Η ΑΠΑΤΗ των εμβολίων για τη “γρίπη” έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες (η ΑΠΑΤΗ όλων ανεξαιρέτως των εμβολίων έχει ξεκινήσει εδώ και 2 αιώνες)

Η ΑΠΑΤΗ των εμβολίων για τη “γρίπη” έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες (η ΑΠΑΤΗ όλων ανεξαιρέτως των εμβολίων έχει ξεκινήσει εδώ και 2 αιώνες)

25 Οκτωβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,738
Μοίρασέ το

 

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οποιοδήποτε εμβόλιο γρίπης, που έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα, είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη ή τον μετριασμό οποιασδήποτε επίθεσης γρίπης. Οι παραγωγοί αυτών των εμβολίων [της γρίπης] γνωρίζουν ότι δεν έχουν αξία, αλλά συνεχίζουν να τα πουλάνε ούτως ή άλλως. . . . Είναι μια “ιατρικη” ΑΠΑΤΗ. . .

 

Η ΑΠΑΤΗ των εμβολίων για τη “γρίπη” έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες (η ΑΠΑΤΗ όλων ανεξαιρέτως των εμβολίων έχει ξεκινήσει εδώ και 2 αιώνες) και φυσικά όλα τα κρατικά λαμογια και οι υπηρεσίες τους που δήθεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας, είναι καλοπληρωμένες π@υτανες μιας διεφθαρμένης βιομηχανίας και μιας διεφθαρμένης δήθεν ιατρικής Κοινότητας.
Ότι ίσχυε τότε, ισχύει και τώρα επί 1000000.
Η Μαφία της “υγείας” έχει αποθρασυνθεί παντελως.
Λίγη ιστορία μπας και ξυπνήσετε και σταματήσετε να θέτετε την υγείας σας και την υγεία των παιδιων σας σε κίνδυνο.
Η ΑΠΑΤΗ της ψευτοπανδημιας Γρίπης το 1976.
Ο Δρ. John Anthony Morris προσλήφθηκε από το Division of Biologics του FDA για να είναι ο Chief Viccine Control Officer για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τη γρίπη. Αξιωματούχοι υψηλού επιπέδου υποστήριξαν τον μαζικό εμβολιασμό κατά της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος:
Ο Dr Morris χρεώθηκε να επικυρώσει την άποψή τους.
Ωστόσο, μετά τη διεξαγωγή εκτεταμένων δοκιμών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της γρίπης, ο Δρ Μόρις ανησυχούσε για αυτά που βρήκε.
Οι μελέτες του προκάλεσαν ανησυχίες σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου.
Η έρευνα του Dr. Morris διαπίστωσε ότι: στα παιδιά, το εμβόλιο συχνά προκαλούσε πυρετό. σε έγκυες γυναίκες μπορουσε να βλάψει το έμβρυο. Επιπλέον, επειδή το εμβόλιο ήταν «κυριολεκτικά φορτωμένο με ξένα βακτήρια» (σ.σ. όλα τα μπόλια και για τν δήθεν κοκογιο είναι επιμολυσμενα σε απίστευτο βαθμό με επικίνδυνα χημικά και βιολογικά υλικά) το εμβόλιο της γρίπης έθετε όλους σε κίνδυνο βλάβης..
Ο Δρ. Μόρις ανέφερε τις ανησυχίες του στους αξιωματούχους του DBS, οι οποίοι ανταπάντησαν, αντέδρασαν με αμφίβολες και επαίσχυντες πρακτικές: το ερευνητικό του υλικό κατασχέθηκε, οι κλειδαριές στο εργαστήριό του άλλαξαν, το προσωπικό του εργαστηρίου του επανατοποθετήθηκε αλλού και οι προσπάθειές του να δημοσιεύσει τα ευρήματά του μπλοκαρίστηκαν.
Το DBS παρενόχλησε περαιτέρω τον Δρ Μόρις, αναθέτοντάς τον σε ένα μικρό δωμάτιο χωρίς τηλέφωνο: όποιος ήθελε να τον δει έπρεπε να πάρει άδεια από τον επικεφαλής του εργαστηρίου.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη διελκυστίνδα μεταξύ του Δρ Μόρις και της γραφειοκρατίας της δημόσιας υγείας σημειώθηκε το 1976 όταν ο Δρ. Μόρις αμφισβήτησε δημόσια την πανεθνική εκστρατεία εμβολιασμού του CDC κατά της γρίπης των χοίρων.
Προειδοποίησε ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει υπερευαισθησία και το πιο ανησυχητικό είναι ότι μπορεί να προκαλέσει νευρολογικές παρενέργειες.
Απολύθηκε για ανυποταξία.!!!!!!!!
Μέχρι τον Οκτώβριο του 1976, 33 άνθρωποι είχαν πεθάνει μετά τη λήψη του εμβολίου (σ.σ. επί κορονοεμβολιων βάλτε 5 μηδενικά μια ίσως είστε κοντά στην αλγεινη πραγματικοτητα) κατά της γρίπης των χοίρων, τον Δεκέμβριο υπήρχαν 500 περιπτώσεις Guillain-Barre.
Ωστόσο, οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ δημοσίως ότι υπήρχε οποιαδήποτε σχέση μεταξύ οποιουδήποτε από τους θανάτους ή σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και το εμβόλιο. (σ.σ. η τακτική της Μαφίας των εμβολίων παραμενει η ίδια σε βάθος αιώνων, ΠΛΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ, χωρίς αιδώ)
Ο Δρ Morris αναγκάστηκε να συνταξιοδοτηθεί το 1980, οπότε έγινε σύμβουλος για άτομα που είχαν πληγεί από τα εμβόλια.
«Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οποιοδήποτε εμβόλιο γρίπης, που έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα, είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη ή τον μετριασμό οποιασδήποτε επίθεσης γρίπης. Οι παραγωγοί αυτών των εμβολίων [της γρίπης] γνωρίζουν ότι δεν έχουν αξία, αλλά συνεχίζουν να τα πουλάνε ούτως ή άλλως. . . . Είναι μια “ιατρικη” ΑΠΑΤΗ. . .
Ο Dr Morris είπε σε συνέντευξη του. “Πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να έχει αληθείς πληροφορίες βάσει των οποίων μπορεί να αποφασίσει εάν θα λάβει ή όχι το εμβόλιο».
Και προσθέτει, «Πιστεύω ότι, με πλήρη ενημέρωση, δεν θα κάνουν το εμβόλιο». (The Washington Post, 1979) -John Anthony Morris.
Επίλογος.
Τα ΕΜΒΟΛΙΑ γενικά είναι μια από τις μεγαλύτερες ΑΠΑΤΕΣ μιας διεφθαρμένης βιομηχανίας με αμέτρητους διεφθαρμένους ειδικούς περιξ αυτής και ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της διεφθαρμένης ιατρικής ενάντια στην Υγεία και τον Άνθρωπο, ένα έγκλημα πλεον που ξανάγέννησε τον Φασισμό και υποβιβασε τον Άνθρωπο σε τέτοιο βαθμό, που πλεον οι σκλάβοι του παρελθόντος ήταν απλά προνομιούχοι.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,738


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα