ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΤΗΣ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΤΗΣ...

19 Αυγούστου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:322
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … αναπτερώνεται το ηθικό μου…

Πρόεδρος Αρείου Πάγου: Ζητά άμεση εκδίκαση των υποθέσεων για τις παράνομες καταλήψεις των παραλιών

Κατεπείγον έγγραφο από την Ιωάννα Κλάπα προς τους δικαστές όλης της χώρας

Μπράβο κυρά Κλάπα μου… ξαπλωστοκυνηγήτρα μας…

Το … κούνημα της πετσέτας, πρέπει να είναι περήφανο που ασχολείται προσωπικά του ολόκληρη πρόεδρας του Αρείου Πάγκου…

Επιτέλους κάτι κινείται στον … ανεξάρτητο χώρο της δικαιοσύνης… λάθος… δεν είναι “κάτι”… είναι πλέον εμπροσθοφυλακή η δικαιοσύνη για τέτοιες παράνομες πράξεις… άλλωστε το λέει και το Σύνταγμα… ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…το έφαγε η μαρμάγκα της Συνθήκης της Λισσαβώνας…

Κυρά Ιωάννα μας, κάντε κι ένα ψυχικό για κείνες τις παρακολουθήσεις και για τους εμπλεκόμενους…

Κρίμα είναι να φάει το θέμα η άβυσσος των αραχνιασμένων εισαγγελικών συρταριών, όσο κι αν είναι  μικρότερης σημασίας από το κούνημα της πετσέτας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Παρακαλώ τον παρακάτω … κύριο, μην τον ενοχλήσετε… δική του είναι η πετσέτα…

Την άμεση εκδίκαση των υποθέσεων για τις παράνομες καταλήψεις παραλιών και αιγιαλού ζητά η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννα Κλάπα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ειδικότερα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγουεξέδωσε κατεπείγουσα ανακοίνωση, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου και έχει ως αποδέκτες τους διευθυντές στα πρωτοδικεία όλης της χώρας, για το θέμα των παράνομων καταλήψεων του αιγιαλού και των παραλιών σε παραθαλάσσιες, παραλίμνιες και παραποτάμιες εκτάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Κλάπα

«Σύμφωνα με το Σύνταγμα, οι αιγιαλοί και οι παραλίες είναι δημόσια (εκτός συναλλαγής) και κοινόχρηστα. Κύριος προορισμός τους, ως κοινόχρηστα, είναι «η ελεύθερη και ακώλυτη πρόσβαση του κοινού σε αυτά, καθώς και επικοινωνία της ξηράς με τη θάλασσα, λίμνη ή ποταμό».

Όπως είναι γνωστό, κατά τη διάρκεια του θέρους του τρέχοντος έτους, οι κατά νόμο αρμόδιες αρχές διενεργούν, επί καθημερινής βάσεως, εντατικούς και ενδελεχείς έλεγχους σε όλη τη χώρα, για την διαπίστωση των παράνομων καταλήψεων αιγιαλού και παραλίας, συμπεριλαμβανομένων και των παραλιμνίων ή παραποτάμιων εκτάσεων, από επιχειρήσεις τουριστικής εκμετάλλευσης και ιδιώτες, συνέπεια των οποίων έχει προκληθεί έντονη κοινωνική αναστάτωση από τους πολίτες, που διεκδικούν το αυτονόητο, δηλαδή την ανεμπόδιστη, κατά το Σύνταγμα, χρήση αιγιαλού και παραλίας.

Οι έλεγχοι αυτοί είχαν και έχουν ως συνέπεια, σε περίπτωση διαπίστωσης της σχετικής παράβασης, εκτός των λοιπών κυρώσεων, την έκδοση σε βάρος των παραβατών πρωτόκολλων διοικητικής αποβολής, απομάκρυνσης κινητού εξοπλισμού και προσωρινών εγκαταστάσεων ως και την επιβολή προστίμων.

Σας εφιστάται η προσοχή, όπως, κατά την ενώπιον σας συζήτηση ένδικων βοηθημάτων εκ μέρους των θιγέντων εκ των ως άνω μέτρων προσώπων και δη κατά την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινών διαταγών, Επιδεικνύετε, Όπως οφείλετε, μετ´ ακρόαση αμφοτέρων των αντίδικων μερών, τη μέγιστη δυνατή προσοχή και επιμέλεια, με γνώμονα, προεχόντως, την τήρηση της αρχής της νομιμότητας, την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και των αγαθών του κοινωνικού συνόλου.

Παρακαλούμε, λόγω του κατεπείγοντος ζητήματος, όπως ενημερωθούν άμεσα όλοι οι δικαστικοί λειτουργοί των υπηρεσιών, των οποίων προίσταστε».

 

 

Πηγή

Προβολές : 322


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα