ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ – ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΕΧΕΤΕ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ... ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΕΓΩ!!!

ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ – ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΕΧΕΤΕ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ... ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΕΓΩ!!!

13 Μαΐου, 2023 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,268
Μοίρασέ το

 

ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ…

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ…

 

Επειδή η πνευματοψυχική  κατάσταση και των δυο σας προκαλεί έκπληξη, καθώς όχι μόνον αποδέχεται αλλά και κομπορρημονεί  για το ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ, κι αυτό αποδεικνύει “το ήθος ομού αμφότερων και των δυο”, και με το δεδομένο πως ο ένας από υμάς διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού, παρουσιαζόμενος ως … “άσπιλος, αμόλυντος, άχραντος”, σας ενημερώνω δημοσίως πως ΕΧΕΤΕ 48 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΕΓΩ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ…

Παραθέτω και το σχετικό άρθρο του Ποινικού Κώδικα για την παράνομη μαγνητοφώνηση.

 

Το άρθρο 272 «Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας» του Ποινικού Κώδικα προβλέπει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«1. Όποιος αθέμιτα παγιδεύει ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο παρεμβαίνει σε συσκευή, σύνδεση ή δίκτυο παροχής υπηρεσιών σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας ή σε σύστημα υλικού ή λογισμικού, που χρησιμοποιείται για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών, με σκοπό ο ίδιος ή άλλος να πληροφορηθεί ή να αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο τηλεφωνικής συνδιάλεξης μεταξύ τρίτων ή στοιχεία της θέσης και κίνησης της εν λόγω επικοινωνίας, τιμωρείται με φυλάκιση από ένα ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

Με την ίδια ποινή τιμωρείται η πράξη του προηγούμενου εδαφίου και όταν ο δράστης αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με άλλον χωρίς τη ρητή συναίνεση του τελευταίου.

2. Όποιος αθέμιτα παρακολουθεί με ειδικά τεχνικά μέσα ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα προφορική συνομιλία μεταξύ τρίτων που δεν διεξάγεται δημόσια ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα μη δημόσια πράξη άλλου, τιμωρείται με φυλάκιση από ένα ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

Με την ίδια ποινή τιμωρείται η πράξη του προηγούμενου εδαφίου και όταν ο δράστης αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο της συνομιλίας του με άλλον χωρίς τη ρητή συναίνεση του τελευταίου.

3. Όποιος αθέμιτα κάνει χρήση της πληροφορίας ή του υλικού φορέα επί του οποίου αυτή έχει αποτυπωθεί με τους τρόπους που προβλέπονται στις παραγράφους 1 και 2 τιμωρείται με φυλάκιση από ένα ως πέντε έτη και χρηματική ποινή». (απόσπασμα από εδώ)

Η χυδαιότητα των εκφράσεών σας, δείχνει τον χαρακτήρα και το ανύπαρκτο ήθος σας στον … υποτιθέμενο “πολιτικό λόγο” σας…

Το ίδιο θα συμβούλευα να πράξει και το … ζεύγος που με μαγνητοφώνησε…ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 3,268


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα