Η Διάσκεψη της Στοκχόλμης 1972. Η ημερομηνία ορόσημο για το σατανικό σχέδιο της Κλιματικής Αλλαγής – ΑΠΑΤΗΣ!!! (βίντεο)

19 Αυγούστου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Παρά τους πολλούς πραγματικά αφοσιωμένους ακτιβιστές, το Συνέδριο της Στοκχόλμης ήταν βασικά ένα ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΜΕ ΑΜΕΡΤΗΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROCKFELLER και σχετικούς οργανισμούς και άτομα.

Η χρηματοδότηση για γραμματεία του συνεδρίου και μία από τις συμβουλευτικές επιτροπές προήλθε από το Ίδρυμα Rockefeller.

 

 

 

Σ’ αυτή τη σύσκεψη μπήκαν τα θεμέλια για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Η αρχή όμως έγινε με την Λέσχη της Ρώμης… αυτή τη σφηκοφωλιά των Ιλλουμινάτι και των Μασσόνων…

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι … αρχιτέκτονες…

ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ… και στο βάθος ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Δύο, από τα κυρίαρχα και βασικά κομμάτια της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ.

Και η ταφόπλακα για την ανθρωπότητα, μπήκε το 1992 στο ΡΙΟ… εκεί συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς που υπέγραψαν το ψήφισμα σε βάρος όλων των της γης.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Στις 5–16 Ιουνίου 1972 πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Ανθρώπινο Περιβάλλον.

Το σύνθημα του συνεδρίου ήταν “Only One Earth”.

Αυτό το ορόσημο έβαλε το περιβάλλον στη διεθνή ατζέντα και έθεσε τα θεμέλια για μελλοντικά συνέδρια για το κλίμα.

Το ντοκιμαντέρ του UNEP από το συνέδριο:


(2 βίντεο διάρκειας 10:55 και 06:32)

Η Διάσκεψη της Στοκχόλμης κατέληξε στη Διακήρυξη της Στοκχόλμης με τις 26 αρχές της, ένα σχέδιο δράσης με 109 συστάσεις και ένα ψήφισμα.

Παρά τους πολλούς πραγματικά αφοσιωμένους ακτιβιστές, το Συνέδριο της Στοκχόλμης ήταν βασικά ένα ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΜΕ ΑΜΕΡΤΗΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROCKFELLER και σχετικούς οργανισμούς και άτομα.

Η χρηματοδότηση για γραμματεία του συνεδρίου και μία από τις συμβουλευτικές επιτροπές προήλθε από το Ίδρυμα Rockefeller.

Ο Maurice Strong, ο οποίος ήταν άνθρωπος του πετρελαίου για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του και θα γινόταν πρόεδρος της Petro-Canada, ήταν φίλος του David Rockefeller και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Rockefeller 1971–76. Ο σύμβουλος του Strong ήταν ο φίλος του Nelson Rockefeller Carrol L. Wilson.

Ο πρόεδρος της αμερικανικής αντιπροσωπείας, Russell Train (πρόεδρος του Conservation Foundation), ήταν στενός φίλος και μέντορας της Laurance Rockefeller.

Η Laurance Rockefeller ήταν επίσης μέρος της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ, επικεφαλής της ομάδας Human Settlements.

Οι Barbara Ward και René Dubos (Πανεπιστήμιο Rockefeller) έγραψαν το πλαίσιο για το συνέδριο με τίτλο, Only One Earth: The Care and Maintenance of a Small Planet (μέσω του IIEA, που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Ford και την Παγκόσμια Τράπεζα).

Η Ward ήταν προσωπική φίλη του Nelson Rockefeller. Το 1967 διορίστηκε ως Καθηγήτρια του τμήματος Διεθνούς Οικονομικής Ανάπτυξης Albert Schweizer στο Πανεπιστήμιο Columbia, που ιδρύθηκε από τον Nelson Rockefeller όταν αυτός ήταν κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

 

(φωτό: Ο Maurice Strong συνομιλεί με ακτιβιστές χίπις στο Skarpnäck έξω από τη Στοκχόλμη κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης της Στοκχόλμης 1972 (φωτογραφία Staffan Wennberg) )

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 379


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα