Ηλεκτρομαγνητικά Όπλα, Οξείδιο του Γραφενίου και Ενεργοποιημένες Ασθένειες : Αποκαλύπτοντας τη Σύνδεση Covid – 5G

Ηλεκτρομαγνητικά Όπλα, Οξείδιο του Γραφενίου και Ενεργοποιημένες Ασθένειες : Αποκαλύπτοντας τη Σύνδεση Covid – 5G

14 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,570
Μοίρασέ το

 

Μια πρόσφατη μελέτη με κριτές παρείχε αδιάσειστα στοιχεία ότι πολλά από τα συμπτώματα που σχετίζονται με το “COVID-19” είναι επίσης επιπτώσεις της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Αυτό, σε συνδυασμό με τα αδιάσειστα επιδημιολογικά δεδομένα, υποδηλώνει μια σύνδεση μεταξύ της ανάπτυξης του 5G και των περιοχών που παρουσίασαν έντονη “κορύφωση COVID”.

Τέλος, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια πληθώρα μαζικών αιφνίδιων θανάτων πτηνών σε διάφορα μέρη του κόσμου. Πολλά από αυτά τα περιστατικά παρουσίαζαν κάποιου είδους σύνδεση με ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές ή ραδιοσυχνότητες κάποιου είδους.

Ωστόσο, τα στοιχεία που παρουσιάζονται εδώ μπορεί επίσης να υποδεικνύουν τη σκόπιμη χρήση μιας κρυφής, σχετιζόμενης με τα ΗΜΠ τεχνολογίας όπλων.

Αν αυτό ισχύει, τότε, λαμβάνοντας υπόψη τη μαζική προσπάθεια να πλημμυρίσει η χαμηλή γήινη τροχιά με δορυφόρους που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία και τη συνεχώς επεκτεινόμενη ανάπτυξη του 5G, χρειάζεται πολύ περισσότερη έρευνα… και γρήγορα.

 

 

 

 

Κι άλλος εφιάλτης ανοίγει μέσα απ΄ αυτό το αποκαλυπτικό σοκαριστικό άρθρο…

Δεν φτάνει η θνησιμότητα του εμβολίου… δεν αρκεί η ενίσχυση των θανάτων από τα 5G, τώρα, έρχονται να προστεθούν και οι δορυφόροι στους θανάτους…

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ…  Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

2 Απριλίου 2022 από τον Ryan Matters – Διαβάστε το εδώ

________________________

Από την αρχή της ιστορίας του Covid, οι άνθρωποι έχουν κάνει εικασίες για μια πιθανή σύνδεση μεταξύ της αυξημένης ασθένειας και της ανάπτυξης των δικτύων 5G σε όλο τον κόσμο.

Και παρόλο που το “Covid-19” δεν ήταν σχεδόν η αποκαλυπτική καταιγίδα θανάτου που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την έκαναν να είναι, έχουν καταγραφεί υπερβολικοί θάνατοι σε ορισμένες περιοχές. Το ερώτημα είναι: οι υπερβολικοί θάνατοι οφείλονται αποκλειστικά σε μέτρα “πανδημίας” (δηλαδή αποκλεισμούς, μάσκες, τοξικά φάρμακα κ.λπ.) ή μήπως η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έπαιξε σημαντικότερο ρόλο;

Και αν ναι, οφειλόταν στο 5G ή στη χρήση κάποιας άλλης κρυφής, άγνωστης ακόμη, τεχνολογίας; Αυτό είναι που έχει ως στόχο να αποκαλύψει αυτή η έρευνα.

Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί επίσης κυρίως στην υπερβολική θνησιμότητα. Διότι, αν δεν υπήρχαν υπερβολικοί θάνατοι, θα ήταν δύσκολο να υποστηριχθεί ότι αναπτύχθηκε κάποιο είδος όπλου ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (EMF), καθώς αυτό θα αύξανε σίγουρα τους θανάτους πάνω από το κανονικό όριο. Σε ορισμένες περιοχές, σε ορισμένες χώρες, υπήρχαν αναμφίβολα υπερβολικοί θάνατοι και, όπως θα δείξει αυτό το άρθρο, αυτοί μπορούν να εξηγηθούν χωρίς την ανάγκη ύπαρξης ενός νέου, μολυσματικού παθογόνου (όπως έχω υποστηρίξει αλλού).

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετές ανεξάρτητες γραμμές αποδείξεων που υποδηλώνουν ότι δεν ήταν ο “Sars-Cov-2”, ή οποιοσδήποτε υποτιθέμενος ιός για το θέμα αυτό, που προκάλεσε αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους. Ενώ οι λόγοι που προβάλλονται από άλλους ερευνητές ως προς την πραγματική αιτία είναι όλοι έγκυροι – και πιθανώς, σε κάποιο βαθμό, όλοι αληθινοί – σε αυτό το άρθρο, υποστηρίζω την αιτία των ΗΜΠ.

Απλώς προβάλλω την υπόθεση ότι τα ΗΜΠ, με τη μία ή την άλλη ιδιότητα, συνέβαλαν στην υπερβολική θνησιμότητα καθ’ όλη την περίοδο Covid. Θα υποστηρίξω επίσης ότι τα ΗΜΠ ήταν υπεύθυνα για ορισμένα από τα πιο περίεργα συμπτώματα που εξέφραζαν οι λεγόμενοι “Covid” ασθενείς.

Επίσης, όταν αναφέρομαι στα “ΗΜΠ” (ηλεκτρομαγνητικά πεδία/ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία), δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο 5G (αν και αυτό είναι σημαντικό), είμαι επίσης πρόθυμος να εξετάσω και άλλες, κρυφές επιρροές ΗΜΠ, ενδεχομένως με τη μορφή κάποιου είδους οπλισμού. Και όπως θα δούμε, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι αυτού του είδους τα όπλα υπάρχουν και έχουν χρησιμοποιηθεί.

Μην κάνετε κανένα λάθος, πολλά από αυτά που προτείνω εδώ είναι εικασίες. Ωστόσο, είναι τεκμηριωμένη εικασία, με στοιχεία που την υποστηρίζουν.

–> Στοιχεία για “άλλους παράγοντες” που συνέβαλαν στην υπερβολική θνησιμότητα κατά τη διάρκεια του έπους του Covid

Εδώ θα εξετάσουμε τέσσερις σειρές αποδείξεων που υποδηλώνουν σαφώς ότι υπήρχαν και άλλοι, ενδεχομένως άγνωστοι, παράγοντες που προκαλούσαν αυξημένη αρρώστια κατά τη διάρκεια της εποχής των Covid. Υπάρχουν περισσότερα που θα μπορούσαν να συζητηθούν εδώ, αλλά για λόγους διατήρησης του άρθρου σε ευανάγνωστη έκταση, επέλεξα μόνο τέσσερις.

1. Η μαρτυρία του Dr Cameron Kyle-Sidell

Νωρίς κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid, ένας γιατρός από τη Νέα Υόρκη, ο Cameron Kyle-Sidell, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube, όπου αποκάλυψε ορισμένες συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με τη φύση του “Covid-19” και το πρότυπο φροντίδας με το οποίο λειτουργούσαν όλα τα νοσοκομεία στις ΗΠΑ.

Το βίντεο αφαιρέθηκε από το YouTube (ποιος θα το φανταζόταν;), αλλά μπορείτε ακόμα να το δείτε εδώ στο Bitchute.

Ο Dr Kyle-Sidell είναι γιατρός των επειγόντων περιστατικών και της εντατικής θεραπείας που εργάζεται στη Νέα Υόρκη (στο Μπρούκλιν για την ακρίβεια). Η κατάθεσή του αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις αρχές Απριλίου 2020. Καθώς το αρχικό βίντεο κατέβηκε από το YouTube, δεν μπόρεσα να προσδιορίσω την ακριβή ημερομηνία δημοσίευσης, αλλά πιθανότατα αναρτήθηκε γύρω στις 6 του μηνός.

Ο Dr Kyle-Sidell ξεκινά την κατάθεσή του μάλλον οδυνηρά:

“Πριν από εννέα ημέρες άνοιξα μια μονάδα εντατικής θεραπείας για να φροντίζω τους πιο άρρωστους ασθενείς με θετικό COVID στην πόλη, και σε αυτές τις εννέα ημέρες είδα πράγματα που δεν είχα ξαναδεί.

Αυτό θα πρέπει ήδη να μας δώσει αφορμή για ανησυχία. Ένας έμπειρος γιατρός εντατικής θεραπείας βλέπει πράγματα που “δεν έχει ξαναδεί”; Αν το Covid-19 ήταν μια τυπική ιογενής πνευμονία (AKA κρυολόγημα), τότε σίγουρα θα το είχε δει στο παρελθόν, αμέτρητες φορές μάλιστα. Επομένως, μπορούμε ήδη να είμαστε σίγουροι ότι εδώ συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Και αυτό, στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς αυτό που ισχυρίζεται ο ίδιος ο Dr. Sidell:

“Η πνευμονοπάθεια COVID-19, απ’ όσο μπορώ να καταλάβω, δεν είναι πνευμονία και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια.

Στη συνέχεια σχολιάζει τι πιστεύει ότι μπορεί να είναι η πραγματική αιτία της πάθησης (η έμφαση προστέθηκε):

“Αντίθετα, φαίνεται ότι πρόκειται για κάποιου είδους ασθένεια που προκαλείται από ιό, η οποία μοιάζει περισσότερο με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου. Είναι σαν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μου Νεοϋορκέζοι να βρίσκονται σε ένα αεροπλάνο στα 30.000 πόδια και η πίεση της καμπίνας να εκτονώνεται σιγά-σιγά. Αυτοί οι ασθενείς στερούνται σιγά-σιγά οξυγόνου.

Έτσι, ο Dr. Sidell εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι η παράξενη κατάσταση είναι “επαγόμενη από ιό”, αλλά ας το παραδεχτούμε, η ιατρική του κατάρτιση σε συνδυασμό με την προπαγάνδα του ιού της Γουχάν θα τον υποχρέωνε να το κάνει. Αυτό που λέει στη συνέχεια είναι πιο ενδιαφέρον, διότι συγκρίνει την κατάσταση των ασθενών του με τη νόσο του μεγάλου υψομέτρου και ισχυρίζεται ότι τους στερείται οξυγόνο. Κρατήστε το αυτό στο μυαλό σας καθώς προχωράμε μπροστά.

Ο Dr Sidell συνεχίζει να τονίζει το γεγονός ότι η χρήση αναπνευστήρων είναι ο λανθασμένος τρόπος αντιμετώπισης μιας τέτοιας κατάστασης.

“Φοβάμαι ότι χρησιμοποιούμε ένα λανθασμένο παράδειγμα για τη θεραπεία μιας νέας ασθένειας…

Στη συνέχεια κάνει την τολμηρή πρόταση ότι το ARDS (Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Ανεπάρκειας), που αναφέρεται ότι προκαλείται από το “Covid-19”, στην πραγματικότητα προκαλείται από τη χρήση των αναπνευστήρων.

” …το ARDS που βλέπουμε, που βλέπει όλος ο κόσμος, μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από πνευμονική βλάβη που προκαλείται από τον αναπνευστήρα.

Ο Dr Sidell λέει πολλά περισσότερα στην κατάθεσή του, έχω απλώς αποσπάσει μερικά βασικά αποσπάσματα, ώστε να κρατήσω αυτή την ενότητα συνοπτική. Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο μόνοι σας.

Ακολουθούν τα βασικά συμπεράσματα από την κατάθεση του Dr Sidell:

  • Ασθενείς εισάγονταν στο θάλαμο Covid του Δρ Sidell με συμπτώματα που δεν είχε δει ποτέ πριν.
  • Τα συμπτώματα που αντιμετώπιζαν αυτοί οι ασθενείς (υποτίθεται ότι ήταν “Covid-19”) δεν ήταν χαρακτηριστικά μιας τυπικής ιογενούς πνευμονίας, αλλά μάλλον κάτι που έμοιαζε περισσότερο με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου, προκαλώντας στέρηση οξυγόνου.
  • Οι αναπνευστήρες αποτελούσαν τη λανθασμένη θεραπεία για μια τέτοια κατάσταση και πιθανώς έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό. Αυτό το τελευταίο σημείο είναι εξαιρετικά σημαντικό, διότι σημαίνει ότι τα νοσοκομεία μπορεί να είχαν κατευθυνθεί σκόπιμα να χρησιμοποιούν αναπνευστήρες ακριβώς για να αυξήσουν τα ποσοστά θανάτου του “Covid-19”. Στην πραγματικότητα, αργότερα, προέκυψαν στοιχεία που έδειχναν ότι οι αναπνευστήρες ήταν αναποτελεσματικοί και επιβλαβείς. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την προαναφερθείσα μελέτη, “το 88% των ασθενών που έλαβαν επεμβατικό μηχανικό αερισμό πέθανε, συμπεριλαμβανομένου του 97% των ασθενών ηλικίας >65 ετών”.

Είναι το πρώτο και το δεύτερο σημείο που μας ενδιαφέρει περισσότερο εδώ. Με άλλα λόγια, ορισμένοι ασθενείς στην περιοχή της Νέας Υόρκης (και ενδεχομένως και αλλού) παρουσίαζαν συμπτώματα ξένα προς οτιδήποτε παρατηρούνταν τακτικά από έμπειρους γιατρούς και η κατάσταση αυτή έμοιαζε με τη νόσο του μεγάλου υψομέτρου.

Όπως αποδεικνύεται, αυτή η παράξενη κατάσταση μπορεί να εκλογικευτεί εξετάζοντας τις επιδράσεις ορισμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Θα το διερευνήσουμε αυτό στη συνέχεια του άρθρου.

Και υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να σημειωθεί. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ο Dr Sidell παρατήρησε αυτή την παράξενη κατάσταση που μοιάζει με την ασθένεια του μεγάλου υψομέτρου στη Νέα Υόρκη, διότι, όπως θα δούμε, σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Νέα Υόρκη είχε μακράν το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από το Covid-19, γεγονός που υποδηλώνει ότι κάτι παράξενο συνέβαινε εκεί που μπορεί να μην συνέβαινε αλλού.

Αυτή η ανωμαλία στη Νέα Υόρκη αναφέρθηκε επίσης από τον Dr Denis Rancourt, την έρευνα του οποίου θα εξετάσουμε τώρα.

–> 2. Η έρευνα του Dr Denis Rancourt

Ο Dr Denis Rancourt είναι ένας Καναδός φυσικός, με άκρως εντυπωσιακά ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια. Έχει γράψει μια σειρά από εργασίες σχετικά με την υπερβολική θνησιμότητα Covid-19 σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο και τα ευρήματά του είναι μάλλον διαφωτιστικά.

Η πρώτη του εργασία σχετικά με αυτό το φαινόμενο δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουνίου 2020 με τίτλο “All-cause mortality during COVID-19 – No plague and a likely signature of mass homicide by government response” (Συνολική θνησιμότητα κατά τη διάρκεια του COVID-19 – Καμία πανούκλα και πιθανή υπογραφή μαζικής ανθρωποκτονίας από κυβερνητική αντίδραση).

Στην περίληψη της εργασίας, αναφέρει ότι:

“Τα πιο πρόσφατα δεδομένα της συνολικής θνησιμότητας ανά εβδομάδα δεν δείχνουν μια θνησιμότητα από τη χειμερινή επιβάρυνση που να είναι στατιστικά μεγαλύτερη από ό,τι για τους προηγούμενους χειμώνες. Δεν υπήρξε πανούκλα. Ωστόσο, μια απότομη “κορύφωση COVID” είναι παρούσα στα δεδομένα, για αρκετές δικαιοδοσίες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Αυτή η απότομη κορυφή είναι που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, διότι, όπως σημειώνει ο Rancourt, πρόκειται για μια ανωμαλία, που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο παρελθόν στην πλειονότητα των δικαιοδοσιών- τα δεδομένα απλώς δεν συνάδουν με μια ιογενή αιτία (στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε μια άλλη ομάδα ερευνητών, την έρευνα της οποίας θα αναλύσουμε αργότερα).

Ο Rancourt υποθέτει ότι η ανώμαλη “κορύφωση COVID” αποτελεί υπογραφή μαζικής ανθρωποκτονίας από κυβερνητική αντίδραση. Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τον Rancourt, η αρχική απότομη αύξηση των θανάτων σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ και της ΕΕ ήταν άμεσο αποτέλεσμα των μέτρων κατά της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αναπνευστήρων.

Ωστόσο, σημαντικό να σημειωθεί εδώ είναι ότι η “κορύφωση του COVID” στις ΗΠΑ προκύπτει από ορισμένα hot spots, και η Νέα Υόρκη είναι το κυριότερο από αυτά. Στην πραγματικότητα, η “αιχμή COVID” της Νέας Υόρκης είναι ουσιαστικά εκτός των διαγραμμάτων (βλ. το παρακάτω γράφημα που προέρχεται από την εργασία του Rancourt).

“Γράφημα 8: Θνησιμότητα από όλες τις αιτίες ανά εβδομάδα για τη Νέα Υόρκη, αρχής γενομένης από το 2013, με μαύρο χρώμα. Η κόκκινη κάθετη γραμμή δείχνει την ημερομηνία κατά την οποία ο ΠΟΥ κήρυξε την πανδημία COVID-19. Η γκρίζα γραμμή είναι απλώς τα ίδια δεδομένα σε κάθετα διευρυμένη και μετατοπισμένη κλίμακα, για λόγους οπτικοποίησης.”


Εδώ λοιπόν βλέπουμε ξεκάθαρα μια ανώμαλη αύξηση της συνολικής θνησιμότητας στη Νέα Υόρκη που αρχίζει λίγο πριν ο Dr Sidell δημοσιεύσει το βίντεό του που μαρτυρά το γεγονός ότι οι ασθενείς του εμφανίζουν συμπτώματα που δεν έχει ξαναδεί ποτέ, τα οποία είναι εντελώς αχαρακτήριστα για οποιαδήποτε ιογενή πνευμονία. Σύμπτωση; Δεν νομίζω.

Η επόμενη εργασία του Rancourt, που συνέγραψε μαζί με τους Marine Baudin και Jérémie Mercier, με τίτλο “Evaluation of the virulence of SARS-CoV-2 in France, from all-cause mortality 1946-2020” δημοσιεύθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2020. Στη δημοσίευση, οι ερευνητές αναλύουν την ολική θνησιμότητα στη Γαλλία, με έμφαση και πάλι στην περίεργη “κορύφωση COVID”.

Στην περίληψη οι ερευνητές αναφέρουν ότι:

“Αποδεικνύουμε ότι το χαρακτηριστικό γνώρισμα “COVID-peak” που υπάρχει στα δεδομένα της συνολικής θνησιμότητας ορισμένων δικαιοδοσιών του βόρειου ημισφαιρίου μεσαίου γεωγραφικού πλάτους, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, δεν μπορεί να είναι ένα φυσικό επιδημιολογικό γεγονός που συμβαίνει ελλείψει μιας μεγάλης μη παθογόνου διαταραχής.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν είναι ότι η “αιχμή COVID” ήταν τεχνητή, δηλαδή προκλήθηκε από σκόπιμη παρέμβαση και όχι από κάποιο φυσικό, νέο αναπνευστικό ιό. Οι ερευνητές σημειώνουν διάφορους λόγους για το συμπέρασμα αυτό, ένας από τους οποίους είναι ότι η κορυφή COVID

“απουσιάζει σε πολλές δικαιοδοσίες (34 από τις πολιτείες των ΗΠΑ δεν έχουν “COVID-peak”).

Αυτό είναι εξαιρετικά ανώμαλο, διότι αν κυκλοφορούσε ένας νέος ιός, θα περιμέναμε να δούμε κάποιο επίπεδο συνέπειας όσον αφορά την αύξηση της συνολικής θνησιμότητας σε διαφορετικές πολιτείες (και μάλιστα σε διαφορετικές χώρες). Αντ’ αυτού, αυτό που βλέπουμε είναι τεράστιες αυξήσεις της συνολικής θνησιμότητας σε ορισμένες δικαιοδοσίες (π.χ. Νέα Υόρκη) και τίποτα σε άλλες.

Αν και κατέληξαν με διαφορετικό τρόπο, το συμπέρασμα του Rancourt και του Dr Sidell είναι το ίδιο – αν κάτι νέο σκοτώνει ανθρώπους, δεν είναι μια νέα ιογενής πνευμονία.

Η τελευταία εργασία των Rancourt & Co που ασχολείται με την υπερβολική θνησιμότητα έχει τίτλο “Nature of the COVID-era public health disaster in the USA, from all-cause mortality and socio-geo-economic and climatic data”.

Σε αυτό το έγγραφο, οι ερευνητές προσπαθούν να διερευνήσουν γιατί οι ΗΠΑ υπέστησαν μια διαρκή, εξαιρετικά μεγάλη θνησιμότητα κατά την περίοδο Covid, ενώ ο Καναδάς και οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης όχι. Για άλλη μια φορά, η έρευνά τους δείχνει ότι δεν συνέβη μια ιογενής πανδημία (η έμφαση προστίθεται):

“Η συμπεριφορά της συνολικής θνησιμότητας των ΗΠΑ ανά χρόνο (εβδομάδα, έτος), ανά ηλικιακή ομάδα, ανά φύλο και ανά πολιτεία είναι αντίθετη με τη συμπεριφορά πανδημίας που προκαλείται από έναν νέο ιό αναπνευστικής νόσου για τον οποίο δεν υπάρχει προηγούμενη φυσική ανοσία στον πληθυσμό. Η εποχιακή δομή της (θερινά μέγιστα), η κατανομή της σε ηλικιακές ομάδες (νέοι κάτοικοι) και η μεγάλη ετερογένεια ανά πολιτεία είναι πρωτοφανείς και αντίθετες με τη συμπεριφορά ιογενούς αναπνευστικής νόσου, πανδημίας ή μη.

Οι Rancourt & Συνεργάτες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση σε συνδυασμό με κοινωνικούς παράγοντες κινδύνου (παχυσαρκία, φτώχεια κ.λπ.) ευθύνονται για την υπερβολική θνησιμότητα. Ενώ συμφωνώ απόλυτα με τα ευρήματά τους, νομίζω ότι μπορεί να τους διέφυγε ένας άλλος, σημαντικός παράγοντας που συνέβαλε: Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι Rancourt & Συνεργάτες βρήκαν και κάτι άλλο, το οποίο είναι εξαιρετικά σχετικό με τη δήλωση του Dr Sidell:

“Βρήκαμε επίσης μια μεγάλη επιδημία πνευμονίας στις ΗΠΑ της εποχής του COVID, η οποία δεν αναφέρεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή σημαντικά στην επιστημονική βιβλιογραφία, η οποία δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς. Πολλοί θάνατοι που αποδίδονται στο COVID-19 μπορεί να είναι λανθασμένα διαγνωσμένοι θάνατοι από βακτηριακή πνευμονία.

Με άλλα λόγια, τα κρούσματα “πνευμονίας” αυξήθηκαν, αλλά δεν αντιμετωπίστηκαν σωστά και δεν προκλήθηκαν από έναν νέο ιό. Αυτό το εύρημα είναι παρόμοιο με αυτό που παρατήρησε ο Dr Sidell, μόνο που εκείνος αναφερόταν σε περιπτώσεις “ασθένειας μεγάλου υψομέτρου” (και όχι πνευμονίας). Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για τους πνεύμονες που επηρεάζονται και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς κάποιο είδος νέας διαταραχής των πνευμόνων που προκαλείται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λανθασμένα ως απλώς “πνευμονία”.

–> 3. Η έρευνα των Torsten Engelbrecht και Dr. Claus Kohnlein

Η επόμενη σειρά αποδεικτικών στοιχείων που θα εξετάσουμε είναι αυτή της έρευνας του δημοσιογράφου Torsten Engelbrecht και του ιατρού, Claus Kohnlein.

Την 1η Οκτωβρίου, οι δύο ερευνητές συνέγραψαν ένα άρθρο με τίτλο “COVID-19 (υπερβολική) θνησιμότητα: ιική αιτία αδύνατη-φάρμακα με βασικό ρόλο σε περίπου 200.000 επιπλέον θανάτους μόνο στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ”, στο οποίο καταλήγουν σε παρόμοιο συμπέρασμα με τον Dr Rancourt – η υπερβολική θνησιμότητα δεν προκλήθηκε από έναν νέο ιό.

Οι Engelbrecht και Kohnlein εστίασαν την ανάλυσή τους κυρίως σε χώρες της ΕΕ, σημειώνοντας ότι οι περισσότερες από τις χώρες που ανέφεραν υπερβολική θνησιμότητα θέσπισαν αυστηρά μέτρα αποκλεισμού (κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την υπόθεση του ιού). Στην ανάλυσή τους αναδεικνύουν την ίδια, ανώμαλη “κορυφή COVID” που αποκάλυψαν οι Rancourt & Co.

Γράφημα που δείχνει τα Z-score για το Βέλγιο, τη Γερμανία (Βερολίνο) και τη Γαλλία από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2020. “Z-score for various European countries, Dec. 2019 – Sept. 2020”


Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η ανώμαλη “κορύφωση COVID” (η οποία σημειώθηκε εκτός της κανονικής περιόδου γρίπης), αλλά σημειώνουν επίσης το γεγονός ότι οι γειτονικές χώρες εμφάνισαν συχνά ένα εντελώς διαφορετικό μοτίβο υπερβολικής θνησιμότητας. Για παράδειγμα, το Βέλγιο είχε μια μάλλον αξιοσημείωτη αιχμή, ενώ η Γερμανία (η γειτονική του χώρα), όχι.

Όσον αφορά την ιϊκή θεωρία, αυτού του είδους το άγρια ασυνεπές μοτίβο της υπερβολικής θνησιμότητας απλώς δεν βγάζει νόημα.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι Engelbrecht και Kohnlein είναι ότι οι “κορυφές COVID” προκλήθηκαν από την αυξημένη χρήση ιδιαίτερα τοξικών φαρμάκων.

“Τα εξαιρετικά τοξικά και επίσης δυνητικά θανατηφόρα φάρμακα χρησιμοποιήθηκαν υπερβολικά, ιδίως σε όλες τις προαναφερθείσες χώρες με υπερβολική θνησιμότητα, τόσο πειραματικά όσο και εκτός ετικέτας, δηλαδή τα φάρμακα χρησιμοποιήθηκαν εκτός της κανονιστικής τους έγκρισης – και αυτό σε ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν ηλικιωμένοι και είχαν σοβαρές ασθένειες, πριν εξεταστούν “θετικά” στο COVID-19.

Το άρθρο τους είναι πειστικό και συμφωνώ με τα συμπεράσματά τους. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, τα συμπεράσματά τους δεν αποκλείουν μια αιτία που σχετίζεται με τα ΗΜΠ.

–> 4. Εξωφρενικά αντιφατικά ποσοστά θανάτου του Covid-19

Τέλος, τα επίσημα στοιχεία θανάτου από το COVID, όπως καταγράφονται από τον ΠΟΥ, παρέχουν μια ακόμη σειρά αποδείξεων που υποδηλώνουν ότι οποιαδήποτε καταγεγραμμένη υπερβολική θνησιμότητα δεν οφειλόταν σε έναν νέο ιό.

Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω γράφημα που δημιούργησε ο Andrew Mather, ένας Βρετανός μαθηματικός τον Σεπτέμβριο του 2020.

Θάνατοι από Covid-19 ανά χώρα ανά 100 εκατ. πληθυσμό (Σεπτέμβριος 2020).Θάνατοι από Covid-19 ανά χώρα ανά 100 εκατ. πληθυσμό (Σεπτέμβριος 2020).


Το γράφημα δείχνει τον αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων από COVID σε διάφορες χώρες, κανονικοποιημένο για να ληφθεί υπόψη η διαφορά στα μεγέθη του πληθυσμού. Για άλλη μια φορά, τα δεδομένα είναι εξαιρετικά ανώμαλα. Η Νέα Υόρκη έχει μακράν το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από COVID, υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο εκείνη τη στιγμή! Το Βέλγιο, το Περού, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισπανία βρίσκονται επίσης ψηλά στη λίστα, ενώ οι αφρικανικές χώρες, η Νοτιοανατολική Ασία και η Ιαπωνία εμφανίζονται ελάχιστα.

Έτσι, είτε έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ πιο θανατηφόρο ιό στη Νέα Υόρκη, τη Δυτική Ευρώπη και μέρη της Νότιας Αμερικής, είτε παίζει κάποιος άλλος παράγοντας.

Ας συνοψίσουμε τα μέχρι τώρα ευρήματά μας:

  • Λίγο αφότου ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία, ένας έμπειρος γιατρός της Νέας Υόρκης εμφανίστηκε και εξήγησε ότι οι λεγόμενοι “COVID” ασθενείς του δεν έπασχαν από μια τυπική ιογενή πνευμονία, αλλά αντίθετα εμφάνιζαν συμπτώματα κάτι παρόμοιο με τη νόσο του υψομέτρου.
  • Ο Dr Denis Rancourt και οι συνερευνητές του ανέλυσαν την ολική θνησιμότητα σε διάφορες χώρες και δικαιοδοσίες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν εκδηλώθηκε πανδημία. Παρατήρησαν μια ανώμαλη “κορύφωση COVID”, η οποία ήταν ιδιαίτερα εμφανής στη Νέα Υόρκη.
  • Ο δημοσιογράφος Torsten Engelbrecht και ο ιατρός Dr. Claus Kohnlein ανέλυσαν τα ευρωπαϊκά δεδομένα θνησιμότητας και κατέληξαν στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα – τα δεδομένα απλώς δεν υποστήριζαν τη θεωρία του ιού.
  • Έξι μήνες μετά την έναρξη της “πανδημίας” του Covid, τα ποσοστά θανάτου από το Covid διέφεραν σημαντικά μεταξύ των διαφόρων χωρών και δικαιοδοσιών. Η Νέα Υόρκη είχε μακράν το υψηλότερο ποσοστό θανάτων, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Τα δεδομένα, για άλλη μια φορά, δεν ταίριαζαν με μια ιογενή αιτία και, αντίθετα, υποδείκνυαν έναν εναλλακτικό παράγοντα στο παιχνίδι, ο οποίος εντοπιζόταν στη Νέα Υόρκη και ενδεχομένως σε ορισμένες άλλες χώρες.

Στο επόμενο μέρος αυτής της έρευνας, θα χτίσουμε μια υπόθεση ότι αυτός ο “άλλος παράγοντας” σχετίζεται με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και πιθανώς συνδέεται με την ανάπτυξη του 5G.

–> Συμπτώματα του “Covid-19” που σχετίζονται με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία

Σε αυτό το τμήμα, θα εξετάσουμε μια πρωτοποριακή μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Clinical and Translational Research, έχει τίτλο “Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G” (“Στοιχεία για σύνδεση μεταξύ της νόσου του κοροναϊού-19 και της έκθεσης σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων από ασύρματες επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένου του 5G“.)

Ο τίτλος τα λέει όλα, διότι η μελέτη παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα στοιχείων που υποδεικνύουν μια σύνδεση μεταξύ αυτού που έχει ονομαστεί “Covid-19” και της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, συμπεριλαμβανομένου του 5G.

Για όποιον δεν γνωρίζει τις βλάβες που προκαλεί η έκθεση στα ΗΜΠ, προτείνω να διαβάσει τα δύο προηγούμενα άρθρα μου που ασχολούνται με αυτό το θέμα, καθώς παρέχουν μια επισκόπηση των στοιχείων που συνδέουν την έκθεση στα ΗΜΠ με διάφορες χρόνιες ασθένειες, καθώς και με την περιβαλλοντική καταστροφή.

Προκειμένου να κρατήσουμε σύντομο αυτό το τμήμα, θα βουτήξουμε κατευθείαν στο προαναφερθέν έγγραφο. Εδώ αξίζει να παραθέσουμε εκτενώς τη μελέτη. Οι ερευνητές ξεκινούν σημειώνοντας ότι:

“Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος βιβλιογραφίας με αξιολόγηση από ομοτίμους, από πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σχετικά με τις βιολογικές επιπτώσεις των WCR [ακτινοβολία ασύρματων επικοινωνιών] που επηρεάζουν πολλές πτυχές της υγείας μας. Κατά την εξέταση αυτής της βιβλιογραφίας, βρήκαμε διασταυρώσεις μεταξύ της παθοφυσιολογίας του SARS-CoV-2 και των επιβλαβών βιολογικών επιδράσεων της έκθεσης σε WCR. Εδώ, παρουσιάζουμε τα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η WCR υπήρξε πιθανός παράγοντας που συνέβαλε στην επιδείνωση του COVID-19.

Με άλλα λόγια, οι εν λόγω ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα αναφερόμενα συμπτώματα του Covid-19 ήταν επίσης συμπτώματα της έκθεσης σε WCR. Οι ερευνητές συνεχίζουν να συνοψίζουν ορισμένα από τα επιδημιολογικά στοιχεία που συνδέουν την ανάπτυξη του 5G με το “ξέσπασμα” του Covid-19.

“Το COVID-19 ξεκίνησε στο Wuhan της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2019, λίγο αφότου το 5G σε ολόκληρη την πόλη είχε “τεθεί σε λειτουργία”, δηλαδή είχε γίνει λειτουργικό σύστημα, στις 31 Οκτωβρίου 2019. Σύντομα ακολούθησαν κρούσματα COVID-19 σε άλλες περιοχές όπου το 5G είχε επίσης εφαρμοστεί τουλάχιστον εν μέρει, όπως η Νότια Κορέα, η Βόρεια Ιταλία, η Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και η Νότια Καλιφόρνια. Τον Μάιο του 2020, ο Mordachev [4] ανέφερε μια στατιστικά σημαντική συσχέτιση μεταξύ της έντασης της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων και της θνησιμότητας από SARS-CoV-2 σε 31 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος πανδημίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα κρούσματα και οι θάνατοι που αποδόθηκαν στον COVID-19 ήταν στατιστικά υψηλότερα σε πολιτείες και μεγάλες πόλεις με υποδομές 5G σε σύγκριση με πολιτείες και πόλεις που δεν διέθεταν ακόμη αυτή την τεχνολογία [5].

Ακολουθούν ορισμένοι χάρτες που συνέταξα (όχι από την εργασία που αναφέρθηκε παραπάνω) και δείχνουν, οπτικά, τη συσχέτιση Covid-5G.

Δύο χάρτες που δείχνουν την κάλυψη 5G στον Καναδά δίπλα-δίπλα με τη σοβαρότητα του Covid-19


Δύο χάρτες που δείχνουν την κάλυψη 5G στις ΗΠΑ δίπλα-δίπλα με τη σοβαρότητα του Covid-19


Δύο χάρτες που δείχνουν την κάλυψη 5G στο Ηνωμένο Βασίλειο δίπλα-δίπλα με τη σοβαρότητα του Covid-19


Σημειώστε ότι η Νέα Υόρκη περιλαμβάνεται στον κατάλογο των περιοχών όπου, σύμφωνα με τους ερευνητές, “το 5G είχε εφαρμοστεί τουλάχιστον εν μέρει”. Μπορούμε τώρα να σημειώσουμε τα εξής σχετικά με τη Νέα Υόρκη:

  1. Η “κορύφωση του COVID” ήταν “εκτός των διαγραμμάτων” σε σύγκριση με άλλες περιοχές των ΗΠΑ και το ποσοστό θανάτου από COVID ήταν ασυνήθιστα υψηλό.
  2. Οι λεγόμενοι “COVID-19” ασθενείς εκεί υπέφεραν από κάποια άγνωστη κατάσταση που μοιάζει με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου.
  3. Ένα δίκτυο 5G είχε εφαρμοστεί τουλάχιστον εν μέρει λίγο πριν από την εκδήλωση της “επιδημίας” COVID.

Οι ερευνητές συνεχίζουν παρουσιάζοντας τον ακόλουθο πίνακα, ο οποίος δείχνει μια σαφή σχέση μεταξύ των επιπτώσεων της έκθεσης σε WCR (ακτινοβολία ασύρματων επικοινωνιών) και διαφόρων συμπτωμάτων που σχετίζονται με το “COVID-19”.

Πίνακας που δείχνει τις βιοεπιδράσεις της έκθεσης σε ακτινοβολία ασύρματων επικοινωνιών σε σχέση με τις εκδηλώσεις του COVID-19 και την εξέλιξή τουςΤαμπέλα που αναπαράγεται από Rubik & Brown, 2021.


Στη συνέχεια, καταλήγουν συνοψίζοντας τις γνωστές επιπτώσεις της έκθεσης σε WCR και πώς αυτές σχετίζονται με το COVID-19 (η έμφαση προστίθεται):

“Συγκεκριμένα, τα στοιχεία που παρουσιάζονται εδώ υποστηρίζουν την υπόθεση ότι το WCR και, ειδικότερα, το 5G, το οποίο περιλαμβάνει την πύκνωση του 4G, μπορεί να έχουν επιδεινώσει την πανδημία COVID-19 αποδυναμώνοντας την ανοσία του ξενιστή και αυξάνοντας την ινογένεση του SARS-CoV-2 μέσω: (1) της πρόκλησης μορφολογικών αλλαγών στα ερυθροκύτταρα, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού εχινοκυττάρων και rouleaux που μπορεί να συμβάλλουν στην υπερπηκτικότητα- (2) της εξασθένησης της μικροκυκλοφορίας και της μείωσης των επιπέδων ερυθροκυττάρων και αιμοσφαιρίνης που επιδεινώνουν την υποξία, (3) ενίσχυση της δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανοσοκαταστολής, της αυτοανοσίας και της υπερφλεγμονής- (4) αύξηση του κυτταρικού οξειδωτικού στρες και της παραγωγής ελευθέρων ριζών που επιδεινώνουν την αγγειακή βλάβη και τη βλάβη των οργάνων- (5) αύξηση του ενδοκυτταρικού Ca2+ που είναι απαραίτητο για την είσοδο, τον πολλαπλασιασμό και την απελευθέρωση του ιού, εκτός από την προώθηση προφλεγμονωδών μονοπατιών- και (6) επιδείνωση των καρδιακών αρρυθμιών και των καρδιακών διαταραχών.

Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο εδώ είναι το σημείο νούμερο 2 (με πλάγιο/με έντονο χρώμα). Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι η WCR μπορεί να βλάψει τη μικροκυκλοφορία και να μειώσει τα επίπεδα ερυθροκυττάρων και αιμοσφαιρίνης, επιδεινώνοντας την υποξία. Μια άλλη ονομασία για την “υποξία” είναι “ασθένεια του υψομέτρου” (δηλαδή σοβαρή έλλειψη οξυγόνου). Με άλλα λόγια, εδώ έχουμε μια πιθανή εξήγηση για την κατάσταση που μοιάζει με τη “νόσο του υψομέτρου” και την οποία περιέγραψε ο Dr Sidell στη Νέα Υόρκη.

Σημειώστε επίσης ότι ορισμένες από τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με το COVID-19 και παρατίθενται στον πίνακα, όπως η ανεπάρκεια οργάνων, η μυοκαρδίτιδα, η καρδιακή ανεπάρκεια, η αρρυθμία κ.λπ. (επιπτώσεις που δεν σχετίζονται γενικά με τη γρίπη ή οποιαδήποτε ιογενή πνευμονία), μπορεί να εξηγηθούν όταν εξετάζει κανείς τις επιπτώσεις της έκθεσης σε ΗΜΠ.

Στο βιβλίο του “The Contagion Myth”, ο Dr Thomas Cowan παρέχει περισσότερες αποδείξεις για τις επιβλαβείς επιδράσεις της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων, ιδίως του 5G. Αφού σημειώνει ότι η “υποξία” αναφέρεται ως συχνό σύμπτωμα του COVID-19 και ότι αυτό προκαλείται από την απελευθέρωση σιδήρου από το μόριο της αιμοσφαιρίνης, συνεχίζει να σχολιάζει ως εξής (η υπογράμμιση προστέθηκε):

“Η συμβατική εξήγηση για την απελευθέρωση του σιδήρου από την αιμοσφαιρίνη είναι η δράση των γλυκοπρωτεϊνών του κοροναϊού – αλλά η δράση των χιλιοστομετρικών κυμάτων 5G είναι μια εξίσου καλή εξήγηση, ειδικά εκείνων στα 60GHz, τα οποία διαταράσσουν τα μόρια οξυγόνου. Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση σχετικά με τη δυσλειτουργία των πνευμόνων στους ασθενείς με Covid-19 είναι ότι είναι αμφοτερόπλευρη (και οι δύο πνεύμονες ταυτόχρονα), ενώ η συνηθισμένη πνευμονία συνήθως επηρεάζει μόνο τον έναν πνεύμονα. Τι είδους ιός ξέρει να προσβάλλει και τους δύο πνεύμονες;

Ο Dr. Cowan συνεχίζει στη συνέχεια να σχολιάζει τη φύση του “COVID-19”, όπως τη βίωσαν οι ασθενείς στη Wuhan (μια πόλη που επίσης έθεσε σε λειτουργία το δίκτυο 5G λίγες ημέρες πριν από το “ξέσπασμα”):

“Μια μελέτη από το Wuhan έδειξε ότι πάνω από το ένα τρίτο των ασθενών με κορονοϊό είχαν νευρολογικά συμπτώματα, όπως ζάλη, πονοκεφάλους, διαταραχή της συνείδησης, βλάβη των σκελετικών μυών και απώλεια της όσφρησης και της γεύσης – και πιο σπάνια επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλικό επεισόδιο. Αυτή δεν είναι η συνηθισμένη σας γρίπη, πρόκειται για μια σοβαρή ασθένεια.

Όταν ο Cowan λέει: “Αυτή δεν είναι η κανονική σας γρίπη, αυτή είναι μια σοβαρή ασθένεια”. Έχει δίκιο από μια άποψη και άδικο από μια άλλη. Βλέπετε, όπως ήταν η θέση μου καθ’ όλη τη διάρκεια, το “COVID-19” δεν είναι και ποτέ δεν ήταν, μια μεμονωμένη ασθένεια, μάλλον, έχει χρησιμοποιηθεί ως “όρος ομπρέλα” για να συμπεριλάβει τα πάντα, από ήπια συμπτώματα γρίπης μέχρι απειλητική για τη ζωή, υποξία που προκαλείται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Υπό το πρίσμα αυτών των στοιχείων, πρέπει να αναρωτηθούμε: Ποιο ρόλο έπαιξαν τα ΗΜΠ/5G στην παρωδία COVID; Ήταν μόνο το 5G που προκάλεσε την ανώμαλη “κορύφωση COVID” που βλέπουμε σε ορισμένες περιοχές; Αν ναι, γιατί το ποσοστό θανάτου στη Νέα Υόρκη ήταν τόσο πολύ υψηλότερο από οπουδήποτε αλλού; Χρησιμοποιήθηκε το “Sars-Cov-2” ως κάλυψη για την εξάπλωση επικίνδυνων ραδιοσυχνοτήτων;

Ή… Υπήρχε κάποιο είδος κρυφού, σχετιζόμενου με ηλεκτρομαγνητικά πεδία οπλισμού που χρησιμοποιήθηκε σε επιλεγμένες περιοχές;

–> Εικασίες σχετικά με την ύπαρξη και την πιθανή χρήση προηγμένων ηλεκτρομαγνητικών όπλων

Ο αναγνώστης πρέπει να ενημερωθεί ότι αυτό το τμήμα του άρθρου είναι κυρίως εικασίες. Ωστόσο, η υπόθεση για την εσκεμμένη ανάπτυξη κάποιου είδους όπλων που σχετίζονται με ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι, πιστεύω, μια σταθερή υπόθεση. Εξάλλου, αν ανήκατε σε μια ομάδα που ήθελε να προσποιηθεί τα σημάδια μιας ιογενούς αναπνευστικής πανδημίας, το να εκτοξεύσετε ανθρώπους με ραδιοσυχνότητες που προκαλούν υποξία είναι ένας τρόπος για να το κάνετε. Και όπως ανακαλύψαμε, αυτό φαίνεται να συνέβη στη Νέα Υόρκη (και πιθανώς σε άλλες περιοχές).

Ωστόσο, η μόνη απόδειξη για αυτή τη θεωρία είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου 5G σε βασικά “hotspots” πανδημίας σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης). Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι υπήρχαν πολλές χώρες που διέθεταν δίκτυα 5G και παρόλα αυτά δεν παρουσίασαν την ίδια δραματική “κορύφωση COVID” όπως η Νέα Υόρκη.

Ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να έχουν συμβάλει σε αυτή την κορύφωση COVID εκτός από τα ΗΜΠ, όπως η αυστηρότητα του κλειδώματος, οι νόμοι για τα ιδρύματα φροντίδας, η ηλικία και η κατάσταση της υγείας του πληθυσμού κ.λπ. υπάρχουν τρεις άλλες πιθανότητες:

  1. Τα δίκτυα 5G σε ορισμένες περιοχές χρησιμοποιήθηκαν κρυφά (ή πιθανώς υποκλάπηκαν) για να “εκτοξεύσουν” τον τοπικό πληθυσμό με επικίνδυνες ραδιοσυχνότητες (όπως το χιλιοστομετρικό κύμα 5G 60Ghz που μπορεί να διαταράξει τα μόρια οξυγόνου).
  2. Η αυξημένη πυκνότητα ραδιοσυχνοτήτων, που προκλήθηκε από την ανάπτυξη του 5G, αλληλεπίδρασε με κάτι που υπήρχε ήδη στο σώμα των ανθρώπων, “ενεργοποιώντας” μια κατάσταση ασθένειας.
  3. Μια εντελώς ξεχωριστή τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικών πεδίων ήταν σε χρήση.

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν στοιχεία που υποστηρίζουν και τις τρεις πιθανότητες.

–> Στοιχεία για την ύπαρξη όπλων που σχετίζονται με τα ΗΜΠ

Η ισπανική ερευνητική ομάδα “La Quinta Columna” (η πέμπτη στήλη) έχει επίσης υποστηρίξει ότι υπάρχει μια συνιστώσα που σχετίζεται με τα ΗΜΠ στην “πανδημία” του Covid-19.

Η La Quinta Columna ιδρύθηκε από τον Ricardo Delgado Martín, βιοστατιστικό του πανεπιστημίου της Σεβίλλης. Η Quinta Columna λέει ότι ο κύριος στόχος της είναι να:

“Να δείχνει την ΑΛΗΘΕΙΑ, όσο άβολη κι αν είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ λόγω της φύσης των γεγονότων ή των ειδήσεων στις οποίες συμμετέχει, χωρίς να υπόκειται σε προκαταλήψεις και συγκρούσεις οικονομικές, ηθικές, δεοντολογικές, πολιτικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές ή άλλες.

Οι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Quinta Columna στο διαδίκτυο είναι στα ισπανικά και ως εκ τούτου, δεν έχω τις απαραίτητες πληροφορίες για να κρίνω τεκμηριωμένα τη θέση τους. Ωστόσο, καθώς είναι μία από τις λίγες ερευνητικές ομάδες που έχουν το θάρρος να διερευνήσουν τη σχέση μεταξύ Covid-19, εμβολίων και 5G/EMF, είναι σημαντικό να εξετάσουμε τι έχουν να πουν.

Η θέση του Delgado είναι ότι η αυξημένη ασθένεια λόγω του “COVID-19” είναι στην πραγματικότητα αποτέλεσμα της διέγερσης, από σήματα ραδιοσυχνοτήτων, του οξειδίου του γραφενίου που υπάρχει ήδη στο σώμα. Ο Delgado περιγράφει εν συντομία την υπόθεσή του σε μια συνέντευξη του Ιουλίου 2021:

“…είμαστε πεπεισμένοι ότι ακριβώς το οξείδιο του γραφενίου ήταν η αιτία της ασθένειας COVID-19 που εισήχθη, αθόρυβα και κρυφά στην εκστρατεία κατά της γρίπης του 2019 σε παγκόσμιο επίπεδο. Και προκάλεσαν, με την επακόλουθη ηλεκτρομαγνητική προσφορά που όλοι γνωρίζουν -με την περίφημη ενεργοποίηση του 5G, τα τεστ- τη μοντέρνα ασθένεια.

Με άλλα λόγια, ο Delgado πιστεύει ότι το οξείδιο του γραφενίου εισήχθη στον οργανισμό των ανθρώπων μέσω του αντιγριπικού εμβολίου του 2019 και στη συνέχεια διεγέρθηκε από τις ραδιοσυχνότητες 5G, προκαλώντας υποξία (δηλαδή “Covid-19”), η οποία στη συνέχεια προπαγανδίστηκε ως πανδημία ιού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η πρόσληψη του εμβολίου κατά της γρίπης ήταν υψηλότερη μεταξύ του ηλικιωμένου πληθυσμού.

Ο Delgado συνεχίζει να μας υπενθυμίζει ότι πολλές χειρουργικές μάσκες βρέθηκαν επίσης να περιέχουν γραφένιο και υποθέτει ότι τα “κύματα” του Covid (δηλαδή οι παρατηρούμενες “κορυφές COVID”) είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα των ενεργοποιήσεων των κεραιών 5G:

“Και πατώντας ένα μικρό κουμπί που ενεργοποιεί το 5G, γι’ αυτό ξέρουν πότε έρχεται ένα κύμα, το 2ο, το 3ο… Η παραλλαγή Δέλτα, η Λάμδα… Η παραλλαγή Δέλτα είναι η επόμενη ενεργοποίηση των κεραιών 5G και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Ο Delgado ισχυρίζεται ότι η NAC (n-ακετυλοκυστεΐνη) και η γλουταθειόνη ήταν επιτυχείς θεραπείες για τους ασθενείς του Covid που έπασχαν από υποξία. Ο λόγος γι’ αυτό, ισχυρίζεται, είναι ότι, μαζί με την αναστολή ή τη μείωση της καταιγίδας των κυτταροκινών, “η γλουταθειόνη μειώνει και οξειδώνει, δηλαδή εξαλείφει το οξείδιο του γραφενίου“.

Η έρευνά τους υποστήριξε ότι βρήκε οξείδιο του γραφενίου παρόν στα εμβόλια Covid-19, το οποίο, όπως λένε, αλληλεπιδρά με τις ραδιοσυχνότητες προκαλώντας μια σειρά από σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων καρδιακών επεισοδίων.

Η έρευνά τους είναι αμφιλεγόμενη και οι ισχυρισμοί τους δεν υποστηρίζονται από όλους από την εναλλακτική πλευρά. Ωστόσο, υπό το πρίσμα όλων όσων παρουσιάστηκαν σε αυτό το άρθρο μέχρι στιγμής, αξίζει να το σκεφτούμε.

Και υπάρχει ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που έχουν φέρει στο προσκήνιο, το οποίο ενδεχομένως υποδεικνύει την ύπαρξη μιας ισχυρής ικανότητας όπλων που σχετίζονται με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αυτό θα είναι πιο πειστικό όταν εξετάσουμε άλλα ανώμαλα συμβάντα αργότερα.

Σε αυτό το βίντεο, ο Ricardo Delgado και ο Jose Luis συζητούν για μια καταγραφή (που φαίνεται να έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, αν και είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς) που δείχνει κάτι που φαίνεται να είναι ο ξαφνικός θάνατος ενός ποδηλάτη. Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή του βίντεο είναι το κλάσμα του δευτερολέπτου της καταγραφής τη στιγμή ακριβώς που ο ποδηλάτης πέφτει στο έδαφος.

Σύμφωνα με τους Delgado και Luis, αυτό αποτελεί απόδειξη κάποιου είδους ηλεκτρομαγνητικού “παλμού”. Έχω ενσωματώσει το βίντεο παρακάτω.


Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Μια δήλωση αποποίησης ευθυνών είναι απαραίτητη: Δεν μπόρεσα να επαληθεύσω το αρχικό υλικό. Δεν ξέρω από πού προέρχεται, δεν ξέρω αν ο ποδηλάτης πέθανε πραγματικά και δεν ξέρω αν πρόκειται για νόμιμη καταγραφή. Ωστόσο, το συμπεριλαμβάνω εδώ επειδή, αν είναι αληθινό, αυτό το περίεργο φαινόμενο φαίνεται να ταιριάζει με ένα άλλο αινιγματικό φαινόμενο που έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια: μαζικοί, ξαφνικοί θάνατοι πουλιών.

–> Μαζικοί ξαφνικοί θάνατοι πτηνών: Απόδειξη οπλισμού ηλεκτρομαγνητικών πεδίων;

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, έχουν καταγραφεί αρκετοί μαζικοί ξαφνικοί θάνατοι πτηνών τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάστηκε πολύ ψάξιμο εκ μέρους μου για να ανακαλύψω αυτές τις περιπτώσεις, καθώς πολλές από αυτές έχουν καταγραφεί από τον Dr Joseph Farrell στο ιστολόγιό του στο gizadeathstar.com.

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση ορισμένων από αυτές τις παράξενες περιπτώσεις, μαζί με το διαφωτιστικό σχόλιο του Dr Farrell:

9 Ιουλίου – Το Μυστηριώδες Σύμπαν αναφέρει ότι περισσότερα νεκρά πουλιά πέφτουν από τον ουρανό στο Αϊντάχο:

“Στις 27 Ιουνίου 2015, ένας δρόμος στην Κούνα του Αϊντάχο βρέθηκε καλυμμένος με νεκρά τραγουδοπούλια. Αυτό ακολουθεί τους μαζικούς θανάτους νωρίτερα φέτος περισσότερων από 2.000 μεταναστευτικών χιονισμένων χηνών που έπεσαν στο έδαφος νεκρές ή ετοιμοθάνατες στο ανατολικό Άινταχο.

Ο Dr Farrell σχολιάζει ως εξής (η υπογράμμιση προστέθηκε):

“Τώρα θα παρατηρήσετε ότι σε αυτή την έκδοση της ιστορίας, στην ενότητα των σχολίων, υπάρχει μια σύντομη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ δύο σχολιαστών, ένας από τους οποίους σημειώνει περίεργη παρεμβολή με το σήμα του bluetooth καθώς οδηγούσε στο Idaho.

(Δεν μπόρεσα να βρω το σχόλιο στο οποίο αναφέρεται, αλλά και πάλι, το άρθρο είναι σχεδόν 7 ετών, οπότε μπορεί να έχει αφαιρεθεί).

Ο Dr Farrell στη συνέχεια διατυπώνει τις ακόλουθες εικασίες:

“Θα μπορούσαν αυτά τα γεγονότα να προκληθούν από κάποιο είδος μυστικής ανθρώπινης τεχνολογίας ή θα μπορούσαν να είναι η ακούσια συνέπεια της χρήσης της ή άλλης μυστικής δραστηριότητας; Ίσως. Και πάλι, δεν ξέρω.

14 Νοεμβρίου 2018 – Το Europe Reloaded αναφέρει: Εκατοντάδες πουλιά νεκρά κατά τη διάρκεια πειράματος 5G στη Χάγη της Ολλανδίας:

“Πριν από περίπου μια εβδομάδα στη Χάγη, πολλά πουλιά πέθαναν αυθόρμητα, πέφτοντας νεκρά σε ένα πάρκο. Πιθανότατα δεν έχετε ακούσει πολλά γι’ αυτό, επειδή φαίνεται ότι η αποσιώπηση ήταν το σχέδιο από την αρχή. Ωστόσο, όταν ξαφνικά πέθαναν περίπου 150 ακόμη – ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 297 – κάποιοι άρχισαν να παίρνουν είδηση.

…Και αν κοιτάζετε γύρω από αυτό το πάρκο, μπορεί να έχετε δει τι βρίσκεται στη γωνία της οροφής απέναντι από το σημείο όπου πέθαναν: μια νέα κεραία 5G, όπου είχαν κάνει μια δοκιμή, σε σχέση με τον ολλανδικό σιδηροδρομικό σταθμό, για να δουν πόσο μεγάλη ήταν η εμβέλεια και αν δεν θα εμφανιζόταν επιβλαβής εξοπλισμός πάνω και γύρω από τον σταθμό.

Το ενδιαφέρον με αυτή την ιστορία είναι ότι το Snopes έσπευσε να δημοσιεύσει έναν “έλεγχο γεγονότων”, υποστηρίζοντας ότι δεν πραγματοποιήθηκε καμία τέτοια δοκιμή 5G (αν και παραδέχτηκαν ότι μια τέτοια δοκιμή είχε πραγματοποιηθεί σε αυτή την περιοχή τον Ιούνιο του ίδιου έτους).

Πιο ενδιαφέρον είναι το σχόλιο του Dr Farrell για το περιστατικό. Αφού περιγράφει τις σκέψεις του σχετικά με τη χρήση τεχνολογιών μικροκυματικής συμβολομετρίας, συνεχίζει με τις συνήθεις “εικασίες υψηλού οκτανίου”:

“Είναι ένα μικρό βήμα από αυτή τη βασική ιδέα σε μια παρόμοια χρήση τεχνολογιών μικροκυμάτων – ίσως και πάλι με τη χρήση της συμβολομετρίας – για την παραγωγή συχνότητας παλμών που θα μπορούσε να παρεμβαίνει ή να διακόπτει την ηλεκτρική λειτουργία των νευρικών συστημάτων των οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων οργάνων όπως η καρδιά. Και αυτό είναι που είναι τόσο ανησυχητικό εδώ: τα πτηνά μπορεί να συντονίζονται σε ορισμένες τέτοιες συχνότητες, άλλοι οργανισμοί σε άλλες συχνότητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς, ας πούμε, είναι να “καλέσει” τη σωστή συχνότητα, και θα μπορούσε να εξαλείψει έναν περιφερειακό πληθυσμό σκύλων, γατών… ή ακόμη και ανθρώπων.

(Σκεφτείτε το βίντεο του ποδηλάτη παραπάνω).

15 Σεπτεμβρίου 2020 – Το NBC News αναφέρει ότι τα πουλιά πέφτουν νεκρά στο Νέο Μεξικό, ενδεχομένως σε “εκατοντάδες χιλιάδες“:

“Ειδικοί σε θέματα άγριας ζωής στο Νέο Μεξικό λένε ότι τα πουλιά στην περιοχή πέφτουν νεκρά σε ανησυχητικούς αριθμούς, ενδεχομένως σε “εκατοντάδες χιλιάδες”.

Το NBC συνεχίζει σημειώνοντας ότι:

“Πολλαπλές υπηρεσίες ερευνούν τα περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου του Bureau of Land Management και του White Sands Missile Range, μιας περιοχής στρατιωτικών δοκιμών.

Και εδώ είναι το σχόλιο του Dr Farell (η έμφαση προστέθηκε):

Δεν λέτε… ο στρατός στο πεδίο βολής πυραύλων White Sands ερευνά; Λοιπόν, αυτό βγάζει νόημα… αν κάποιος υποπτευόταν ένα άγνωστο παθογόνο ταχείας δράσης, βιολογικό πόλεμο ή κάποια εντελώς διαφορετική αιτία, ή ίσως ακόμη και κάποια εκδοχή του βιο-ηλεκτρομαγνητικά ενεργοποιημένου παθογόνου μου.

Και τώρα για δύο ακόμα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που επίσης συνέβησαν κατά τη διάρκεια της απάτης του Κόβιντ…

25 Ιουνίου 2021 – Το ZeroHedge αναφέρει: Γιατί μεγάλος αριθμός πουλιών πέφτει ξαφνικά νεκρός σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ;:

“Σαν να μην είχαμε αρκετά περίεργα πράγματα να συμβαίνουν, τώρα ξαφνικά πέφτουν νεκρά πουλιά σε μεγάλους αριθμούς σε όλο το ανατολικό μισό της χώρας. Πριν πεθάνουν, πολλά από αυτά τα πουλιά παρουσιάζουν πολύ περίεργα συμπτώματα… Αν οι επιστήμονες καταλάβαιναν τι είναι αυτό που προκαλεί αυτό που συμβαίνει, αυτό θα ήταν ένα πράγμα. Αλλά προς το παρόν δεν έχουν ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό, και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό.

Ο Dr Farrell δεν διατυπώνει καμία εικασία σχετικά με το τι μπορεί να προκαλεί αυτόν τον γύρο μαζικών θανάτων πτηνών, αλλά βρίσκει τη χρονική στιγμή του συμβάντος και τα συμπτώματα που εμφανίζουν τα πτηνά υπερβολικά ύποπτα.

“Αυτό που ξέρω είναι ότι το να τυφλώνονται τα πουλιά, ή να μην μπορούν να πετάξουν μακριά από ανθρώπους που πλησιάζουν, ή να τρέμουν και να τρέμουν σαν να παθαίνουν κρίση, δεν είναι φυσιολογικό… Και αυτό που υποψιάζομαι έντονα είναι ότι κάποιος ξέρει το γιατί και δεν μιλάει…

Τέλος, αυτό μας φέρνει στην τελευταία υπόθεση.

12 Φεβρουαρίου 2022 – Το Sputnik News αναφέρει ότι εκατοντάδες αστερίες πέφτουν νεκρά στην Ουαλία, αφού οι ντόπιοι άκουσαν “τεράστιο κτύπημα ηλεκτρικού τύπου”:

“Εκατοντάδες πουλιά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό στην Ουαλία την Πέμπτη, αφού μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν ένα “‘τεράστιο κτύπημα ηλεκτρικού τύπου’.

Ο Ian Mccaffrey, ο οποίος εργάζεται στο Waterston, ανέφερε ότι άκουσε ένα μεγάλο ηλεκτρικού τύπου κρότο καθώς έφευγε από τη δουλειά του το βράδυ της Πέμπτης. Λέει ότι μετά τον σοκαριστικό θόρυβο, δεκάδες πουλιά έπεσαν από τον ουρανό και προσγειώθηκαν στο αυτοκίνητό του. Ο Mccaffrey είπε ότι ο δυνατός ήχος ήταν παρόμοιος με αστραπή.

Εδώ είναι οι αναφορές ενός “μεγάλου ηλεκτρικού κρότου τύπου” που είναι πιο ενδιαφέρουσες, καθώς φαίνεται να επιβεβαιώνουν την ιδέα της ύπαρξης μιας ισχυρής τεχνολογίας όπλων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Ο Dr Farrell το αναγνωρίζει επίσης αυτό, προσφέροντας το ακόλουθο σχόλιο:

“Όταν εκείνο το σμήνος των κορακιών (νομίζω) πέθανε για πρώτη φορά στο Τενεσί πριν από πολλά χρόνια, σκέφτηκα ότι αυτό το ηλεκτρομαγνητικό “πεδίο πίεσης” ήταν ίσως η καλύτερη εξήγηση. Και τώρα έχουμε ένα περίεργο βίντεο, και αναφορές για “ηλεκτρικά χτυπήματα”, για να το συνοδεύσουμε. Και ναι, αυτό σημαίνει ότι κατά τη γνώμη μου η υπόθεση για αυτή την εικασία μόλις έγινε λίγο πιο ισχυρή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι περιπτώσεις περίεργων ξαφνικών θανάτων πτηνών που εξετάζονται εδώ αποτελούν μόνο ένα μέρος του συνόλου των αναφερόμενων περιστατικών. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό ότι τα σήματα ΗΜΠ μπορούν να διεισδύσουν στο νευρικό σύστημα ενός πτηνού, διαταράσσοντας την ικανότητά του να πλοηγείται. Το κάλυψα αυτό σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με τις περιβαλλοντικές κρίσεις.

Ας συνοψίσουμε:

  • Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι αναφορές για μαζικούς, ξαφνικούς θανάτους πτηνών.
  • Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει κάποιου είδους σύνδεση με την ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία. Στην περίπτωση του Αϊντάχο, ένα άτομο παραπονέθηκε για παρεμβολές bluetooth γύρω από την ώρα του περιστατικού- στην περίπτωση των Κάτω Χωρών, δοκιμές 5G διεξάγονταν στην περιοχή των μαζικών θανάτων, και στην τελευταία περίπτωση της Ουαλίας, ακούστηκε ένας “τεράστιος ηλεκτρικός κρότος” πριν από τους θανάτους. Σε μια περίπτωση, ακόμη και ο στρατός άρχισε να ερευνά.
  • Ο Dr Joseph Farrell, ένας μελετητής που παρακολουθεί τους παράξενους θανάτους ζώων, υπέθεσε ότι η αιτία μπορεί να οφείλεται σε κάποιο είδος “ηλεκτρομαγνητικού πεδίου πίεσης”.

Και τέλος, ένα πρόσφατο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο κατέγραψε τον προφανή ξαφνικό θάνατο ενός ποδηλάτη ακριβώς τη στιγμή που υπήρξε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου δυσλειτουργία στην καταγραφή του βίντεο. Κάποιοι υποστήριξαν ότι αυτό υποδηλώνει ένα είδος ηλεκτρομαγνητικού “παλμού”, ίσως υποδηλώνοντας μια παρόμοια τεχνολογία όπως προτάθηκε παραπάνω.

Και με αυτό, είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε την έρευνά μας.

–> Συμπεράσματα

Παρόλο που το ποσοστό θανάτου του Covid-19 είναι λίγο-πολύ παρόμοιο με αυτό της εποχικής γρίπης, χωρίς να δικαιολογεί την ανάγκη για ειδικά εμβόλια ή προληπτικά μέτρα, κάτω από τις δόλιες δοκιμές και τις αμφίβολες αναφορές θανάτων κρύβονταν οι αναφορές περίεργων συμπτωμάτων που έμοιαζαν με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου.

Τα δεδομένα θνησιμότητας από όλες τις αιτίες για ορισμένες περιοχές, ιδίως για τη Νέα Υόρκη, παρουσίασαν επίσης μια εξαιρετικά ανώμαλη “αιχμή COVID”, η οποία σίγουρα δεν εξηγείται με όρους ενός νέου παθογόνου αναπνευστικού παράγοντα.

Μια πρόσφατη μελέτη με κριτές παρείχε αδιάσειστα στοιχεία ότι πολλά από τα συμπτώματα που σχετίζονται με το “COVID-19” είναι επίσης επιπτώσεις της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αυτό, σε συνδυασμό με τα αδιάσειστα επιδημιολογικά δεδομένα, υποδηλώνει μια σύνδεση μεταξύ της ανάπτυξης του 5G και των περιοχών που παρουσίασαν έντονη “κορύφωση COVID”.

Τέλος, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια πληθώρα μαζικών αιφνίδιων θανάτων πτηνών σε διάφορα μέρη του κόσμου. Πολλά από αυτά τα περιστατικά παρουσίαζαν κάποιου είδους σύνδεση με ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές ή ραδιοσυχνότητες κάποιου είδους.

Ισπανοί ερευνητές από την Quinta Columna ανέλυσαν επίσης ένα βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει τον αιφνίδιο θάνατο ενός ποδηλάτη που πιστεύουν ότι συνέβη λόγω κάποιου είδους παλμού ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.

Υποστηρίζουν επίσης ότι οι “κορυφές COVID” εμφανίστηκαν ως αποτέλεσμα της διέγερσης του οξειδίου του γραφενίου από τον βομβαρδισμό ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, το οποίο πιστεύουν ότι μπορεί να προκαλέσει υποξία (εξηγώντας τις περίεργες αναφορές για “ασθένεια μεγάλου υψομέτρου” στη Νέα Υόρκη) και καρδιακά επεισόδια (τα οποία έχουν αυξηθεί μετά την κυκλοφορία του εμβολίου COVID).

Ο όγκος των ερευνών που συνδέουν την έκθεση στα ΗΜΠ με την κακή υγεία είναι πολύ μεγάλος για να αγνοηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από τα δεδομένα που παρουσιάζονται εδώ, τα ΗΜΠ αναμφίβολα συνέβαλαν στην κακή υγεία κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” COVID-19 και συνεχίζουν να το κάνουν. Ωστόσο, τα στοιχεία που παρουσιάζονται εδώ μπορεί επίσης να υποδεικνύουν τη σκόπιμη χρήση μιας κρυφής, σχετιζόμενης με τα ΗΜΠ τεχνολογίας όπλων.

Αν αυτό ισχύει, τότε, λαμβάνοντας υπόψη τη μαζική προσπάθεια να πλημμυρίσει η χαμηλή γήινη τροχιά με δορυφόρους που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία και τη συνεχώς επεκτεινόμενη ανάπτυξη του 5G, χρειάζεται πολύ περισσότερη έρευνα… και γρήγορα.

——————

Δικτυογραφία :

Electromagnetic Weapons, Graphene Oxide and Activated Illnesses: Exposing the Covid-5G Connection

https://www.newbraveworld.org/covid-emf/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,570


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα