Η «Εβραϊκή» Συνωμοσία είναι ο Βρετανικός Ιμπεριαλισμός. Πίσω από την πρόσοψη, η Αγγλία είναι ένα «εβραϊκό» κράτος για πάνω από 300 χρόνια. (Και μια φωτογραφία ΣΟΚ!!!)

Η «Εβραϊκή» Συνωμοσία είναι ο Βρετανικός Ιμπεριαλισμός. Πίσω από την πρόσοψη, η Αγγλία είναι ένα «εβραϊκό» κράτος για πάνω από 300 χρόνια. (Και μια φωτογραφία ΣΟΚ!!!)

28 Νοεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,491
Μοίρασέ το

 

Αν διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα αντιληφθείτε και γιατί ο Σούνακ αρνήθηκε να δει τον Μητσοτάκη και κυρίως ποιός είναι ο ρόλος της ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ…

 

Οι μασονικοί Εβραίοι  ιδιοκτήτες  των κεντρικών τραπεζών βρίσκονται πίσω από κάθε  ιμπεριαλισμό, συμπεριλαμβανομένου του αποικισμού της ανθρωπότητας.

Η «Νέα Παγκόσμια Τάξη» είναι μια επέκταση  του  βρετανικού και αμερικανικού  ιμπεριαλισμού που είναι πληρεξούσιοι  για τον  μασονικό εβραϊκό μερκαντιλισμό.

img_nathan_mayer_rothschild_quote_fullscreen.jpeg

Μόνον όταν γίνει κατανοητός ο εβραιοσιωνιστικός ρόλος της Αγγλίας, που δεν είναι ελεύθερο κράτος αλλά βρίσκεται υπό την σκλαβιά των χάζαρων Ρότσιλντ, θα γίνει αντιληπτή και η σχέση ΑΓΓΛΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΑΣ, καθώς και το χαστούκι που έφαγε από τον ινδό εβραίο σιωνιστή Σούνακ ο Μητσοτάκης, αν και χάζαρος…
Η ΑΓΓΛΙΑ, ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ…
Η φωτογραφία στο τέλος της ανάρτησης, είναι αποκαλυπτική…
Καλλιόπη Σουφλή
Οι μασονικοί Εβραίοι  ιδιοκτήτες  των κεντρικών τραπεζών 
βρίσκονται πίσω από κάθε  ιμπεριαλισμό,συμπεριλαμβανομένου του αποικισμού της ανθρωπότητας. Η «Νέα Παγκόσμια Τάξη» είναι μια επέκταση  του  βρετανικού και αμερικανικού  ιμπεριαλισμού που είναι πληρεξούσιοι  για τον  μασονικό εβραϊκό μερκαντιλισμό.

από τον Henry Makow.Ph.D

 

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι η σύγχρονη ιστορία αντανακλά μια μακροπρόθεσμη συνωμοσία μιας διεθνούς οικονομικής ελίτ να υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

Όπως οι τυφλοί που εξετάζουν έναν ελέφαντα, αποδίδουμε αυτή τη συνωμοσία σε Εβραίους, Illuminati, Βατικανό, Ιησουίτες, Ελευθεροτέκτονες, Μαύρες Ευγενείς και Bildersberg κ.λπ.

Οι πραγματικοί κακοί βρίσκονται στο επίκεντρο της οικονομικής και πολιτιστικής μας ζωής.

 

Είναι οι δυναστικές οικογένειες που κατέχουν την Τράπεζα της Αγγλίας, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και όλες τις κεντρικές τράπεζες και τα συναφή καρτέλ.

 

Ελέγχουν επίσης την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ και τις περισσότερες υπηρεσίες πληροφοριών του κόσμου.

 

Η ταυτότητά τους είναι μυστική αλλά ο Ρότσιλντ είναι σίγουρα ένας από αυτούς.

 

Η Τράπεζα της Αγγλίας «εθνικοποιήθηκε» το 1946 αλλά η εξουσία δημιουργίας χρήματος παρέμεινε στα ίδια χέρια.

Η Αγγλία είναι στην πραγματικότητα μια οικονομική ολιγαρχία που διευθύνεται από το «Στέμμα» που αναφέρεται στην «Πόλη του Λονδίνου» και όχι στη Βασίλισσα.

Το City of London διοικείται από την Τράπεζα της Αγγλίας, μια ιδιωτική εταιρεία. Η πόλη με έκταση τετραγωνικών μιλίων είναι ένα κυρίαρχο κράτος που βρίσκεται στην καρδιά του μεγαλύτερου Λονδίνου.

Ως το «Βατικανό του χρηματοπιστωτικού κόσμου», η Πόλη δεν υπόκειται στη βρετανική νομοθεσία.

Αντίθετα, οι τραπεζίτες υπαγορεύουν στο βρετανικό κοινοβούλιο. Το 1886, ο Andrew Carnegie έγραψε ότι, «έξι ή επτά άνδρες μπορούν να βυθίσουν το έθνος σε πόλεμο χωρίς να συμβουλευτούν καθόλου το Κοινοβούλιο». Ο Βίνσεντ Βίκερς, διευθυντής της Τράπεζας της Αγγλίας από το 1910-1919 κατηγόρησε την Πόλη για τους πολέμους του κόσμου. (“Economic Tribulation” (1940) που αναφέρεται στο Knuth,The Empire of the City , 1943, σελ. 60)

Η Βρετανική Αυτοκρατορία ήταν προέκταση των οικονομικών συμφερόντων των τραπεζιτών. Πράγματι, όλες οι μη λευκές αποικίες (Ινδία, Χονγκ Κονγκ, Γιβραλτάρ) ήταν «Αποικίες του Στέμματος». Ανήκαν στην Πόλη και δεν υπάγονταν στο βρετανικό δίκαιο, αν και οι Άγγλοι αναμενόταν να τους κατακτήσουν και να πληρώσουν γι’ αυτά.

Η Τράπεζα της Αγγλίας ανέλαβετον έλεγχο των ΗΠΑκατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του TR Roosevelt (1901-1909), όταν ο αντιπρόσωπός της JP Morgan ανέλαβε το 25% των αμερικανικών επιχειρήσεων. ( Anton Chaitkin, Traason in America, 1964 )

The_Empire_Needs_Men_WWI (1).jpg

 

Σύμφωνα με το ” American Almanac “, οι τραπεζίτες αποτελούν μέρος ενός δικτύου που ονομάζεται “Club of the Isles” , το οποίο είναι μια άτυπη ένωση βασιλικών νοικοκυριών που βασίζονται κυρίως στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Βασίλισσας.

Η Λέσχη των Νήσων έχει περιουσιακά στοιχεία περίπου 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Κυριαρχεί σε εταιρικούς γίγαντες όπως η Royal Dutch Shell, η Imperial Chemical Industries, η Lloyds of London, η Unilever, η Lonrho, η Rio Tinto Zinc και η Anglo American DeBeers.

Κυριαρχεί στην παγκόσμια προσφορά πετρελαίου, χρυσού, διαμαντιών και πολλών άλλων ζωτικών πρώτων υλών. και χρησιμοποιεί αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στη διάθεση της γεωπολιτικής ατζέντας της.

Ο ιστορικός Τζέφρι Στάινμπεργκ θα μπορούσε να αναφέρεται στη Δύση γενικά όταν γράφει: «Η Αγγλία, η Σκωτία, η Ουαλία και, ιδιαίτερα, η Βόρεια Ιρλανδία, είναι σήμερα κάτι περισσότερο από φυτείες σκλάβων και εργαστήρια κοινωνικής μηχανικής, που εξυπηρετούν τις ανάγκες της πόλης. του Λονδίνου…”

Αυτές οι οικογένειες αποτελούν μια χρηματοοικονομική ολιγαρχία. Είναι η δύναμη πίσω από τον θρόνο του Windsor.

Θεωρούν τους εαυτούς τους κληρονόμους της βενετικής ολιγαρχίας, η οποία διείσδυσε και ανέτρεψε την Αγγλία από την περίοδο 1509-1715 και δημιούργησε ένα νέο, πιο επιθετικό, αγγλο-ολλανδικό-ελβετικό στέλεχος του ολιγαρχικού συστήματος της αυτοκρατορικής Βαβυλώνας, της Περσίας, της Ρώμης και της Ρώμης και Βυζάντιο….

Το City του Λονδίνου κυριαρχεί στις κερδοσκοπικές αγορές του κόσμου. Μια στενά αλληλένδετη ομάδα εταιρειών, που ασχολείται με την εξόρυξη πρώτων υλών, τη χρηματοδότηση, τις ασφάλειες, τις μεταφορές και την παραγωγή τροφίμων, ελέγχει τη μερίδα του λέοντος στην παγκόσμια αγορά και ασκεί εικονικό έλεγχο «σημείων πνιγμού» στην παγκόσμια βιομηχανία».

 

 

ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑ

 

 

Ο Steinberg ανήκει σε μια ομάδα ιστορικών που συνδέονται με τον οικονομολόγο Lyndon Larouche. Έχουν εντοπίσει αυτή τη μάστιγα στη μετανάστευση της βενετικής εμπορικής ολιγαρχίας στην Αγγλία πριν από περισσότερα από 300 χρόνια.

Αν και οι ιστορικοί Larouche δεν το λένε αυτό, φαίνεται ότι πολλά μέλη αυτής της ολιγαρχίας ήταν Εβραίοι. Ο Σεσίλ Ροθ γράφει: «Το εμπόριο της Βενετίας συγκεντρώθηκε σε συντριπτική πλειοψηφία στα χέρια των Εβραίων, των πλουσιότερων της εμπορικής τάξης». ( Η Ιστορία των Εβραίων στη Βενετία , 1930)

bi-revisit-2.jpg

 

Όπως επισημαίνει ο William Guy Carr στο Pawns in the Game,τόσο ο Oliver Cromwell όσο και ο William of Orange χρηματοδοτήθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες.

Η Αγγλική Επανάσταση (1649) ήταν η πρώτη από μια σειρά επαναστάσεων που σχεδιάστηκαν για να τους δώσουν παγκόσμια ηγεμονία. Η ίδρυση της Τράπεζας της Αγγλίας από τον William το 1694 ήταν το επόμενο κρίσιμο βήμα. Πίσω από την πρόσοψη, η Αγγλία είναι ένα «εβραϊκό» κράτος για πάνω από 300 χρόνια.(σελ. 20-24)

Οι εβραϊκές τραπεζικές οικογένειες έκαναν πρακτική να παντρεύουν τους απογόνους τους με σπάταλους Ευρωπαίους αριστοκράτες.

 

Στο εβραϊκό δίκαιο, ο μικτός απόγονος μιας Εβραϊκής μητέρας είναι Εβραίος. (Οι άνδρες κληρονόμοι παντρεύονται Εβραίους, αν και ο Victor και ο Jacob Rothschild αποτελούν εξαιρέσεις.)

 

Για παράδειγμα, το 1878 η Hannah Rothschild παντρεύτηκε τον Λόρδο Rosebery. που αργότερα έγινε πρωθυπουργός.

 

Το 1922 ο Louis Mountbatten, θείος του πρίγκιπα Φιλίππου και ξάδερφος της βασίλισσας παντρεύτηκε την εγγονή του Εβραίου τραπεζίτη Ernest Cassel, ενός από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο.

 

Η μητέρα του Winston Churchill, Jenny (Jacobson) Jerome, ήταν Εβραία.

 

Μέχρι τις αρχές του 1900, είχαν απομείνει πολύ λίγες οικογένειες αγγλικών αριστοκρατών που δεν είχαν παντρευτεί με Εβραίους.

 

Ειπώθηκε ότι, όταν επισκέφτηκαν την ήπειρο, οι Ευρωπαίοι έμειναν έκπληκτοι βλέποντας άτομα με όψη Εβραίων με αγγλικούς τίτλους και προφορά.

Tales.jpg

 

Σύμφωνα με τον LG Pine, τον εκδότη του Burke’s Peerage , οι Εβραίοι “έχουν συνδεθεί τόσοστενά με τη βρετανική ομοτιμίαπου οι δύο τάξεις είναι απίθανο να υποστούν απώλεια που δεν είναι αμοιβαία. Τόσο στενά συνδεδεμένοι είναι οι Εβραίοι και οι άρχοντες που ένα πλήγμα εναντίον των Εβραίων σε αυτή τη χώρα δεν θα ήταν δυνατό, χωρίς να τραυματιστεί και η αριστοκρατία». ( Tales of the British Aristocracy 1957, σελ. 219.)

Αν δεν είναι Εβραίοι από επιγαμίες, πολλοί Ευρωπαίοι αριστοκράτες θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονους των Βιβλικών Εβραίων. Οι Αψβούργοι έχουν σχέση γάμου με τους Μεροβίγγειους που ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι της Φυλής του Βενιαμίν.

 

 

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ

 

 

Επιπλέον, πολλοί αριστοκράτες ανήκουν στο Κίνημα του «Βρετανικού Ισραήλ» που πιστεύει ότι ο Βρετανός κυρίαρχος είναι ο επικεφαλής των Αγγλοσαξονικών «Χαμένων Φυλών» του Ισραήλ και ότι η Αποκάλυψη θα δει την πλήρη ανασύσταση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Σύμφωνα με την Barbara Aho , οι Ροδόσταυροι και οι Ελευθεροτέκτονες, που πιστεύουν στον βρετανικό ισραηλισμό, έχουν ένα σχέδιο να τοποθετήσουν μια από τη γραμμή αίματος τους στον θρόνο του ανακατασκευασμένου Ναού στην Ιερουσαλήμ. Αυτή η τοποθέτηση ενός ψεύτικου μεσσία τον οποίο ο κόσμος θα λατρεύει ως Χριστό έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και εκτελεσθεί επί πολλούς αιώνες.

Σύμφωνα με τον Barry Chamish,δεν θα υπήρχε σύγχρονο κράτος του Ισραήλ χωρίς τον Βρετανικό Τεκτονισμό. Στη δεκαετία του 1860, το Βρετανο-Ισραηλινό κίνημα ξεκίνησε από τον Τεκτονισμό. Στόχος του ήταν να ιδρύσει ένα εβραιο-μασονικό κράτος στην τουρκική επαρχία της Παλαιστίνης. Αρχικά, βρετανικές εβραϊκές μασονικές οικογένειες όπως οι Rothschild και οι Montefiores παρείχαν το κεφάλαιο για την κατασκευή της υποδομής για το αναμενόμενο κύμα μετανάστευσης. Ωστόσο, το να δελεάσουν τους Εβραίους στο Ισραήλ αποδείχτηκε δύσκολο. Απλώς, τους άρεσε πολύ η ευρωπαϊκή ζωή για να την εγκαταλείψουν Έτσι η Ευρώπη έπρεπε να μετατραπεί σε εφιάλτη για τους Εβραίους».

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

Σπατάλησα μεγάλο μέρος της ζωής μου παίρνοντας μια συμβατική εκπαίδευση, οπότε ξεκινάω εκ νέου την εκπαίδευσή μου.

Φαίνεται ότι μια κλίκα σαν βαμπίρ κατευθύνει τον κόσμο. Αυτή η μυστικοπαθής κλίκα αντιπροσωπεύεται από τους κυρίαρχους πολιτικούς, οικονομικούς και πολιτιστικούς μας θεσμούς. Η δυτική κοινωνία έχει ανατραπεί και ο δυτικός πολιτισμός έχει χρεοκοπήσει. Η δημοκρατία είναι μια μορφή κοινωνικού ελέγχου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης/εκπαίδευση είναι συστήματα κατήχησης.

Ουσιαστικά το πρόβλημα συνοψίζεται στο αν πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ’ εικόνα Θεού και έχει την υποχρέωση να ανυψώσει τον εαυτό του σε ένα υψηλότερο επίπεδο αλήθειας, ομορφιάς και δικαιοσύνης. Φυσικά, οι μονοπώλιοι θέλουν να ορίσουν την πραγματικότητα σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα.

 

Μας έχουν διδάξει ότι ο Θεός είναι νεκρός και ο άνθρωπος είναι απλώς ένα φανταχτερό ζώο χωρίς θεϊκή ψυχή. Ο πολιτισμός σήμερα τείνει να αρνείται πρότυπα, ιδανικά και στόχους κάθε είδους. Αντίθετα, μας ταΐζουν μια ατελείωτη δίαιτα με πριονίδι – ασήμαντα πράγματα, μηδενισμό και διαφθορά.

 

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 1,491


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα