Ε ρε “γλέντια”!!!!!!!!!!!!! Το 2024 έρχεται ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!

Ε ρε “γλέντια”!!!!!!!!!!!!! Το 2024 έρχεται ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!

27 Νοεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,092
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι αλλά… ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!!!

Από το 2024 αρχίζει η κατάργηση των μετρητών – Πώς οι πολίτες θα χάσουν τον έλεγχο στις ζωές τους

Στην Αυστραλία όταν κάποιος «σηκώνει» χρήματα από τον λογαριασμό του τον ρωτάνε «τι τα θέλει»!

Σηκώστε άμεσα όλα τα χρήματά σας από τις τράπεζες… όσοι έχετε, γιατί θα σας ελέγχουν και στο ένα ευρώ…

ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ…

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ…

ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ…

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η οριστική απόσυρση των μετρητών πλησιάζει και η αρχή στην Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα με το «στοπ» στις συναλλαγές με μετρητά άνω των 500 ευρώ που θα βάλει η κυβέρνηση, με δικαιολογία την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν κατανοήσει τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στις ζωές τους, οι οποίες θα είναι άμεσες και εν πολλοίς τραγικές καθώς θα περιοριστεί η ελευθερία τους και η προσωπική τους ζωή.

Ο λόγος που η προσωπική ζωή ονομάζεται έτσι είναι γιατί οι άνθρωποι δεν θέλουν να την γνωρίζει η κοινωνία και το κράτος, εκτός ίσως από τον στενό τους κύκλος (πολλές φορές ούτε αυτός).

Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο από τις αρχές του 2024, έρχεται η πλήρης απαγόρευση χρήση μετρητών σε συναλλαγές άνω των 500 ευρώ.

Στην πραγματικότητα θα πρόκειται για το πρώτο στάδιο από μία σειρά ενεργειών που θα επιβάλει το τέλος της χρήσης τους και την αντικατάστασή τους με το ψηφιακό χρήμα

Όπως δήλωσε  η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) έχουν την δυνατότητα να αντικαταστήσουν τα μετρητά.

Χωρίς μετρητά εξαλείφονται οι όποιες επιλογές έχουν οι άνθρωποι να διαχειριστούν από μόνοι τους τα έστω και τα λίγα χρήματα που βγάζουν.

Στο τέλος κανείς δεν θα μπορεί ακόμα και να δώσει μία βοήθεια στον ανήμπορο συνάνθρωπό του, επειδή θα είναι…παράνομη οποιαδήποτε διακίνηση χρήματος.

Ακόμα και το χαρτζιλίκι στο παιδί, εφόσον είναι… αδήλωτο, αποτελεί τυπικά μία ποινική πράξη.

«Λεπτομέρειες» που κανείς δεν έχει σκεφτεί μέχρι τώρα, καθώς τα ΜΜΕ φρόντισαν να μην γίνουν κατανοητές.

Στην Αυστραλία, ένας απλός πολίτης και συγκεκριμένα ο κωμικός, Τζον Μπέρναρντ Καϊρούζ, πηγαίνει σε τράπεζες παριστάνοντας πως θέλει να σηκώσει τα μετρητά του και τον ρωτούν τι θέλει να τα κάνει!

Δηλαδή πρέπει να δώσει αναφορά για το τι θέλει να αγοράσει με τα χρήματά του και αυτό στην Αυστραλία θεωρείται φυσιολογικό!

Εκείνος δίνει «καυστικές» απαντήσεις, που μπορεί να φαίνονται υπερβολικές, όπως ότι απάτησε την γυναίκα του και θέλει να της αγοράσει ένα ακριβό δώρο για να τον συγχωρήσει, αλλά είναι ακριβώς αυτό: Προσωπική ζωή.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,092


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα