ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ. Η Απόκρυφη Ιστορία των ΨΥΟΠΣ του Στρατού των ΗΠΑ, και το εξαιρετικά συμβολικό βίντεο στρατολόγησης

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ. Η Απόκρυφη Ιστορία των ΨΥΟΠΣ του Στρατού των ΗΠΑ, και το εξαιρετικά συμβολικό βίντεο στρατολόγησης

21 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:725
Μοίρασέ το

 

 

Η ιστορία των ανθρώπων που δημιουργούν κάτι και μετά το λατρεύουν, πηγαίνει πίσω στην Παλαιά Διαθήκη, όπου συνήθιζαν να λατρεύουν τα αγάλματα του Dagon και του Moloch. 

Σήμερα, αντί για αγάλματα, έχουμε αλγόριθμους που γνωρίζουν τα πάντα. Αυτή η παρόρμηση να λατρεύουμε τα έργα των χεριών μας παραμένει. Η ανθρώπινη φύση δεν αλλάζει ποτέ.

Και η τάση της εξουσίας να διαφθείρει δεν αλλάζει ποτέ. Σταδιακά αποκτούμε τη δύναμη να χειριζόμαστε τη λειτουργία του εγκεφάλου. 

Πιστεύουμε ότι αυτού του είδους η εξουσία δεν θα διαφθαρεί ποτέ; 

 

 

 

Χειρίζονται και ελέγχουν τον νου μας… δυστυχώς είναι πραγματικότητα…

Ήδη το παρατηρώ μέσω του διαδικτύου…

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ…

Δεν γνωρίζω πως μπορούμε να σωθούμε από την ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΕΛΙΤ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Έρευνα Γ. Σεχίδου

Ένα βίντεο που παρήχθη από το 4ο ΨΥΟΠ υποδεικνύει τους διάφορους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούνται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη διεξαγωγή ψυχολογικού πολέμου στο κοινό. Ακολουθεί μια ματιά σε αυτό το συμβολικό βίντεο και την περίεργη (απόκρυφη) ιστορία των PSYOPS.

Δημ/τηκε 12.5.2022

Στόχος του ΨΥΟΠ είναι, ουσιαστικά, να μπλέξει το μυαλότων ανθρώπων. 

Αρκετά, ένα πρόσφατο βίντεο στρατολόγησης από την 4η Ομάδα ΨΥΟΠ πέτυχε ακριβώς αυτό. 

Αναρτήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με τον αμερικανικό στρατό, κ το βίντεο με τίτλοGhosts in the Machineαπέκτησε κάποια έλξη, καθώς οι θεατές εντυπωσιάστηκαν με την ποιότητα παραγωγής του βίντεο … ενώ μπερδεύτηκαν από το γενικό μήνυμα και τον συμβολισμό του.

GHOSTS IN THE MACHINE

 

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτό το βίντεο, ας δούμε τον συναρπαστικό αλλά μυστικοπαθή κόσμο των PSYOPS.

ΨΥΩΠΕΣ

 

Το PSYOPS σημαίνει «ψυχολογικές δράσεις». Μπορεί να οριστεί ως:

«Προγραμματισμένες ψυχολογικές δραστηριότητες με τη χρήση μεθόδων επικοινωνίας και άλλων μέσων που απευθύνονται σε εγκεκριμένο κοινό προκειμένου να επηρεάσουν αντιλήψεις, στάσεις και συμπεριφορά, επηρεάζοντας την επίτευξη πολιτικών και στρατιωτικών στόχων».

 

Όταν τα βιβλία που περιγράφουν PSYOPS, συχνά αναφέρονται σε στρατηγικές της εποχής του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως η ρίψη φυλλαδίων από ένα αεροπλάνο για την απογοήτευση του εχθρού.

Αυτή η εποχή έχει περάσει προ πολλού.

Το PSYOPS κινήθηκε πολύ πέρα ​​από αυτές τις πρωτόγονες μεθόδους για να υιοθετήσει εξαιρετικά εξελιγμένες τεχνικές χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και την τεράστια δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπήρχε πάντα ένα «μαγικό», υπερφυσικό στοιχείο στο PSYOPS.

Σε άρθρο του 2011 « Τα Top 10 Most Sinister PSYOP mission patches », τονίστηκε το πανταχού παρόν «μαγικό» στοιχείο που βρίσκεται σε αρκετές διοργανώσεις αποστολών PSYOP.

Αυτές οι νύξεις στη μαγεία δεν είναι απλώς μεταφορικές. Το PSYOPS ερεύνησε εκτενώς τα αποκρυφιστικά και υπερφυσικά φαινόμενα όπως το ESP (εξωαισθητηριακή αντίληψη) και την τηλεπαρακολούθηση.

Αυτή η συμβιωτική σχέση μεταξύ PSYOPS και του αποκρυφισμού προσωποποιείται πλήρως από μια σημαντική αλλά αμφιλεγόμενη φιγούρα: τον Michael Aquino.

Michael Aquino και MindWars

Αντισυνταγματάρχης Michael A. Aquino.

Ο Μάικλ Ακίνο εντάχθηκε στον στρατό των ΗΠΑ το 1968 όπου έγινε αξιωματικός με ειδικότητα στον ψυχολογικό πόλεμο και, αργότερα, αντισυνταγματάρχης στις στρατιωτικές πληροφορίες.

Καθώς ο Ακίνο ανέβαινε στις τάξεις του στρατού των ΗΠΑ, ανέβηκε επίσης στις τάξεις μιας άλλης οργάνωσης: της Εκκλησίας του Σατανά.

«Ο Michael Aquino άρχισε να αλληλογραφεί με τον Anton LaVey ενώ ήταν ψυχολόγος για τον αμερικανικό στρατό, σταλμένος στις ζούγκλες του Βιετνάμ. Ο Aquino επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύντομα έγινε υψηλόβαθμος ιερέας και εκδότης του ενημερωτικού δελτίου της εκκλησίας Cloven Hoof. Η χαρακτηριστική εμφάνισή του με τα ανυψωμένα φρύδια του με σκούρο τόνο – ενισχύθηκε περαιτέρω από ένα μικρό τατουάζ 666 στο τριχωτό της κεφαλής του».
– Washington Post, A Devil of a Time

Ο Ακίνο κάνει σατανικά πράγματα.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, οι σχέσεις μεταξύ του Aquino και του LaVey επιδεινώθηκαν. 

Ο κύριος λόγος: Ο LaVey πίστευε ότι ο Σατανάς ήταν μια συμβολική δύναμη ενώ ο Aquino πίστευε στην κυριολεκτική ύπαρξη του Σατανά. 

Το 1975, ο Aquino ίδρυσε το Temple of Set – ένα απόκρυφο τάγμα που περιστρεφόταν γύρω από μια αιγυπτιακή θεότητα στην οποία υποτίθεται ότι βασιζόταν ο εβραϊκός Σατανάς.

Οι αποκρυφιστικές δραστηριότητες του Ακίνο δεν επηρέασαν τη στρατιωτική του καριέρα. Στην πραγματικότητα, περιέγραψε την πολιτική και την προπαγάνδα ως μορφές «μικρότερης μαύρης μαγείας».

Ο Aquino χώρισε τη μαύρη μαγεία σε δύο μορφές: μικρότερη μαύρη μαγεία και μεγαλύτερη μαύρη μαγεία. Δήλωσε ότι η μικρότερη μαύρη μαγεία συνεπάγεται την «ώθηση» των πραγμάτων που υπάρχουν στο «αντικειμενικό σύμπαν» ώστε να πραγματοποιηθεί μια επιθυμητή πράξη χρησιμοποιώντας «ασαφείς φυσικούς ή συμπεριφορικούς νόμους» και σε αυτή την κατηγορία τοποθέτησε τη σκηνική μαγεία, το ψυχόδραμα, την πολιτική και την προπαγάνδα.

– Jesper Aagaard, «The Seeds of Satan: Conceptions of Magic in Contemporary Satanism»

 

Το 1980, ως «Ηγέτης της Ομάδας Έρευνας & Ανάλυσης ΨΥΟΠ», ο Aquino c0 έγραψε το MindWar – μια εσωτερική εργασία του αμερικανικού στρατού σχετικά με το μέλλον των ψυχολογικών επιχειρήσεων. Ενώ αυτό το έγγραφο προοριζόταν μόνο για τα μάτια των κυβερνητικών πολιτικών, έγινε κατά λάθος δημόσιο. Και προκάλεσε μεγάλο σάλο.

«Μήπως η κυβέρνηση εμπλέκεται στην εισβολή στο μυαλό πέρα ​​από την αυθαίρετη, τυχαία κληρονομιά των διαβόητων πειραμάτων MKULTRA; Ακόμη πιο ανησυχητικό, μήπως τέτοιες προσπάθειες εκτείνονται πέρα ​​από τη συμβατική επιστημονική έρευνα σε σκοτεινές και απόκρυφες τέχνες των οποίων η ίδια η ύπαρξη είναι το υλικό του μύθου;»
– Περιγραφή βιβλίου MindWar

 

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο MindWar ήταν προφητικό. Προέβλεψε με ακρίβεια την 4η γενιά του πολέμου που επικεντρώνεται στην παράκαμψη των στρατών προκειμένου να «επιτεθεί στον πληθυσμό, τον πολιτισμό και τους θεσμούς». Και ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό ήταν, φυσικά, μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 

«Στο στρατηγικό του πλαίσιο, το MindWar πρέπει να απευθυνθεί σε φίλους, εχθρούς και ουδέτερους σε όλο τον κόσμο – ούτε μέσω πρωτόγονων φυλλαδίων και μεγαφώνων του PSYOP ούτε μέσω της αδύναμης, ανακριβούς και στενής προσπάθειας των ψυχοτρονικών – αλλά μέσω των μέσων ενημέρωσης που κατέχουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έχουν τις δυνατότητες να προσεγγίσουν σχεδόν όλους τους ανθρώπους στην επιφάνεια της Γης. 

Αυτά τα μέσα είναι φυσικά τα ηλεκτρονικά μέσα – τηλεόραση και ραδιόφωνο

Οι σύγχρονες εξελίξεις στη δορυφορική επικοινωνία, τις τεχνικές εγγραφής βίντεο και τη μετάδοση με λέιζερ και οπτική μετάδοση εκπομπών καθιστούν δυνατή μια διείσδυση στο μυαλό του κόσμου, όπως θα ήταν αδιανόητη μόλις πριν από λίγα χρόνια».
– Michael A. Aquino and Paul E. Valley, «MindWar»

 

Ο απώτερος στόχος του MindWar είναι να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν πρόθυμα αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έχουν ωθηθεί προς αυτήν την απόφαση σε κάθε βήμα της διαδρομής.

 

«Για να πιστέψει το μυαλό στις δικές του αποφάσεις, πρέπει να αισθάνεται ότι πήρε αυτές τις αποφάσεις χωρίς εξαναγκασμό. 

Κατά συνέπεια, τα μέτρα καταναγκασμού που χρησιμοποιούνται από τον χειριστή δεν πρέπει να ανιχνεύονται με συνηθισμένα μέσα. 

Δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε φάρμακα που αποδυναμώνουν το μυαλό, όπως αυτά που εξερευνά η CIA. 

Στην πραγματικότητα, η αποκάλυψη μιας τέτοιας μεθόδου θα έκανε απαράδεκτη ζημιά στη φήμη του MindWar για την αλήθεια».
– Ibid.

Προς το τέλος αυτού του σύντομου εγγράφου, ο Aquino υπερβαίνει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δηλώνει ότι τα PSYOPS πρέπει να κάνουν πλήρη χρήση φαινομένων όπως τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και τα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας κύματα (ELFs) για να κάνουν τους ανθρώπους πιο υποδηλωτικούς στο MindWar.

«Υπάρχουν κάποιες καθαρά φυσικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ο εγκέφαλος μπορεί να γίνει περισσότερο ή λιγότερο δεκτικός σε ιδέες και το MindWar θα πρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως τα φαινόμενα όπως η ατμοσφαιρική δραστηριότητα, ο ιονισμός του αέρα και τα κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας».

Τα κύματα ELF έως και 100 Hz εμφανίζονται φυσικά, αλλά μπορούν να παραχθούν τεχνητά (όπως για το έργο Sanguine του Ναυτικού για υποβρύχια επικοινωνία). Τα κύματα ELF συνήθως δεν γίνονται αντιληπτά από τις μη βοηθητικές αισθήσεις, ωστόσο η συντονιστική τους επίδραση στο ανθρώπινο σώμα έχει συνδεθεί τόσο με φυσιολογικές διαταραχές όσο και με συναισθηματική παραμόρφωση. 

Η δόνηση του υπέρηχου (έως 20 Hz) μπορεί να επηρεάσει υποσυνείδητα τη δραστηριότητα του εγκεφάλου ώστε να ευθυγραμμιστεί με μοτίβα κυμάτων δέλτα, θήτα, άλφα ή βήτα, στρέφοντας το κοινό προς τα πάντα, από την αλλοίωση μέχρι την παθητικότητα. 

Ο υπέρηχος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί τακτικά, καθώς τα κύματα ELF αντέχουν σε μεγάλες αποστάσεις. και θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με εκπομπές μέσων ενημέρωσης.»
– Ibid.

Σωστά διαβάσατε: Ο Aquino δήλωσε ότι τα ELF μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με εκπομπές μέσων ενημέρωσης.

Το άρθρο μου 2018 « Κρατικά Αρχεία Σχετικά με τον Απομακρυσμένο Έλεγχο Νου » εξετάζονται επίσημα έγγραφα που διέρρευσαν σχετικά με την αλλαγή των εγκεφαλικών κυμάτων.

Με όλα αυτά που ειπώθηκαν, ας ρίξουμε μια άλλη ματιά σε αυτό το βίντεο στρατολόγησης PSYOP,

Ghosts in the Machine

Το βίντεο στρατολόγησης από την 4η Ομάδα ΨΥΟΠ περιστρέφεται γύρω από το ρητό «Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή» – μια φράση του William Shakepesear που συγκρίνει τον κόσμο με ένα έργο και τους ανθρώπους με τους ηθοποιούς. 

Ωστόσο, στο πλαίσιο του PYSOP, αυτό το απόσπασμα αποκτά ένα βαθύτερο νόημα: Πολλά από τα γεγονότα που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο σκηνοθετούνται και χορογραφούνται από αφανείς καραγκιοζοπαίχτες.

Κατάλληλα, το βίντεο ξεκινά με τις λέξεις:

«Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος τραβάει τα νήματα;»

Το βίντεο υπονοεί διακριτικά τα διάφορα «πεδία μάχης» του PYSOP χρησιμοποιώντας έξυπνα πλάνα.

«Ο πόλεμος εξελίσσεται και όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή». Στο βάθος βλέπουμε εικόνες ανθρώπων να κινηματογραφούν προπαγάνδα και ένα άτομο να παίζει πιάνο. 

Γιατί η μουσική βιομηχανία εμπλέκεται σε ψυχολογικό πόλεμο.

Το βίντεο παρουσιάζει πολλές σκηνές ανθρώπων που κάνουν κύλιση στα τηλέφωνά τους επειδή το Facebook, το Twitter, το YouTube, το Google, το Reddit και άλλα είναι πεδία μάχης του MindWar.

Ένα παλιό καρτούν δείχνει έναν κλόουν που αποκαλύπτεται ως φάντασμα (γνωστός και ως ο απόκοσμος).

Το μήνυμα αυτής της άκρως συμβολικής εικόνας: Οι γελοίοι διασκεδαστές σας είναι στην πραγματικότητα πράκτορες προπαγάνδας.

Ένας διασκεδαστής σαν κλόουν (παρόμοιος με αυτόν που φαίνεται στο καρτούν) ετοιμάζεται να παίξει καθώς εμφανίζονται οι λέξεις “εμείς ερχόμαστε σε πολλές μορφές”.

Ένα στιγμιότυπο από έναν άδειο κινηματογράφο δείχνει ότι η βιομηχανία του θεάματος εμπλέκεται πλήρως σε ψυχολογικό πόλεμο εναντίον των πολιτών.

Σε όλο το βίντεο βλέπουμε εικόνες διαμαρτυριών και πολιτικών κινημάτων. 

Το μήνυμα αυτών των σκηνών: Αυτά τα γεγονότα δεν έγιναν οργανικά, ήταν αποτέλεσμα ψυχολογικού πολέμου. Όπως έγραψε ο Aquino:

«Για να πιστέψει το μυαλό στις δικές του αποφάσεις, πρέπει να αισθάνεται ότι πήρε αυτές τις αποφάσεις χωρίς εξαναγκασμό».

 

Συμπερασματικά

Το Ghosts in the Machine είναι ένα έξυπνα φτιαγμένο βίντεο στρατολόγησης που φαίνεται να στοχεύει ένα συγκεκριμένο κοινό: άτομα «συνωμοτικά»… που θέλουν να λάβουν μέρος στη συνωμοσία. 

Μέσα από διάφορες συμβολικές σκηνές, το βίντεο εξηγεί πώς η 4η Ομάδα ΨΥΟΠ χρησιμοποιεί ψυχολογικό πόλεμο για να υπερασπιστεί τα αμερικανικά συμφέροντα σε ξένες συγκρούσεις – ειδικά εκείνες που αφορούν την Κίνα και τη Ρωσία. 

Με αυτά τα λόγια, τίθεται ένα ζωτικής σημασίας ερώτημα: Χρησιμοποιείται ψυχολογικός πόλεμος εναντίον Αμερικανών πολιτών και συμμάχων χωρών;

Κατά την ίδρυση των PSYOP, δημιουργήθηκαν νόμοι για να εμποδίσουν τον στρατό να διεξάγει ψυχολογικό πόλεμο εναντίον πολιτών των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο ίδιος ο Aquino παρατήρησε ότι προ της εισβολής στο Ιράκ το 2003, είχε προηγηθεί ένας «ακραίος MindWar στον αμερικανικό λαό».

Ενώ είναι πιθανό η 4η Ομάδα ΨΥΟΠ να επικεντρώνεται σε ξένους αντιπάλους, ενώ ο ψυχολογικός πόλεμος χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή από κάθε είδους κρατικούς και μη φορείς. 

Στον 21ο αιώνα, οι παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις ελέγχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα πολιτικά κόμματα. 

Ως εκ τούτου, αυτή η ισχυρή ομάδα ελίτ διεξάγει μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια MindWar για να «επιτεθεί στον πληθυσμό, τον πολιτισμό και τους θεσμούς». 

Συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή.

 

Το WEF ανακοίνωνε τη χρήση ηχητικών κυμάτων για τον έλεγχο του μυαλού, από το 2018.

Μετά, ήρθαν τα μπόλια του υδροξειδίου του γραφενίου και του 5G.

Και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

 

Το WEF αφαίρεσε το άρθρο του 2018 σχετικά με τον «έλεγχο του μυαλού με χρήση ηχητικών κυμάτων…»

  • Πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν; Το χρησιμοποιούν ήδη;
  • Είναι πρόθυμοι να κρύψουν τα επόμενα βήματά τους στον έλεγχο των μαζών;
  • Το αφαίρεσαν για τον ίδιο λόγο που διέγραψαν το άρθρο “δεν θα σας ανήκει τίποτα;” Γιατί τότε οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν πραγματικά τους εμπλεκόμενους σε όλο αυτό…

Η Ετήσια Συνάντηση του Παγκόσμιου Μελλοντικού Συμβουλίου του WEF πραγματοποιήθηκε στις 11-12 Νοεμβρίου του 2018 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν «έλεγχος του νου με χρήση ηχητικών κυμάτων». 

Ο επίσημος ιστότοπος του WEF δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλοMind control using sound waves?

Ρωτάμε έναν επιστήμονα πώς λειτουργεί τον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Antoine Jérusalem που μας περιγράφει την τεχνολογία και τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτήν.

Έλεγχος του εγκεφάλου με ηχητικά κύματα: πώς λειτουργεί;

Λοιπόν, για να φτάσουμε κατευθείαν στην επιστήμη, η αρχή της μη επεμβατικής νευροτροποποίησης είναι η εστίαση των κυμάτων υπερήχων σε μια περιοχή του εγκεφάλου, έτσι ώστε να συγκεντρώνονται όλα σε ένα μικρό σημείο. Ας ελπίσουμε ότι, δεδομένου του σωστού συνόλου παραμέτρων, αυτό μπορεί να αλλάξει τη δραστηριότητα των νευρώνων.

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τους νευρώνες που έχουν αγριέψει, για παράδειγμα στην επιληψία, τότε ίσως θέλετε να συγκεντρώσετε την ενέργεια για να τους σκοτώσετε ουσιαστικά. Αλλά εάν θέλετε να λειτουργήσει επιλεκτικά ή να αποκλείσετε τη νευρωνική δραστηριότητα, πρέπει να ρυθμίσετε προσεκτικά τα υπερηχητικά σας κύματα.

Με άλλα λόγια, υπάρχει διαφορά μεταξύ της διέγερσης με υπερήχους που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση ιστού και της νευροτροποποίησης με υπερήχους, η οποία στοχεύει στον έλεγχο της νευρωνικής δραστηριότητας χωρίς να καταστρέφει τον ιστό.

Η υπερηχογραφική νευροδιαμόρφωση είναι κάτι που σίγουρα λειτουργεί, αλλά ακόμα δεν το καταλαβαίνουμε.

Τι κοινωνικό καλό μπορεί να προκύψει από αυτό;

Τα τρέχοντα τσιτάτα είναι η νόσος του Αλτσχάιμερ και του Πάρκινσον, καθώς και οι τραυματικές εγκεφαλικές κακώσεις. Αλλά οι επιστήμονες εξετάζουν επίσης τον νωτιαίο μυελό και τα περιφερικά νευρικά συστήματα. Σε ό,τι με αφορά, δεδομένου ότι ο εγκέφαλος είναι το de facto κέντρο αποφάσεων για τόσες πολλές διαδικασίες, οποιαδήποτε από αυτές θα μπορούσε να στοχευτεί.

Είναι ασφαλές?

Όταν προσπαθείτε να «ελέγξετε» τη νευρωνική δραστηριότητα παρέχοντας μικρές μηχανικές δονήσεις σε μια περιοχή του εγκεφάλου, είναι σημαντικό η εστίαση του υπερήχου, η συχνότητα και το πλάτος να είναι σωστά συντονισμένα, διαφορετικά ο εγκέφαλος μπορεί να υποστεί βλάβη. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν ξέρουμε πώς να τα συντονίσουμε όλα αυτά. Και αν υπερβάλλω λίγο, θα μπορούσα να πω ότι η τρέχουσα προσέγγισή μας δεν απέχει πολύ από το να ασχοληθούμε με τις ρυθμίσεις σε ένα ραδιόφωνο μέχρι να ακούσουμε τον σωστό σταθμό.

Μία από τις πολλές δυσκολίες είναι να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι πράγματι ελέγχουμε νευρώνες με αυτά τα ηχητικά κύματα, αντί να τους καταστρέφουμε. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί η διαδικασία. Και αν δεν ξέρετε πώς λειτουργεί, δεν ξέρετε πόσο είναι “πάρα πολύ”.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ηθικές προκλήσεις;

Οι δυνατότητες αυτής της τεχνικής είναι τεράστιες – με αυτό εννοώ τον τεράστιο αριθμό των εφαρμογών, καθώς και την ηθική χρήση.

Από βιολογική άποψη, είναι παρόμοιο με τα ναρκωτικά. Μπορεί να σε θεραπεύσει, μπορεί να σε εθίσει και μπορεί να σε σκοτώσει. Το παν είναι να μένεις μέσα σε ένα δεδομένο σύνολο κανόνων. Από ηθική άποψη, ο κόσμος αλλάζει τόσο γρήγορα που είναι δύσκολο να εκτιμηθεί τι θα είναι αποδεκτό αύριο που δεν είναι σήμερα.

 

Είμαι επίσης πεπεισμένος ότι η ανθρώπινη φύση είναι τέτοια που αν μπορεί να γίνει κάτι, θα γίνει. Το ερώτημα είναι από ποιον. Θα προτιμούσα μια δίκαιη κοινωνία να ηγείται του χορού παρά κάποιο απατεώνα κράτος χωρίς κανένα σεβασμό για την ανθρώπινη ή ζωική ζωή. Αν θέλουμε να οδηγήσουμε αυτόν τον χορό σε 10 χρόνια από τώρα, πρέπει να ξεκινήσουμε την έρευνα σήμερα.

 

Πόσο δυστοπικό θα μπορούσε να γίνει;

Μπορώ να δω να έρχεται η μέρα που ένας επιστήμονας θα είναι σε θέση να ελέγξει αυτό που βλέπει ένα άτομο στο μάτι του μυαλού του, στέλνοντας τα σωστά κύματα στο σωστό σημείο στον εγκέφαλό του. Η εικασία μου είναι ότι οι περισσότερες αντιρρήσεις θα είναι παρόμοιες με αυτές που ακούμε σήμερα για υποσυνείδητα μηνύματα στις διαφημίσεις, μόνο πολύ πιο έντονες.

Αυτή η τεχνολογία δεν είναι χωρίς κινδύνους κακής χρήσης. Θα μπορούσε να είναι μια επαναστατική τεχνολογία υγειονομικής περίθαλψης για τους άρρωστους ή ένα τέλειο εργαλείο ελέγχου με το οποίο οι αδίστακτοι ελέγχουν τους αδύναμους. Αυτή τη φορά όμως, ο έλεγχος θα ήταν κυριολεκτικός.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να διαφυλάξουμε τις δυνατότητές του;

Δεν πρόκειται να υποστηρίξω ότι οι επιστήμονες είναι όλοι σοφοί και γνώστες όταν πρόκειται για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γίνει. Κάποιοι από εμάς θα φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε να πάμε. Αλλά αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, και όχι μόνο για τους επιστήμονες.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η δουλειά μας είναι να βρούμε κάτι που είναι ωφέλιμο για την ανθρωπότητα. Και αν βρείτε έναν τρόπο να κάνετε κάποιον καλύτερα, τότε πιθανότατα γνωρίζετε πώς να κάνετε το αντίθετο. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι η ρύθμιση αποτρέπει το δεύτερο, χωρίς να εμποδίζει το πρώτο. 

Πιστεύω ότι αυτός είναι ο ρόλος των ρυθμιστικών αρχών.

Και νομίζω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου εργάζομαι, είναι αρκετά καλή σε αυτό.(Sic!!!),

Ένας άλλος ρόλος των πολιτικών θα πρέπει να είναι να παρέχουν μια πλατφόρμα επικοινωνίας για να εξηγήσουν το μακροπρόθεσμο όραμα οποιουδήποτε δεδομένου τομέα έρευνας. Και μπορεί να είναι πολύ νωρίς, ή όχι καλή ιδέα, και η τελική απόφαση μπορεί κάλλιστα να είναι να το σταματήσουμε. Αλλά μακροπρόθεσμα, το κοινό θα πρέπει να έχει τα πιθανά οφέλη μιας νέας τεχνολογίας να του εξηγούνται με απλά λόγια, κάτι στο οποίο οι επιστήμονες δεν είναι απαραίτητα καλοί.

Οι πολιτικοί θα πρέπει να θυμούνται ότι αν δεν το κάνουμε εμείς, τότε κάποιος κάπου θα το κάνει ούτως ή άλλως… δυνητικά ανεξέλεγκτος.

Εν ολίγοις, ο Antoine Jérusalem λέει ότι ο τηλεχειρισμός του νου είναι μια απίστευτα ισχυρή τεχνολογία που έχει τη δύναμη να θεραπεύει πιθανώς ασθένειες. Ωστόσο, σε λάθος χέρια, η τεχνολογία μπορεί να αναλάβει πλήρως τον έλεγχο του εγκεφάλου κάποιου. Σύμφωνα με τα λόγια του, μπορεί να είναι το «τέλειο εργαλείο ελέγχου με το οποίο οι αδίστακτοι ελέγχουν τους αδύναμους».

Τούτου λεχθέντος, ο τηλεχειρισμός του μυαλού δεν είναι κάτι καινούργιο και η ελίτ είχε πρόσβαση σε αυτό το είδος τεχνολογίας για χρόνια. Πριν από λίγους μήνες, δημοσίευσα ένα άρθρο σχετικά με ένα έγγραφο του 1996 που διέρρευσε, το οποίο περιγράφει τον απομακρυσμένο έλεγχο του μυαλού.

 

 

Τι σχεδιάζει η DARPA με το WEF;

 

Το παρακάτω άρθρο δημ/τηκε από την βετεράνο Μαρί Χόθορν στις 11 Μαΐου 2022: 

 

“..Το 2013, ο Πρόεδρος Ομπάμα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματική επιχορήγηση για την έναρξη της πρωτοβουλίας BRAIN (Brain Research through Advancing Innovative Neurotechnologies). Αυτό το πρόγραμμα διεξάγει νευροτεχνολογική έρευνα στο όνομα της θεραπείας διαφόρων νευρολογικών διαταραχών, συμπεριλαμβανομένων του Αλτσχάιμερ, της επιληψίας και των εγκεφαλικών βλαβών. 

Μέχρι το 2016, η Πρωτοβουλία BRAIN υποστηριζόταν από πολλούς ομοσπονδιακούς φορείς και δεκάδες συνεργάτες στον ακαδημαϊκό και τον ιδιωτικό τομέα. Μερικές από τις έρευνες ακούγονται συναρπαστικές. 

Διερευνούν τρόπους για την παροχή νατουραλιστικών αισθήσεων σε άτομα με ακρωτηριασμό, καθώς και την αποκατάσταση της εγκεφαλικής λειτουργίας σε άτομα που έχουν υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα . Μπορώ να δω ότι αυτό είναι θεϊκό δώρο σε ανθρώπους με σοβαρούς τραυματισμούς ή ακρωτηριασμούς. 

Μερικές από τις άλλες δηλωμένες εφαρμογές για τις οποίες δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Κοιτάζω την προτεινόμενη θεραπεία για ψυχικές ασθένειες και δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τις χιλιάδες λοβοτομές που έγιναν σε βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη δεκαετία του 1940 και του ’50. Έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν να χειριστούμε τον εγκεφαλικό ιστό για να αντιμετωπίσουμε άτομα που πάσχουν από PTSD. Δεν πήγαινε πάντα καλά.

Η έρευνα της DARPA περιλαμβάνει τη θεραπεία εγκεφαλικών δικτύων. Το πρόγραμμα Systems Based Neurotechnology for Emerging Therapies (SUBNETS) περιλαμβάνει θεραπείες που θεραπεύουν ψυχιατρικές ασθένειες καταγράφοντας και αναλύοντας την εγκεφαλική δραστηριότητα με εγκεφαλική διέγερση σχεδόν σε πραγματικό χρόνο για τη διόρθωση της εγκεφαλικής δυσλειτουργίας.

Αυτή η έρευνα, που ξεκίνησε στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Εγκεφάλου του Ομπάμα πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, μεταφράστηκε σε μερικές πραγματικές ιστορίες επιτυχίας. Μερικοί άνθρωποι έχουν πράγματι βιώσει πραγματική ανακούφιση από τα συμπτώματα της σοβαρής κατάθλιψης με στοχευμένη εγκεφαλική διέγερση.

Είμαι ειλικρινά χαρούμενος που κάποια άτομα βρήκαν ανακούφιση από την κατάθλιψη, αλλά το άλμα σε ακριβές τεχνολογικές λύσεις για τη θεραπεία ψυχικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε βετεράνους μάχης, θα με τσιτώνει πάντα με λάθος τρόπο.

Δεν έχει δοθεί αρκετή έμφαση σε λύσεις χαμηλής τεχνολογίας.

 

Με τις νέες τεχνολογίες που εισάγονται στο όνομα της περίθαλψης βετεράνων μάχης, αισθάνομαι ότι είναι ένας τρόπος για τους ανθρώπους που ζουν πίσω από τα θρανία, μακριά από φυσικούς κινδύνους, να απαλλάσσονται από την ευθύνη που μας έβαλαν στην αρχή σε πολέμους.

Είναι η νοοτροπία ενός παιδιού που σπάει ένα παιχνίδι σε μια κρίση οργής, μετά το διορθώνει και συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Το να γίνουμε καλύτεροι στη διόρθωση των πραγμάτων δεν απαλλάσσουν τον ένοχο από τα αρχικά λάθη που διαπράχθηκαν. 

Η αποφυγή του πολέμου πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα.

 

Δεν πρέπει να επιτρέπεται στα μέλη του Κογκρέσου να κατέχουν μετοχές σε αμυντικές εταιρείες, επειδή, όπως είπε τόσο περίφημα ο στρατηγός Σμέντλεϊ Μπάτλερ, ο δύο φορές αποδέκτης του Μεταλλίου Τιμής.

 

Θα υπάρξουν βετεράνοι μάχης που, ναι, χρειάζονται οπωσδήποτε ιατρικές παρεμβάσεις. Χαίρομαι που έχουμε τις θεραπείες που κάνουμε. Αλλά πολλοί βετεράνοι υποφέρουν επίσης από πιο ήπια κατάθλιψη και άγχος. Πιθανώς απλώς θα επωφεληθούν από ξεκάθαρες αποστολές που τους δίνουν μια αίσθηση υπερηφάνειας για τα επιτεύγματά τους και που θα τους παρέχουν ουσιαστικό πλαίσιο στις εμπειρίες τους στο εξωτερικό.  

 

Θα βοηθούσε επίσης η άρνηση συμμετοχής σε συγκρούσεις στο εξωτερικό χωρίς ένα ευρύ κοινό που θα μπορούσε να τις υποστηρίξει για σημαντικούς λόγους.

 

Ένας από τους λόγους που έπαθα τόση κατάθλιψη μετά τη δολοφονία του αδερφού μου στο Αφγανιστάν ήταν ότι, μόλις έλεγα κάτι για την απώλεια του αδερφού μου, η μέση Αμερικανίδα μαμά των προαστίων θα έβρισκε έναν λόγο για τον οποίο στην πραγματικότητα έφταιγε η οικογένειά μου. επειδή είναι τόσο βίαιη. Πολλά μέλη του στρατού και οι οικογένειές τους το αντιμετωπίζουν αυτό, και ναι, θα σας κάνει να πάθετε κατάθλιψη.

Αλλά δεν χρειαζόμαστε φάρμακα ή πειραματικές θεραπείες για να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα λύνεται όταν τα άτομα επιλέγουν να μην είναι αναίσθητα. Είναι φυσιολογικό να βιώνεις θλιβερά συναισθήματα όταν συμβαίνουν θλιβερά πράγματα. Ιατρικοποιούμε οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε άβολα ή ταλαιπωρημένα. 

Πάνω από μια δεκαετία μετά το γεγονός, έχω κάνει ειρήνη με το σύμπαν όσον αφορά τον αδερφό μου. Πάντα θα μου λείπει, αλλά η απώλεια δεν κυριαρχεί πλέον στις ξύπνιες σκέψεις μου. Έπρεπε να κάνω κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου. Ο γάμος μου τελείωσε, μετακόμισα και έφυγα από την εκκλησία στην οποία μεγάλωσα…αλλά έκανα πολλούς νέους φίλους, βρήκα ένα νέο δίκτυο υποστήριξης και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

 

Δεν χρειαζόμουν φάρμακα ή πειραματικές θεραπείες. Χρειαζόμουν αγάπη, υποστήριξη και υπομονή. 

Αλλά κανείς δεν πλουτίζει παρέχοντας αυτά τα πράγματα! Οι μετοχές κανενός σε αμυντικές εταιρείες δεν αυξάνονται όταν όλοι αγαπάμε και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Και είναι δύσκολο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να βάλουν τα χρήματά τους σε ακριβές λύσεις υψηλής τεχνολογίας παρά να αφιερώσουν συναισθηματική ενέργεια σε λύσεις χαμηλής τεχνολογίας. 

Δεν θέλουμε να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον ως αδέρφια και αδερφές της γης. Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον ως εξισώσεις προς επίλυση ή ως μηχανήματα που πρέπει να χακαριστούν. Η DARPA έχει σημειώσει πρόοδο στον χειρισμό της εγκεφαλικής λειτουργίας μέσω χειρουργικά εμφυτευμένων ηλεκτροδίων. Ερευνούν επίσης μη χειρουργικές μεθόδους για να κάνουν το ίδιο.

Η κατάθλιψη εξασθενεί πολλούς ανθρώπους κάθε χρόνο. Το να έχουμε έναν άλλο τρόπο θεραπείας των πασχόντων ωφελεί όλους μας. 

Η DARPA ισχυρίζεται ότι διεξάγει έρευνα έχοντας κατά νου μόνο την υγεία και την ευημερία του κοινού, αλλά κυρίως των τραυματισμένων στρατιωτών. Ωστόσο, ως κάποιος που πέρασε περίπου πέντε χρόνια κατηγορούμενος για ψυχική ασθένεια, πρέπει να ρωτήσω: ποιος αποφασίζει πότε ο εγκέφαλος κάποιου είναι δυσλειτουργικός;  

Και με κάθε νέα τεχνολογία έρχονται νέοι κίνδυνοι.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι εδώ της Πρωτοβουλίας DARPA BRAIN;

Όταν ανοίγουμε κανάλια μεταξύ ανθρώπινου εγκεφάλου και ηλεκτρονικών συσκευών, δημιουργούμε νέα μονοπάτια επικοινωνίας. Στο βιβλίο του  Propaganda του 1928 , ο Edward Bernays δηλώνει, «Δεν υπάρχει κανένα μέσο επικοινωνίας που μπορεί να μην είναι επίσης ένα μέσο σκόπιμης προπαγάνδας»Κάθε φορά που ανοίγουμε νέους δρόμους επικοινωνίας, ανοίγουμε επίσης νέους τρόπους χειραγώγησης.

Ανεξάρτητα από τα δικά μου συναισθήματα για αυτό, η τεχνολογία προς τη διεπαφή εγκεφάλου-ψηφιακής διεπαφής έχει προχωρήσει πολύ. Και έχουμε το ίδιο επιχείρημα που συνοδεύει κάθε έκρηξη νέας τεχνολογίας. 

Οι κίνδυνοι υπερτερούν των κερδών; 

Τις περισσότερες φορές λέμε όχι.  

Ας σκεφτούμε όμως το διαδίκτυο.

Το Διαδίκτυο δημιούργησε μια επανάσταση στις επικοινωνίες, την οποία δεν έχουμε ξαναδεί από την εφεύρεση της τυπογραφίας. Και δεν δεχόμαστε περισσότερη προπαγάνδα από ποτέ; Δεν χρειάζεται ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια για να κοσκινίσουμε την αλήθεια από τις μισές αλήθειες και τα καθαρά ψέματα;

Αυτό είναι ευρέως αναγνωρισμένο, αν και νομίζω ότι βαδίζουμε σε λάθος κατεύθυνση. 

Δείτε το νεότερο δημιούργημα του Μπάιντεν , το Συμβούλιο Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης . 

Η DGB που φαινομενικά δημιουργήθηκε για να πατάξει τη ρωσική παραπληροφόρηση και το λαθρεμπόριο στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, θα καταπνίξει τελικά τη διαφωνία. Πολλοί άνθρωποι στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ανησυχούν για τις συνέπειες αυτού. Εάν ανησυχείτε περισσότερο για την αλήθεια παρά για την τρέχουσα επίσημη αφήγηση, θα πρέπει να ανησυχείτε και εσείς.

Προς το παρόν, όσο διάχυτο κι αν είναι το διαδίκτυο, μπορεί κανείς να το απενεργοποιήσει. Μπορώ ακόμα να κλείσω τον φορητό υπολογιστή μου και να πάω να μιλήσω στα παιδιά μου ή να δουλέψω στον κήπο μου, όταν παραστεί ανάγκη. Καθώς η ικανότητα των ανθρώπων να χειρίζονται τα εγκεφαλικά κύματα μέσω ηλεκτρονικής διέγερσης εξελίσσεται, θα είναι όλο και πιο δύσκολο να «ξεφύγουν».  

Και πάλι, σκεφτείτε πώς ήταν η ζωή πριν από το Διαδίκτυο. Πίσω στη δεκαετία του 1980, όταν ο μπαμπάς γυρνούσε σπίτι από τη δουλειά, ήταν σπίτι μετά από τη δουλειά. 

Είκοσι χρόνια αργότερα, δεν ήταν ποτέ «σπίτι». 

Οι ειδοποιήσεις μέσω email δεν τελείωσαν ποτέ. Στην ψηφιακή εποχή, πολλοί άνθρωποι δεν είναι ποτέ πραγματικά εκτός δουλειάς. Το άνοιγμα εντελώς νέων διαύλων επικοινωνίας είναι απλώς ένα ακόμη βήμα σε αυτό το μονοπάτι της συνεχούς διασύνδεσης. Είμαστε πραγματικά έτοιμοι για αυτό;

Και θα ήταν αφελές στο άκρο να πιστεύουμε ότι καμία από αυτές τις έρευνες της DARPA δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κακόβουλους σκοπούς.

 

Η DARPA συζητά μόνο τις ειρηνικές, ιατρικές πτυχές της νευροεπιστημονικής έρευνάς της. Αλλά ένα αστείο πράγμα εμφανίστηκε σε ένα αίτημα FOIA το 2018.

Ένας δημοσιογράφος του περιοδικού Muckrock έστειλε ένα αίτημα FOIA σχετικά με τη δραστηριότητα Antifa/BLM. Μαζί με τα στοιχεία που ζήτησε, μπήκε κατά λάθος και άλλος φάκελος με όλα τα άλλα:

“….Ίσως έχετε ακούσει για τη διάσημη πρωτοβουλία Brain Mapping από την κυβέρνηση των ΗΠΑ / Πεντάγωνο / Darpa. Έχει δημοσιευτεί ευρέως ως μια έκδοση του έργου του Ανθρώπινου Γονιδιώματος, με σκοπό να αποφέρει αμέτρητα οφέλη για την υγεία. Όμως και οι δύο αποδεικνύονται τον τελευταίο καιρό ότι διαφημίζονται ψευδώς. Μια νέα αυτοψία απαιτείται υπό το φως των τελευταίων αποκαλύψεων σχετικά με το DARPA, το The Brain Initiative και άλλα.
Και εδώ είναι το αρχικό άρθρο του 2018, που είναι πολύ πιο λογικό όταν έχετε τη γνώση που ανέφερα λίγο πριν.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Γράφτηκε από τον  Curtis Waltman για το περιοδικό Muckrock, 18 Απριλίου 2018

Ως μέρος ενός αιτήματος για αρχεία σχετικά με τις ομάδες Antifa και λευκής υπεροχής, το WSFC αθέλητα δεσμεύει το “EM effect on human body.zip”

Χμμμ. Τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Τι σημαίνει το ΕΜ και τι κάνει στο ανθρώπινο σώμα; Το άνοιξα λοιπόν και έριξα μια ματιά:

Όταν το είδα για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο, δεν εντυπωσιάστηκα και πολύ, φαινόταν ορφανός. Τώρα έχετε το πλαίσιο.

Κόλαση ναι, φίλε.

Το EM σημαίνει ηλεκτρομαγνητικό. Αυτό που βλέπετε εδώ είναι «ψυχοηλεκτρονικά» όπλα που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητισμό για να κάνουν μια μεγάλη ποικιλία από φρικτά πράγματα στους ανθρώπους, όπως να διαβάζουν ή να γράφουν το μυαλό σας, προκαλώντας έντονο πόνο, «αυστηρότητα» ή το πιο αποτρόπαιο από όλα , φαγούρα.

Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο cool; «Απομακρυσμένη χαρτογράφηση εγκεφάλου». Είναι τρελά κουλ να το λες. Προχώρα. Πες το. Μακρινός. Εγκέφαλος. Χαρτογράφηση.

Απλώς ελέγξτε τις λεπτομέρειες και σε αυτές τις διαφάνειες. Το μαύρο ελικόπτερο εκτοξεύει τα ψυχοτρονικά του όπλα, χαρτογραφεί τον εγκέφαλό σας, μεταδίδει τις σκέψεις σας πίσω σε κάποιο κέντρο σύντηξης. Μακάρι το παράδειγμά τους της «Εγκεφαλικής διέγερσης ELF» να ήταν λίγο πιο ξεκάθαρο.

Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο για τον συγγραφέα να συνδέσει τον έλεγχο του μυαλού με τον έλεγχο απειλών ασφαλείας, ο οποίος περιλαμβάνεται στην περιγραφή των καθηκόντων της κυβέρνησης όπως είναι στην προσωπική μας ατζέντα, αλλά και πάλι, η ακρόαση στα μικροκύματα είναι «τεχνομανιακό» ζήτημα γι ‘αυτόν.

Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι η χαρτογράφηση εγκεφάλου από ΑΠΟΣΤΑΣΗ είναι ένα πράγμα!”

Ο δημοσιογράφος του Muckrock σοκαρίστηκε από το τυχαίο εύρημα του, τουλάχιστον, και το δημοσίευσε το 2018.   Δεν είναι σαφές πόση πρόοδος έχει σημειωθεί στην οπλοποίηση της ανθρώπινης-ψηφιακής διεπαφής, αλλά οι άνθρωποι το σκέφτονται και φαίνεται ότι είναι εδώ και πολύ καιρό.

Τώρα, η DARPA μπορεί να είναι γεμάτη από τους πιο ανιδιοτελείς δημόσιους υπαλλήλους που είναι αφοσιωμένοι σε τίποτα άλλο εκτός από την ασφάλεια και την ευημερία του αμερικανικού λαού. Αλλά ένα αστείο με την τεχνολογία είναι ότι έχει τον τρόπο να ξεφεύγει, και υπάρχουν πολλές ομάδες εκεί έξω που κατηγορηματικά δεν έχουν στο μυαλό τους την ευημερία του αμερικανικού λαού. Μπορώ να φανταστώ ότι ενδιαφέρονται επίσης πολύ για τη χαρτογράφηση του εγκεφάλου και τη χειραγώγησηΜάθετε περισσότερα για την κίνηση προς τον διανθρωπισμό εδώ .)

Ένας άνθρωπος συγκεκριμένα που μιλά τακτικά για τους ανθρώπους ως μηχανές που πρέπει να «χακαριστούν» είναι ο Δρ Yuval Harari. 

 

Συμμετείχε σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για το Hacking Humans που διοργανώθηκε από την Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (EPFL).

Η σκέψη αυτού του ανθρώπου, ή οποιουδήποτε με τη νοοτροπία του, να έχει τον έλεγχο των άλλων ανθρώπων είναι ανησυχητική στο έπακρο. Ο Δρ Harari πιστεύει στην εγγενή υπεροχή των αλγορίθμων. Επιμένει ότι οι άνθρωποι σκοτώνουν τα πάντα γύρω τους και ότι η πλειοψηφία είναι ικανή να σκεφτεί μόνο βραχυπρόθεσμα.

Για να μας μείνει καθόλου ζωή, πρέπει να βασιζόμαστε σε αλγόριθμους για να παίρνουμε αποφάσεις για εμάς. Ο Δρ Harari λέει ότι οι άνθρωποι δεν ήταν ποτέ τόσο ελεύθεροι όσο νομίζαμε και ότι η έννοια της ελευθερίας είναι ως επί το πλείστον απλώς μια συλλογή βιο-πολιτισμικών παραγόντων. Συνεχίζει λέγοντας ότι οι άνθρωποι με μια σταθερή αίσθηση της ελεύθερης βούλησής τους είναι επικίνδυνοι αλλά εύκολο να χειραγωγηθούν.   

Η περιφρόνηση του Δρ. Χαράρι για τα ανθρώπινα άτομα και τους αντίστοιχους πολιτισμούς τους δεν έχει όρια. Στο άρθρο του το 2017 που έγραψε για τον The Guardian, συζητά το μέλλον της « άχρηστης τάξης », των μεγάλων ποσοτήτων ανθρώπων που σύντομα θα είναι άνεργοι λόγω της εγγενούς ανωτερότητας των ρομπότ. 

Ο Δρ. Χαράρι συνεργάζεται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το ίδιο, δυστυχώς, κάνει και η DARPA.

 

Ενώ η DARPA ισχυρίζεται ότι εργάζεται πρωτίστως με τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών στο επίκεντρο, αυτό που συμβαίνει με τον προϋπολογισμό των 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως λέει μια άλλη ιστορία . Μπορείτε να κατεβείτε μια πραγματική τρύπα από κουνέλι προσπαθώντας να βρείτε και την τελευταία λεπτομέρεια σχετικά με το πού πηγαίνουν τα χρήματά τους, αλλά για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, αρκεί να πούμε ότι κατευθύνουν πολλά χρήματα στις ίδιες εταιρείες βιο-μηχανικής με το WEF. Εάν η DARPA ξέρει πώς να κάνει κάτι, είναι ασφαλές να υποθέσει κανείς ότι σύντομα θα το μάθουν και οι επιθεωρητές στο WEF.

 

Η εταιρεία Bioengineering Ginkgo Bioworks Ties Together DARPA, Bill Gates, WEF, Transhumanism και The Great Reset

Ένας σημαντικός παίκτης της ελίτ της παγκοσμιοποίησης κάθεται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας και δεν το προσέξαμε ποτέ.

Δημ/τηκε από τον Ντέρικ Μπροζ, 24.6.2021

 

Ντρέπομαι που δεν είχα ακούσει ποτέ για το Ginkgo Bioworks μέχρι σήμερα. Οι συνάδελφοί μου αγωνιστές ενάντια στον διανθρωπισμό, την παγκοσμιοποίηση και τον νεομαρξισμό μπορεί να κάθονται εκεί αυτή τη στιγμή και να με κρίνουν για την έλλειψη προσοχής μου σε αυτή την εταιρεία και μάλλον αξίζω το κράξιμο. Αυτή η εταιρεία ανέβηκε τόσο γρήγορα την τελευταία δεκαετία που είναι τρελό που δεν την πρόσεξα ποτέ.

Δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η Monsanto, αλλά φαίνονται πολύ πιο επικίνδυνη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι συνδέει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τον Μπιλ Γκέιτς, τη DARPA και το κίνημα του διανθρωπισμού μέσω διαφόρων συνεργασιών, θα πρέπει να είναι ένας πολύ δυνατός κώδωνας κινδύνου. Συνδυάστε το με χρηματοδότηση δισεκατομμυρίων δολαρίων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την «καταπολέμηση» του Covid-19. και η σημασία της εδώ και τώρα γίνεται εμφανής.

 

Το παρακάτω άρθρο του Derrick Broze από το The Last American Vagabond είναι γεμάτο με πληροφορίες για την εταιρεία και τις άθλιες διασυνδέσεις της. Διαβάστε προσεκτικά καθώς ο Broze έχει την τάση να ρίχνει διακριτικά βόμβες και στη συνέχεια να προχωρά. Αν παρέμενε σε κάποιο από τα θέματα που αναφέρονται εδώ, το άρθρο θα ήταν βιβλίο, οπότε το κράτησε συνοπτικό για πολυάσχολους αναγνώστες. Και πάλι, πηγαίνετε αργά και απορροφήστε τις πληροφορίες προσεκτικά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα, παιδιά.


Τον Μάιο, η εταιρεία βιοτεχνολογίας Ginkgo Bioworks ανακοίνωσε ότι εισήχθη στο χρηματιστήριο με αποτίμηση 15 δισεκατομμυρίων δολαρίωνΗ Ginkgo είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στον τομέα της βιοτεχνολογίας, περιγράφοντας τον εαυτό τους ως «The Organism Company». Ενώ το όνομά τους είναι λιγότερο γνωστό από άλλους γίγαντες της βιοτεχνολογίας όπως η Monsanto και η Bayer, το εύρος της έρευνας και των έργων τους πιθανότατα θα επηρεάσει δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια.

Η Ginkgo Bioworks ιδρύθηκε το 2009 από μια ομάδα επιστημόνων του MIT που επικεντρώθηκαν στη «μηχανική βιολογία» για διάφορους σκοπούς. Επίσημα, η Ginkgo Bioworks  «σχεδιάζει, μηχανουργεί, αναπτύσσει, δοκιμάζει και αδειοδοτεί οργανισμούς» . Η εταιρεία  αναφέρεται στη δουλειά της ως «βιολογία από το σχεδιασμό», δηλώνοντας ότι «προγραμματίζουν τα κύτταρα να παράγουν τα πάντα, από τρόφιμα μέχρι υλικά και θεραπείες (???)»Οι ερευνητές της Ginkgo χρησιμοποιούν τη γενετική μηχανική για να σχεδιάσουν και να «τυπώσουν» νέο DNA για μια σειρά οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων φυτών και βακτηρίων. Αυτοί οι οργανισμοί μπορούν στη συνέχεια να αδειοδοτηθούν για τεχνητές γεύσεις και γλυκαντικές ουσίες, καλλυντικά συστατικά, θεραπείες καλλιεργειών και φαρμακευτικά προϊόντα.

Αυτό που λείπει από το Ginkgo στην αναγνώριση του ονόματος, το αναπληρώνουν οι οικονομικές επενδύσεις. Τον Μάρτιο του 2015, η Ginkgo συγκέντρωσε  9 εκατομμύρια δολάρια  από επενδυτές κατά τη διάρκεια του πρώτου σημαντικού γύρου συγκέντρωσης κεφαλαίων της εταιρείας. 

Λίγους μήνες αργότερα θα λάμβαναν άλλα 45 εκατομμύρια δολάρια από μια ομάδα υπό την ηγεσία της Viking Global Investors. Μόλις πριν από 3 χρόνια, η εταιρεία  φέρεται να  αποτιμήθηκε σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια αφού συγκέντρωσε πάνω από 429 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση από επενδυτές, συμπεριλαμβανομένης της Cascade Investment.

Τον Νοέμβριο του 2020, η  κυβέρνηση των ΗΠΑ χορήγησε στον Ginkgo δάνειο 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων  για  «δοκιμές COVID-19 και παραγωγή πρώτων υλών για θεραπείες που μπορεί να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση μελλοντικών πανδημιών».

 

Επιπλέον, τον Οκτώβριο του 2020, η Allonnia, μια εταιρεία που υποστηρίζεται από επενδύσεις της Ginkgo, ξεκίνησε  μια προσπάθεια 40 εκατομμυρίων δολαρίων  για τη μελέτη  των λυμάτων . Η ανακοίνωση μιας συνδεδεμένης εταιρείας Ginkgo που μελετά τα λύματα ήρθε μετά από παρόμοιες  ανακοινώσεις για «περιβαλλοντική επιτήρηση» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας  στο πλαίσιο της καταπολέμησης του COVID-19.

Η Allonnia  είναι η τρίτη εταιρεία που λανσάρει από την Κοινοπραξία Ferment της Ginkgo Bioworks, ένα «επενδυτικό όχημα 350 εκατομμυρίων δολαρίων που αξιοποιεί τη βιολογία για την επίλυση παγκόσμιων προκλήσεων και τη μεταμόρφωση καθιερωμένων βιομηχανιών». Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο “Ferment Consortium” αποκτούν πρόσβαση στο  “Ginkgo’s foundry for biological engineering, το επαναληπτικό μοντέλο βάσης κωδικών του και ένα εκτεταμένο βιομηχανικό δίκτυο συνεργατών και επενδυτών”. 

Συνεργάζεται με τον Bill Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Τον Μάιο, όταν η Ginkgo Bioworks ανακοίνωσε τη δημόσια αποτίμηση και τις επενδύσεις της, η λίστα των επενδυτών περιελάμβανε την Cascade Investment. Η Cascade είναι μια επενδυτική εταιρεία που ελέγχεται από τον Bill Gates. Η εταιρεία έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο όταν  αναφέρθηκε  ότι ο Bill Gates χρησιμοποίησε εταιρείες κελύφους που ανήκουν στην Cascade για να γίνει ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικής γης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Ginkgo Bioworks αναφέρεται ως  εταίρος με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , τον οργανισμό πίσω από  το πρόγραμμα The Great Reset.

Ο Jason Kelly, Διευθύνων Σύμβουλος της Ginkgo, αναφέρεται επίσης  ως συνεργάτης  του WEF. Ο Ryan Morhard είναι Διευθυντής Πολιτικής και Συνεργασιών στην Ginkgo Bioworks και έχει  καταχωρηθεί ως συγγραφέας στο WEF . Πριν ενταχθεί στην Ginkgo Bioworks, ο Ryan ηγήθηκε των εργασιών του WEF για την παγκόσμια ασφάλεια της υγείας και τους βιολογικούς κινδύνους. Αν και δεν είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι κάθε μεμονωμένη εταιρεία και άτομο που αναφέρεται ως συνεργάτης του WEF εμπλέκεται στις προσπάθειες του The Great Reset για τη μεταμόρφωση της ανθρωπότητας, θα πρέπει να ενθαρρύνει τους αναγνώστες να παραμείνουν δύσπιστοι με αυτούς που σχετίζονται με το WEF.

Η σχέση μεταξύ του WEF και του Ginkgo χρονολογείται τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2016, όταν η «εταιρία σχεδιασμού οργανισμών» ορίστηκε ως ένας από τους πρωτοπόρους τεχνολογίας του WEF, ένα βραβείο που απονέμεται στις «πιο καινοτόμες εταιρείες του κόσμου». Το  δελτίο τύπου  για την εκδήλωση αναφέρει ότι το Ginkgo επιλέχθηκε από μια επαγγελματική κριτική επιτροπή και με την επιλογή τους θα  «έχει πρόσβαση σε ένα ισχυρό και περιζήτητο επιχειρηματικό και πολιτικό δίκτυο παγκοσμίως».

Επιπλέον, το Ginkgo περιλαμβάνεται ως συνεργάτης του WEF ως μέρος της πλατφόρμας « Shaping the Future of Advanced Manufacturing and Production» και της πλατφόρμας  «Shaping the Future of Health and Healthcare»  . Ένας άλλος επενδυτής στην Ginkgo Bioworks – η Viking Global Investors – περιλαμβάνεται επίσης  ως συνεργάτης με το WEF , αυτή τη φορά στην  πλατφόρμα Shaping the Future of Financial and Monetary Systems . Αυτές οι  πλατφόρμες φαινομενικά λανσαρίστηκαν από το WEF ως μέθοδος για την αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων ενώ συνεργαζόταν με οργανισμούς από διάφορους κλάδους και κυβερνήσεις. 

Ωστόσο, φαίνεται να χρησιμεύουν ως οδικοί χάρτες για τους τρόπους με τους οποίους η Τάξη του Νταβός θέλει να ξαναφτιάξει και να επαναφέρει τον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Η Πλατφόρμα Δράσης για τον COVID περιγράφει ξεκάθαρα τον κόσμο μετά την πανδημία που φαντάστηκε το WEF.

Δεδομένων των όσων γνωρίζουμε για το σχέδιο The Great Reset για την ανακατασκευή όλης της κοινωνίας, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η Ginkgo είναι μία από τις δεκάδες εταιρείες που επιλέχθηκαν για μια τέτοια συνεργασία με το WEF. Αξίζει επίσης να θυμηθούμε ότι το WEF αυτοπροβάλλεται ως ο «διεθνής οργανισμός για τη συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα», τοποθετώντας τον οργανισμό του ως απαραίτητο αγωγό για συνεργασίες μεταξύ κυβερνήσεων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Η Ginkgo Bioworks έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της μέσω προσπαθειών όπως η προαναφερθείσα  Ferment Consortium , ένα «ιδιωτικό επενδυτικό όχημα για τη χρηματοδότηση εταιρειών spinout Ginkgo με δυνατότητες μετασχηματισμού σε καθιερωμένες βιομηχανίες». Οι εταιρείες που ξεκινούν μέσω της Κοινοπραξίας αποκτούν  «πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα του Ginkgo για προγραμματισμό κυψελών και την τεχνογνωσία κορυφαίων στρατηγικών εταίρων στην αγορά» . Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

«Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ginkgo κυκλοφόρησε το  Joyn Bio  και  το Motif FoodWorks  στην πλατφόρμα του για προγραμματισμό κυψελών. Η Joyn ξεκίνησε σε συνεργασία με την Bayer Crop Sciences με  χρηματοδότηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων  και το Motif με  90 εκατομμύρια δολάρια  και στρατηγική υποστήριξη από την εταιρεία Fonterra και Louis Dreyfus Company. Η  Κοινοπραξία Ferment $350 εκατομμυρίων  θα επιτρέψει στη Ginkgo να επαναλάβει περισσότερες από αυτές τις επιτυχίες».

Η Joyn Bio εστιάζει στη γεωργία αναπτύσσοντας μικρόβια που μειώνουν την εξάρτηση των αγροτών από το συνθετικό άζωτο.

Η Motif FoodWorks  λέει  ότι  «εργάζονται για ένα μέλλον όπου η γενετική μηχανική μπορεί να βοηθήσει να γίνουν τρόφιμα που είναι βιώσιμα, πιο υγιεινά, νόστιμα και προσβάσιμα σε όλους» . Το έργο του Motif ταιριάζει απόλυτα με την ώθηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για  γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο .

Εκτός από την έρευνα για τα λύματα και το δάνειο 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ginkgo Bioworks, η εταιρεία έπαιξε επίσης ρόλο στις δοκιμές για COVID-19 μέσω  της Coincentric , της ομάδας «δημόσιας υγείας και βιοασφάλειας» της Ginkgo. Η Coincentric ασχολήθηκε ειδικά με την ανάπτυξη τεστ για παιδιά σε δημόσια σχολεία.

Μια εξέταση του Coincentric χρησιμοποιεί επίσης συνδέσεις που αξίζει να εξερευνήσετε. Για παράδειγμα, ο Dylan George προσχώρησε πρόσφατα στην Coincentric ως Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Σε ένα  δελτίο τύπου σχετικά με την ανακοίνωση  σημειώνεται ότι ο Τζορτζ έχει «πλούσια εμπειρία ηγεσίας και βιοασφάλειας», συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και ως Αντιπρόεδρος της περίφημης In-Q-Tel, της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων της CIA με δεσμούς με  την ίδρυση του Facebook . Η ανακοίνωση σημειώνει επίσης ότι ο Τζορτζ εργάστηκε ως «Ανώτερος Σύμβουλος για την Άμυνα Βιολογικών Απειλών» και στην Αρχή Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA), που ισοδυναμεί με τους καλύτερους φίλους του Στρατιωτικού-Βιομηχανικού Συγκροτήματος,  DARPA .

Στην πραγματικότητα, η ομάδα του Coincentric είναι γεμάτη με ένα ενδιαφέρον καστ χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένου του υποστράτηγου Thomas P. Bostick, του 53ου Αρχηγού Μηχανικών του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών και Διοικητή του Σώματος Μηχανικών Στρατού των ΗΠΑ. Renee Wegrzyn, πρώην Διευθύντρια Προγράμματος DARPA στο Γραφείο Βιολογικών Τεχνολογιών και Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με το Ginkgo. και τον προαναφερθέντα Ryan Morhard, Διευθυντή Πολιτικής και Συνεργασίας του Ginkgo, ο οποίος ηγήθηκε των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την παγκόσμια ασφάλεια της υγείας και τους βιολογικούς κινδύνους.

Η παρουσία αξιωματούχων που σχετίζονται με τον αμερικανικό στρατό, την DARPA, τη CIA και το WEF είναι τουλάχιστον περίεργη.

 

Πώς ταιριάζει το Ginkgo Bioworks στη Βιοασφάλεια, την Υπερανθρωπιστική Ατζέντα;

Η Ginkgo Bioworks λέει ότι στόχος της είναι να δημιουργήσουν μια «πλατφόρμα» που επιτρέπει στους πελάτες της να προγραμματίζουν κυψέλες όσο εύκολα μπορούμε να προγραμματίσουμε τους υπολογιστές. Η πλατφόρμα της εταιρείας διαδραματίζει βασικό ρόλο στην επέκταση των λεγόμενων εφαρμογών βιοτεχνολογίας στους τομείς των τροφίμων, της γεωργίας, των χημικών και των φαρμακευτικών προϊόντων.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι αυτοί οι τύποι τεχνολογίας που επιτρέπουν σε εταιρείες (και ίσως ιδιώτες) να «τυπώνουν» κύτταρα και DNA είναι σχεδόν αναπόφευκτοι σε αυτό το σημείο. Είναι επίσης αμφισβητήσιμο ότι αυτές οι τεχνολογίες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάποιο καλό.

 

Για παράδειγμα,  ο όμιλος Cronos, ένας από τους ευεργέτες της μεγαλοπρεπούς Ginkgo Bioworks , επιχειρεί να χρησιμοποιήσει αλληλουχίες DNA από φυτά κάνναβης για να «χτίσει» υψηλής ποιότητας και καθαρά στελέχη του φαρμακευτικού φυτού. Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει φάρμακα προσαρμοσμένα σε συγκεκριμένες ασθένειες και ανάγκες. Ωστόσο, με τον πλούτο των συνδέσεων που αποκαλύφθηκαν σε αυτήν την πρόχειρη ματιά στο Ginkgo Bioworks, θα πρέπει να παραμείνουμε δύσπιστοι.

Αυτό που παραμένει ασαφές είναι εάν εταιρείες όπως η Ginkgo Bioworks και οι συνεργάτες τους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φαντάζονται ότι η κοινωνία μεταβαίνει εθελοντικά και συναινετικά στον Brave New World που οραματίζονται. Ναι, οι τεχνολογίες μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση του κόσμου και, ίσως, να βοηθήσουν τον πλανήτη στη διαδικασία, αλλά ποιος παίρνει αυτές τις αποφάσεις για την υπόλοιπη ανθρωπότητα; Ο παγκόσμιος πληθυσμός ζητά οργανικά τον κόσμο που ελπίζει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ; Ή, μήπως αυτή η ώθηση για την αναμόρφωση και την επαναφορά της κοινωνίας είναι ένα άλλο σχέδιο από την Τάξη των Αρπακτικών στην κορυφή της  πυραμίδας;

 

Χωρίς αμφιβολία,  η Μεγάλη Επαναφορά  έχει σκοπό να μεταμορφώσει τον κόσμο μας, μετατρέποντάς τον περαιτέρω σε ένα Διαδίκτυο Σωμάτων που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, όπου η ανθρώπινη ζωή μπορεί να αλλάξει (ή να τερματιστεί) όπως απλά πατώντας το κουμπί λειτουργίας σε έναν υπολογιστή. Εταιρείες όπως η Ginkgo ελπίζουν να «χακάρουν» τον γενετικό κώδικα, ώστε να μπορούν να λυγίσουν τη βιολογική ζωή σύμφωνα με τη θέλησή τους. Όποια θετικά και αν προκύψουν από αυτές τις προσπάθειες, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο: η ανθρωπότητα έχει στόχο να παίξει τον Θεό. Τώρα, πρέπει να παίζουμε τον Θεό με αυτόν τον τρόπο;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα διαμορφώσει το μέλλον της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Η ιστορία των ανθρώπων που δημιουργούν κάτι και μετά το λατρεύουν, πηγαίνει πίσω στην Παλαιά Διαθήκη, όπου συνήθιζαν να λατρεύουν τα αγάλματα του Dagon και του Moloch. 

Σήμερα, αντί για αγάλματα, έχουμε αλγόριθμους που γνωρίζουν τα πάντα. Αυτή η παρόρμηση να λατρεύουμε τα έργα των χεριών μας παραμένει. Η ανθρώπινη φύση δεν αλλάζει ποτέ.

Και η τάση της εξουσίας να διαφθείρει δεν αλλάζει ποτέ. Σταδιακά αποκτούμε τη δύναμη να χειριζόμαστε τη λειτουργία του εγκεφάλου. Πιστεύουμε ότι αυτού του είδους η εξουσία δεν θα διαφθαρεί ποτέ;

 

ΠΗΓΕΣ

 

https://www.theorganicprepper.com/darpa-wef/

https://basedunderground.com/2021/07/24/bioengineering-company-ginkgo-bioworks-ties-together-darpa-bill-gates-wef-transhumanism-and-the-great-reset/

https://silview.media/2021/05/25/foia-release-remote-mind-control-linked-to-darpas-brain-mapping-in-2018/

 

[Για την Darpa και τη σχέση της με την τεχνολογία των ενέσεων Κόβιντ, μπορείτε να ανατρέξετε στο ψαχτήρι του site…]

 

Πηγή

Προβολές : 725


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα