Η ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Συγκλονιστικά ντοκουμέντα αφύπνισης από τον Δημήτρη Γιαννόπουλο

Η ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Συγκλονιστικά ντοκουμέντα αφύπνισης από τον Δημήτρη Γιαννόπουλο

16 Αυγούστου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:547
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η απόκοσμη γεωμετρία πύρινων κύκλων σε ακτίνα χιλιάδων στρεμμάτων και πύρινων σφαιρών – ύψους εκατοντάδων μέτρων – δεν μπορεί να προκληθεί ούτε με «γκαζάκια», αυτοσχέδια βεγγαλικά ή μπιτόνια βενζίνης, ούτε από «θερμικό κύμα» και «στροβιλισμούς φωτιάς» σε απόσταση χιλιομέτρων από αποθήκες πυρομαχικών ή δήθεν εύφλεκτων λιπασμάτων.”

Αυτά που δεν μπορεί να αποδεχθεί η πλειοψηφία του κοσμου είναι δυστυχώς τα πασιφανή…

Δεκαετίες τώρα η ανθρωπότητα, δέχεται έναν ανηλεή ασύμμετρο πόλεμο που όμως φαντάζει αόρατος…

Είναι πλέον καιρός να αφυπνίσουμε την ατροφική μας συνείδηση και να κοιτάξουμε κατάματα την ΑΛΗΘΕΙΑ… και κυρίως να την αντιμετωπίσουμε με κάθε τρόπο…

Τα συμβατικά όπλα έχουν περιορισμένη κλίμακα…

Κυριαρχεί Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…

Από τον Βίκτωρα Πολύδωρα και τις πυρκαγιές του 2007, στον Αλέξη Τσίπρα και  στις πυρκαγιές του 2018 το μόνο κοινό που εντοπίζεται έως τώρα είναι η αναφορά περί «Ασύμμετρης Απειλής».

Το ίδιο ακριβώς επαναλαμβάνεται σ’ ολόκληρο τον κόσμο…

Από το  Μάουι Χαβάης τον Αύγουστος 2023, στη Βηρυττό του  Λιβάνου τον  Αύγουστο του 2020 ένας ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, δρόμος…

Τό ίδιο από την Ρόδο που καιγόταν για δέκα μέρες ως την Αγχίαλο που ρεζίλεψε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποδείχθηκαν από τους αρχηγούς τους, ΑΟΠΛΕΣ…

Πλέον τον πόλεμο αυτό τον γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί όλων των κρατών, καθώς και όλοι οι στρατοί…

Για την αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών, έχει αναπτυχθεί ένας ολόκληρος κλάδος ασφαλείας το λεγόμενο homeland security.

Οι ΗΠΑ, η υπερδύναμη που βρίσκεται  συνήθως πίσω από τους ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ και κυρίως το βαθύ παρακράτος, έχουν ήδη δημιουργήσει το homeland security…

ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;;;

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα γραφόμενα του ερευνητή δημοσιογράφου Δημήτρη Γιαννόπουλου και … θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει και στην πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος

 

Πληγωμένη και αιμορραγούσα, η Ελλάδα φτάνει αισίως στη μεγάλη Γιορτή της Παναγιάς…

 

Στιγμή κατάνυξης μετά από έξι μήνες απανωτών πολύνεκρων πληγμάτων ενός αδυσώπητου, μονόπλευρου, αόρατου Πολέμου, που πνίγεται στην Ομίχλη του συνειδητού Ψεύδους, της εσκεμμένης Αδράνειας, της κατευθυνόμενης Παραπληροφόρησης, πάντα με στόχο να γεμίσει τις ψυχές των Ελλήνων με Ηττοπάθεια, Αυτοενοχοποίηση, Μεμψιμοιρία, και πάνω απ’ όλα τον Φόβο «για τα χειρότερα που έρχονται»! 

 

Αόρατος δεν είναι μόνο ο Πόλεμος της «πανδημίας», των πρωτοκόλλων του Θανάτου, των εμβολίων, της ξαφνικίτιδας, της «κλιματικής αλλαγής», των πλειστηριασμών, της ενεργειακής, οικονομικής ή επισιτιστικής «κρίσης». 

 

Αόρατος είναι και ο πόλεμος τον οποίο βλέπει ο καθένας δια γυμνού οφθαλμού, αλλά του απαγορεύεται να περιγράψει ή να εξηγήσει το ολοφάνερο που εκτυλίσσεται στις οθόνες της τηλεόρασης και του υπολογιστή του, με ομοβροντίες εκατοντάδων φωτογραφιών και βίντεο. 

 

Ξεκινάμε λοιπόν πάντα από το πασιφανές. Αυτό που κανένα «πόρισμα» Γεραπετρίτη ή «ΕΔΕ» Δένδια δεν μπορεί να κρύψει στα «ξερά χόρτα» της κοινοτοπίας και της ανίερης προσβολής στη πίστη και τη νοημοσύνη μας. 

 

Συγκρίνετε τα παρακάτω διπλότυπα φωτογραφιών από πρόσφατες «πυρκαγιές».

Μπορείτε να διακρίνετε ποιο από αυτά είναι από τη Ρόδο και την Νέα Αγχίαλο και ποιό από το Μάουι της Χαβάης και το λιμάνι της Βηρυττού στο Λίβανο;

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η απόκοσμη γεωμετρία πύρινων κύκλων σε ακτίνα χιλιάδων στρεμμάτων και πύρινων σφαιρών – ύψους εκατοντάδων μέτρων – δεν μπορεί να προκληθεί ούτε με «γκαζάκια», αυτοσχέδια βεγγαλικά ή μπιτόνια βενζίνης, ούτε από «θερμικό κύμα» και «στροβιλισμούς φωτιάς» σε απόσταση χιλιομέτρων από αποθήκες πυρομαχικών ή δήθεν εύφλεκτων λιπασμάτων. 

 

 Το πιο ασύμμετρο πράγμα στον ασύμμετρο πόλεμο είναι το μέγεθος του Ψέμματος σε σχέση με την τεχνολογία των όπλων που χρησιμοποιεί.

Βρείτε αυτόν που πρώτος διέδωσε το Ψέμα στον τόπο του εγκλήματος και θα έχετε τον άμεσο συνεργό στο Θάνατο και τον Φόβο που προκάλεσαν οι εργοδότες του.

Αυτός είναι ο αδύνατος κρίκος στην ατέλειωτη αλυσίδα των ασύμμετρων εγκλημάτων.

Μάουι Χαβάης – Αύγουστος 2023

Βηρυττός Λιβάνου – Αύγουστος 2020

 

Ρόδος, Ιούλιος 2023

Νέα Αγχίαλος, Ιούλιος 2023

 

 

Πηγή email

Προβολές : 547


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα