Ε ρε γλέντια...  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Συλλέγουν υπογραφές για έκτακτο συνέδριο...

Ε ρε γλέντια... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Συλλέγουν υπογραφές για έκτακτο συνέδριο...

16 Νοεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:389
Μοίρασέ το

 

 

Είναι τόσο έντονη η δυσαρέσκεια και η ανησυχία για το μέλλον του κόμματος, που αποφάσισαν να κινήσουν τις κομματικές διαδικασίες που προβλέπονται (άρθρα 13 και 19 του καταστατικού της ΝΔ) ώστε το κόμμα να οδηγηθεί σε έκτακτο συνέδριο, όπου θα εξεταστεί ακόμη και το ενδεχόμενο να μπει θέμα ηγεσίας.

 

 

 

 

Αυτό Νικόλα μου, έπρεπε να το είχατε κάνει από τους πρώτους μήνες που κάνατε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη…

Αφήσατε να λεηλατήσει, να κάψει και να καταστρέψει την Ελλάδα, και τώρα βιάζεστε να τον πετάξετε….
Εύχομαι η ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ… ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ…
Από τη μέρα που συνέστησε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο πισωγλέντης κουφός, μέχρι σήμερα, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ… ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
ΓΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΟΡΩΜΙΟΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…
Καλλιόπη Σουφλή  

«Θέλουμε το κόμμα μας πίσω». Με αυτή τη φράση μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στην ηγεσία του κόμματος.

Είναι τόσο έντονη η δυσαρέσκεια και η ανησυχία για το μέλλον του κόμματος, που αποφάσισαν να κινήσουν τις κομματικές διαδικασίες που προβλέπονται (άρθρα 13 και 19 του καταστατικού της ΝΔ) ώστε το κόμμα να οδηγηθεί σε έκτακτο συνέδριο, όπου θα εξεταστεί ακόμη και το ενδεχόμενο να μπει θέμα ηγεσίας.

Όπως επισημαίνουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη πολιτική που ακολουθεί και τα σκάνδαλα που «πνίγουν» την κυβέρνηση, πηγαίνει τη ΝΔ στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι μάλιστα, δεν διστάσουν να χαρακτηρίσουν τον κ. Μητσοτάκη, ως τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης.

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος, έκανε γνωστό, ότι το επόμενο διάστημα, θα υπάρξει καμπάνια ακριβώς για αυτό το θέμα.

Μιλώντας στον ELLADA FM, ο κ. Καραχάλιος, είπε ότι η ΝΔ πρέπει να τελειώνει με τους «άριστους».

Επισήμανε την ανάγκη έκτακτου συνεδρίου, προκειμένου ο κ. Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις στα μέλη του κόμματος για τον τρόπο που πολιτεύεται και για τις συνεργασίες του (εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ κ.α.).

Σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός δεν πείσει τη βάση, τότε ναι, πρέπει να πάμε στην εκλογή νέου προέδρου σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η καμπάνια, μέσω του σάιτ dimokrates.gr, θα έχει και μια φωτογραφία, με ένα ψάρι που προσπαθεί να βγει από τη γυάλα.

 


 

grafoyme.gr

 

Πηγή

Προβολές : 389


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα