Η ελληνική αλιεία εκπέμπει SOS: Τεράστια η οικονομική καταστροφή από τη λεηλασία των Τούρκων ψαράδων! (Ποιά είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ... ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!)

Η ελληνική αλιεία εκπέμπει SOS: Τεράστια η οικονομική καταστροφή από τη λεηλασία των Τούρκων ψαράδων! (Ποιά είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ... ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!)

18 Αυγούστου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:362
Μοίρασέ το

 

«Δεν θα υπάρχει ούτε γαύρος για να φάει ο Έλληνας» – «Αν υπήρχε αστυνόμευση, θα υπήρχαν και ψάρια»

Γιατί κανείς από τους ψαράδες, δεν λέει την αλήθεια;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΕ ΚΥΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΟΥΝ;;;
Άρα, δεν είναι θέμα αστυνόμευσης…

“Ανενόχλητα και «με το νόμο» μπορούν να «ψαρεύουν» για λογαριασμό της Αγκυρας, συλλέγοντας παράλληλα κρίσιμες πληροφορίες για την χώρα μας, τα τουρκικά αλιευτικά στο Αιγαίο. Οπως αποκαλύπτεται την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έδινε εντολή στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα για την πραγματοποίηση διαβήματος διαμαρτυρίας για παράνομη αλιεία από τουρκικά αλιευτικά σκάφη εντός των χωρικών μας υδάτων, με τις αλλαγές, που έγιναν στον Ποινικό Κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ, «η διενέργεια αλιείας από σκάφη σημαία Τουρκίας εντός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων δεν αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα»!”

Την είδηση, μπορείτε να την διαβάσετε εδώ

Μην ξεχνάτε πως ο Τσίπρας, είναι ΤΟΥΡΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ…

Το ίδιο και ο Πάνος Καμμένος… θα το διαβάσετε σε λίγο…

ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΒΗΝΕΙ…

Να μην φροντίσει τους … συμπατριώτες τους, σε βάρος του ελληνικού λαού τον οποίον μισεί;;;

Να τον ξαναψηφίσουν… μην το ξεχάσουν, όσοι εξακολουθούν να είναι κουμ μουνια…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και μετά αναρωτιέστε, γιατί η Ελλάδα πάει κατά διαόλου…

Στο εκτελεστικό απόσπασμα, πρέπει να στηθούν όχι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και τα κομματόσκυλα και οι ψηφοφόροι των κομμάτων εξουσίας…

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

 

 

Μεγάλη οικονομική καταστροφή λόγω της παράνομηςαλιείας των Τούρκων στο Αιγαίο, της μέσης αλιείας, αλλά και λόγω του υψηλού κόστους των καυσίμων, έχουν υποστεί οι παράκτιοι αλιείς, οι οποίοι εκπέμπουν σήμα κινδύνου.

Ο Νίκος Σταμούλος, Πρόεδρος της Ένωσης πλοιοκτητών παράκτιας αλιείας, μίλησε σχετικά στο Open και εξήγησε πως ο κλάδος οδηγείται στην καταστροφή με τη «βοήθεια» και των Τούρκων ψαράδων οι οποίοι «αλωνίζουν» ανεξέλεγκτοι:

«Έχουμε μεγάλο θέμα. Η ποσόστωση των ψαριών έχει λιγοστέψει πάρα πολύ στα Δωδεκάνησα και στο Ιόνιο, με το θέμα των Τούρκων που μπαίνουν μέσα και αλιεύουν παράνομα και παίρνουν όλα τα ψάρια τα δικά μας κι εμείς δεν έχουμε να βγάλουμε.

Ένα δεύτερο θέμα είναι οι λαγοκέφαλοι που μας καταστρέφουν τα εργαλεία και τρίτο τοπετρέλαιοπου τώρα έχει φτάσει στα ύψη».

Πλέον, τα ελληνικά ψάρια είναι ελάχιστα στην αγορά, με τον κ.Σταμουλο να επισημαίνει χαρακτηριστικά και για τηνέλλειψη αστυνόμευσης:

«Πολύ λίγες είναι οι ποσότητες. Γιατί με τα εργαλεία που έχουν οι Τούρκοι οι οποίοι μπαίνουν μέσα συνέχεια, δεν αφήνουν τίποτα, ούτε κοκοβιό. Αστυνόμευση, δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει τίποτα. Καθόλου αστυνόμευση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αν υπήρχε αστυνόμευση, θα υπήρχαν και ψάρια στη θάλασσα. Σε μία δεκαετία δεν θα υπάρχει ούτε γαύρος για να φάει ο Έλληνας, θα τρώει μόνο από ιχθυοτροφείο».

 

Πηγή

Προβολές : 362


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα