Επιζώσα από το Μάτι: «Ένιωσα προσβολή και ντράπηκα τις μητέρες, όταν άκουσα την απόφαση»

Επιζώσα από το Μάτι: «Ένιωσα προσβολή και ντράπηκα τις μητέρες, όταν άκουσα την απόφαση»

30 Απριλίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:370
Μοίρασέ το

«Υπήρχε μία μάνα στο δικαστήριο που ικέτευε για μία ”συγνώμη”»

Η δικαιοσύνη επιβράβευσε τη μη ανάληψη ευθύνης». 

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή: ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ…

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ.

Δεν υπάρχει επάγγελμα που να μην έχει και τους καλούς, τους έντιμους και τις πόρνες…

Μόνο ένα επάγγελμα έχει μόνο τις δεύτερες… Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ…

Αν πάρουμε από την δημοσιογραφία και την δικαιοσύνη, εκεί θα διαπιστώσουμε τα μεγαλύτερα πορνεία…

Το διαπιστώσαμε για πολλοστή φορά εχθές με το αποτέλεσμα της δίκης και την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ…ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ…

ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ…

ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΔΗ;;;

Πες τε μου ρε ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΟΙ, ένδεκα παιδιά, δίδυμα, αδέλφια, μωρούλια, δεν τ’ ακούτε που ουρλιάζουν, ζητώντας δικαίωση;;;

ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΥΟ  ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΖΟΥΝ;;;

ΠΩΣ ΜΩΡΕ ΑΨΥΧΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΚΔΩΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ;;;

ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΩΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΣΤΕ… ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ.

 

Υ.Γ.2. Σ’ αυτό ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, έχασα συγγενείς και φίλους …

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ… αρκεί να ζω όταν ελευθερωθεί η Πατρίδα μου από τα ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ.

 

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την ασύλληπτη τραγωδία στο Μάτι, με συγγενείς θυμάτων, αλλά και επιζώντες να εκφράζουν την απογοήτευση και την ντροπή τους για την έκβαση της υπόθεσης!

Η Κατερίνα Μαλλά, επιζώσα της τραγωδίας, εμφανίστηκε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, σχολιάζοντας τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες. «Ένιωσα προσβολή και ντράπηκα τις μητέρες όταν άκουσαν την απόφαση του δικαστηρίου. Ήταν τεράστιος ο αγώνας να κρατήσουμε την αλήθεια μας ζωντανή», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Τρεις φορές έγινε πρόταση από τον ανακριτή για να αναβαθμιστούν σε κακουργήματα.

Η δικαιοσύνη επιβράβευσε τη μη ανάληψη ευθύνης». 

Όπως εξήγησε η ίδια, ο υπαρχηγός και μετέπειτα αρχηγός της πυροσβεστικής απειλούσε τον πραγματογνώμονα.

 

«Του ζητούσε να θάψει τα στοιχεία. Το βλέπαμε το παιχνίδι. Η ίδια η αλήθεια έκανε αγώνα να βγει στην επιφάνεια. Η προπαγάνδα για τις αιτίες που δήθεν προκάλεσαν την τραγωδία γκρεμίστηκαν στο δικαστήριο σαν χάρτινος πύργος», επεσήμανε, ενώ έκανε σαφές πως: «Δεν έχουν σβήσει οι μνήμες απο το μυαλό μας. Είναι σαν να έγινε χτες…».

«Ικέτευε για μία συγνώμη»

Η Κατερίνα Μαλλά έκανε λόγο και για την φρικτή στιγμή της ανακοίνωσης της απόφασης του δικαστηρίου, έξι χρόνια μετά την ανείπωτη τραγωδία. «Υπήρχε μία μάνα που στάθηκε μπροστά στους κατηγορούμενους και τους είπε ”κοιτάξτε με στα μάτια και ζητήστε μου μία συγνώμη”. Είχε χάσει την κορη της. Ικέτευε για μία συγνώμη…», υπογράμμισε, ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Όταν ακούσετε το 112, ακούστε το γιατί δεν θα έρθει κανείς… και δεν μιλάω για τους πυροσβέστες…».

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 370


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα