Ετοιμαστείτε για καντονοποίηση της Ελλάδας, την καταστροφή του Αγίου Όρους. Έρχεται ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!! Ότι δεν κατέφερε ο κορονοϊός, το κατέφερε Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ... ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΑΡΡΑΓΕΣ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ετοιμαστείτε για καντονοποίηση της Ελλάδας, την καταστροφή του Αγίου Όρους. Έρχεται ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!! Ότι δεν κατέφερε ο κορονοϊός, το κατέφερε Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ... ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΑΡΡΑΓΕΣ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

5 Ιουλίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,973
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και θρηνώ γι αυτά που έρχονται και ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…

 

 

Διαμελισμός των Κρατών σε ξεχωριστές πολιτείες ή καντόνια, κάποια εκ των οποίων θα περιλαμβάνουν «νέες» περιοχές, π.χ ξεχωριστή «Μακεδονία» με Σκόπια κλπ., μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Ομολόγησαν στην Ιερά Κοινότητα ότι σιωπούν για να μην χάσουν τα κονδύλια.

Η ελληνική κοινωνία θα σφαγιαστεί με τον χειρότερο τρόπο και κανείς από τους θεσμούς του κράτους δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του…
ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η … ΕΚΚΛΗΣΙΑ…
ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ…
ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ, ΣΕ ΜΕΤΑΠΡΑΤΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…
Ετοιμαστείτε να δούμε την Πατρίδα μας να μετατρέπεται σε καντόνια, πλήρως ελεγχόμενα από τους Παγκόσμιους Καμπαλιστές…
Ετοιμαστείτε να δούμε και να ζήσουμε την πλήρη άλωση του Αγίου Όρους…
Ετοιμαστείτε για νέες ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ και ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…
Ετοιμαστείτε εσείς οι λίγοι, γιατί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, θα υποδουλωθεί για να γλυτώσει από  τις διώξεις που έρχονται στους αντιφρονούντες…
Έρχεται με ταχύτατους ρυθμούς το σκοτάδι και ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΟ, Ή ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Ομιλεί ο Αγιορείτης Μοναχός π.Επιφάνιος

-Το αυτοδιοίκητο και τα μυστικά σχέδια της μετατροπής του Αγίου Όρους σε τουριστικό θέρετρο.

-Ο ρόλος της αναβαθμισμένης αστυνομικής διεύθυνσης στο τουριστικοποιημένο Άγιον Όρος και κυρίως στην επιβολή των αχειροτόνητων σχισματοαιρετικών Ουκρανών και των Ουνιτών και στην αλλοίωση του εσωτερικού χαρακτήρα του Αγίου Όρους.

 

-Η συσπείρωση ετερόκλητων στοιχείων στο κόμμα της ΝΙΚΗΣ.

[ΣΧΟΛΙΟ: Αυτό είναι αλήθεια, αλλά όσον αφορά τους απλούς ανθρώπους -και όχι τα υψηλά κομματικά κλιμάκια που δεν είμαστε εμείς εδώ σε θέση να γνωρίζουμε- δεν έγινε κάποια «συμφωνία», κάποιος «συντονισμός», ούτε το πράγμα προχώρησε με κάποια ύποπτη «συνδιαλλαγή» της πίσω πόρτας!

Οι άνθρωποι απλά, ο καθένας από την σκοπιά του, ανταποκρίθηκαν σε ένα γενικό κάλεσμα.

Μαζί πάντως με τις ετερόκλητες «συμπορεύσεις», συμβαίνει και κάτι πρωτοφανές και δυσάρεστο, το οποίο ο π. Επιφάνιος προφανώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει.

Από την αρχή αιωρείται μία ανασφάλεια και μία γκρίνια.

Ομόφρονες αδελφοί δεν μιλιούνται μεταξύ τους ενώ άλλοι είναι «στα μαχαίρια».

Είναι τρομερό, αλλά ό,τι δεν κατάφερε ο κορωνοϊός το κατάφερε ένα κόμμα, να διεισδύσει στο αρραγές μέτωπο των ομοφρονούντων και να τους χωρίσει. Και συνέβη αυτό την χειρότερη στιγμή, τώρα που φτάσαν στο κατώφλι μας οι χειρότερες εξελίξεις για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα.]

-Ύποπτη η έλλειψη ουσιαστικών θέσεων ως προς τα μείζονα ζητήματα (οικονομία, ΕΕ, ΝΑΤΟ, εξωτερική πολιτική) αλλά αντίλογος μόνο στην επιτρεπόμενη από το καθεστώς θεματολογία του δικαιωματισμού.

-Είμαστε στο 95% της ομοσπονδιοποίησης της ΕΕ.

Απομένει ένα ενιαίο φορολογικό σύστημα, η ένωση των κεντρικών τραπεζών των κρατών μελών, η απεμπόληση του βέτο ενός κράτους μέλους στις αποφάσεις της ΕΕ.

 

-Διαμελισμός των Κρατών σε ξεχωριστές πολιτείες ή καντόνια, κάποια εκ των οποίων θα περιλαμβάνουν «νέες» περιοχές, π.χ ξεχωριστή «Μακεδονία» με Σκόπια κλπ., μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

-Με την αναθεώρηση του Συντάγματος θα απεμποληθεί η Εθνική Κυριαρχία για να ενσωματωθεί η Ελλάδα στο νέο ευρωπαϊκό υπερκράτος.

Η ένωση με τους αιρετικούς θα προηγηθεί για να υποβοηθήσει την πολιτική ένωση της ΕΕ.

Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ…

Η θλιβερή κατάσταση του Αγίου Όρους σήμερα. Αγιορείτου μοναχού π Επιφανίου

 

Πηγή

Προβολές : 2,973


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα