Επιδρομή Kατά του Τραμπ; Τι Στο Καλό Συμβαίνει Με Αυτή Την Εικόνα; (Η εικόνα πίσω από την ... εικόνα) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Επιδρομή Kατά του Τραμπ; Τι Στο Καλό Συμβαίνει Με Αυτή Την Εικόνα; (Η εικόνα πίσω από την ... εικόνα) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

16 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:972
Μοίρασέ το

 

Από σήμερα το πρωί, μετά από όλα όσα ανέφερα παραπάνω, και πολλά άλλα, η βλακεία και η τυφλή ευπιστία συνεχίζουν να καταναλώνουν αυτόν τον πληθυσμό των φοβισμένων και αφελών απλοϊκών. Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, σχεδόν το 100% όσων παρουσιάζονται από σχεδόν όλα τα κυρίαρχα και εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, είναι η λεγόμενη επιδρομή στο μέγαρο του Τραμπ.
 
Ξεχνιέται η πραγματικότητα ότι έχει καταστραφεί κάθε ελευθερία, η οικονομία έχει σχεδόν καταστραφεί, η δουλεία των μαζών είναι ανεξέλεγκτη, εφαρμόζονται απειλές για την απελευθέρωση της ένοπλης Εφορίας σε κάθε πολίτη που δεν προστατεύεται από την κυβέρνηση και σχεδιάζονται περισσότεροι ψεύτικοι “ιοί”.
 
Αλλά το μόνο που έχει σημασία σήμερα είναι η “επιδρομή” κατά του Τραμπ, η οποία, σύμφωνα με όλους τους νόμους της λογικής, είναι πιθανότατα μια παγίδα, μια απάτη ή μια ψεύτικη σημαία, που χρησιμοποιείται για οποιονδήποτε αριθμό λόγων.
 
Ακόμη και αν αυτή ήταν μια νόμιμη ιστορία, είναι άσχετη όσον αφορά τη μεγάλη εικόνα. Όλοι καταναλώνονται από αυτή την ανοησία, και μάλιστα εκ προμελέτης.
 
 
 
Κοινώς η μπάλα στην εξέδρα, προκειμένου το πόπολο να ξεχαστεί απ’ όσα ζει εδώ και δυόμισι χρόνια…
Η ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…
Στις ΗΠΑ, ο Τραμπολίνο… στην Ελλάδα οι υποκλοπές….
 
ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!
ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Μόλις περάσαμε πάνω από δυόμισι χρόνια απόλυτης τυραννίας, που οδηγεί σε πλήρη ολοκληρωτισμό.

Η τάξη των σκλάβων της χώρας (εθελοντικά) αποδέχτηκε την κατ’ οίκον φυλάκιση που ονομάζεται lockdowns, αποδέχτηκε την αναγκαστική απώλεια των θέσεων εργασίας της, αποδέχτηκε την απώλεια σχεδόν όλων των ελευθεριών της, αποδέχτηκε τις κρατικά σκηνοθετημένες εξεγέρσεις, καταστροφές περιουσιών και βάναυση βία, όλα επιτρεπόμενα από το κράτος, αποδέχτηκαν την απώλεια σχεδόν κάθε κινητικότητας για μετακινήσεις, αποδέχτηκαν να φορούν θανατηφόρες μάσκες με διαταγή και αποδέχτηκαν πειραματικές ενέσεις δηλητηριωδών βιολογικών όπλων κατά εκατοντάδες εκατομμύρια.

Έζησαν με σκόπιμα κατασκευασμένες ελλείψεις τροφίμων, έζησαν με απώλεια εισοδήματος από τα υποκριτικά τέρατα στα πολιτικά γραφεία, εγκατέλειψαν τις οικογένειες και τους φίλους τους, έχασαν κάθε αξιοπρεπή ιατρική περίθαλψη, (όση λίγη υπήρχε) έζησαν με μαζικές κρατικές δολοφονίες που είναι δημοκτονία, ανέφεραν τους γείτονές τους και απέφευγαν όλους όσους δεν συμμορφώνονταν με την κρατική ηλιθιότητα, και σύρθηκαν κάτω από τις πέτρες προσποιούμενοι ότι τίποτα δεν συμβαίνει.

Παρακολουθούσαν καθώς τυπώνονταν τρισεκατομμύρια ψεύτικα δολάρια, (κλοπή περιουσίας) που εκλάπησαν και τροφοδοτήθηκαν στα αφεντικά των τραπεζών και των επιχειρήσεων, παρακολουθούσαν καθώς ένας σκηνοθετημένος πόλεμος στην Ουκρανία έγινε τροφή για ηλιθιότητα παγκοσμίως, παρακολουθούσαν καθώς οι τιμές διπλασιάστηκαν, τριπλασιάστηκαν και σε ορισμένες περιπτώσεις αυξήθηκαν εκατονταπλάσια σχεδόν σε μια νύχτα. Παρακολούθησαν καθώς οι ξυλοδαρμοί της αστυνομίας αυξήθηκαν δραματικά, επέτρεψαν μαζικούς πυροβολισμούς που σκηνοθετήθηκαν από την κυβέρνηση και αγνοήθηκαν από την αστυνομία, και παρακολούθησαν καθώς το κράτος απείλησε και τώρα εφαρμόζει τη δηλητηρίαση και θανάτωση παιδιών με θανατηφόρα ένεση με ψεύτικα “εμβόλια”.

Αυτά δεν είναι όλα όσα συνέβησαν σε καμία περίπτωση, αλλά είναι αρκετά για να καταλάβουμε ότι για όλα αυτά φταίνε οι μάζες των προβάτων που συνεχίζουν να προσκυνούν στο βωμό της κυβέρνησης, των μέσων ενημέρωσης και της απόλυτης πολιτικής παραφροσύνης. Αν ποτέ η ψυχική ασθένεια ήταν εμφανής, είναι πλέον προφανές ότι το 99% αυτού του πληθυσμού κατατρώγεται από αυτή την ασθένεια που προκαλείται από την άγνοια, την αδιαφορία, τη δειλία και την εξάρτηση, και ακόμη και με όλα αυτά, συνεχίζουν να πιστεύουν τα περισσότερα από όσα τους λένε.

Από σήμερα το πρωί, μετά από όλα όσα ανέφερα παραπάνω, και πολλά άλλα, η βλακεία και η τυφλή ευπιστία συνεχίζουν να καταναλώνουν αυτόν τον πληθυσμό των φοβισμένων και αφελών απλοϊκών. Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, σχεδόν το 100% όσων παρουσιάζονται από σχεδόν όλα τα κυρίαρχα και εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, είναι η λεγόμενη επιδρομή στο μέγαρο του Τραμπ. Ξεχνιέται η πραγματικότητα ότι έχει καταστραφεί κάθε ελευθερία, η οικονομία έχει σχεδόν καταστραφεί, η δουλεία των μαζών είναι ανεξέλεγκτη, εφαρμόζονται απειλές για την απελευθέρωση της ένοπλης Εφορίας σε κάθε πολίτη που δεν προστατεύεται από την κυβέρνηση και σχεδιάζονται περισσότεροι ψεύτικοι “ιοί”. Αλλά το μόνο που έχει σημασία σήμερα είναι η “επιδρομή” κατά του Τραμπ, η οποία, σύμφωνα με όλους τους νόμους της λογικής, είναι πιθανότατα μια παγίδα, μια απάτη ή μια ψεύτικη σημαία, που χρησιμοποιείται για οποιονδήποτε αριθμό λόγων. Ακόμη και αν αυτή ήταν μια νόμιμη ιστορία, είναι άσχετη όσον αφορά τη μεγάλη εικόνα. Όλοι καταναλώνονται από αυτή την ανοησία, και μάλιστα εκ προμελέτης.

Κάθε πρόεδρος κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να φυλακίζεται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πριν ή μετά την αποχώρησή του από το αξίωμα, και θα επικροτούσα οποιαδήποτε ενέργεια αυτής της φύσης, αλλά αυτό είναι απλώς ένα ακόμη διχαστικό σχέδιο. Και φυσικά, έχει καταπολεμηθεί από αυτό που αναφέρεται ως “δεξιά”. Αλλά έχει επίσης γίνει αποδεκτό ως νόμιμο από σχεδόν όλα τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν όλων εκείνων που ισχυρίζονται ότι είναι “ελευθεριακοί”. Όποιος σχεδίασε αυτό το πραξικόπημα, ήξερε ακριβώς τι έκανε, και σχεδόν το σύνολο του “συντηρητικού” και προσποιητού “ελευθεριακού” πλήθους έχει τσιμπήσει το δόλωμα.

Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει για οποιονδήποτε αριθμό λόγων, όπως για να αλλοιώσει τις επερχόμενες εκλογές των ηλιθίων, για να ενισχύσει ή να καταστρέψει τον Τραμπ και το ανεγκέφαλο πλήθος των οπαδών του, θα μπορούσε να είναι για να προκαλέσει σκόπιμα εμφύλια αναταραχή μεταξύ των ιθαγενών, ή θα μπορούσε να είναι για άλλους λόγους. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, είναι παράξενο και στερείται αξιοπιστίας. Ακόμη και η απάντηση του Τραμπ φαίνεται να είναι αυτοπροβολή και ψεύτικη, αλλά ποιος ξέρει πραγματικά;

Η προσέγγισή μου στη ζωή και ειδικά στις “ειδήσεις” είναι να μην πιστεύω τίποτα, να μην εμπιστεύομαι τίποτα και να αμφισβητώ τα πάντα. Αυτή η περίεργη σειρά γεγονότων τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώνει σταθερά τη θέση μου, και προς το συμφέρον της νοημοσύνης και της λογικής, θα πάρω αυτό το “ειδησεογραφικό” γεγονός με μια δόση αλατιού, και δεν θα ξοδέψω καθόλου από την ενέργειά μου αγοράζοντας ή εξετάζοντας μια άλλη κρατική αφήγηση γεμάτη τρύπες. Φυσικά, ποτέ δεν το κάνω. Το θεωρώ μόνο ως απάτη και εξαπάτηση, και πιθανότατα μια απάτη που θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει από οποιαδήποτε πλευρά ή και από τις δύο.

Σκεφτείτε πριν πηδήξετε, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις, ο γκρεμός των κακόβουλων ψεμάτων είναι πολύ υψηλότερος από το αναμενόμενο, και η ευπιστία οδηγεί μόνο στην τρέλα.

***********

Δικτυογραφία

Trump Raid? What the Hell Is Wrong with this Picture? – garydbarnett.com

https://www.garydbarnett.com/trump-raid-what-the-hell-is-wrong-with-this-picture/

 

Πηγήκαι μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 972


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα