Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. Η πρώτη Αγωγή στην Ελλάδα, από θύμα παρενεργειών των γονιδιακών σκευασμάτων κατά της περιβόητης Pfizer, στο Μεγαλύτερο Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, είναι γεγονός! 

Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. Η πρώτη Αγωγή στην Ελλάδα, από θύμα παρενεργειών των γονιδιακών σκευασμάτων κατά της περιβόητης Pfizer, στο Μεγαλύτερο Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, είναι γεγονός! 

22 Νοεμβρίου, 2022 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,003
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Με τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη όλων των Ελευθέρων Ελλήνων που θα συμβάλουν στην ευρύτερη δυνατή Δημοσιοποίηση της κίνησης της, η Χρυσηίδα Δημουλίδου μπορεί και πρέπει να δικαιωθεί, αφυπνίζοντας συνειδήσεις και φέρνοντας ολόκληρο τον ιατρικό, νομικό και δικαστικό κόσμο της χώρας προ των ευθυνών τους, επειδή κάτι τέτοιο δεν έγινε ΝΩΡΙΤΕΡΑ, παρά τα χιλιάδες θύματα των Πρωτοκόλλων του Θανάτου και των μαζικών καταναγκαστικών ενέσεων με παράνομα, πειραματικά, τοξικά, ανοσοκατασταλτικά και φονικά σκευάσματα.”

Ιδού λοιπόν, πεδίον ευθύνης κάθε εμβολιασμένου και συγγενών αυτού, να καταθέσουν αγωγές κατά της PFIZER και του εκπροσώπου της στην Ελλάδα, Αλφρέντο Μπουρλά…

Μια λεπτομέρεια που δεν έλαβαν υπόψη τους οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, είναι αρκετή για να φέρει όλους τους ενόχους και επίορκους εταιρεία, κυβέρνηση, ιατρούς, δικαστές και εισαγγελείς και όχι μόνον έμπροσθεν των τεράστιων ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ…

Για τον λόγο αυτό, θα παρακαλέσω όσους αναγνώστες θέλουν, να διαδώσουν την ανάρτηση αυτή σε όσους εμβολιασμένους γνωρίζουν και να τους καλέσουν να κάνουν το ίδιο ακριβώς που έκανε και η κυρία Δημουλίδου…

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δημήτρης Γιαννόπουλος

 

Η πρώτη Αγωγή στην Ελλάδα, από θύμα παρενεργειών των γονιδιακών σκευασμάτων κατά της περιβόητης Pfizer, δηλαδή ενός συναυτουργού  στο Μεγαλύτερο Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, είναι γεγονός! 

Με τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη όλων των Ελευθέρων Ελλήνων που θα συμβάλουν στην ευρύτερη δυνατή Δημοσιοποίηση της κίνησης της, η Χρυσηίδα Δημουλίδου μπορεί και πρέπει να δικαιωθεί, αφυπνίζοντας συνειδήσεις και φέρνοντας ολόκληρο τον ιατρικό, νομικό και δικαστικό κόσμο της χώρας προ των ευθυνών τους, επειδή κάτι τέτοιο δεν έγινε ΝΩΡΙΤΕΡΑ, παρά τα χιλιάδες θύματα των Πρωτοκόλλων του Θανάτου και των μαζικών καταναγκαστικών ενέσεων με παράνομα, πειραματικά, τοξικά, ανοσοκατασταλτικά και φονικά σκευάσματα.

 

Ήδη η κυρία Δημουλίδου πέτυχε κάτι που προδικάζει το ηθικό και πολιτικό αποτέλεσμα του αγώνα της:

Είχε την οξυδέρκεια να επιδιώξει και να λάβει επίσημη ΑΠΑΛΛΑΓΗ από την τρίτη (αναμνηστική) «δόση» των σκευασμάτων, παρόλο που αυτή δεν ήταν «υποχρεωτική» ούτε για το υγειονομικό και λοιπό προσωπικό του ΕΣΥ ούτε για τις εκατοντάδες μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που έσπευσαν να φορέσουν την ταμπέλα του “COVID-FREE” μαγαζιού, εκβιάζοντας τους υπαλλήλους τους να παίξουν ρώσικη ρουλέτα με την υγεία τους.

Επιτεύχθηκε έτσι μια πρώτη δημόσια παραδοχή των ελληνικών υγειονομικών «αρχών» πως αυτά τα σκευάσματα «πιθανώς» υπήρξαν βλαπτικά για την υγεία της ενάγουσας, συνεπώς και την υγεία όλων των άλλων θυμάτων που υπέστησαν παρενέργειες ανάλογες με αυτές της κυρίας Δημουλίδου.

Υπάρχει όμως και ο σκόπελος της υποτιθέμενης «ασυλίας» που απολαμβάνει η Pfizer λόγω προσωρινής «έγκρισης χορήγησης έκτακτης ανάγκης» (emergency use authorization) που καθιστά υπόλογες μόνο τις υγειονομικές αρχές και τα κράτη που ανέλαβαν την ευθύνη χορήγησης των σκευασμάτων «εκτάκτως», χωρίς επαρκή διερεύνηση των πιθανών παρενεργειών τους. 

Γι αυτό, σε κάποιες χώρες, οι ελάχιστες αποζημιώσεις που δόθηκαν στους ενάγοντες, ήταν από τα κράτη και όχι από τις εταιρίες που παρήγαγαν τα σκευάσματα.

Αλλά όπως θα πρέπει να γνωρίζουν ήδη οι νομικοί σύμβουλοι της κυρίας Δημουλίδου, η Pfizer έλαβε στις 23 Αυγούστου 2021, από την Ομοσπονδιακή Αρχή Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, κανονική ΑΔΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ του mRNA σκευάσματος της BNT162b2, με την εμπορική επωνυμία “Comirnaty”. 

Από τη στιγμή εκείνη η Pfizer στερείται της «ασυλίας λόγω έκτακτης ανάγκης».

Επιπλέον, θεμελιώδης όρος χορήγησης της άδειας αυτής είναι η αναλυτική και τεκμηριωμένη καταγραφή των χημικών συστατικών όπως και όλων των πιθανών παρενεργειών τους στο έντυπο ταυτοποίησης του σκευάσματος.

Παραβιάζοντας όμως επί 15 μήνες τον όρο αυτό, η Pfizer καθίσταται υπόλογη τόσο έναντι της FDA για απόκρυψη στοιχείων διαθέσιμου φαρμάκου όσο και έναντι του διεθνούς κοινού για πιθανό δόλο στην παραγωγή ενός, κατά τεκμήριο πλέον, επικίνδυνου και αναποτελεσματικού σκευάσματος.

Γιατί λοιπόν, κάτω από αυτές τις συνθήκες εγκληματικής παρανομίας, ούτε η FDA των ΗΠΑ, ούτε η αντίστοιχη ΕΜΑ της ΕΕ, ούτε τα ιατρικά κατεστημένα των χωρών που υπέγραψαν μυστικές δρακόντειες συμβάσεις με την φαρμακευτική εταιρία, δεν έχουν ανακαλέσει ακόμη τις αδειοδοτήσεις τους προς την Pfizer, διακόπτοντας άμεσα την μαζική χορήγηση των γονιδιακών σκευασμάτων της σε δισεκατομμύρια ανύποπτα θύματα;

 

Αυτό θα γίνει ίσως το θέμα επόμενου άρθρου, αλλά για την ώρα είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει ούτε την κυρία Δημουλίδου ούτε το ελληνικό Δικαστήριο που θα εκδικάσει την αγωγή της κατά της εταιρίας την οποία εκπροσωπεί ο «συμπατριώτης» μας, πτυχιούχος κτηνιατρικής ΑΠΘ και πολυβραβευμένος (από το ΑΠΘ και την ΠτΔ) διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά.

 

Πηγή email

 

 

 

Προβολές : 1,003


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα