε, και οι πολιτικοί τους φίλοι σε διάφορα έθνη δεν έχασαν χρόνο εκτελώντας τις δρακόντειες πολιτικές εντολές τους σε όλο τον κόσμο.

Αλλά συνέβη κάτι που φαινόταν να κάνει τα σχέδιά τους χαλάστρα – Το Event 201 προέβλεψε έναν αρχικό αριθμό θανάτων, περίπου 65 εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Στην πραγματικότητα, το μέσο ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση του κορωνοϊού ήταν μόνο 0,27% .

Ο Covid δεν σκότωνε αρκετούς ανθρώπους και το κοινό άρχιζε να αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των lockdown, τους άχρηστους κανόνες μάσκας και την ανάγκη λήψης ενός πειραματικού m-volίου mRNA χωρίς μακροχρόνιες δοκιμές για να αποδειχθεί η ασφάλειά του.

Ειδικά στις ΗΠΑ, οι συντηρητικές πολιτείες άρχισαν να ξεσηκώνονται και να μπλοκάρουν την ατζέντα του Covid.

Σήμερα, το CDC και η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση έχουν δηλώσει την αφαίρεση των περισσότερων εντολών και ακόμη και οι αριστερές μπλε πολιτείες έχουν αρχίσει να υποχωρούν.

Ωστόσο, οι περισσότερες συντηρητικές κόκκινες πολιτείες παρέμεναν χωρίς εντολές για πολύ περισσότερο από έναν έως ενάμιση χρόνο.

Ήμασταν χωρίς περιορισμούς όλο αυτό το διάστημα, και η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να “μας επέτρεψε” να είμαστε ξανά ελεύθεροι.

Η αλήθεια είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές στο WEF και οι εταίροι τους στο εξωτερικό ΑΠEΤΥΧΑΝ στις προσπάθειές τους να θεσπίσουν μια ιατρική τυραννία, τουλάχιστον στις ΗΠΑ και σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης. Η ατζέντα κατέρρευσε γιατί η επιστήμη ήταν εναντίον τους από κάθε άποψη.

Δεν είχαν τίποτα. Καθώς το 99,7% των ανθρώπων παραμένει ασφαλές από τον κορωνοϊό, ήταν αδύνατο να δημιουργήσουν αρκετό φόβο σε αρκετό πληθυσμό ώστε να τους κάνουν να παραιτηθούν από τις ελευθερίες τους.

Έτσι, για όσους από εμάς παρακολουθούμε προσεκτικά αυτά τα γεγονότα, ο κώδωνας του κινδύνου άρχισε πραγματικά να χτυπά όταν το WEF άλλαξε ταχύτητα και ξαφνικά άλλαξε εστιάζοντας σε ένα αφήγημα κυβερνοεπίθεσης. Ήταν, άραγε, αυτό το Plan-B;

Τον Απρίλιο του 2021 δημοσίευσα ένα άρθρο με τίτλο “Οι παγκοσμιοποιητές θα χρειαστούν άλλη μια κρίση στην Αμερική καθώς η ατζέντα επαναφοράς τους αποτυγχάνει”.

Σ’ εκείνο το άρθρο περιέγραψα τα πιο πιθανά σενάρια για το επόμενο συμβάν καταστροφής, το οποίο περιελάμβανε πόλεμο στην Ουκρανία καθώς και μια παγκόσμια επίθεση στον κυβερνοχώρο που διαταράσσει την αλυσίδα εφοδιασμού.

Σε εκείνο το άρθρο είπα:

“Τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι πολύ απασχολημένα προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντάσεις με τη Ρωσία για την Ουκρανία. Υπάρχουν ανανεωμένες εντάσεις μεταξύ Ιράν και Ισραήλ και συνεχιζόμενη αποσταθεροποίηση από τη Δύση στη Συρία. Και, ένας αυξανόμενος κίνδυνος σύγκρουσης με την Κίνα για την Ταϊβάν…

Υπάρχει … ένα αφηγηματικό πλεονέκτημα στις παγκόσμιες εντάσεις.

Όταν παρουσιάζονται με μια ξένη απειλή, θα είναι άραγε πιο πιθανό οι Αμερικανοί να απορρίψουν τις έννοιες της εξέγερσης κατά των παραβιάσεων της κυβέρνησης;

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το κατεστημένο θα προσπαθήσει να ισχυριστεί ότι το κίνημα για την ελευθερία δεν είναι ένα κίνημα για την ελευθερία, αλλά ένα κατασκευασμένο κίνημα που δημιουργήθηκε από τους Ρώσους για να αποσταθεροποιήσουν την Αμερική. Αυτή είναι η στρατηγική προπαγάνδας των αριστερών μέσων ενημέρωσης εδώ και χρόνια, οπότε γιατί να σταματήσουν;”

Τον Ιούνιο του 2021 έγραψα πιο συγκεκριμένα για την ύποπτη φύση του “Cyber ​​Polygon” στο άρθρο μου “Cyber ​​Polygon: Will The Next Globalist War Game Lead To Another Convenient Catastrofe;” (“Cyber Polygon” – Θα οδηγήσει άραγε το επόμενο παιχνίδι πολέμου τψν παγκοσμιοποιητών σε μια άλλη βολική καταστροφή;”)

Στη συνέχεια, τον Ιούλιο του 2021 έγραψα ένα άρθρο με τίτλο “Τι θα γινόταν αν η επόμενη μεγάλη κυβερνοεπίθεση στόχευε το Διαδίκτυο;” Σε αυτό έκανα την εξής παρατήρηση:

“Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους υπήρξε μια εκδήλωση διακοπής του Διαδικτύου που οδήγησε στο σκοτάδι μεγάλων τμημάτων του διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κεντρικών ειδησεογραφικών τοποθεσιών, όπως το Amazon, το eBay, το Twitch, το Reddit και μια σειρά από κυβερνητικούς ιστότοπους.

Όλα αυτά συνέβησαν όταν η εταιρεία Fastly του δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN) αντιμετώπισε ένα σφάλμα.

Παρόλο που η Amazon επανέφερε τον ιστότοπό της online μέσα σε 20 λεπτά, η σύντομη διακοπή κόστισε στην εταιρεία πάνω από 5,5 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις (και αυτός είναι μόνο ένας ιστότοπος!).

Το πρόβλημα εντοπίστηκε γρήγορα και επιλύθηκε μέσα σε δύο ώρες και συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η διακοπή δεν είχε καμία σχέση με κυβερνοεπίθεση.

Ωστόσο, αποκάλυψε μια τεράστια ευπάθεια στο Διαδίκτυο (αυτό που ο von Clausewitz θα αποκαλούσε schwerpunkt: κέντρο βάρους, το πιο σημαντικό σημείο) . Ένα μεγάλο μέρος του Ιστού εξαρτάται μόνο από τρεις εταιρείες CDN, συμπεριλαμβανομένης της Fastly.

Να τι με απασχολεί: Εάν υπήρχε μια κυβερνοεπίθεση σε τέτοια αδύναμα σημεία στον Ιστό και η επίθεση περιελάμβανε έναν κακόβουλο ιό ή άλλο άκρως μολυσματικό όπλο, τότε ο Klaus Schwab θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει την πολυπόθητη πανδημία του στον κυβερνοχώρο”.

Σήμερα, οι πολεμικές εντάσεις με τη Ρωσία πρόκειται τώρα να ξεχειλίσουν και υποψιάζομαι ότι είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει και η Κίνα επιχειρήσεις εναντίον της Ταϊβάν.

Υπάρχει όμως μια πολύ μεγαλύτερη απειλή στον ορίζοντα.

Δεν έχω καμία αμφιβολία σε αυτό το στάδιο ότι μια επίθεση ψευδούς σημαίας στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη (ή και στα δύο) είναι τώρα επικείμενη, και αυτό που εννοώ με τον όρο “ψευδής σημαία” είναι ότι η επίθεση θα σχεδιαστεί για να ωφελήσει τους παγκοσμιοποιητές και όχι απαραίτητα τη χώρα που κατηγορείται για αυτό.

Όπως έχω σημειώσει στο παρελθόν, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι επί μακρόν συνεργάτης πολλών παγκοσμιοποιητών.

Η φιλία του με τον καλικάντζαρο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Χένρι Κίσινγκερ ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και συνεχίζουν να συναντιούνται για τακτικά γεύματα καθώς ο Κίσινγκερ ενεργεί ως σύμβουλος σε πολλά υποκαταστήματα του Κρεμλίνου.

 

Ο Πούτιν έχει επίσης διατηρήσει μια σταθερή σχέση με το WEF και μόλις πέρυσι, η Ρωσία μάλιστα εντάχθηκε στο Δίκτυο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης του Klaus Schwab.

Ο ισχυρισμός ότι ο Πούτιν είναι αντι-παγκοσμιοποιητής είναι ψέμα, εμπλέκεται βαθιά στο παγκοσμιοποιητικό σύστημα και πάντα ήταν.

Οι παγκοσμιοποιητές παίζουν και τις δύο πλευρές της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε αυτό το γεγονός διαφορετικά δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τα γεγονότα που θα συμβούν στη συνέχεια.

Ο Πούτιν απείλησε πρόσφατα τις δυτικές κυβερνήσεις με αντίποινα που δεν έχουν ξαναδεί εάν προσπαθήσουν να παρέμβουν στην Ουκρανία.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλά από τα κυρίαρχα και εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης υπέθεσαν αυτόματα ότι πρόκειται για απειλή πυρηνικού πολέμου.

Δεν νομίζω ότι αυτό αναφερόταν στον Πούτιν. Έχω μια άλλη θεωρία…

Οι παγκοσμιοποιητές είναι απίθανο να περάσουν τις τελευταίες δεκαετίες δημιουργώντας ένα από τα πιο περίπλοκα τεχνοκρατικά πλέγματα ελέγχου στην ιστορία για να παρακολουθούν και να κυριαρχούν στην ανθρωπότητα μόνο και μόνο για να τα εκμηδενίσουν όλα εν ριπή οφθαλμού με πυρηνικά.

Ένα μεταπυρηνικό περιβάλλον θα ήταν αδύνατο να το ελέγξουν. Το πιο πιθανό, κατά την άποψή μου, είναι μια μαζική κυβερνοεπίθεση που στοχεύει τη λειτουργικότητα του ίδιου του Διαδικτύου και θα έπρεπε να συμβεί σχετικά σύντομα.

Ο αριθμός των οικονομικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με τον Ιστό είναι εκπληκτικός.

Ακόμη και αν το Διαδίκτυο έπεφτε για δύο μόλις εβδομάδες, οι επιπτώσεις στις αγορές μας και στην αλυσίδα εφοδιασμού μας θα ήταν καταστροφικές.

Κατ’ επέκταση, τα οφέλη για τους παγκοσμιοποιητές θα ήταν τεράστια.

Θα μπορούσαν να εφαρμόσουν φίλτρα και τείχη προστασίας σε οποιοδήποτε μέρος του ιστού δεν τους αρέσει (συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών μέσων) και να ισχυριστούν ότι αυτό γίνεται για την προστασία του Διαδικτύου από πιθανές πηγές εξάπλωσης του ιού.

Θα μπορούσαν να μειώσουν τον ιστό σε λίγες μόνο εγκεκριμένες εταιρικές και κυβερνητικές τοποθεσίες στο όνομα της προστασίας της ακεραιότητας του δικτύου.

Επιπλέον, μια τέτοια επίθεση θα ήταν ο τέλειος αποδιοπομπαίος τράγος για την ήδη καταρρέουσα οικονομία και τον αυξανόμενο πληθωρισμό.

Σε εκείνο το σημείο, οι κεντρικές τράπεζες που είναι πραγματικά υπεύθυνες για την χρηματοπιστωτική μας αστάθεια θα μπορούσαν απλώς να πουν ότι όλα επρόκειτο “να επιστρέψουν στο κανονικό” έως ότου (η Ρωσία ή η Κίνα) εξαπλώσει τον κυβερνοϊό.

Και, ίσως η Ρωσία θα εμπλακεί, αλλά δεν θα είναι ο Πούτιν που θα δώσει την εντολή, θα είναι οι παγκοσμιοποιητές εταίροι του πίσω από την αυλαία.

Η μηχανή της διαφημιστικής εκστρατείας που περιβάλλει την Ουκρανία είναι σε υπερένταση αυτή τη στιγμή.

Είναι λίγο περίεργο για μένα πόσος πανικός και αγανάκτηση διατυμπανίζεται σε όλα τα μέσα.

Είναι λες και οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ πέρασε πάνω από μια δεκαετία καταστρέφοντας μια χώρα όπως το Ιράκ χωρίς καλό λόγο.

Κανείς δεν φαίνεται να αναφέρει την υποκρισία της απαίτησης ολοκληρωτικού πολέμου κατά της Ρωσίας, όταν οι αμερικανικές εκστρατείες στο Ιράκ σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους και πολύ λίγες χώρες ασχολήθηκαν με αυτό.

 

Σαφώς, τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να πείσουν τους δυτικούς λαούς να υποστηρίξουν την άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία για μια σύγκρουση που δεν έχει καμία σχέση με εμάς.

Υπάρχουν ακόμη και πολυάριθμοι νεοσυντηρητικοί του GOP εκεί έξω (Lindsay Graham) που διεξάγουν εκστρατεία για τους αληθινούς συντηρητικούς να ακολουθήσουν μια πολεμική βάση.

Δεν νομίζω ότι κερδίζει μεγάλη έλξη, αλλά τι λειτούργησε ως αποτελεσματική χειραγώγηση κατά των συντηρητικών στο παρελθόν;

Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται άλλο ένα Περλ Χάρμπορ – μια επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ή κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Χρειάζονται κάτι που θα εξοργίσει τον αμερικανικό πληθυσμό, ειδικά τους συντηρητικούς.

Χρειάζονται μια κρίση επικών διαστάσεων για να μας παρασύρει σε μια συναισθηματική απάντηση και στην εγκατάλειψη της λογικής.

Χρειάζονται επίσης μια καταστροφή ως αποδιοπομπαίο τράγο που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποδώσουν την ευθύνη για την επικείμενη οικονομική κρίση.

Προβλέπω ότι αυτό το γεγονός θα έρθει με τη μορφή μιας μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεσης και η κλιμάκωση των γεγονότων, μου υποδηλώνει ότι θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν μια τέτοια επίθεση στο εγγύς μέλλον.

Ίσως μέσα στους επόμενους δύο μήνες και σίγουρα πριν τελειώσει η χρονιά.

Δεν πρόκειται για τη Ρωσία. Δεν πρόκειται για την Ουκρανία.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.

Όταν φύγουν αυτοί και οι μαριονέτες τους από την μέση, η πλειοψηφία αυτών των καταστροφών θα σταματήσει.

Όσο παραμένουν στην εξουσία, τα γεγονότα της κρίσης θα επιταχύνονται και θα αυξάνονται σε συχνότητα μέχρι να βρουν ΚΑΤΙ που να λειτουργεί, και ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 768


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα