Επίσημα στοιχεία για τους θανάτους από εμβόλια στη Βρετανία. Αύξησή κατά 4800% από το 2020

Επίσημα στοιχεία για τους θανάτους από εμβόλια στη Βρετανία. Αύξησή κατά 4800% από το 2020

1 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:334
Μοίρασέ το

Μικροί αριθμοί (λόγω καταγραφής) αλλά χρειάζεται διερεύνησή

πρόσωπο που κρατά λευκό στυλό
Φωτογραφία από τον Mufid Majnun στο Unsplash

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του Naked Εmperor

Το Γραφείο της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS) κλήθηκε πρόσφατα, στο πλαίσιο ενός αιτήματος ελευθερίας πληροφοριών, να συγκρίνει τους θανάτους από εμβόλια COVID-19 με άλλους θανάτους λόγω εμβολιασμού.

Δημιούργησαν έναν πίνακα με τίτλο «Εμβολιαστικοί θάνατοι 2013 – 2021», ο οποίος απαριθμούσε στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας για τους θανάτους στην Αγγλία όπου η υποκείμενη αιτία ήταν ο εμβολιασμός (εξαιρουμένων των εμβολίων για τον COVID-19).

Το απόλυτο σύνολο των θανάτων μεταξύ 2013 και 2021 ανήλθε σε έναν.

Ένας θάνατος από το ιογενές εμβόλιο που συνέβη το 2018.

Κάθε μήνα, το ONS καταγράφει τον αριθμό των θανάτων που αφορούν εμβόλια COVID-19 και πού είναι η βασική αιτία θανάτου στη Μηνιαία Ανάλυση Θνησιμότητας.

Μέχρι σήμερα, έχουν σημειωθεί 49 θάνατοι από αυτά τα εμβόλια, εκ των οποίων οι 43 αναφέρουν τα εμβόλια ως τη βασική αιτία.

Αυτοί οι θάνατοι είναι περισσότερο από πιθανό να είναι υπομετρημένοι, καθώς οι γιατροί δυσκολεύονται να εξακριβώσουν εάν τα εμβόλια ήταν η πραγματική αιτία θανάτου ή όχι.

Πιθανότατα θα υπάρχει επίσης σημαντική πίεση να μην καταγράφονται τα εμβόλια ως αιτία θανάτου, εάν υπάρχουν αμφιβολίες.

Το γεγονός ότι η Ουαλία έχει μηδενικούς θανάτους όταν, στατιστικά, θα έπρεπε να έχει διψήφιο αριθμό, εάν ακολουθούσαμε τους αριθμούς της Αγγλίας, δείχνει ότι η καταγραφή των θανάτων δεν είναι συνεπής.

Ωστόσο, ακόμη και αν αυτοί οι πίνακες αντιπροσωπεύουν τους πραγματικούς αριθμούς θανάτων, μια αύξηση 4800%, ανεξάρτητα από τα νούμερα, θα πρέπει να δικαιολογεί μια άμεση διερεύνησή.

Ειδικά όταν τόσοι πολλοί από αυτούς τους θανάτους ανήκουν σε άτομα νεότερης/μεσαίας ηλικίας που πιθανότατα δεν κινδύνευαν να πεθάνουν από τον Covid.

 

Πηγή

Προβολές : 334


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα