ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ.  Οι ταραχές του 2022 για τα τρόφιμα ξεκίνησαν ήδη … θα εξαπλωθούν παγκοσμίως… νέες πληροφορίες για την έλλειψη τροφίμων, ορυκτών, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού κ.α.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ. Οι ταραχές του 2022 για τα τρόφιμα ξεκίνησαν ήδη … θα εξαπλωθούν παγκοσμίως… νέες πληροφορίες για την έλλειψη τροφίμων, ορυκτών, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού κ.α.

12 Μαρτίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Ο κόσμος βυθίζεται σε ένα σχεδιασμένο παγκόσμιο σενάριο λιμοκτονίας και στη Βόρεια Αμερική, έχουμε μόνο λίγους μήνες άφθονων τροφίμων διαθέσιμων ακόμα στη γραμμή ανεφοδιασμού.

 

Είναι καιρός που γράφω και σας ζητώ να κάνετε προμήθειες τροφίμων, ή να βρείτε έναν χώρο για να δημιουργήσετε έναν δικό σας λαχανόκηπο.

Όσοι είστε σε μεγάλες πόλεις και όχι σε χωριά, βρείτε ανθρώπους που να διαθέτουν έστω έναν μικρό κήπο και συνεργαστείτε μαζί τους, στην κατασκευή ενός λαχανόκηπου.

ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ… ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ…;;;

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.

Δείτε επιτέλους τον πόλεμο στην Ουκρανία, κι απ΄την άλλη πλευρά και όχι συναισθηματικά, αλλά με την ψυχρή λογική…

Αν διαβάσετε τα άρθρα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα αντιληφθείτε πως οδηγούν την ανθρωπότητα στην απόλυτη καταστροφή, για να φέρουν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

The return of food riots – Foreign Policy

Μετάφραση blümlifee

 

Οι ταραχές για τα τρόφιμα ξεκίνησαν ήδη στο Ιράκ, όπως αναφέρει το Al Jazeera.

Ο Λίβανος έχει ανακοινώσει την διανομή σιταριού με δελτίο (Irish Times).

Η Ουκρανία έχει σταματήσει όλες τις εξαγωγές των περισσότερων σιτηρών, ενώ η Ρωσσία έχει σταματήσει τις εξαγωγές λιπασμάτων και πολλών πηγών φυσικού αερίου.

Ο κόσμος βυθίζεται σε ένα σχεδιασμένο παγκόσμιο σενάριο λιμοκτονίας και στη Βόρεια Αμερική, έχουμε μόνο λίγους μήνες άφθονων τροφίμων διαθέσιμων ακόμα στη γραμμή ανεφοδιασμού.

Όπως μου ανέφεραν ειδικοί στη γεωργία, οι εκθέσεις απόδοσης των καλλιεργειών Μαΐου και Ιουνίου για το 2022 θα είναι “καταστροφικές”. Μέχρι τον Ιούλιο, θα γίνει φανερό ακόμη και στους αρνητές ότι η διαθεσιμότητα τροφίμων —ακόμα και στην Αμερική— παρεμποδίζεται σοβαρά. Τα άδεια ράφια θα μαστίζουν τους λιανοπωλητές ειδών παντοπωλείου στις ΗΠΑ καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου αυτού του έτους .

Χθες στο Alex Jones Show, προέβλεψα ότι 1-2 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη Γη θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο της πείνας μέχρι το τέλος αυτού του έτους. Χωρίς λιπάσματα με βάση τα ορυκτά καύσιμα, 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν (περίπου το ήμισυ του σημερινού πληθυσμού).

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ

Όπως εξηγώ στο HRR podcast μου παρακάτω, αυτή η κρίση θα οδηγήσει σε:

Ληστείες και λεηλασίες παντοπωλείων.

Τα παντοπωλεία ανταποκρίνονται ενισχύοντας την ασφάλειά τους με ένοπλους φρουρούς και σημεία ελέγχου ασφαλείας.

Η κυβέρνηση εγκαινιάζει διαβατήρια με δελτίο τροφίμων που τελικά θα συνδεθούν με τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (central bank digital currencies – CBDC).

Με άλλα λόγια, οι τυραννικές κυβερνήσεις πρόκειται να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εισέλθουν στις CBDC και τα συστήματα ελέγχου των δελτίων τροφίμων. Εάν θέλετε να τραφείτε, θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα του ψηφιακού πορτοφολιού τους, όπου θα έχουν την πλήρη επιτήρηση και τον έλεγχο της συμπεριφοράς των δαπανών σας.

Government initiating food rationing passports that will eventually be tied to central bank digital currencies (CBDCs).

Ω, και παρεμπιπτόντως, θα αφήσουν το δολάριο να καταρρεύσει κατά τη διάρκεια όλων αυτών, για να επιδεινώσουν τον πανικό και να καταστρέψουν ό,τι περιουσιακά στοιχεία διατηρούν ανόητα οι άνθρωποι σε δολάρια.

Όλα αυτά καλύπτονται στην 56λεπτη εκπομπή του “Situation Update” στο τέλος αυτού του άρθρου.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

 

Έχω επίσης δημοσιεύσει μια ενημέρωση διάρκειας 20 λεπτών με βάση πληροφορίες που ελήφθησαν από έναν πωλητή πυρομαχικών, έναν πωλητή δορυφορικών τηλεφώνων και τη δική μας άμεση εμπειρία από την προσπάθεια αγοράς χύμα πόρων τροφίμων από την παλέτα (πολλές χιλιάδες λίβρες τη φορά):

Όλα τα δορυφορικά τηλέφωνα έχουν εξαντληθεί από το απόθεμα, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, και τώρα τα δορυφορικά τηλέφωνα που κάποτε κόστιζαν μόλις 900 δολάρια φτάνουν τα 3500 δολάρια στην ανοιχτή αγορά. Οι πωλήσεις πυρομαχικών έχουν εκτοξευθεί κατά 166% σύμφωνα με έναν εξέχοντα λιανοπωλητή, μετά τη ρωσσική ενέργεια της 24ης Φεβρουαρίου στην Ουκρανία.

Η μελλοντική προσφορά δορυφορικών τηλεφώνων θα έχει τουλάχιστον 40% αύξηση στην τιμή, λόγω ζήτησης και διαταραχών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν λίστες αναμονής για να λάβετε δορυφορικά τηλέφωνα προς το τέλος Απριλίου.

Τα προϊόντα διατροφής που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων για “prepping” έχουν εκτοξευτεί σε τιμές, ενώ η προσφορά είναι πολύ περιορισμένη. Η προσφορά δεν έχει ακόμη καταρρεύσει, καθώς έχουμε ακόμη μερικούς μήνες απόσβεσης πρώτων υλών στα σκαριά, αλλά αναμένουμε να ξεκινήσουν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


(διάρκεια: 20:22)

Αύριο (ΣΑΒΒΑΤΟ) προσφέρεται ένα διαδικτυακό σεμινάριο του “Food Grow Network” από τη Marjorie Wildcraft, από την οποία πήρα συνέντευξη μόλις χθες.

Το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ διδάσκει ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ “ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ”, που σημαίνει ότι θα μάθετε πώς να καλλιεργείτε φαγητό όταν η ζωή σας εξαρτάται από αυτό.

Είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ, το οποίο θα σας προσθέσει στη λίστα email της. Εγγραφείτε και παρακολουθήστε το στο ICanGrowFood.com (σύνδεσμος θυγατρικών μας). Η πλήρης συνέντευξή μου με τη Marjorie θα δημοσιευτεί αργότερα σήμερα στο κανάλι βίντεο μου στο Brighteon.com

Ακολουθεί το πλήρες podcast του Situation Update που καλύπτει όλα αυτά και πολλά άλλα. (Θα έχω ενημερώσεις podcast για το Σαββατοκύριακο αυτό το Σαββατοκύριακο με βεβαιότητα, οπότε ελέγξτε το κανάλι Brighteon το Σάββατο και την Κυριακή για τις περισσότερες ενημερώσεις.)

Brighteon.com/f128b249-63cc-4c38-9697-bdde4b2a46d7

 

 

(διάρκεια : 56:43)

Ανακαλύψτε περισσότερα podcast με πληροφορίες κάθε μέρα, μαζί με ειδικές αναφορές, συνεντεύξεις και ενημερώσεις έκτακτης ανάγκης, στη διεύθυνση:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Ακολουθήστε με επίσης στο:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Truth Social: Όνομα χρήστη = HealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Talk.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Εγγραφείτε στο δωρεάν ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου NaturalNews.com για να μένετε ενήμεροι για νέα, επερχόμενα ηχητικά βιβλία που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

Κατεβάστε τα τρέχοντα ηχητικά βιβλία μου — συμπεριλαμβανομένων των Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide και The Contagious Mind — στη διεύθυνση:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,819


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα