ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!  Κοινωνική πίστωση βραζιλιάνικου στιλ: Όλοι οι παραλήπτες UBI πρέπει να υποβληθούν σε Vaxx

ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!! Κοινωνική πίστωση βραζιλιάνικου στιλ: Όλοι οι παραλήπτες UBI πρέπει να υποβληθούν σε Vaxx

11 Φεβρουαρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,558
Μοίρασέ το

Για αυτό κατασκευάζονται τα CBDC

Οποιοσδήποτε εξαρτάται από τα κρατικά δικαιώματα ή την οικονομική υποστήριξη θα είναι CBDCerf,  οι υποθέσεις τους θα ρυθμίζονται πλήρως από το κράτος, τα αποτυπώματα άνθρακα τους μετρώνται και θα τροφοδοτούνται με δελτίο, ενώ οι ζωές τους παιχνιδοποιούνται μέσω των smartphone τους.

Μεταξύ των εύπορων εθνών της G20 όπου κυριαρχεί ο ξύπνιος-ισμός και ο νεομαρξισμός εξακολουθεί να είναι της μόδας, σε πολλά από αυτά μπορεί ακόμη και να αρέσει.

 

 

Επειδή το … σύστημα των CBDC, έρχεται και στην Ελλάδα, και με δεδομένο ότι όποια κυβέρνηση και να “εκλεγεί”- διοριστεί θα το επιβάλει, και χωρίς μπόλι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

 

ΦΤΙΑΞΤΕ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥΣ, ΠΑΡΤΕ ΖΩΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ (ΚΟΤΕΣ, ΟΡΤΥΚΙΑ, ΚΑΤΣΙΚΙΑ κ.λ.π),  ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…

 

ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μην γελάσετε με την παρακάτω φωτογραφία… είναι ο κόσμος που εγκαταλείψαμε  για να γίνουμε … πρωτευουσιάνοι, τρομάρα μας…

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ…

 

Όποιος πιστεύει σοβαρά ότι   τα μελλοντικά προγράμματα  καθολικού βασικού εισοδήματος (UBI) δεν θα είναι πλήρως ανεπτυγμένα συστήματα κοινωνικής πίστης δεν  χρειάζεται να κοιτάξει πέρα ​​από τη Βραζιλία, όπου ο νεοεκλεγμένος  σοσιαλιστής / παγκοσμιοποιητής Λούλα ντα Σίλβα μόλις αποφάσισε ότι το πρόγραμμα Bolsa Familia θα απαιτήσει μέλη της οικογένειας να εμβολιαστούν για να συνεχίσουν να λαμβάνουν επιδόματα.

«Δεν μπορούμε να παίξουμε, είναι θέμα επιστήμης. Αν έχω να κάνω 10 εμβόλια κατά του Covid, θα πάρω ό,τι είναι απαραίτητο».

Η είδηση  ​​έρχεται μέσω των The Rio Times , η οποία περιγράφει το πρόγραμμα Bolsa ως «ένα πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας για τις φτωχότερες οικογένειες στη Βραζιλία» και «ένα είδος καθολικού βασικού εισοδήματος».

Το UBI θεωρείται από πολλούς ευεργετικό και αναπόφευκτο. Προσωπικά πιστεύω το δεύτερο αλλά όχι το πρώτο.

Ωστόσο, δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν το γεγονός ότι αν εξαρτάστε από την πολιτεία του Σωτήρος για τη διατροφή σας (όπως  την αποκαλεί ο Τσαρλς Χιου Σμιθ  ), είστε στην πραγματικότητα το κτήμα τους.

Τα CBDC θα είναι οι ράγες για τα προγράμματα UBI

Η εμφάνιση πρωτοβουλιών για το ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) σε σχεδόν κάθε έθνος στη γη σηματοδοτεί ξεκάθαρα την κατεύθυνση που πηγαίνει. Σχεδόν κάθε λευκή βίβλος ή πρόταση CBDC που έχω συναντήσει έχει τα ακόλουθα τρία χαρακτηριστικά γραμμένα σε απλό κείμενο και περιμένω ότι κάθε CBDC θα έχει αυτές τις  πέντε  δυνατότητες ψησίματος, ανεξάρτητα από το αν είναι αρχικά ενεργοποιημένες (ή   τεκμηριωμένες).

#1) Ημερομηνίες λήξης / ημερομηνίες χρήσης

Τα CBDC θα έχουν ημερομηνίες λήξης μετά τις οποίες η αξία τους θα εξατμιστεί ή θα διαβρωθεί. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι  οι λευκές βίβλοι που βγαίνουν από τις κεντρικές τράπεζες  άρχισαν να το πλαισιώνουν ως χαρακτηριστικό, όχι ως σφάλμα, για να διευκολύνουν την «ανάκτηση χαμένων κεφαλαίων».

Περίληψη
Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των φυσικών πληρωμών με μετρητά είναι η ανθεκτικότητα, η οποία οφείλεται στην αδιαφορία τους για διακοπές ρεύματος ή κάλυψη δικτύου. Πολλές κεντρικές τράπεζες διερευνούν την έκδοση ψηφιακών υποκατάστατων μετρητών με παρόμοια λειτουργία διαδικτυακών πληρωμών. Τέτοια υποκατάστατα θα μπορούσαν να ενσωματώσουν νέα χαρακτηριστικά, καθιστώντας τα πιο επιθυμητά από τα φυσικά μετρητά. Αυτό το έγγραφο εξετάζει την εισαγωγή μιας ημερομηνίας λήξης για τα ηλεκτρονικά  υπόλοιπα ψηφιακών νομισμάτων για την αυτοματοποίηση της ανάκτησης προσωπικών ζημιών. Δείχνουμε ότι αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά τη ζήτηση των καταναλωτών για ψηφιακά μετρητά, με το χρόνο μέχρι τη λήξη να παίζει σημαντικό ρόλο.  Η διάθεση περισσότερων πληροφοριών στην κεντρική τράπεζα βελτιώνει την ακρίβεια της ανάκτησης ζημιών,  αλλά μπορεί να μειώσει την ευημερία.
— Καλύτερο πριν τη λήξη; Λήξη ψηφιακού νομίσματος και ανάκτηση απωλειών,  έγγραφο προσωπικού της Τράπεζας του Καναδά, 24 Δεκεμβρίου 2021

Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος που τα CBDC θα έχουν ημερομηνίες λήξης είναι να τονώσουν την ταχύτητα του χρήματος και να κρατήσουν εξαρτημένους τους παραλήπτες.

#2) Χαρακτηριστικά “Anti-Harding”.

 

Η αποταμίευση για το μέλλον μετονομάζεται σε «αποθησαύριση» και γίνεται επίσημα μη της μόδας επειδή η προσωπική αποταμίευση μειώνει την εξάρτηση από το κράτος. Ο ευκολότερος μηχανισμός για να επιτευχθεί αυτό θα είναι μέσω αρνητικών επιτοκίων σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου, σύμφωνα με  αυτή τη λευκή βίβλο του ΔΝΤ ,

«Ένας κόσμος με χαμηλότερο πληθωρισμό (και ακόμη και μηδενικό πληθωρισμό) και χωρίς επίμονες υφέσεις μπορεί να ακούγεται σαν όνειρο, αλλά υποστηρίζουμε ότι είναι δυνατό με τη μετάβαση σε ένα «πρότυπο ηλεκτρονικού χρήματος». Μια τέτοια μετάβαση απαιτεί την εξάλειψη του μηδενικού κατώτερου ορίου, το οποίο μπορούν να επιτύχουν οι κεντρικές τράπεζες χρησιμοποιώντας άμεσα διαθέσιμα εργαλεία. Η υπέρβαση του μηδενικού κατώτερου ορίου σημαίνει ότι ο βέλτιστος ρυθμός πληθωρισμού θα είναι χαμηλότερος από ό,τι παρουσία του κατώτερου ορίου. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στις κεντρικές τράπεζες να αποκαταστήσουν γρήγορα την πλήρη απασχόληση και, μεσοπρόθεσμα, πιθανώς να κινηθούν προς τη στόχευση της πλήρους σταθερότητας των τιμών με μηδενικό πληθωρισμό».

…το οποίο συνεχίζει περιγράφοντας τις προκλήσεις που θα υπήρχαν για την εξάλειψη του «αυθαιρεσίας» μεταξύ ψηφιακών και φυσικών μετρητών:

Ένα μηδενικό κάτω όριο μπορεί να σπάσει  μέσω ενός συνδυασμού (1) υιοθέτησης ή ενίσχυσης ενός προτύπου ηλεκτρονικού χρήματος στο οποίο το ηλεκτρονικό χρήμα είναι η λογιστική μονάδα και (2)  εφαρμογής ενός χρονικά μεταβαλλόμενου επιτοκίου (ή γενικότερα, του ποσοστού απόδοσης) σε χαρτονόμισμα (μετρητά) . Στη συνέχεια, καθώς το επιτόκιο των μετρητών κινείται σύμφωνα με τα επίσημα επιτόκια πολιτικής, δεν υπάρχει αρμπιτράζ μεταξύ μετρητών και χρημάτων στην τράπεζα. Λειτουργικά αυτό μπορεί να γίνει ενώ παραμένει αρκετά κοντά στο τρέχον νομισματικό σύστημα,  αλλά υπάρχουν αρκετές νομικές, επικοινωνιακές και πολιτικές προκλήσεις για τη μετάβαση σε ένα τέτοιο πρότυπο ηλεκτρονικού χρήματος  (Agarwal και Kimball 2019).

(Παρά την τρέχουσα άνοδο των επιτοκίων, μόλις οι εκτυπωτές χρημάτων ενεργοποιηθούν, εδώ οδηγούμαστε).

#3) Ολική πληροφόρηση

 

Μόλις ψηφιοποιηθεί σε μια κεντρική βάση δεδομένων (κεντρικές τράπεζες) σε αντίθεση με την κρυπτογραφική ασφάλεια σε ένα αποκεντρωμένο blockchain (Bitcoin) – όλα γίνονται γνωστά στις κεντρικές αρχές αμέσως. Η φορολογία μπορεί να εφαρμοστεί ανά συναλλαγή, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι τιμές μπορούν επίσης να τροποποιηθούν αμέσως.

Εάν καθυστερείτε τους φόρους περιουσίας ή εισοδήματός σας – ή έχετε ένα απλήρωτο πρόστιμο (ίσως επειδή το παλεύετε), για παράδειγμα, θα μπορούσαν απλώς να ενεργοποιήσουν μια κυλιόμενη γαρνιτούρα στο πορτοφόλι σας μέχρι να εξοφληθεί.

Ενώ όλες οι υπογραφές συναλλαγών είναι δημόσιες στο Bitcoin – είναι ψευδώνυμες και το πιο σημαντικό, αναλλοίωτες. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να είναι γνωστό ή να ανακαλυφθεί ότι ο Α έστειλε στον Β, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα τρίτος για αυτό. Με το Lightning στην ανάβαση, σε συνδυασμό με διάφορες βελτιώσεις απορρήτου εκεί – η ανάπτυξη του Bitcoin κινείται προς την κατεύθυνση  μεγαλύτερης  ελευθερίας και  μεγαλύτερης  ιδιωτικότητας – η οποία είναι η αντίθετη κατεύθυνση από τις περισσότερες πρωτοβουλίες CBDC.

Τέλος, είτε τα CBDC κυκλοφορούν με τις πιο ευγενείς προθέσεις, κάποια στιγμή θα προκύψει «μια έκτακτη ανάγκη» που θα καταστήσει απαραίτητο για τους Υπεύθυνους να «γυρίσουν τον διακόπτη» και να τους μετατρέψουν σε:

#4) Συστήματα Κοινωνικής Πίστωσης

 

Φανταστείτε αν το « LoonCoin » ήταν κάτι πέρυσι όταν το #FreedomConvoy έπληξε την Οτάβα (και σηματοδότησε την αρχή μιας παγκόσμιας εξέγερσης ενάντια στην τυραννία του Covid). Αντί να στείλουν με email μια λίστα τραπεζικών λογαριασμών που πρέπει να παγώσουν και αφαιρέθηκαν από ένα (χακαρισμένο) υπολογιστικό φύλλο, θα μπορούσαν απλώς να κατευθύνουν την Τράπεζα του Καναδά να απενεργοποιήσει τα ψηφιακά πορτοφόλια όλων όσων βρίσκονταν κοντά στη διαμαρτυρία ή που συνεισέφεραν στο crowdfund τους. , ή ποιος έκανε retweet το hashtag #HonkHonk.

Πιστεύεις ότι δεν θα το έκαναν;

Τα covid vaxports έχουν ήδη οπλιστεί στην Κίνα, η Βραζιλία το κάνει με το πρόγραμμά της UBI και όταν όλα αυτά διαμορφωθούν σε CBDC, πιθανότατα δεν θα το λανσάρουν χωρίς το πλαίσιο για ευρεία κοινωνική πίστωση και συστήματα ελέγχου να είναι μέρος των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Όλοι γνωρίζουμε από την εμπειρία μας με την πανδημία, ότι οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης τείνουν να διαρκούν στο διηνεκές. Ο «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» εξακολουθεί να ισχύει και εξακολουθούν να υπάρχουν λεγεώνες κολεκτιβιστών αυτόματων που στέλνουν tweet #CovidIsntOver.

Έτσι, όταν το «The Long Emergency» (για να χρησιμοποιήσουμε  τον όρο του James Kunstler  ) γίνει μια ατέρμονη, κυλιόμενη  κλιματική κρίση,  τα συστήματα κοινωνικής πίστωσης που είναι ενσωματωμένα στα CBDCs  θα χρησιμοποιηθούν για να επιβάλουν :

#5) Παρακολούθηση αποτυπώματος άνθρακα

 

Πίσω στο  Carbon Rationing, CBDC και Sound Money  έγραψα πώς αυτή η τροχιά είναι λίγο-πολύ βελτιωμένη τώρα, και ότι το κρατικό χρηματοπιστωτικό σύστημα υφίσταται μια μετατόπιση από ένα νομισματικό σύστημα που υποστηρίζεται από χρέη σε ένα που βασίζεται σε ποσοστώσεις άνθρακα.

Πίνακας ελέγχου της εφαρμογής Svalna. Πίστωση εικόνας Svalna.

Αυτό είναι το απόλυτο τελικό παιχνίδι των CBDC. Δεν υπάρχει καμία κρυφή ατζέντα ή συνωμοσία γύρω από αυτό (υπάρχει  ήδη μια Mastercard  που κόβει τις δαπάνες σας όταν υπερβείτε το όριο άνθρακα) και οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης είναι αρκετά μπροστά σε αυτό….

Γιατί τα CBDC θα αποτύχουν τελικά

 

Οι εξελίξεις των CBDC είναι κάτι που παρακολουθούμε  στο The Bitcoin Capitalist  (πρώην The Crypto Capitalist). Κάθε μήνα δημοσιεύουμε την κάλυψη των CBDC στην ενότητα  “Eye On Evilcoin”  και δεν είναι  πάντα  άσχημα νέα:

Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος για να σταματήσετε τα CBDC

 

Παρά τις ανησυχίες σχετικά με τα CBDC, κανείς δεν έχει αναπτύξει τίποτα βιώσιμο.

Όλα είναι ακόμα στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό – με μερικά κρεβάτια δοκιμών σε εξέλιξη.

Τα λίγα έργα που έχουν ξεκινήσει επίσημα, πραγματικά CBDC έχουν σε μεγάλο βαθμό σκληρύνει: το Enaira της Νιγηρίας, Βενεζουέλα (lol).

Ακόμη και το πολύ περιβόητο Digital Yuan της Κίνας είχε ακαταμάχητη υποδοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του περασμένου έτους (υποψία μου είναι ότι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ξετυλίγεται πιο γρήγορα από ό,τι μπορούν να αναπτυχθούν τα CBDC, επομένως μπορεί να χρειαστεί να κάνουν κάτι ήδη εκεί έξω, όπως το Ethereum  ) .

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βραζιλία σχεδιάζει να  αναπτύξει το CBDC της το επόμενο έτος.

 

Θα πρέπει να σημειώσω μια εξαίρεση σε όλες τις προτάσεις που υπάρχουν στον πρώην Επίτροπο της CFTC Chris Giancarlo (γνωστός και ως « CryptoDad»)  και  στο Digital Dollar Project . Μέχρι στιγμής, είναι  η μοναδική πρόταση που έχω δει  να αναιρεί την τάση μεταξύ όλων των προδιαγραφών CBDC, καθώς δεν γίνεται λόγος για ημερομηνίες λήξης και δίνεται πραγματική έμφαση στη διαμόρφωση, την φύλαξη και το απόρρητο.

Τα CBDC δεν θα είναι μόνιμα

 

Με διασκεδάζει το γεγονός ότι όταν διαβάζω αυτά τα σχέδια γύρω από τα CBDC με γεύση κοινωνικής πίστης, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με το να χαζεύουν «μετρητά», καθιστώντας αδύνατη την εξοικονόμηση, εξαλείφοντας την ιδιωτικότητα και στρώνοντας σε επίπεδα κοινωνικού ελέγχου του Οργουελίου, εξακολουθούν να παίρνουν κάτι που το κοινό θα προτιμήσει να μετρητά, κρυπτογράφηση ή Bitcoin.

 

Είναι παραληρηματικό.

Τα κίνητρα έχουν σημασία, και γι’ αυτό κανένας με το δικαίωμα δεν πρόκειται να κρατήσει πλούτο σε CBDC και να διατηρήσει τις συναλλαγές του εντός αυτού στο χαμηλότερο πρακτικό επίπεδο.

Το συνολικό παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης βρίσκεται σε αναδιάρθρωση τύπου Τέταρτης Κίνησης. Με τη θεσμική νομιμότητα σε σπασίματα και την εμπιστοσύνη του κοινού να πέφτει κατακόρυφα, τα CBDC είναι τυπικά και συμβολικά της τελευταίας αναπνοής της βιομηχανικής εποχής, των κεντρικά σχεδιασμένων οικονομιών.

Η μεταβατική περίοδος μεταξύ του σημείου που βρισκόμαστε τώρα (Παγκοσμιοποίηση τελικού σταδίου) και εκεί όπου οδηγούμαστε – αποκεντρωμένα κράτη του δικτύου, θα είναι σκληρή, γι’ αυτό σας συμβουλεύω να σβήσετε τις καταπακτές και να μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την εξάρτησή σας από τα κρατικά δικαιώματα…

Επαγγελματική συμβουλή: Μην είστε φτωχοί

 

Εδώ οδηγούμαστε, επομένως, με τον κίνδυνο να φανούμε απατηλοί, η λύση είναι να μην χρειαστείτε οικονομική βοήθεια.

Οποιοσδήποτε εξαρτάται από τα κρατικά δικαιώματα ή την οικονομική υποστήριξη θα είναι CBDCerf,  οι υποθέσεις τους θα ρυθμίζονται πλήρως από το κράτος, τα αποτυπώματα άνθρακα τους μετρώνται και θα τροφοδοτούνται με δελτίο, ενώ οι ζωές τους παιχνιδοποιούνται μέσω των smartphone τους.

Μεταξύ των εύπορων εθνών της G20 όπου κυριαρχεί ο ξύπνιος-ισμός και ο νεομαρξισμός εξακολουθεί να είναι της μόδας, σε πολλά από αυτά μπορεί ακόμη και να αρέσει.

Αλλά για τους υπόλοιπους από εμάς, που θα προτιμούσαμε να μην «δεν έχουμε τίποτα και να είμαστε ευτυχισμένοι», είναι  επιτακτική ανάγκη  να μην βασίζεστε σε κρατικές επιδοτήσεις, δικαιώματα ή πληρωμές στήριξης.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη:

  1. Ξεκινώ επιχείρηση. (Ακόμα και μια επιχείρηση τραπεζιών κουζίνας ή μια διαδικτυακή επιχείρηση)
  2. Ξεκινήστε να στοιβάζετε sats (Bitcoin) –  κατεβείτε από το μηδέν , σήμερα.
  3. Ξεκινήστε να παίρνετε καθίσματα στην επιχείρησή σας.

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθύνετε ήδη μια επιχείρηση, αγοράστε, ξεκινήστε ή επενδύστε σε μια άλλη.

Θα γίνει πολύ πιο ακριβό να είσαι δωρεάν.  Δεν είναι σωστό ή δίκαιο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή στην ιστορία για να μάθετε, να δημιουργήσετε, να καινοτομήσετε και να αναπτυχθείτε και αυτά είναι η δυναμική και τα κίνητρα που θα επικρατήσουν τελικά. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο αιχμής συλλογικότητας και αιχμής συγκεντρωτισμού τώρα (για τα επόμενα χρόνια). Αυτή η κυρίαρχη ιδεολογία  είναι τελικά  μια αντι-ανθρώπινη φιλοσοφία  και αυτό θα περάσει.

Να είστε έτοιμοι για αυτό, είτε έτσι είτε αλλιώς.

* * *

Ακολουθήστε με  στο Nostr  ,  στο Gettr ή  στο Twitter . Για νέα κομμάτια που αποστέλλονται κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, εγγραφείτε στη  λίστα αλληλογραφίας του Bombthrower  – και λάβετε ένα δωρεάν αντίγραφο της μακροπρόθεσμης διατριβής μας σχετικά με  την αλλαγή του νομισματικού καθεστώτος . Το premium ενημερωτικό μας δελτίο,  The Bitcoin Capitalist , καλύπτει τα CBDC, τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και τις μετοχές κρυπτονομισμάτων που διαπραγματεύονται στο κοινό, χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση που προσανατολίζεται σαφώς στην αξία. Δοκιμάστε το για $2. 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,558


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα