Η έρευνα για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, τσακίζει κοκκαλα... Το 75% πιστεύει ότι είναι «Αρκετά» ή «Πάρα πολύ» διεφθαρμένοι!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ... “ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ “δικαιοσύνης”!!! Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ!

Η έρευνα για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, τσακίζει κοκκαλα... Το 75% πιστεύει ότι είναι «Αρκετά» ή «Πάρα πολύ» διεφθαρμένοι!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ... “ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ “δικαιοσύνης”!!! Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ!

28 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:428
Μοίρασέ το

 

Το 2010 το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 64%

Σας ενόχλησαν όσα είπε ο Πολάκης…

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ…

ΕΙΣΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!!!

Αντί να του ασκήσετε δίωξη γι αυτό, χωθείτε στις στοές και στα λαγούμια σας και ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.

ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ…

ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ, ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ.

Για να δούμε θα τολμήσετε να εκδώσετε ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της Public Issue, ή θα κρυφθείτε στα λαγούμια σας;;;

Αυτός ο λαός που με τις αποφάσεις σας καταδικάσατε σε θάνατο, θα σταθεί και πάλι στα πόδια του και όταν ελευθερωθεί από τα φασιστοκουμμουνιστικά καθεστώτα, θα σας οδηγήσει μέσα από εθνικολαϊκά δικαστήρια, εκεί που σας αξίζει.

ΣΤΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ κοινωνικές κατηγορίες… Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ.

Αποτελέσματα-σοκ εξάγονται από έρευνα της Public Issue σχετικά με την διαφθορά σε δικαστές όπου κατέγραψε την εκτίμηση των πολιτών για την εκτεταμένη και παγιωμένη διαφθορά στην Ελλάδα: Το 75% πιστεύει ότι οι δικαστές στην χώρα μας είναι «Αρκετά» ή «Πάρα πολύ» διεφθαρμένοι!

Οι δέκα κοινωνικές κατηγορίες που διερευνήθηκαν περιλαμβάνουν, με αλφαβητική σειρά: τους αστυνομικούς, τους γιατρούς, τους δημοσιογράφους, τους δημοσίους υπαλλήλους, τους δικαστές, τους δικηγόρους, τους επιχειρηματίες, τους ιερωμένους/κληρικούς, τους πολιτικούς και τους συνδικαλιστές.

Αποτελέσματα-σοκ από έρευνα της Public Issue για διαφθορά σε δικαστές: Το 75% πιστεύει ότι είναι «Αρκετά» ή «Πάρα πολύ» διεφθαρμένοι

Όσον αφορά τους δικαστές, οι ερωτηθέντες απάντησαν στην ερώτηση «Σε γενικές γραμμές, θα λέγατε ότι στους δικαστές, οι διεφθαρμένοι είναι πάρα πολλοί, αρκετοί, λίγοι ή σχεδόν κανένας δεν είναι διεφθαρμένος;» ως εξής:

Το 36% απάντησε «Πάρα πολλοί», το 39% «Αρκετοί», το 20% «Λίγοι» και το 2% «σχεδόν κανένας».


Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το 75% των ερωτηθέντων πιστεύει πως είναι αρκετοί ή πάρα πολλοί οι διεφθαρμένοι δικαστές, ένα ποσοστό που παρουσιάζει αύξηση εν συγκρίσει με το 64% του 2010.

Όπως εντοπίζει η Public Issue: «Σε σύγκριση με το 2005, επιδείνωση της εικόνας διαφθοράς εμφανίζουν όλες ανεξαιρέτως οι κατηγορίες. Ωστόσο, μεγαλύτερη αύξηση στο μέγεθος της κοινωνικά προσλαμβανόμενης διαφθοράς καταγράφουν οι συνδικαλιστές, οι αστυνομικοί, οι δικηγόροι και οι δικαστές».

Η έρευνα δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την Public Issue, η ολοκληρωτικά απαξιωμένη εικόνα των πολιτικών, για τους οποίους η κοινή γνώμη πιστεύει, σε ποσοστό 71%, ότι οι διεφθαρμένοι στους κόλπους τους είναι «πάρα πολλοί» συμπληρώνεται με την επίσης καθολικά απαξιωμένη εικόνα των δημοσιογράφων, για τους οποίους το αντίστοιχο ποσοστό («πάρα πολλοί») καταγράφεται στο 64%, από μόλις 19% το 2005.

 

Πηγή

Προβολές : 428


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα