ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ;;; Η βασίλισσα Ελισάβετ τέθηκε σε «κατ’ οίκον περιορισμό» μετά από ένα συγκλονιστικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα!!! (Μπορεί να ισχύει;;;)

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ;;; Η βασίλισσα Ελισάβετ τέθηκε σε «κατ’ οίκον περιορισμό» μετά από ένα συγκλονιστικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα!!! (Μπορεί να ισχύει;;;)

10 Σεπτεμβρίου, 2022 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,015
Μοίρασέ το

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ τέθηκε σε «κατ’ οίκον περιορισμό» από τη βασιλική οικογένεια και δεν της επιτρέπεται να εμφανίζεται σε δημόσιους χώρους, μετά τις προσπάθειές της να ανοίξει ένα παγκόσμιο δίκτυο «σκοτεινών δυνάμεων» κατά την ηχογράφηση του Χριστουγεννιάτικου μηνύματός της, σύμφωνα με την πηγή του Μπι-μπι-σι.

 

 

 

Η είδηση είναι από το 2016… την αναρτώ με επιφύλαξη, βάσει των όσων έχω προηγουμένως αναρτήσει για το εν λόγω πρόσωπο…εδώ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ τέθηκε σε «κατ’ οίκον περιορισμό» από τη βασιλική οικογένεια και δεν της επιτρέπεται να εμφανίζεται σε δημόσιους χώρους, μετά τις προσπάθειές της να ανοίξει ένα παγκόσμιο δίκτυο «σκοτεινών δυνάμεων» κατά την ηχογράφηση του Χριστουγεννιάτικου μηνύματός της, σύμφωνα με την πηγή του Μπι-μπι-σι.

Σε αυτό το Μήνυμα η Βασίλισσα απαριθμούσε τα ονόματα εξέχουσες προσωπικότητες που είναι ένοχοι για «τα χειρότερα εγκλήματα κατά του λαού μας και των παιδιών μας».

Η βασίλισσα ζήτησε συγχώρεση για όσα έκρυβαν αυτά τα γεγονότα και δεν μας τα είπε πριν, και ζήτησε από τους υπηκόους της να την καταλάβουν και να τη συγχωρήσουν, γιατί το έκρυψε μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει τη δική τους επιβίωση.

Η ανώτερη ομάδα σκοποβολής bi-Bi-si και οι σύμβουλοι του Παλατιού διέκοψαν την ηχογράφηση του μηνύματός της αφού η βασίλισσα είπε ότι το 2017 θα είναι «η χρονιά της σφαγής, όπως δεν έχουμε δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», επειδή το κακό, οι δυνάμεις της παγκόσμιας ελίτ τα είχαν σχεδιάσει όλα για να πετύχουν τους στόχους τους σε αυτόν τον πόλεμο.

Οι υπάλληλοι του bi-Bi-si ήταν σε σοκ

Το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα διακόπηκε και η ανώτερη ομάδα σκοποβολής bi-Bi-si ήρθε αμέσως σε επαφή με τον σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με το μυθιστόρημα, ο Διευθυντής αφού μίλησε με τους ηγέτες του Bi-bi-si τους είπε ότι η βασίλισσα «τον τελευταίο καιρό ανοίγει πολύ συχνά το στόμα της» και ότι «πρέπει να ξεχάσουμε όλα όσα μόλις ακούσαμε και να το τελειώσουμε. ”

«Είπε, για να αποφύγει το σκάνδαλο».

Ο Senior Manager Palace επικοινώνησε με τον πρίγκιπα Κάρολο και ο διάδοχος του θρόνου είπε ότι τώρα «λύστε το πρόβλημα».

Είναι σαφές ότι η λύση του προβλήματος περιλαμβάνει τη σύλληψη σε «κατ’ οίκον περιορισμό» της βασίλισσας Ελισάβετ, και την στερεί από τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Οι κληρονόμοι της Ελισάβετ την έθεσαν σε «κατ’ οίκον περιορισμό»

Λίγες ώρες μετά το γεύμα, το πλήρωμα ανακοίνωσε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ θα ηχογραφήσει μια «καθαρή» δεύτερη λήψη του Χριστουγεννιάτικου Μηνύματος.

Αφού ηχογράφησε το δεύτερο «καθαρό» διπλό της Μήνυμα, ακύρωσε όλη την παραδοσιακή δημόσια ομιλία της.

 

Με λίγα λόγια:
Οι σκοτεινές και κακές δυνάμεις θέλουν να διαπράξουν φρικτά εγκλήματα εναντίον του λαού μας και των παιδιών μας, δηλαδή όλων: το εμβόλιο mRna για όλους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Το 2017 θα είναι η χρονιά μιας σφαγής που δεν έχει ξαναγίνει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή εκατομμυρίων θανάτων.

Η βασίλισσα γνώριζε τις θανατηφόρες συνέπειες του εμβολίου.

Αυτές οι κακές δυνάμεις σχεδιάζουν τα πάντα εδώ και χρόνια για να πετύχουν τους στόχους τους σε αυτόν τον πόλεμο.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτές οι σατανικές δυνάμεις έχουν αναβάλει το σχέδιό τους από το 2017 στο 2020 για άγνωστους λόγους.

Όλα αυτά δεν μας εκπλήσσουν για τουλάχιστον δύο λόγους:

  1. Η Αγγλία είναι η πατρίδα του Τεκτονισμού.
  2. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της Ελισάβετ, δήλωσε δημόσια: «Αν μπορούσα να ξαναγεννηθώ, θα ήθελα να γίνω ιός, να καταστρέψω μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας».

Publication date: 28-12-2016

 

Πηγή… και εδώ

Προβολές : 3,015


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα