ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ μια συνέντευξη που αφυπνίζει και προειδοποιεί για όσα έρχονται…

ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ μια συνέντευξη που αφυπνίζει και προειδοποιεί για όσα έρχονται…

24 Αυγούστου, 2021 50 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:14,882
Μοίρασέ το

 

Εύα Δουβάρα: “Η ανθρώπινη ζωή, δεν θα μοιάζει με τίποτα μ’ αυτή που εμείς ζήσαμε και μεγαλώσαμε.

Τα δύσκολα, θα προκύψουν μετά το 2025.

Ο κόσμος, υφίσταται ένα συνεχή ψυχικό και νοητικό θόρυβο, που δεν αφήνει την κριτική σκέψη να οργανωθεί και πάει και κάνει ότι του λένε, ελπίζοντας να ξεφύγει από τους θορύβους, αλλά δυστυχώς δεν θα ξεφύγει… αντιθέτως , μπαίνει βαθύτερα στον κόσμο που του ετοιμάζουν.”

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτό το θέμα, δεν ήθελα να το «πετάξω» έτσι σαν ένα ακόμα από τα χιλιάδες βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Άλλωστε το πρόσωπο που δίνει αυτή τη συνέντευξη, είναι ξεχωριστό.  Το γιατί, θα το αντιληφθείτε στη συνέχεια.

Ένα πρόσωπο που αποκαλύπτει, αφυπνίζει και προειδοποιεί για όσα έρχονται, μέσα από τις σελίδες των ίδιων των «επικυρίαρχων παγκόσμιων εφιαλτών» δεν μπορεί παρά να έχει μια ξεχωριστή αντιμετώπιση, μια ιδιαίτερη προσοχή και μια σημαντική θέση ανάμεσα στους λίγους και τους εξαιρετικούς αφυπνιστές μας.

Άλλωστε το πρόσωπο αυτό, δεν είναι τυχαίο… έχει μια λαμπρή καριέρα, πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με βαθιά γνώση των νυν και των μελλούμενων,  οπότε και χρήζει ανάλογης προσοχής και έμφασης.

Για να μας μεταδώσει τις πολύτιμες γνώσεις της, έκανε τεράστιες έρευνες, θυσιάζοντας ακόμα και το επάγγελμά της, που της παρέχει τα προς το ζειν, για να μεταφέρει έστω και ένα μεγάλο μέρος της γνώσης αυτής, σε όσους περισσότερους μπορεί!

Αλήθεια, πόσοι θα μπορούσαν να το πράξουν αυτό;;;

Όλα τα στοιχεία τα οποία επικαλείται, τα αποδεικνύει ένα προς ένα και καλεί τους ακροατές του βίντεο που ακολουθεί, να τα αναζητήσουν και οι ίδιοι, ώστε να αντιληφθούν, πως όλο το σχέδιο που ετοιμάζουν και ήδη υλοποιούν οι παγκοσμιοποιητές εναντίον της ανθρωπότητας, βρίσκεται σε δημόσια θέα.

Πρόκειται για το δυστοπικό μέλλον που σχεδιάζουν, μέρος του οποίου ήδη εφαρμόζουν και αποτελούν έναν εφιάλτη που δεν έχει ξαναζήσει η ανθρωπότητα.

«Η ανθρωπότητα», λέει στο βίντεο που ακολουθεί, «δέχεται ένα συνεχές σφυροκόπημα ψυχολογικής και εγκεφαλικής πίεσης από τα ΜΜΕ, τα οποία αποτελούν τα εκτελεστικά γρανάζια των παγκοσμιοποιητών».

Επικαλείται την ιατρική νομοθεσία που είναι συγκεκριμένη και σαφής ως προς την απαραίτητη συναίνεση του ασθενούς για οποιαδήποτε ιατρική πράξη και στην απόλυτη ενημέρωσή του, χαρακτηρίζοντας ΙΩΣΗ τον κορονοϊό, με ήπια συμπτωματολογία και χωρίς την ανάγκη ιδιαίτερης θεραπευτικής αγωγής, ενώ αποκαλύπτει και στην ουσία καταγγέλλει την απουσία καταγραφής παρανεργειών από το εμβόλιο, από τις επίσημες σελίδες του ΕΟΦ και την ΕΜΑ.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επιστολές των MODERNA και PHIZER προς εμβολιαστικά κέντρα και γιατρούς με τις οποίες παραδέχονται την ύπαρξη παρενεργειών από τα εμβόλια, καθώς και την άγνοιά τους, για μελλοντικές μακροπρόθεσμες παρενέργειες!!!!!!!!!!!!

Σ’ αυτά που αποκαλύπτει η κυρία Εύα Δουβάρα, θα αναρωτηθώ:

Αλήθεια, η κυβέρνηση , ο ΕΟΔΥ, ο ΕΟΦ, τα ΜΜΕ, πότε αναφέρθηκαν σ’ αυτές τις επιστολές;

ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ;;;

Δεν αρκείται όμως  η κυρία Δουβάρα, μόνο στο φλέγον θέμα των τελευταίων δέκα οκτώ μηνών, δηλαδή ο κορονοϊός και τα εμβόλια του θανάτου και των παρενεργειών, για τα οποία θα αναφερθώ παρακάτω, αλλά δίνει και άλλες πολύτιμες πληροφορίες για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν από το επόμενο έτος…

Η ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Επιστήμων, είναι αυτός που σέβεται και τιμά το Λειτούργημά του), αποκαλύπτει τους στόχους όλων των πολιτικών ηγεσιών, να υπάρξει μια βάση δεδομένων το 2022, προκειμένου να ξεπεραστούν τα νομικά και τεχνολογικά εμπόδια ώστε να προχωρήσουν σε διασταύρωση στοιχείων όλων των πολιτών, και στην ηλεκτρονική διαλειτουργικότητα.

Μήπως αυτό σηματοδοτεί την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ και επισήμως όλων των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, και των ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;

Η Επιστήμων, θεωρεί ως δεδομένη την επιτάχυνση όλων εκείνων των πλαισίων και την πλήρη υποταγή της ανθρωπότητας κάτω από την ομπρέλα του Π.Ο.Υ. της GAVI (ενός ιδιωτικού – δημόσιου φορέα που χρηματοδοτείται από κράτη, τραπεζικά ιδρύματα κ.λ.π.), της UNICEF, της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, του ΟΗΕ, και των ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

Όλοι αυτοί συνεργάζονται, με στόχο την υλοποίηση του CLOBAL CITIZEN!!!

Ένα παγκόσμιο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα, χωρίς όρια, σύνορα, κράτη εθνότητες, σεξουαλικές προτιμήσεις, ιδιωτική ιδιοκτησία…

CLOBAL CITIZEN = RES (πράγμα – δούλος).

Δύο λέξεις που κρύβουν μέσα τους ότι πιο υποχθόνιο, ότι πιο εφιαλτικό.

“Προβλέπεται ότι οι λαοί θα κυβερνώνται  με Διεθνή Συμβούλια  και θα απαρτίζονται από κυβερνήσεις – ακαδημαϊκούς – ιδιωτικές εταιρείες που θα ρυθμίζουν υγεία, οικονομία, στρατηγικές και δομές”, αποκαλύπτει η κυρία Εύα Δουβάρα .

Έκανε λόγο για νέες τεχνολογίες, τράπεζες αποθήκευσης ανθρώπινων  γονιδιομάτων  προκειμένου να επιτευχθεί η αποκωδικοποίηση του DNA.

Τόνισε, πως θα υπάρξει αλλαγή στην Ιατρική, κατάργηση των νοσοκομειακών δομών, κατάργηση του προσωπικού ιατρού, ηλεκτρονικές παρεμβάσεις στον εγκέφαλο… όταν ο άνθρωπος πρέπει να «θεραπευθεί» και γίνεται αντιληπτό τι σημαίνει αυτό.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην «κλιματική αλλαγή» και στις πυρκαγιές, τονίζοντας πως «δεν θα σχολιάσω γιατί καταστρέφονται τα δάση», ενώ είπε πως «μέχρι το 2030, περιμένουμε να μετακινηθούν ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης και της αδελφοποίησης και προς τούτο θα πρέπει να υπάρχουν έτοιμες δομές.»!!!!!!!!!!!!!!

Στον επερχόμενο δυστοπικό κόσμο μας, επενδύσεις θα γίνονται για τους μετανάστες και όχι για τους αυτόχθονες λαούς της Ευρώπης, προκειμένου να βρίσκουν εργασίες έτοιμες και να τους περιμένει έτοιμος τραπεζικός λογαριασμός.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα θα αναπροσαρμοστούν, προκειμένου αυτόχθονες και μετανάστες να έχουν τα ίδια δικαιώματα.

“Το 2030, η ανθρωπότητα θα διοικείται από μια χούφτα ανθρώπων σε μια μορφή ημιαυτοκρατορικής διοίκησης”, μας αποκαλύπτει.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο 5G, στον ρόλο του Μπιλ Γκέιτς, στις παρενέργειες των εμβολίων του κορονοϊού και στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, κάνοντας σαφές πως “το δυστοπικό μέλλον που μας ετοιμάζουν «οι επικυρίαρχοι», είναι πολύ σκοτεινό”.

«ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Δεν θα σου ανήκει ούτε το αυτοκίνητο, ούτε καν τα ρούχα που φοράς. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Θα τα έχεις όλα, μόνον όταν τα ζητήσεις από το κράτος.

Μέσα στις πόλεις που δημιουργούν, θα βρίσκονται μόνον όσοι συντονίζονται με τις απαιτήσεις των CLOBAL CITIZEN (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ).

Όσοι αντιστέκονται θα ζουν εκτός αυτών των πόλεων.

Στην πόλη που θα ζεις, θα παρακολουθούνται όλες σου οι μετακινήσεις και οι επαφές.

Στους ουρανούς, θα πετάνε συνεχώς drone, τα οποία μεταξύ των άλλων θα καταγράφουν και τις μετακινήσεις των πολιτών.

Όλοι, θα έχουμε την ίδια πρόσβαση στην τροφή, αλλά δεν θα υπάρχει η τροφή που ξέραμε. Δεν θα υπάρχει κρέας.

Υπάρχει σχεδιασμός, να κατασκευάζεται κρέας σε 3D, όπως θα κατασκευάζονται και ανθρώπινα όργανα σε 3D!!!”

«Οι άνθρωποι, πρέπει να μπουν και να διαβάσουν τα ήδη αναρτημένα σε δημόσια θέα αυτά που γίνονται και αυτά που έρχονται…

Όταν θα αρχίσουν να φαίνονται πλέον τα αποτελέσματα των εμβολίων, και θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις, θα βγουν και θα μας πουν: «Εμείς, τα είχαμε αναρτημένα. Δεν σας υποχρεώσαμε να τα κάνετε.»

«Τώρα, αν μας υποχρεώνουν εμμέσως, αυτό, είναι κάτι άλλο…

Ο κόσμος που δέχεται τον καταιγισμό της πλύσης εγκεφάλου και θεωρεί πως αυτό που του είπαν είναι το σωστό, είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!

Οι μεγάλοι άνθρωποι, «δικαιολογούνται» λόγω της άγνοιας και του φόβου που τους επέβαλλαν, αλλά να ακούω από παιδιά 18-20 ετών μέσα στο Πανεπιστήμιο, να λένε ότι «με τα 150 ευρώ, θα κάνω αυτό ή αυτό μέσα στο Σαββατοκύριακο», ήθελές τα και παθές τα με τέτοια μυαλά.

Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή της ανθρώπινης ιστορίας.

Η ανθρώπινη ζωή, δεν θα μοιάζει με τίποτα μ’ αυτή που εμείς ζήσαμε και μεγαλώσαμε.

Τα δύσκολα, θα προκύψουν μετά το 2025.

Ο κόσμος, υφίσταται ένα συνεχή ψυχικό και νοητικό θόρυβο, που δεν αφήνει την κριτική σκέψη να οργανωθεί και πάει και κάνει ότι του λένε, ελπίζοντας να ξεφύγει από τους θορύβους, αλλά δυστυχώς δεν θα ξεφύγει… αντιθέτως , μπαίνει βαθύτερα στον κόσμο που του ετοιμάζουν.

Πρέπει να κλείσει τ’ αυτιά του νου του, στις εξωτερικές φωνές.»

Στην συνέχεια, η σημαντική αυτή προσωπικότητα, αναφέρεται στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ, το οποίο θα διενεργηθεί το 2022, προκειμένου να … διαπιστώσει σε ποια κατάσταση υστερίας είναι ο άνθρωπος μετά από όσα συνέβησαν το 2020 – 2021-2022… δηλαδή σαν κάτι «πάμε τώρα να τους συμμαζέψουμε»…

Ιδιαίτερη αναφορά καταθέτει αυτή η σημαντική προσωπικότητα, στο μείζον θέμα των αυτοκτονιών, κατά την περίοδο του κορονοϊού… ένα θέμα που ελάχιστοι έχουν θίξει, είναι όμως υπαρκτό και ιδιαίτερα σημαντικό ως … παράπλευρη απώλεια.

«Οι αυτοκτονίες, είναι πολύ περισσότερες από τους θανάτους από κορονοϊό. Τα ισχαιμικά επεισόδια, η αγωνία για το εργασιακό, από την πίεση της παραπληροφόρησης αυξήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό και χάθηκε έμμεσα ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού.»

Και στο σημείο αυτό, κάνει μια ακόμη σημαντική αποκάλυψη, μιλώντας για τον εαυτό της.

«Έχω υπάρξει άνθρωπος της προσφοράς. Έχω συμμετάσχει στους Γιατρούς του Κόσμου, στους Γιατρούς χωρίς σύνορα, στους Γιατρούς των Ηνωμένων Εθνών, και είδα ότι πίσω από την βιτρίνα της προσφοράς, υπάρχουν κι άλλα πράγματα… ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.»

Η κυρία Εύα Δουβάρα, αναφέρθηκε και στα προσωπικά προβλήματα υγείας, καθώς και στον τρόπο που τα ξεπέρασε, αφήνοντας στην άκρη την «ιατρική» που επιβάλλεται στην ανθρωπότητα εδώ και 200 χρόνια… ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ!

Μια ακόμα μαρτυρία λοιπόν, για τον ρόλο της «ιατρικής επιστήμης», που περνά μέσα από τα λόμπυ των ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ της «ιατρικής Ροκφέλλερ», και που τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έχουν πολλάκις αναδείξει.

«Στα μάτια μου, η ιατρική έχει απομυθοποιηθεί.

Δεν είναι η ιατρική, που θα έπρεπε να είναι λειτουργός και υπηρέτης του ανθρώπου. Μιλάμε για παρέμβαση στο σώμα του ανθρώπου που είναι υγιείς.», λέει.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα test τα οποία αμφισβητεί πλέον και το CDC, και χαρακτήρισε τις μελέτες τους ως «μελέτες της συμφοράς και αποτελέσματα της συμφοράς, με πολλά περιθώρια λάθους.»

Και μια ακόμα τραγική αποκάλυψη: «Οι νέες γενιές γιατρών, δεν δίνουν τον ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ».

Και μια ακόμα θλιβερή διαπίστωση: «Δυστυχώς, δεν κινούμαστε οργανωμένα»

Και μια κραυγή: «ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΧΙ»!

Ένας καθαρός, κρυστάλλινος λόγος, από μια επιστήμονα που σέβεται πρώτα τον εαυτό της και το λειτούργημά της και αρνείται να υποταχθεί.

Επανερχόμενη σ’ αυτά που έγραψα στην αρχή της παρουσίασης, αφιέρωσα πολύ χρόνο, για να παρουσιάσω τον πλούτο της γνώσης και τα ντοκουμέντα πάνω στα οποία βασίστηκαν όσα δηλώνει στην παρακάτω συνέντευξη και τα οποία η ίδια μου έστειλε προκειμένου να τεκμηριώσει τις αποκαλύψεις της.

Όσοι πραγματικά θέλουν να πληροφορηθούν για τα όσα έρχονται, δεν έχουν παρά να διαβάσουν την βιβλιογραφία που ακολουθεί.

Αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ σας παρουσιάζω την Επιστήμονα, την Ιατρό, τον Άνθρωπο, ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ.

Κι αυτό το διαπιστώνει όποιος έχει την τύχη να την συναντήσει, να μιλήσει μαζί της και να διαπιστώσει τον πλούτο πρωτίστως της ψυχής της, καθώς και τον πλούτο της γνώσης της και της αληθινής της αγωνίας για τον συνάνθρωπο.

Οφείλω τέλος να επισημάνω, πως πρόκειται για μια εξαιρετική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, με εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δρ. ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ: “Αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας.”

===========================

Έγγραφα και Φώτο της έρευνας της Δρ. Εύας Δουβάρα σε αρχεία ZIP ( Έγγραφα και Φώτο ) .

===========================

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 

https://msfaccess.org/ahead-gavis-board-meeting-msf-urges-critical-look-covax-shortcomings

 

Guest Essay on Governing Health Emergencies: “The Exclusive Force of International Law Cannot be the Answer”

 

https://genevahealthfiles.com/

https://www.inc.com/marcel-schwantes/elon-musk-bestbuy-hubert-joly.html

Market Commentaries (Private)

https://www.reuters.com/article/us-trade-wto-vaccines-idUSKBN2B12LO

https://www.bbc.com/news/health-55056016

https://www.bbc.com/news/health-56069460

https://www.geneve-int.ch/key-figures

https://ustr.gov/about-us/policy-offices/press-office/press-releases/2021/april/readout-ambassador-katherine-tais-meeting-dr-seth-berkley

Incoming WTO Director-General calls for ‘third way’ towards scaling up manufacturing of COVID-19 vaccines

 

https://www.reuters.com/world/covax-aims-deliver-one-third-billion-covid-19-vaccine-doses-h1-gavi-2021-04-09/

Gavi Board Chair Okonjo-Iweala Is Recommended As Next World Trade Organization Director-General – US Opposition Stalls Final WTO Decision

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Greek_government-debt_crisis

Depression rises 80% in Greece, with women hit the hardest

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document//E-8-2017-001702_EN.html

https://ourworldindata.org/suicide

https://ourworldindata.org/privacy-policy

https://www.who.int/news/item/17-06-2021-one-in-100-deaths-is-by-suicide

https://www.who.int/teams/mental-health-and-substance-use/suicide-data

https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/the-top-10-causes-of-death

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3701798/

https://www.fool.com/investing/general/2013/12/29/the-5-most-common-infectious-diseases.aspx

https://www.who.int/health-topics/coronavirus#tab=tab_1

https://www.folkhalsomyndigheten.se/the-public-health-agency-of-sweden/communicable-disease-control/covid-19/covid-19-faq/vaccination/

https://www.worldbank.org/en/about/articles-of-agreement

https://www.gov.uk/government/organisations/public-health-england

https://edhub.ama-assn.org/jn-learning/module/2778192?utm_source=silverchair_edhub&utm_medium=email&utm_campaign=activity_alert-edhub&utm_content=weekly_batch&utm_term=072921

https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2769506?preview=true&utm_source=TrendMD&utm_medium=cpc&utm_campaign=Journal_of_American_Medical_Association_TrendMD_0

https://scholar.google.com/scholar_lookup?title=A%20pneumonia%20outbreak%20associated%20with%20a%20new%20coronavirus%20of%20probable%20bat%20origin.&author=P%20Zhou&author=XL%20Yang&author=XG%20Wang&publication_year=2020&journal=Nature&volume=579&pages=270-273

 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%B7_%CE%A1%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1

https://www.forbes.com/sites/brucelee/2018/01/15/hallucinations-after-taking-tamiflu-how-much-is-real-versus-not-real/

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής <[email protected]>

Date: Tue, 27 Jul 2021, 5:14 pm

  Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι δημοσιεύτηκε ο νόμος 4820/2021 (ΦΕΚ 130 Α) στο άρθρο 206 του οποίου προβλέπεται για επιτακτικούς λόγους της δημόσιας υγείας η υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID – 19 του προσωπικού των ιδιωτικών δομών υγείας, μεταξύ των οποίων και των οδοντιατρείων και πολυοδοντιατρείων.

  Ως προσωπικό νοείται κάθε φυσικό πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες ή επιτελεί έργο στο φορέα με φυσική παρουσία.

  Δεν έχουν υποχρέωση εμβολιασμού όσοι έχουν νοσήσει και για διάστημα (6) μηνών από τη νόσηση και όσοι έχουν αποδεδειγμένους λόγους υγείας που εμποδίζουν τη διενέργεια του εμβολίου.

  Για την πιστοποίηση των ανωτέρω απαιτείται επίδειξη ψηφιακού πιστοποιητικού COVID – 19 της ΕΕ ή βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου.

  Το υπόχρεο προσωπικό πρέπει να λάβει την πρώτη ή τη μοναδική δόση εμβολίου έως τη 1 Σεπτεμβρίου 2021, η δε ολοκλήρωση του εμβολιαστικού κύκλου πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στον προβλεπόμενο χρόνο.

  Ο εργοδότης υποχρεούται να μην κάνει δεκτή την παροχή της εργασίας του εργαζόμενου και απαλλάσσεται από την υποχρέωση υποβολής αποδοχών για το χρονικό διάστημα μη παροχής εργασιών εκ του λόγου αυτού.

  Στον εργοδότη που απασχολεί προσωπικό κατά παράβαση των ανωτέρω επιβάλλεται το προβλεπόμενο από την παράγραφο 6 του άρθρου αυτού διοικητικό πρόστιμο.

https://tkp.at/category/gesundheit/

https://www.cnbc.com/2021/06/10/the-g-7-summit-guide-to-everything-you-need-to-know.html

FDA Approves Monoclonal Antibody Therapies for COVID-19

https://www.researchgate.net/publication/271881489_The_Security_Risk_Assessment_Methodology

18 Advantages and Disadvantages of a Gated Community

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4375804/

http://www.pharmafile.com/news/560445/judge-allows-15-billion-tamiflu-stockpiling-lawsuit-against-roche-go-ahead

 

https://theconversation.com/tamiflu-is-stockpiled-globally-as-a-defence-against-pandemic-influenza-but-does-it-work-4955

https://www.theguardian.com/business/2014/apr/10/tamiflu-saga-drug-trials-big-pharma

https://www.nzherald.co.nz/nz/chris-hipkins-anti-vaxxers-could-be-significant-issue-in-covid-vaccine-rollout-next-year/IH6CJZXHIBXNZIBEY2NDOCZUAE/

https://i.stuff.co.nz/national/health/coronavirus/125180540/covid19-welleducated-and-welloff-antivaxxers-are-among-us

https://www.who.int/news/item/12-07-2021-who-issues-new-recommendations-on-human-genome-editing-for-the-advancement-of-public-health

https://www.weforum.org/agenda/2016/11/8-predictions-for-the-world-in-2030/

https://www.weforum.org/agenda/archive

https://www.weforum.org/agenda/authors/billgates

https://www.theglobalcitizensinitiative.org/the-rights-and-responsibilities-of-global-citizenship/

https://ec.europa.eu/info/sites/default/files/commission-report-impact-demographic-change-17june2020_en.pdf

https://www.looktothestars.org/news/19803-global-goal-unite-for-our-future-is-a-massive-success

https://www.gavi.org/programmes-impact/programmatic-policies/transparency-and-accountability-policy

https://www.un.org/en/coronavirus/tackling-inequality-new-social-contract-new-era

https://www.gavi.org/vaccineswork/catching-epidemics-they-catch-us

https://www.weforum.org/agenda/2016/01/what-is-the-fourth-industrial-revolution/

https://intelligence.weforum.org/monitor/emerging-themes/a1663acba2d54b888d0d51aff2cdd8e6

https://www.who.int/news-room/q-a-detail/the-triple-billion-targets

https://sdgs.un.org/goals

https://www.wto.org/english/news_e/news21_e/igo_23jun21_e.htm

click.alerts.jamanetwork.com/click/axac-2f73nv-al6hif-fgqb0p51/

https://theconversation.com/from-bioweapons-to-super-soldiers-how-the-uk-is-joining-the-genomic-technology-arms-race-159889

 

Προβολές : 14,882


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα