Η εβραϊκή δύναμη θα υπερισχύσει του Τραμπ. (Ο Τράμπ, έχει τελειώσει... τον τελειώνουν αυτοί που τον ανέβασαν στην εξουσία... οι ίδιοι οι οβριοί...!!!)

Η εβραϊκή δύναμη θα υπερισχύσει του Τραμπ. (Ο Τράμπ, έχει τελειώσει... τον τελειώνουν αυτοί που τον ανέβασαν στην εξουσία... οι ίδιοι οι οβριοί...!!!)

17 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:580
Μοίρασέ το

 

Υπάρχει μεγάλη ειρωνεία στο γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ όταν ήταν πρόεδρος ουσιαστικά σέρνονταν για να κάνει τις υποθέσεις του Ισραήλ περισσότερο από οποιονδήποτε από τους προκατόχους του.

Υπάρχει μεγάλη ειρωνεία στο γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ όταν ο πρόεδρος ουσιαστικά σέρνονταν για να κάνει τις υποθέσεις του Ισραήλ περισσότερο από οποιονδήποτε από τους προκατόχους του.

Μετέφερε την Πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, αποδέχθηκε τον βάναυσο ισραηλινό εποικισμό και τον έλεγχο της Παλαιστινιακής Δυτικής Όχθης, ενέκρινε την ισραηλινή προσάρτηση των υψωμάτων του Γκολάν της Συρίας και αγνόησε επανειλημμένα ισραηλινά εγκλήματα πολέμου χρησιμοποιώντας όπλα που παρείχαν οι ΗΠΑ.

Ο Αβραάμ Λίνκολν, είχε μια φράση που έμεινε στην ιστορία: “Μπορείς να τους ξεγελάς όλους, για λίγο καιρό… λίγους, όλο τον καιρό… αλλά όχι όλους όλο τον καιρό…”!!!
Ο Τράμπ, ήταν άλλη μια μαριονέτα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…
Αυτό το αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι πλέον…
Σε μια χώρα, που το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ελέγχει τα πάντα στην Αμερική, είναι δυνατόν ο Τράμπ να μην ήταν δικός τους;
Και μόνο η μεταφορά της έδρας της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, αρκεί…
Και μόνο το γεγονός ότι υπέγραψε την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, αρκεί…
Και μόνο το γεγονός πως κράτησε κοντά του τον Φάουτσι, αρκεί… και πολλά άλλα που αποδεικνύουν πως ήταν πιόνι των ΕΒΡΑΙΩΝ…
Τα έγραφα από την πρώτη σχεδόν μέρα της ορκωμοσίας του… δέχθηκα απίστευτες και χυδαίες επιθέσεις όταν σχολίαζα σε άλλα ιστολόγια…
Λυπάμαι που δικαιώνομαι για μια ακόμη φορά…
ΑΥΤΟΙ που ανέβασαν ψηλά στην εξουσία τον Τράμπ, αυτοί και θα τον τελειώσουν…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Του Philip Giraldi

Υπάρχει μεγάλη ειρωνεία στο γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ όταν ο πρόεδρος ουσιαστικά σέρνονταν για να κάνει τις υποθέσεις του Ισραήλ περισσότερο από οποιονδήποτε από τους προκατόχους του.

Μετέφερε την Πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, αποδέχθηκε τον βάναυσο ισραηλινό εποικισμό και τον έλεγχο της Παλαιστινιακής Δυτικής Όχθης, ενέκρινε την ισραηλινή προσάρτηση των υψωμάτων του Γκολάν της Συρίας και αγνόησε επανειλημμένα ισραηλινά εγκλήματα πολέμου χρησιμοποιώντας όπλα που παρείχαν οι ΗΠΑ.

Ωστόσο, παρά όλα τα δώρα του στο Ισραήλ, τα οποία δεν εξυπηρετούσαν κανένα πραγματικό συμφέρον των ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή σταυρώνεται από το Εβραϊκό/Ισραηλινό Λόμπι εξαιτίας ενός ηλίθιου δείπνου με ένα ζευγάρι υποτιθέμενων αντισημιτών, ένας από τους οποίους έχει χαρακτηριστεί ως ” αρνητής του ολοκαυτώματος».

Και η ακραία αντίδραση των εβραϊκών ομάδων στην προσβολή έχει επίσης μια ορισμένη ειρωνεία καθώς δείχνει πόσο εξαιρετικά ισχυροί υποστηρικτές των εβραϊκών και ισραηλινών συμφερόντων είναι στην πραγματικότητα, κάτι που αυτές οι ίδιες ομάδες πασχίζουν να αρνηθούν με κάθε ευκαιρία, όπως αρνούνται ότι έχουν «διπλή πίστη» στο Ισραήλ.

Γεγονός είναι ότι  θα επικρατήσει η ανωτέρα βία  και τώρα θα δούμε τη σκόπιμη και μεθοδική καταστροφή της προεδρικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ το 2024 από Αμερικανοεβραίους και Ισραηλινούς απολογητές.

Ο Τραμπ είχε ήδη μεταφερθεί στο πίσω καταφύγιο για ένα καλό μαστίγωμα μια φορά αφού δημοσίευσε ένα σχόλιο στο δίκτυό του Truth Social στις 16 Οκτωβρίου .

Καυχήθηκε πώς «Κανένας Πρόεδρος δεν έχει κάνει περισσότερα για το Ισραήλ από μένα. Κάπως εκπληκτικά, ωστόσο, οι υπέροχοι Ευαγγελικοί μας το εκτιμούν πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους της εβραϊκής πίστης, ειδικά εκείνους που ζουν στις ΗΠΑ…

Οι Εβραίοι των ΗΠΑ πρέπει να συνεννοηθούν και να εκτιμήσουν αυτό που έχουν στο Ισραήλ — Πριν είναι πολύ αργά !»

Αλλά η οργή που εξαπέλυσαν άνθρωποι όπως ο Jonathan Greenblatt της Anti-Defamation League (ADL), ο οποίος χαρακτήρισε το  σχόλιο  της 16ης Οκτωβρίου ως «προσβλητικό και αηδιαστικό»,  σε συνδυασμό με τις επιθέσεις σε τρεις μαύρες διασημότητες, έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί απώθηση, ιδιαίτερα από

Πολλοί κανονικά απολιτικοί μαύροι που είναι αναστατωμένοι με την κακία της αντίδρασης των Εβραίων που δεν παίρνουν αιχμαλώτους λόγω των αντιληπτών φυλετικών της αποχρώσεων.

Άλλοι παρατηρητές ανησυχούν επίσης για το πώς οι εβραϊκές ομάδες και άτομα υπερεκτιμούν τη σημασία ορισμένων από τα υποτιθέμενα αντισημιτικά περιστατικά (από τον ορισμό τους) σε μια ιδιοτελή προσπάθεια να επικυρώσουν την άποψή τους ότι τα εβραϊκά δεινά είναι μοναδικά και δεν μπορούν να συγκριθούν με άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Επίσης, για όσους επιλέγουν να υπερασπιστούν το δικαίωμα της Πρώτης Τροποποίησης στην ελευθερία του λόγου, είναι αποθαρρυντικό να παρατηρούν πώς είναι δυνατόν να πουν σχεδόν οτιδήποτε, εφόσον δεν προσβάλλει τις εβραϊκές ευαισθησίες.

Έχουν ήδη γίνει κινήσεις στο Κογκρέσο για την ποινικοποίηση της κριτικής των Εβραίων ή του Ισραήλ, καθιστώντας τέτοιες ενέργειες το απόλυτο «έγκλημα μίσους». Αυτές οι ειδικά εβραϊκές ευαισθησίες περιλαμβάνουν παράλογα τη δήλωση οποιουδήποτε ως αντισημίτη που επικρίνει τη συμπεριφορά του Ισραήλ καθώς καταστρέφει σχολεία και πυροβολεί έναν Παλαιστίνιο έφηβο σχεδόν κάθε μέρα.

Πράγματι, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό έχουν γεμίσει με ιστορίες για έξαρση του αντισημιτισμού, οι οποίες μαζί γιορτάζουν τα ισραηλινά/εβραϊκά θύματα, ενώ επίσης αγνοούν τα εγκλήματα πολέμου της Ιερουσαλήμ και επικεντρώνονται σε υποτιθέμενες συνωμοσίες κατά των Εβραίων.

Το πιο απεχθές από όλα στα μάτια εκείνων των προστάτων όλων των εβραϊκών είναι οι λίγοι ορατοί κριτικοί που έχουν αναγνωρίσει ότι η τυπική αφήγηση του ολοκαυτώματος που διαμορφώθηκε έντεχνα και εσκεμμένα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι γεμάτη ασυνέπειες και λάθη σε αποδεδειγμένα γεγονότα.

Οι λεγόμενοι «αρνητές του Ολοκαυτώματος» εξευτελίζονται πέρα ​​από όλους τους άλλους επειδή επιτίθενται στους ίδιους λόγος ύπαρξης  που αποτελεί τον «θαυματουργό» μύθο της δημιουργίας του Ισραήλ.

Η εξέταση των όσων έκαναν και είπαν ο Kanye West και ο Donald Trump υποδηλώνει ότι υπήρξε σημαντική υπερβολική αντίδραση από τους Greenblatts αυτού του κόσμου και τους συμμάχους τους στα μέσα ενημέρωσης και στην κυβέρνηση.

Ξεκινώντας με τον Kanye West, που επί του παρόντος ονομάζεται Ye, διαπιστώνει κανείς ότι  τα αρχικά του σχόλια  δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά, υποδηλώνοντας ότι οι Εβραίοι κατέχουν άμεσα ή ελέγχουν και διαχειρίζονται τη βιομηχανία του θεάματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που είναι  προφανώς αλήθεια .

Καθώς εντάθηκε η κριτική του Ye, ο οποίος πιστεύει ότι οι μαύροι κατάγονται από τους αρχαίους Εβραίους, απάντησε με λίγη θερμότητα, βγαίνοντας τελικά με ένα ασυνάρτητο tweet λέγοντας “go death con 3 ON EVIAH PEOPLE.”

Ο κωμικός Dave Chappelle  ακολούθησε τη διαμάχη  εκφωνώντας έναν έντονο μονόλογο στο “Saturday Night Live” για τους “Εβραίους” και τους αριθμούς τους στη βιομηχανία του θεάματος, λέγοντας ότι “δεν είναι τρελό να πιστεύεις” ότι οι Εβραίοι ασκούν τεράστια επιρροή στο Χόλιγουντ. και τα ΜΜΕ.

Πρότεινε επίσης ότι ο Κάνιε είχε παραβιάσει τους «κανόνες αντίληψης» του Χόλιγουντ, λέγοντας: «Αν είναι μαύροι, τότε είναι συμμορία. Αν είναι Ιταλοί, είναι όχλος. Αλλά αν είναι Εβραίοι, είναι σύμπτωση και δεν πρέπει ποτέ να μιλήσετε γι’ αυτό».

Αν ο Greenblatt είχε αγνοήσει τον Ye, είναι πιθανό τα κακώς εκφρασμένα σχόλιά του να είχαν ξεχαστεί γρήγορα, αλλά δεν λειτουργούν έτσι οι Greenblatts αυτού του κόσμου.

Κάθε αδίκημα κατά της καθιερωμένης αφήγησης της εβραϊκής θυματοποίησης απαιτεί πόλεμο πλήρους κλίμακας.

Οι αναφορές στις αρχές της περασμένης εβδομάδας υποδηλώνουν ότι οι προσπάθειες της ADL και άλλων να πείσουν τις επιχειρήσεις που συνδέονται με τον Ye να διακόψουν όλους τους δεσμούς μαζί του ήταν επιτυχείς, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος και πιθανότατα έχει περιουσία μειωμένη στα 400 εκατομμύρια δολάρια .

Υπήρξαν παρόμοιες απαντήσεις στο πρόσφατο tweet του μπασκετμπολίστα Kyrie Irving που υποστηρίζει τη λεγόμενη μαύρη εβραϊκή ισραηλινή θεωρία που μοιράζεται με τον Ye, η οποία υποστηρίζει  ότι οι μαύροι είναι στην πραγματικότητα Εβραίοι  ενώ ο μαύρος κωμικός Dave Chapelle που κοροϊδεύει την υπερβολική αντίδραση του ADL στο Saturday Night Live είναι κάτω από το όπλο αυτής της οργάνωσης, η οποία τον κατηγόρησε για «εκλαΐκευση» και «ομαλοποίηση» του αντισημιτισμού.

Ο Kyrie Irving, ο οποίος πιστεύει επίσης ότι η γη είναι επίπεδη, καταγγέλθηκε ως «άτομο ακατάλληλο να συναναστραφεί» από τον ιδιοκτήτη της ομάδας του και τιμωρήθηκε για οκτώ αγώνες χωρίς αμοιβή από τους Brooklyn Nets, παρόλο που χαρακτηριστικά ζήτησε πολλές άθλιες συγγνώμες.

Όλα αυτά οδήγησαν στο δείπνο στο Mar-a-Lago με τον Ye και τον αποκαλούμενο λευκό υπεροχή Νικ Φουέντες.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι συζητήθηκε στο δείπνο, αλλά ο Ye δηλώνει ότι ο Τραμπ εντυπωσιάστηκε από τον Φουέντες.

Στον απόηχο του γεύματος, όταν τα νέα του εμφανίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης, ξέσπασε μια θύελλα.

Ο Τραμπ υποστήριξε τόσο ότι δεν γνώριζε τον Φουέντες όσο και ότι  είχε εξαπατηθεί από τον Ye , ότι τον έφεραν στο γεύμα ως καλεσμένος του Ye.

Αυτοί οι ισχυρισμοί, πιθανότατα ψέματα, έχουν επιτεθεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και επίσης από τους συνήθεις ύποπτους όπως ο Γκρίνμπλατ που ανακοίνωσε ότι «η ομαλοποίηση του αντισημιτισμού είναι εδώ».

Την επόμενη μέρα, ο γερουσιαστής Chuck Schumer, ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών και ο ίδιος Εβραίος που φαντάζεται τον εαυτό του ως «προστάτη του Ισραήλ στη Γερουσία» πήγε στο βήμα της Γερουσίας για να καταγγέλλει τις ενέργειες του Τραμπ  ως «αηδιαστικές και επικίνδυνες», προτού τις χαρακτηρίσει «καθαρό κακό».

Εξέχοντες Ρεπουμπλικάνοι  όπως ο Κέβιν Μακάρθι και ο Μάρκο Ρούμπιο έχουν επίσης συσσωρευτεί, υποδηλώνοντας ότι ο Τραμπ θα βρει λίγη υποστήριξη ακόμη και μεταξύ εκείνων των πολιτικών που κανονικά θα θεωρούσε ευνοϊκούς για την επανεκλογή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις επιθέσεις συμμετείχε και ο Ρεπουμπλικανικός Εβραίος Συνασπισμός, πράγμα που σημαίνει ότι τα χρήματα της προεκλογικής εκστρατείας δεν θα ρέουν στον Τραμπ από αυτή τη συνήθως αξιόπιστη πηγή.

Ακόμη και ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ και ο άνθρωπος που ονόμασε πρεσβευτή στο Ισραήλ, Ντέιβιντ Φρίντμαν, καταδίκασε το παλιό αφεντικό και προστάτη του, λέγοντας ότι «ακόμα και μια κοινωνική επίσκεψη από έναν αντισημίτη όπως ο Κάνιε Γουέστ και ανθρώπινα αποβράσματα όπως ο Νικ Φουέντες είναι απαράδεκτη».

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Friedman, του οποίου η πίστη στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να θεωρηθεί αμφισβητήσιμη, ήταν ένας επίμονος απολογητής για το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του χρόνου του σε αυτή τη χώρα παρά υποστηρικτής των αμερικανικών συμφερόντων.

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα ακούσει ποτέ για τον Νικ Φουέντες, οπότε έψαξα λίγο τον ισχυρισμό ότι ήταν «αρνητής του ολοκαυτώματος».

Ο Φουέντες είναι  καλά τεκμηριωμένοςκαθώς έκανε σχόλια που αντικατοπτρίζουν την μάλλον έντονη αντιπάθειά του για τους Εβραίους, αλλά σχετικά με το ολοκαύτωμα το μόνο που μπόρεσα να καταλήξω ήταν ένα σχόλιο που φέρεται να έκανε από τον ίδιο που επιτίθεται στον ισχυρισμό ότι έξι εκατομμύρια Εβραίοι πέθαναν σε αυτά που έχουν περιγραφεί ως στρατόπεδα θανάτου, με μια πρόταση ότι ήταν πιο πιθανό 200.000 με 300.000 ως ρεαλιστικό νούμερο που υποστηρίζεται από επίσημα και άλλα αρχεία.

 

Περιέγραψε αυτούς τους θανάτους ως «μπισκότα», τα οποία ψήνονται στο φούρνο και που μπορεί να έχουν εξοργίσει τους επικριτές περισσότερο από το σχόλιο για τους αριθμούς.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο αριθμός των έξι εκατομμυρίων είναι ένας από τους πιο γελοίους ισχυρισμούς που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αφήγησης του ολοκαυτώματος, καθώς φαίνεται ότι έχει θεωρηθεί αυθαίρετα ως «αποδεκτός» και υπήρξε σημαντική διαφωνία ως προς την αξιοπιστία του.

Οπότε, ο Φουέντες, φαίνεται, δεν είναι αρνητής του ολοκαυτώματος, μάλλον φαίνεται να είναι δύσπιστος ως προς την τυπική αφήγηση, όπως κι εγώ και πολλοί άλλοι που μπήκαμε στον κόπο να εξετάσουμε το επαληθεύσιμο ιστορικό αρχείο.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος στην εξουσία θα σταθεί στην ουρά για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του.

Και ο σύντροφός του στο δείπνο Ντόναλντ Τραμπ προφανώς έχει ξεπεράσει την υποδοχή του σύμφωνα με τα πρότυπα των ευγενών προστάτων των εβραϊκών και ισραηλινών συμφερόντων.

Τα μεγάλα κεφάλαια των μετρητών της προεκλογικής εκστρατείας δεν θα έρθουν, όσοι είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του θα είναι πολύ λιγότεροι και τα μέσα ενημέρωσης θα τον στραφούν ακόμη περισσότερο από ό,τι έκαναν τα τελευταία έξι χρόνια.

Πράγματι, το κάνει ήδη. Υπάρχουν πολλά άρθρα στο mainstream κάθε μέρα που αφηγούνται ξανά και ξανά την ιστορία του μοιραίου δείπνου στο Mar-a-Lago.

Ο Τραμπ έχει ξεπεράσει ξεκάθαρα την περιβόητη κόκκινη γραμμή για τα εβραϊκά ζητήματα.

Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι τι θα κάνει σε ανθρώπους όπως ο Greenblatt;

Αν συνεχίσει να χτυπάει, κάτι που θα το κάνει επειδή έτσι είναι καλωδιωμένο, θα μπορούσε το σκουλήκι να γυρίσει και θα αρχίσουν οι Αμερικανοί να αναρωτιούνται πώς το 2% του πληθυσμού έχει αποκτήσει τόση δύναμη; Θα ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Ο Philip M. Giraldi, Ph.D., είναι Εκτελεστικός Διευθυντής του Συμβουλίου για το Εθνικό Συμφέρον, ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος 501(c)3 που εκπίπτει από φόρους (Federal ID Number #52-1739023) που επιδιώκει μια εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ που βασίζεται περισσότερο στα συμφέροντα στη Μέση Ανατολή. Ο ιστότοπος είναι  Councilforthenationalinterest.org, η  διεύθυνση είναι PO Box 2157, Purcellville VA 20134 και το email του είναι  [email protected] .

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 580


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα